Italian Design logo

Italian Design reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Italian Design reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1102
Italian Design logo
Website
italian-design.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Italian Design

Je kunt regelmatig nieuwe kleding kopen, je kunt er echter ook voor kiezen om regelmatig iets bijzonders te kopen. In dat laatste geval lijkt Italian Design een bedrijf dat je op de wenken kan bedienen. Om je daar meer zekerheid over te geven, lees je hier een samenvatting van reviews en ervaringen van bestaande klanten. Vervolgens beslis je natuurlijk helemaal zelf of jou voortaan jouw kleding koopt bij de specialist die Italian Design heet.

Over Italian Design

Italian Design staat in essentie vooral synoniem voor Italiaanse mode. De speciaalzaak streeft er naar om alleen maar bijzondere producten aan te bieden en in die missie slaagt het al geruime tijd. Je vindt een zeer gevarieerd aanbod bij deze specialist, een aanbod dat uiteenloopt van lingerie, overhemden, badmode, herenkleding tot stropdassen. En daarmee is nog slechts een fractie van het aanbod benoemd. Italian Design heeft sinds kort de vleugels nog verder uitgeslagen en levert het je nu ook Franse lingerie en badmode. En ook die producten kun je zonder aarzelen bijzonder noemen.

Waarom kiezen voor Italian Design?

Je kiest voor het bijzondere aanbod van Italian Design als je dol bent op Italiaanse merken als bijvoorbeeld Ambra – bekend van de lingerie- Ceasare Paciotti, Enrico Monti, bekend van de overhemden en zeker ook wanneer je helemaal weg bent van de badmode van Je Suis. Je kiest voor Italian Design als jij niet van standaard houdt en het leuk vindt om bijzondere kleding te dragen, kleding die overigens standaard van alleen de beste kwaliteit is. Je kiest ook al voor deze specialist vanwege het indrukwekkend grote aanbod van kleding en aanverwante producten voor zowel de man als de vrouw. In de meeste gevallen is de kleding duurzaam en handgemaakt. Italian Design bewijst bovendien dat bijzondere en kwalitatief goede kleding zeker niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten.

Is Italian Design betrouwbaar?

Getuige de beoordelingen van bestaande klanten kun je Italian Design onder de betrouwbare bedrijven scharen. Dat wat jou als consument beloofd wordt, wordt altijd waargemaakt. Zo blijken bijvoorbeeld de verzendkosten ook echt laag, iets dat Italian Design jou als klant ook belooft. Je geniet als klant ”˜kopersbescherming’ als je zaken doet met Italian Design en kunt rekenen op zeer betrouwbare en goede kleding. Uit de beoordelingen durven wij de stelling aan dat je met een gerust hart zaken kunt doen met deze specialist in dames- en herenmode.

Klantenservice en klachten

Heb jij een klacht? Dan heb je de mogelijkheid om die per post, telefonisch of door het versturen van een e-mail in te dienen. Het adres van het bedrijf staat op de website, in het geval je kiest voor het schrijven van een brief. In alle gevallen zal Italian Design samen met jou proberen de lucht zo snel mogelijk te klaren. Mocht je niets willen missen van alles wat met de Italiaanse specialist te maken heeft, abonneer je dan op de nieuwsbrief. Dan krijg je steeds automatisch het laatste nieuws in je mailbox.

Wil jij ook beoordelen?

Je kent het vast wel. Je twijfelt over een product of dienst tot je beoordelingen van mensen die het product of de dienst al gebruiken leest. Deze recensies wijzen je de weg en helpen bij het nemen van de beste beslissing. Daarom vragen wij jou om in de toekomst ook beoordelingen achter te laten. Jij bent vast bereid om andere mensen de helpende hand te bieden als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Italian Design
Gerelateerde bedrijven
Waist Trainer Plein logo
Waist Trainer Plein
2 beoordelingen
7,7
Björn Borg logo
Björn Borg
4 beoordelingen
6,3
Naron logo
Naron
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super blij mee

Ik ben zo blij met mijn nieuwe Wassily stoel! hij is mooier dan ik dacht... bedankt voor de uitstekende service van de Klantenservice van de website, efficiëntie en kwaliteit bij de levering! Ik ben er zo dankbaar voor!

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elise B.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Italian Design
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Waist Trainer Plein logo
Waist Trainer Plein
2 beoordelingen
7,7
Björn Borg logo
Björn Borg
4 beoordelingen
6,3
Naron logo
Naron
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Italian Design een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Italian Design. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Italian Design actief?

Italian Design is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Italian Design reviews? Dan kun je naar de website van Italian Design gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie