Gestrikt logo

Gestrikt reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gestrikt reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1687
Gestrikt logo
Website
gestrikt.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Gestrikt

Een cadeautje schenken aan iemand is hartstikke leuk om te doen. Maar soms ook een heel gedoe. Gelukkig kan je op internet je hart ophalen en je laten inspireren wat je nu weer eens moet geven. Je hebt echt geen idee? Of je weet wel vaag iets, maar net niet helemaal wat het dan toch moet gaan worden? Misschien heb je op je zoektocht Gestrikt wel gevonden? Een leuke online cadeauwinkel. Overigens ook als fysieke winkel in Etten-Leur. Misschien heb je al iets gezien wat het ultieme cadeau kan zijn voor de jarige of als verrassing voor je partner. Maar dan wil je nu nog wel even weten of dat cadeau ook wel gaat aankomen en ook zeker wel op tijd. Je hebt immers niks aan een cadeau als het pas komt als de verjaardag al geweest is. Je wilt ervaringen van anderen lezen om hier een beetje zicht op te krijgen. En gelijk heb je. Het gaat nu eenmaal nog weleens mis met aankopen via internet. Gelukkig kunnen wij je daarmee verder helpen, want wij hebben hier de mogelijkheid om reviews achter te laten over Gestrikt. En deze kan jij nu lezen. Lees hoe anderen Gestrikt beoordelen en maak zo je keuze. En ook jij kan als klant jouw recensie hier achter laten.

Over Gestrikt

Gestrikt is een webshop die zich richt op cadeauartikelen. Honderden leuke cadeaus wachten hier om iemand mee te laten verrassen. De webshop hoort bij de gelijknamige fysiek winkel in Etten-Leur. Met veel passie richt Gestrikt zich op de markt om de leukste geschenken te vinden en te adviseren aan haar klanten. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Waarom kiezen voor Gestrikt

Gestrikt voegt iedere dag weer producten toe aan de webshop. Meer dan 600 verschillende artikelen maken het voor jou wel heel simpel om iets te vinden wat past. Of juist niet, natuurlijk, want kiezen kan nu wel eens heel moeilijk worden. Gelukkig hebben ze daar ook aan gedacht! Je kunt ze gewoon om raad vragen via de chat! Gestrikt denkt graag mee, ook voor bedrijven. Relatiegeschenken of geschenken voor het personeel: ook dat kan Gestrikt voor je regelen. Waarbij ze ook adviseren over mogelijkheden tot het bedrukken van artikelen met je eigen logo. Of zelfs met een persoonlijke boodschap. Passie straalt Gestrikt dan ook zeker uit. Cadeaupapier en een kaartje? Die krijg je er gratis bij. En uiteraard wordt er snel verzonden, want een cadeautje moet je wel op tijd hebben. Of je nu iets zoekt voor je partner, je kind, voor in huis, voor Moederdag of misschien wel voor de lunch: Gestrikt heeft het.

Is Gestrikt betrouwbaar?

Gestrikt heeft een fysieke winkel en moet dus wel betrouwbaar zijn. Ook de reviews laten tevreden klanten zien. Betalen doe je op de betrouwbare manieren. Gestrikt is gecertificeerd met het Webshop Keurmerk.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kan er altijd een reden zijn om de klantenservice nodig te hebben. Je kunt eenvoudig contact maken via de chat, welke op de site naar voren komt. Maar je kunt ook bellen of mailen. Verder vind je Gestrikt op Facebook en Instagram. Klachten proberen ze uiteraard te voorkomen. Maar ja, een pakketje gaat langs vele wegen voor het bij jou terecht komt en er kan altijd wel ergens iets misgaan. Het mag voor zich spreken dat Gestrikt er alles aan zal doen om dit te voorkomen en anders goed op te lossen. Ze vragen om bij klachten over het product of de levering telefonisch contact met ze op te nemen. Of door te mailen. Door het meesturen van foto’s kan je je verhaal nog duidelijker maken. Naast foto’s vragen ze om je contactgegevens en een duidelijke omschrijving. Zo kunnen ze jou zo goed en snel mogelijk helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant geworden van Gestrikt? Zou je ons daar dan meer over willen vertellen? Wat zijn jouw ervaringen met Gestrikt? Door jouw review hier achter te laten kan je anderen ook helpen om een beslissing te nemen of ze dat leuke geschenk nu wel of niet bij Gestrikt willen kopen. Hoe duidelijker jij hierin bent, hoe meer je een ander helpt. En laten we eerlijk zijn: ook Gestrikt zelf kan hiervan leren. Hoewel je klachten uiteraard eerst met hen bespreekt, zodat zij wel de kans krijgen om hier netjes op te reageren. Je kunt hierbij denken aan alles wat met je bestelling te maken heeft. De kwaliteit van het product, het bestelproces, de levering: gewoon alles wat met Gestrikt te maken heeft. Bedankt alvast!

Reviews over Gestrikt
Gerelateerde bedrijven
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10
Speelgoedpostorder logo
Speelgoedpostorder
0 beoordelingen
10
Kerstpakketonline.nl logo
Kerstpakketonline.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Uitzonderlijke service

Het assortiment is super uitgebreid. Ik heb hier een aantal dagen geleden een bestelling geplaatst en deze was super snel bezorgd bij mij thuis. Er bleek wel een foutje in te zitten maar dit hebben ze snel opgelost.

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Florian J.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gestrikt
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10
Speelgoedpostorder logo
Speelgoedpostorder
0 beoordelingen
10
Kerstpakketonline.nl logo
Kerstpakketonline.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gestrikt een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Gestrikt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gestrikt actief?

Gestrikt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus , hobby , kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gestrikt reviews? Dan kun je naar de website van Gestrikt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie