Kinderfeestjes-winkel.nl logo

Kinderfeestjes-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kinderfeestjes-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
835
Kinderfeestjes-winkel.nl logo
Website
kinderfeestjes-winkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Kinderfeestjes-winkel.nl

Voor een kind is een feestje één van de leukste dingen die er is. Het zijn dagen die ze zich voor de rest van hun leven zullen herinneren. Het succes van zo’n feestje hangt niet enkel af van het gezelschap en het voedsel maar ook van de aankleding van het feestje. Ben jij op zoek naar de juiste feestartikelen voor een feestje voor jouw kleine uk? Dan zit je bij Kinderfeestjes-winkel.nl aan het juiste adres. Als je meer informatie zoekt over Kinderfeestjes-winkel.nl heb je dat ook gevonden. Op deze webpagina vind je reviews over, beoordelingen van en ervaringen met Kinderfeestjes-winkel.nl. Zo weet jij waar je aan begint!

Over Kinderfeestjes-winkel.nl

Kinderfeestjes-winkel.nl is een webshop waar je heel wat spullen terug kunt vinden die ideaal zijn voor een kinderfeestje. Denk bijvoorbeeld aan slingers, aan ballonnen, tafelkleden en ga zo maar door. Kinderfeestjes-winkel.nl maakt zich sterk dat ze met enkele duizenden items in voorraad een assortiment kunnen voorleggen dat niet te evenaren valt. En eentje die je vast en zeker ook niet in de winkel terug kunt vinden. Het bedrijf achter Kinderfeestjes-winkel.nl is het bekende Shoppartners. Shoppartners werd in 1999 opgericht en is uitgegroeid tot een speler van wereldniveau in de e-commerce. Met meer dan twintig jaar ervaring in de sector zit je bij Kinderfeestjes-winkel.nl dan ook goed voor een uniek aanbod, lage prijzen en een uitstekende klantenservice. Vind je bijvoorbeeld een bepaald item niet terug? Laat het dan zeker aan de klantenservice weten. De kans is groot dat er toch iets geregeld kan worden!

Waarom kiezen voor Kinderfeestjes-winkel.nl?

Nergens ga je online een groter aanbod aan artikelen specifiek voor kinderfeestjes terugvinden dan bij Kinderfeestjes-winkel.nl. Om maar een kleine greep te nemen uit de vele thema’s die beschikbaar zijn op de website: boerderij, bumba, spiderman, minions, piraten, frozen, eenhoorns, paw patrol en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Om iets specifieker te zoeken kan je altijd gebruik maken van de zoekbalk op de website. Daar kan je overigens ook op kleur en/of maat zoeken. Lekker handig! Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw aankoop reeds de volgende dag in huis verwachten als je voor 15 uur jouw bestelling hebt geplaatst. De verzendkosten vallen weg vanaf een orderbedrag van 199 euro. Onder dit bedrag betaal je in Nederland 4,99 euro verzendkosten en in België 5,99 euro. Ook goed om te weten is dat je bij Kinderfeestjes-winkel.nl altijd dertig dagen de tijd krijgt om een beroep te doen op het retourrecht.

Is Kinderfeestjes-winkel.nl betrouwbaar?

Shoppartners, het bedrijf achter Kinderfeestjes-winkel.nl, is een vaste waarde in de sector van de e-commerce en is dat al meer dan twintig jaar. In die tijd heeft het bedrijf een enorm netwerk en een enorm goede reputatie opgebouwd. Die reputatie is dan ook gereflecteerd in de reviews die je op de website terug kunt vinden. Bovendien beschikt Kinderfeestjes-winkel.nl over een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen terecht kunt en vind je alle nodige bedrijfs- en contactinformatie op de webshop terug. Bij Kinderfeestjes-winkel.nl kan je veilig betalen in jouw vertrouwde bankomgeving op heel wat verschillende manieren zoals iDeal, met de kredietkaart, met Bancontact, met PayPal en nog veel meer. De verbinding met de website zelf is ook een veilige en Kinderfeestjes-winkel.nl is ten slotte aangesloten bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

Op de website van Kinderfeestjes-winkel.nl vind je een enorme sectie aan veelgestelde vragen terug. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Dat kan je doen door een brief te sturen, door een mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen. Op de website vind je bovendien ook een chatfunctie terug. De klantendienst van Kinderfeestjes-winkel.nl reageert meestal binnen enkele uren op vragen. Heb je een klacht? Dan kan je die best per mail doorsturen naar de klantendienst met daarbij het bestelnummer. Een andere optie is om jouw klacht bij Thuiswinkel Waarborg kenbaar te maken.

Wil jij ook beoordelen?

Was de versiering op het vorige kinderfeestje dat jij het georganiseerd van Kinderfeestjes-winkel.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Wat vond je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de decoraties? Was het aanbod op de website naar behoren? Hoe zou jij de klantenservice van Kinderfeestjes-winkel.nl beoordelen? Zou je Kinderfeestjes-winkel.nl aan derden aanraden of net niet? Laat het ons weten in de vorm van een review. Alvast bedankt!

Reviews over Kinderfeestjes-winkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Gestrikt logo
Gestrikt
1 beoordeling
9
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Artbandits.nl logo
Artbandits.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke webshop

Op de webshop kun je veel leuke artikelen voor een kinderfeestje kopen voor een goede prijs. Alles ziet er feestelijk uit maar het blijft wel voor een goede prijs. Het leveren gaat vrij vlot en alles wordt correct en netjes ingepakt.

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniel V.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kinderfeestjes-winkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gestrikt logo
Gestrikt
1 beoordeling
9
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Artbandits.nl logo
Artbandits.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kinderfeestjes-winkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kinderfeestjes-winkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kinderfeestjes-winkel.nl actief?

Kinderfeestjes-winkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kinderfeestjes-winkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Kinderfeestjes-winkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie