Bonprix logo

Bonprix ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 10,0
Bezoek de website
Bonprix logo
Bonprix ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 10,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
10
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo Klingel
0 beoordelingen
10
Fopartikelenwinkel logo Fopartikelenwinkel
0 beoordelingen
10
Menwantmore.com logo Menwantmore.com
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Bonprix

Wil jij de ervaringen en beoordelingen lezen die klanten hebben geschreven over Bonprix? Alle geschreven reviews over Bonprix hebben wij voor je verzameld. Eerlijke reviews die je een goed beeld geven over het bedrijf. Lees wat de ervaringen van klanten zijn die eerder iets gekocht hebben bij Bonprix, zodat jij daarna kan beslissen of je ook iets bij Bonprix wilt kopen.

Over Bonprix

Bonprix, een internationaal modebedrijf, is in 1986 in Hamburg opgericht door Hans-Joachim en Michael Newe. In 1988 voegde Josef Teeken zich hier nog bij als derde persoon. Direct in het begin bracht het bedrijf een catalogus uit. In het begin was deze 32 pagina’s, maar door de jaren heen werd deze dikker en dikker. In 2015 hadden de catalogi meer dan 200 pagina’s. Al na 3 jaar werd er een omzet van maar liefst 1 miljoen bereikt. Sinds 1997 werd er, naast de catalogi, gestart met de verkoop via internet. De groei van online omzet is door de jaren heen gegroeid en in 2011 zorgden de online bestellingen voor 50% van de omzet. Vandaag de dag zorgt de online webshop bij Bonprix voor het grootste deel van de omzet. In 1999 werd ook de eerste fysieke winkel geopend in Hamburg. Later volgden meer vestigingen met in totaal 10 winkels in Duitsland. De slogan ’Bon Prix, it’s me’ zal voor veel mensen bekend in de oren klinken.

Waarom kiezen voor Bonprix

Bonprix heeft een ruim assortiment aan onder andere kleding, accessoires voor je huis en kleinmeubilair. Niet alleen voor je interieur kun je de leukste items shoppen, ook het hele gezin kan in het nieuw gestoken worden. Ongeacht wat je stijl, leeftijd of maat is. Bonprix wil klanten inspireren op het gebied van interieur en fashion. Inspiratie en diversiteit, daar staat Bonprix voor. Ze vinden het belangrijk om zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Zo luisteren ze naar de wensen en suggesties van de klant. Om klanten dat beetje extra te geven, vind je in de webshop meerdere wijzers en adviezen over de maten en de pasvorm. Alles om jou er op je best uit te laten zien. De kans is groot dat je bij Bonprix vindt wat je zoekt. In het assortiment vind je onder andere lingerie, sportkleding, schoenen, cocktailjurken, vloerkleden, wandecoratie en nog veel meer.

Is Bonprix betrouwbaar?

Bonprix staat in Duitsland in de top 10 postorderbedrijven. Als je denkt dat het alleen in Duitsland populair is, dan heb je het mis. Het heeft meer dan 30 miljoen klanten die verspreid zijn over maar liefst 30 verschillende landen. Landen zoals Rusland, Noorwegen en Spanje. Bonprix heeft ongeveer 4.000 medewerkers en maakt onderdeel uit van Otto Group. Andere bedrijven die onder Otto Group vallen zijn onder andere About You en Otto. Duurzaamheid, verantwoord ondernemen en kwaliteit vindt Bonprix heel belangrijk. Zo heeft het een kwaliteitstestprocedure, genaamd de Ecotex-Standard, en is het actief op het gebied van duurzaamheidskwesties. Op Trustpilot scoort Bonprix een mooie 4,3. Tot slot is Bonprix aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg organisatie.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Bonprix is de hele week te bereiken. Op werkdagen kun je ze bellen tussen 08.30 uur en 21.00 uur. Mocht je ze in het weekend willen bellen, dan is de klantenservice bereikbaar van 10.00 uur tot 18.00 uur. Wil je een klacht melden? Op de website heb je de mogelijkheid om op ‘Klacht melden?’ te klikken, waarna je doorverwezen wordt naar een contactformulier.

Wil jij ook beoordelen?

Help andere mensen om een goed beeld te krijgen van Bonprix en schrijf een review. Hoe was jouw ervaring toen je iets kocht? Werd je vriendelijk geholpen? Hoe werd jouw klacht afgehandeld? En hoe was de kwaliteit van het gekochte product? Laat jouw mening horen en beoordeel Bonprix.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Bonprix

profielfoto van Astrid L.
Astrid L.
02-04-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke kleding voor een leuke prijs

Ik bestel al jaren kleding bij Bonprix. Het is heel gemakkelijk om de juiste maat te vinden aan de hand van de maattabellen en vaak maak je ook op uit de opmerkingen van de klanten of iets groot of klein valt. Soms valt een artikel tegen, maar die stuur ik terug en ik heb daar tot nu toe nooit problemen mee ervaren. Als een artikel niet op voorraad is, kun je via je mail een bericht laten sturen wanneer deze weer beschikbaar is. Daar heb ik ook meerdere keren gebruik van gemaakt.

Schrijf een review over Bonprix

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo Klingel
0 beoordelingen
10
Fopartikelenwinkel logo Fopartikelenwinkel
0 beoordelingen
10
Menwantmore.com logo Menwantmore.com
0 beoordelingen
10