Welke merken maken het beste ondergoed voor heren?

Welke merken maken het beste ondergoed voor heren?

In ons artikel ‘Ondergoed kopen: hoe maak je de beste keuze?’ hebben we verteld dat heren ondergoed in alle soorten, maten, vormen en kleuren te koop zijn en dat goedkoop vaak duurkoop is. Daarom is het belangrijk dat je investeert in goede, comfortabele en duurzame onderbroeken. Of je nu voor de klassieke boxershort of voor de moderne herenstring kiest. In deze blog vertellen we welke merken de beste onderbroeken maken.

Waarom kies je voor een merk?

Waarom kies je voor een merk? Het maakt eigenlijk niet uit wat we kopen, want we hebben altijd onze voorkeur voor specifieke merken. Of je nu een nieuwe televisie koopt, aftershave, parfum of onderbroeken. Vaak heeft dat te maken met onze ervaringen met een bepaald merk, want waarom zou je voor iets anders kiezen als je weet dat het merk dat je koopt ook goed is? Daarnaast kies je vaak voor een merk vanwege de kwaliteit. Prijs is veel minder een issue, want je geeft liever iets meer uit, zodat je ook zeker weet dat je aankoop goed is.

Koopjes jagen

Nu is het ook een feit dat mannen liever meer geld spenderen aan bijvoorbeeld gadgets en elektronica dan aan kleding, maar de juiste keuze kan ervoor zorgen dat je ten eerste van meer draagcomfort geniet en ten tweede op termijn geld bespaart. Goedkope onderbroeken of koopjes, zoals ‘3 voor de prijs van 2’, zijn aantrekkelijk, maar de kwaliteit van het ondergoed laat vaak iets te wensen over. Met als resultaat dat je vaker naar de winkel moet om nieuwe onderbroeken aan te schaffen en dus op termijn duurder uit bent.

De beste merken

Er zijn een paar merken op het gebied van heren ondergoed die echt met kop en schouders boven de concurrentie uitstijgen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Calvin Klein

Calvin Klein is een bekend modemerk dat zich vooral focust op ondergoed voor zowel dames als heren. Voor heren bieden ze verschillende soorten duurzame onderbroeken aan die vaak in effen kleuren of met een lichte print te koop zijn. Kenmerkend van een Calvin Klein-onderbroek is de iets bredere tailleband met de merknaam erop gedrukt. De tailleband is doorgaans ook in een andere kleur dan de onderbroek zelf.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger staat bekend om kwaliteitskleding en duurzame onderbroeken die van mooie stoffen zijn gemaakt. Het merk wordt vooral geprezen om de ideale pasvorm en het sportieve uiterlijk. De kleuren rood, wit en blauw zijn vaak goed vertegenwoordigd in het ondergoed van het modemerk, maar de onderbroeken zijn ook in standaard kleuren, zoals zwart, wit en grijs, verkrijgbaar.

Björn Borg

Björn Borg is eveneens een bekend modemerk en specialist op het gebied van ondergoed. Voor zowel mannen als vrouwen. De sportieve look en de leuke prints maken het merk immens populair bij mannen en vrouwen die graag aandacht besteden en geld investeren in goed, comfortabel en vooral duurzaam ondergoed. De boxershorts van Björn Borg zijn absoluut de moeite waard.

Muchachomalo

Muchachomalo is ook een bekend merk dat aan populariteit wint en dat is niet zo vreemd. Ze focussen zich voornamelijk op sportieve shorts met leuke uitbundige prints die menig man wel kan waarderen. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij het merk voorop en een leuke bijkomstigheid is dat het ook een Nederlands merk is.

Recente blogartikelen
Hoe helpt het flossen van je tanden om een gezond gebit te houden?
Hoe helpt het flossen van je tanden om een gezond gebit te houden? 15-10-2024
Overzicht van de nieuwste technologieën in gehoorapparaten
Overzicht van de nieuwste technologieën in gehoorapparaten 04-10-2024
Lees meer blogs