Hema logo

Hema reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Hema reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Hema logo
Website
hema.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen HEMA

HEMA streeft ernaar het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Een brede waaier aan producten voor jong én oud biedt voor iedereen wat wils. Vooraleer je met een bedrijf in zee gaat, toets je uiteraard graag af in welke mate je het kan vertrouwen. Op welke mate van betrouwbaarheid reken je bij HEMA? Waarin onderscheidt HEMA zich van een branchegenoot? Op basis van ervaringen en beoordelingen van zij die eerder voor deze overweging stonden, ontdek je het allemaal.

Over HEMA

HEMA staat voor Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Het is Nederlands van oorsprong en vandaag de dag beschikt het over maar liefst 800 vestigingen. Nederland neemt er maar liefst 541 in. België komt op een tweede plaats met 97 filialen en Frankrijk haalt brons met 76. Verder verspreiden deze vestigingen zich doorheen negen landen — België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Mexico — en twee continenten. HEMA is één van de voornaamste franchisenemers binnen Nederland. Het assortiment wordt bovendien exclusief voor HEMA ontworpen en geproduceerd.

Waarom kiezen voor Hema

Het aanbod bij HEMA straalt een speels, optimistisch karakter uit. Het ontwerp is uniek en eigen aan HEMA’s filosofie. Je vindt er je gading voor werkelijk iedere gelegenheid — denk hierbij aan culinaire, textiele, decoratieve, creatieve categorieën. Met een fotodienst omkader en bewaar je je fijnste herinneringen. Vandaag de dag zetten bedrijven meer en meer in op duurzaamheid. Ook HEMA brengt verscheidene waardevolle initiatieven naar voren. Zo wordt er uitsluitend met duurzaam, verantwoord katoen gewerkt. Bij inkoop kijkt men nauwlettend naar biologische katoenstandaarden zoals GOTS en OCS, evenals BCI (Better Cotton Initiative. Cacao, thee, koffie en (een deel van) het visassortiment werden voorzien van keurmerken. Daarnaast zijn HEMA’s verzorgingsproducten dierproefvrij, worden humane arbeidsomstandigheden hoog in het vaandel gedragen en engageert zich op maatschappelijk niveau.

Is Hema betrouwbaar?

Vraag het aan je vriendinnen, moeder, partner, collega — HEMA is geliefd bij een ruim publiek. Ontdek het gerust zelf. Het ruime aanbod laat niets aan het toeval over. Het is budgetvriendelijk en biedt een ideale balans tussen prijs en kwaliteit. Prijskaartjes komen verrassend laag uit de hoek. HEMA zet zich actief in voor een kleurrijke, duurzame toekomst. Dankzij een betrouwbare klantenservice bereikt HEMA haar klanten. Een grootschalige samenwerking, bestaande uit experts, designers en medewerkers helpen je met een glimlach op weg. Op basis hiervan stellen we vast dat HEMA erg betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

HEMA's experts staan te allen tijde voor je klaar. Aarzel niet en neem alvast een kijkje in een lijst met veelgestelde vragen. Hiermee word je wellicht al op weg geholpen. Je krijgt er antwoorden op vragen met betrekking tot ruilen en retourneren, bestellen en betalen, bezorgen en afhalen, je account, HEMA-filialen, acties en betreffende voorwaarden, noem maar op. Bij schade neem je contact op met HEMA Verzekeringen. Wens je de status van je (foto)bestelling op te volgen? Ook deze informatie vind je terug. Heb je een andere vraag, opmerking of suggestie? Zit je met een klacht? Je bereikt HEMA’s klantendienst telefonisch tijdens werkdagen en op zaterdag. Ook via Twitter en Facebook word je spoedig (binnen een tijdspanne van drie uur) verdergeholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag leerde je HEMA wat beter kennen. Je ontdekte in welke mate je het bedrijf kan vertrouwen, welke kernwaarden het uitstraalt, en meer. Heb je ondertussen ervaring met het bedrijf? Contacteerde je HEMA's klantenservice en ben je tevreden over de afhandeling van je vraag of klacht? Wens je een eigen beoordeling vast te leggen? Dit helpt zij die voor eenzelfde overweging staan weer verder.

Gerelateerde bedrijven

Olssen logo
Olssen
2 beoordelingen
9
Houtenspeelgoed-shop logo
Houtenspeelgoed-shop
2 beoordelingen
10
Kunstkerstbomen.nl logo
Kunstkerstbomen.nl
2 beoordelingen
9
4,4
29% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Onze beoordeling over hema.nl

Het bedrijf Hema is geverifieerd door ons. De webshop hema.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Hema is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hema maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hema is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van hema.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hema.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede fotoboeken

Vorige week een fotoboek besteld bij de Hema en ik moet zeggen, ze hebben mij enom verrast! Snelle service, programma om te uploaden dat erg makkelijk werkt en het boek ziet er gewoon erg goed uit! Gaan zeker vaker bestellen, want duur is het niet!

Geplaatst op: 30-07-2017
Geschreven door: Norman

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima winkel

kom er al m'n hele leven online en in de winkel. werkt prima. goede prijs en goede service voor niet zo veel geld

Geplaatst op: 26-03-2019
Geschreven door: Daniël

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Toch nog aangenaam verrast

Update van onderstaande review:
Tot mijn verbazing toch nog een reaktie via email mogen ontvangen met een 15% kortingscode, eind goed al goed en nu maar hopen dat ze dit serviceniveau vast gaan houden.

Geplaatst op: 17-11-2016
Geschreven door: Mart

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Aflevering Fotoboek

Bestel al jarenlang fotoboeken tot volle tevredenheid
tot dit jaar
Mijn vakantiefotoboek
Levertermijn volgens opgave 5 werkdagen.
Inmiddels zijn er 15 verlopen.
Nauwelijks bericht van de HEMA over oorzaak.
Slechter reclame
klant-onvriendelijk

Geplaatst op: 15-09-2016
Geschreven door: W.J.van L.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte communicatie

Heb afgelopen tijd 2x via de webshop een bestelling gedaan bij de Hema. Bij Mijn Hema staat een vermoedelijke leverdatum. Krijg op en na die datum geen bericht dat ik mijn bestelling kan afhalen. Telefonisch blijf ik steeds in de wachtrij staan. E-mail wordt niet beantwoord. Als ik in de winkel ga vragen of mijn bestelling er is, ja hoor, die is er. Een kwartier na afhalen van de bestelling krijg ik een e-mail: we zien dat je je bestelling hebt afgehaald, zodoende hoeven we je klacht niet meer te behandelen. Slechte service. Ga er voortaan geen bestellingen meer doen

Geplaatst op: 17-01-2015
Geschreven door: PD

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Is vindt de Hema geen goede winkel , fototaart besteld maar niet geleverd gekregen vanwege de foto belachelijk , mijn taart en de worsten moeten verpakt worden iedereen kan er met ze handen aan zitten on hygiënisch

Geplaatst op: 25-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestel nooit bij de Hema als je het binnen een half jaar wil hebben

Ik bestel 25 november wijn voor Kerstmis. 1 doos ontbreekt. Aan de mail van DHL kan ik zien dat bij DHL al een doos te weinig is ingeladen. Ik mail dit aan de Hema 3 x!!! geen reactie.
Uiteindelijk bel ik 19-12 de klantenservice. Ja mevrouw, dan moet er eerst een onderzopek komen dat 2 weken duurt. Ja, dan is het half januari. Protesteren dat uit de mail van DHL toch blijkt dat mij te weinig bezorgd is levert slechts op dat ik ze dan maar zelf bij een winkel moet gaan kopen. Ik ben daartoe nu wel gedwongen, omdat ik dezelfde wijn wil hebben.
Een wijze les: koop niet meer bij de Hema, zeker niet online. Shitservice!

Geplaatst op: 19-12-2018
Geschreven door: Marjan G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Wat een ellende om iets te bestellen via de webshop van de Hema over een toilet
Verkleiner . Gebeld met klantenservice, weten niet of ze die hebben, de ander zegt die moet je in de winkel bestellen en weer een ander zegt is in de winkel uitverkocht dan kunt U deze online bestellen. Weer ander zegt die kunt u niet online bestellen verbind U door en dan krijg je de winkel weer ?
Wat loopt de Hema hier aan omzet mis zeg, de hele web shop deugt niet, als je toiletbril in voerd krijg je vitaminen enz.
Weer een fijn begin van de dag?
Raad mensen ook aan hier ook nooit meer iets te kopen, via die snauwende medewerkers van de webshop!

Geplaatst op: 19-06-2018
Geschreven door: Frank

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klacht

Hema maakt steeds de fout om iets aan te bieden.
Wat ze al doen sinds vorig jaar.
1+2 aan bieden maar leveren doen ze het niet.
Een oplossing zou zijn 24 stuks gewoon leveren .
Kan ik andere mensen daar blij mee maken.

Geplaatst op: 19-01-2018
Geschreven door: Anna H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Zondag 13-11-2016 was er een 15% aktie op alles in de webwinkel van Hema. Website was bijna niet bereikbaar en er 2 uur over gedaan om de gewenste artikelen in de winkelmand te krijgen en te kunnen afrekenen. Na veel geklik en ergernis via ideal kunnen betalen maar wat bleek, de 15% was niet verrekend. Email achteraan gestuurd maar tot op heden geen reaktie. Vandaag gebeld met de klantenservice en daar was geen land mee te bezeilen. Achteraf verrekenen kon niet en ik moest de bestelling maar retour sturen!?
Voor mij nooit meer bestellen bij Hema dus, jammer want op deze manier gaan ze V&D achterna.

Geplaatst op: 17-11-2016
Geschreven door: Mart

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte arbeidsomstandigheden bij filialen Hema Driebergen en Bunnik.

De arbeidsomstandigheden bij deze Hema filialen: Driebergen en Bunnik (onder leiding van de desbetreffende filiaalmanager: mw. Eijsink) zijn ver onder de maat. Zo is er zeer frequent sprake van de volgende zaken:

-intimidatie op de werkvloer

-zeer regelmatig gedwongen ontslagen (vaak met ongegronde redenen en om financiële redenen

-niet aan afspraken houden wat betreft de werktijden

-beloftes van de werkgever (mw. Eijsink) worden niet nagekomen

-medewerkers tegen elkaar opzetten wat leidt tot een zeer vervelende werksfeer

-contracten worden niet verlengd wegens ziekte van medewerkers

(ex)medewerkers kunnen dit niet aan het licht brengen omdat ze het zwijgen opgelegd worden met gedragscodes van Hema (tegen reputatieschade) waar in geen geval van afgeweken mag worden.

Geplaatst op: 04-08-2016
Geschreven door: Fresh

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Witte damesfiets

Voor mijn dochters verjaardag een leuke witte damesfiets online besteld bij hema. Met bruine handvatten en bruin zadel. Werd al niet op afgesproken datum geleverd en kwam dus na de verjaardag. Excuses gekregen voor de vertraging maar wat schiet ik daar mee op. Toen na een paar dagen al een slag in het wiel. Slechte kwaliteit aluminium velgen. Moest binnen een week als twee nieuwe stalen velgen op laten leggen bij de fietsenmaker. Helemaal klaar met hema.

Geplaatst op: 05-06-2015
Geschreven door: J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hema slechte levering

Via webshop bestelling gedaan bij Hema en keuze gemaakt uit de leverdatum. Product is niet op leverdatum geleverd. Vervolgens gebeld hierover, er werd beloofd dat het product de dag erop geleverd zou worden, dat was niet het geval. Kortom: veel beloftes, weinig resultaat

Geplaatst op: 01-05-2015
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vertraging

Ik heb 23/11/14 een bestelling geplaatst voor 5 dec.

Het kan 5 tot 7 werkdagen duren voordat het binnen is.

Afgelopen week werd er een mail verstuurd dat ze vertraging hadden. En dat bestellingen na 27/11 niet op tijd bezorgt zouden worden. En bestellingen voor de 27 e wel op tijd zijn.

Pakjesavond is aantocht maar tot nu toe zonder pakjes.

Dit is volgens mij niet Echt Hema!!

Met een woord slecht!!

Geplaatst op: 04-12-2014
Geschreven door: Online B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Hema


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Olssen logo
Olssen
2 beoordelingen
9
Houtenspeelgoed-shop logo
Houtenspeelgoed-shop
2 beoordelingen
10
Kunstkerstbomen.nl logo
Kunstkerstbomen.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hema een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over Hema. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,4 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hema actief?

Hema is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bonnen en giftcards , kledingwinkels , modeaccessoires , tassen , lingerie & ondergoed en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hema reviews? Dan kun je naar de website van Hema gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie