Zeeman logo

Zeeman reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zeeman reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
512
Zeeman logo
Website
zeeman.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Zeeman

Wil je graag meer lezen over de ervaringen van andere bezoekers van Zeeman? Hier lees je alle reviews van Zeeman op een rijtje. Lees de ervaringen van andere bezoekers en ga goed geïnformeerd inkopen doen bij Zeeman

Over Zeeman

Zeeman bestaat sinds 1967 als een winkel met textiel en kleding voor lage prijzen. Oprichter Jan Zeeman bedacht een winkel waarin de klanten zelf de kleding uit de schappen haalde, een uniek concept voor die tijd. Gecombineerd met een efficiënte inkoop en organisatie lukt het Zeeman om hun visie "goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn" door Nederland te verspreiden. Door een overname van winkelketen Brons in 1980 werd Zeeman de grootste textieldiscounter van ons land. Momenteel is Zeeman met ongeveer 1300 winkels in 7 Europese landen een van de grootste ketens voor textiel en kleding binnen Europa. Vanaf 2012 start Zeeman een webshop voor onlineaankopen.

Waarom kiezen voor Zeeman

Bezoekers van Zeeman winkels weten dat ze een goede kwaliteit kleding en textiel kunnen kopen voor een gegarandeerde lage prijs. Behalve kleding voor mannen en vrouwen richt het bedrijf zich op betaalbare baby- en kinderkleding. Een klein gedeelte van de winkels is ingericht met speelgoed voor kinderen. Zeeman maakt geen gebruik van dure ontwerpers, maar maakt gebruik van eenvoudige ontwerpen. Hun ontwerpen kunnen in grote hoeveelheden voor een lage prijs worden gemaakt in fabrieken waar het bedrijf een langdurige relatie mee heeft opgebouwd. De winkels zijn eenvoudig van omzet waardoor bijvoorbeeld pashokjes ontbreken. Klanten van Zeeman zijn bekend met dit concept en weten vooraf wat ze in de winkel kunnen verwachten.

Is Zeeman betrouwbaar?

Zeeman gaat mee met zijn tijd waardoor steeds vaker producten het keurmerk "Vertrouwen in textiel" van Oeko-Tex meekrijgen. Het keurmerk is een garantie dat textiel zonder gebruik van schadelijke stoffen is gemaakt. Het aanbod speelgoed staat onder controle van TÜV Rheinland, een onafhankelijke organisatie die zich richt op certificering, inspectie en veiligheid. De webshop is beoordeeld door het Trusted Shops keurmerk. Dit betekent dat het bedrijf is doorgelicht door juridische experts van Trusted Shops. Tijdens de ABN-Amro Beste Winkelketen van Nederland verkiezing in 2020 won Zeeman de categorieën baby- en kindermode voor zowel de winkelketen als de webshop. Voor het idee om een eenvoudige en extreme sneaker te maken kreeg de winkelketen de zilveren Epica en 3 Esprix Awards voor zijn hoge Pr-waarde, hoge verkoopcijfers en een positieve waardering van het merk Zeeman. De webshop en winkels zijn samen goed voor een omzet van 39 miljoen (2019

Klantenservice en klachten

Klanten kunnen voor veel vragen online antwoord krijgen via een FAQ. Is het antwoord niet aanwezig of is er sprake van een klacht dan kunnen klanten via een contactformulier hun vraag of klacht kenbaar maken. In de meeste gevallen krijgt de klant binnen een week antwoord. Als het antwoord niet afdoende is, dan kan de klant het geschil voorleggen aan het Europees ODR Platform of de Geschillencommissie Thuiswinkel. (sgc.nl)

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaringen met de winkels of de webshop van Zeeman, dan kan je hier je beoordeling achterlaten. Geef je mening waardoor anderen een goed beeld krijgen over de winkels van Zeeman.

Reviews over Zeeman
Gerelateerde bedrijven
Freewear logo
Freewear
2 beoordelingen
8,5
Repeatcashmere.com logo
Repeatcashmere.com
2 beoordelingen
9,5
Nike logo
Nike
8 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Zeeman

Ons team van experts heeft Zeeman geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Zeeman bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Zeeman is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Zeeman is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van zeeman.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Zeeman.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles is opeens sinds 14 dagen 4 tot 5 euro duurder geworden vind ik niet oke wat toen 9.99 euro loste kost nu opeens voor hetzelfde 14.99 euro dus zo goedkoop is zeeman ook niet meer

Alles slaagt ineens op 14 dagen tijd 4 a 5 euro duurder geworden voor hetzelfde artikel vind ik niet oke een jacket dat 14 dagen geleden 9.99 kost nu voor diezelfde jacket 14.99 euro vind ik niet oke ???

Geplaatst op: 09-03-2023
Laatst bewerkt op: 09-03-2023
Geschreven door: Sandra L.

7 / 10
4/5 3/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed

Sorry hoor maar de gerante. Is absoluut geen zaag. Ze moet toch haar werknemers aan het werk kunne zetten. Ze moet er ook een paar opleiden . Natuurlijk dat ze veel praat voor hun aan het werk te zetten of helpen als ze vast zitten met iets. Dus het is geen zaag. !

Geplaatst op: 07-02-2023
Laatst bewerkt op: 07-02-2023
Geschreven door: Feve D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Echt een aanrader!

Ik heb laatst een paar t-shirts hier gekocht en heb ze tijdens de carnaval onder mijn costum gedragen. Dit zat verder heel prettig en ik werd er geurloos in opgenomen. Ik koop hier vaker producten en de prijs kwaliteits verhouding is echt top!

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Margaretha Z.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zeeman
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Freewear logo
Freewear
2 beoordelingen
8,5
Repeatcashmere.com logo
Repeatcashmere.com
2 beoordelingen
9,5
Nike logo
Nike
8 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zeeman een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Zeeman. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zeeman actief?

Zeeman is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , lederwaren , modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding , tassen en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zeeman reviews? Dan kun je naar de website van Zeeman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie