Fopartikelenwinkel.nl logo

Fopartikelenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fopartikelenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
775
Fopartikelenwinkel.nl logo
Website
fopartikelenwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fopartikelenwinkel.nl

Een grap met iemand uithalen. Het is iets wat vooral op 1 april voorkomt, maar hoeft natuurlijk niet enkel dan te gebeuren. En een echte grap is maar net zo goed als de kwaliteit van de producten die je erbij gebruikt. Ben jij op zoek naar leuke fopartikelen? Dan is Fopartikelenwinkel.nl misschien net wat je zoekt om jouw vrienden en/of familie een onvergetelijke grap te bezorgen. Maar wat vinden hun klanten eigenlijk van Fopartikelenwinkel.nl? Hoe beoordelen mensen deze webshop? Wat zijn de ervaringen met Fopartikelenwinkel.nl? Op deze pagina vind je heel wat reviews over Fopartikelenwinkel.nl terug. Zo ben je correct geïnformeerd!

Over Fopartikelenwinkel.nl

Fopartikelenwinkel.nl is een website die zijn naam alvast niet gestolen heeft. Je vindt er immers alle terug dat je ook maar nodig kunt hebben om met iemand anders een grap uit te halen. Of je nu op zoek bent naar nep eten, valse snoepjes, niespoeder, waterbommen of nog iets helemaal anders: nergens vind je een groter assortiment terug dan bij Fopartikelenwinkel.nl. Fopartikelenwinkel.nl is immers een onderdeel van Shoppartners. Die e-commerce bedrijf werd opgericht in 1999 en is vandaag de dag uitgegroeid tot één van de grootste e-commerce bedrijven ter wereld. Met meer dan honderd webshops in portefeuille is er alvast heel wat ervaring en een groot netwerk aanwezig. Dat is dan ook de reden dat Fopartikelenwinkel.nl een enorm aanbod heeft en bovendien een vlotte service kan realiseren. Zo krijg je bij Fopartikelenwinkel.nl maar liefst dertig dagen bedenktijd om een bestelling eventueel retour te sturen.

Waarom kiezen voor Fopartikelenwinkel.nl?

Zoals gezegd vind je nergens een groter aanbod terug dan bij Fopartikelenwinkel.nl. Om maar een kleine greep uit het beschikbare assortiment aan producten te nemen: vals bloed, fun snoepjes, gein artikelen, tegeltjes, markeerlint, gebitjes, erotisch funkado, fop eten en ga zo maar door. Zoek je naar een specifieke kleur, maat of artikel? Dan kan je dit als trefwoord invullen in de zoekbalk op de website. Heb je een keuze kunnen maken uit de vele duizenden artikelen die te koop worden aangeboden? Dan geniet je van een snelle en een goede service. Bestellingen bij Fopartikelenwinkel.nl worden gratis geleverd vanaf een bestelbedrag van 199 euro. Onder dit bedrag betaal je in Nederland 4,99 euro verzendkosten. Wel kan je er quasi zeker van zijn dat bij een bestelling voor 15 uur jouw artikel reeds de volgende werkdag thuis wordt geleverd. Alternatief gezien kan je jouw bestelling ook bij diverse afhaalpunten laten leveren. Betalen kan bij Fopartikelenwinkel.nl veilig en via onder andere iDeal, kredietkaart en bancontact.

Is Fopartikelenwinkel.nl betrouwbaar?

Fopartikelenwinkel.nl is één van de vele webshops die in handen is van Shoppartners. Niet alleen heeft Shoppartners reeds meer dan twintig jaar ervaring in de verkoop, daarenboven is het ook een bedrijf met een uitstekende reputatie. Om die reputatie kracht bij te zetten is Fopartikelenwinkel.nl een aangesloten lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat de webwinkel voldoet aan heel wat kwaliteitseisen. Zit je met vragen? Dan kan je terecht bij de eigen klantenservice van het bedrijf. Bovendien is ook de verbinding met de website zelf secuur. Dit valt te zien aan het slotje in de adresbalk en betekent dat de website verbonden wordt op basis van het veilige SSL-certificaat. Kortom: Fopartikelenwinkel.nl is een betrouwbare webwinkel.

Klantenservice en klachten

Bij Fopartikelenwinkel.nl vind je een grote sectie aan veelgestelde vragen terug. Hier kan je vraag en antwoord terugvinden in categorieën als retourneren, betalen, bestellen en meer. Heb je toch nog een andere vraag? Dan kan je de klantenservice van het bedrijf contacteren. Dat kan telefonisch tijdens de kantooruren of door een mail te sturen naar de klantendienst. De klantendienst van Fopartikelenwinkel.nl is dezelfde als die van Shoppartners en je krijgt dan ook altijd binnen de werkdag reactie. Heb je een klacht? Dan kan je die best per mail doorsturen. Ben je niet tevreden over het antwoord van Fopartikelenwinkel.nl? Dan kan je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens fopartikelen bij Fopartikelenwinkel.nl? Dan heb jij de ervaring die wij zoeken voor een objectieve beoordeling van Fopartikelenwinkel.nl. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de producten? Valt de levertijd goed mee? Hoe zit het met de klantenservice? Helpt de klantenservice je vriendelijk verder? Ben je tevreden over het aanbod? Over de overzichtelijkheid van de website? Schrijf op deze pagina jouw review over Fopartikelenwinkel.nl en help iedereen die extra informatie zoekt over Fopartikelenwinkel.nl verder!

Reviews over Fopartikelenwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Hunkemöller logo
Hunkemöller
32 beoordelingen
5,2
Sockwell logo
Sockwell
2 beoordelingen
9,3
Justunderwear logo
Justunderwear
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne website

Ik heb hier al vaker producten besteld en het komt altijd snel binnen. Ik heb een keer wel het verkeerde product binnen gekregen maar dit werdt snel weer opgelost. Toen kon ik gewoon het product terugsturen en kreeg ik snel een nieuwe.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Youssra V.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fopartikelenwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hunkemöller logo
Hunkemöller
32 beoordelingen
5,2
Sockwell logo
Sockwell
2 beoordelingen
9,3
Justunderwear logo
Justunderwear
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fopartikelenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fopartikelenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fopartikelenwinkel.nl actief?

Fopartikelenwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fopartikelenwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Fopartikelenwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie