Overhemden.com logo

Overhemden.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Overhemden.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2200
Overhemden.com logo
Website
overhemden.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Overhemden.com

Een mooi overhemd kopen, voor je werk of een bijzondere gebeurtenis, kan je gewoon online doen. Je hebt waarschijnlijk al bij allerlei sites gekeken en zo stuitte je ook op de site van Overhemden.com. Je hebt hier een prachtig exemplaar gevonden van je favoriete merk. Je wilt alleen wel even weten of Overhemden.com betrouwbaar is. Hoelang duurt de levering? Doen ze wat ze zeggen dat ze doen en hoe reageren ze als er iets niet goed blijkt te zijn? Om maar een paar voorbeelden te noemen. Je hebt helemaal gelijk om even verder te kijken dan je neus lang is, want we horen genoeg dingen die niet goed gaan met online shoppen. Gelukkig kan je hier terecht om te zien hoe het bedrijf werkt. Maar vooral ook: om te lezen hoe andere klanten Overhemden.com beoordelen. Door hun recensies te lezen, weet jij of je wel of niet moet kopen bij Overhemden.com. Want ervaringen van klanten die spreken immers voor zich! Ook jij kan jouw eigen review hier achterlaten.

Over Overhemden.com

Overhemden.com is een online overhemdenspecialist en behoort tot de ”˜grote mannen’. Overhemden van bekende merken is de markt waar ze zich vooral op toespitsen. Zo verkopen ze merken als Profuomo, Jacques Britt, Emanuel Berg, Blue Industry, Jacket & Sons en Seidensticker. Maar ook aanverwante artikelen verkopen ze, zoals baleinen, stropdassen, manchetknopen én niet te vergeten: hippe sokken!

Waarom kiezen voor Overhemden.com

Hou je van mooie, kwalitatieve overhemden dan zit je dus helemaal goed bij Overhemden.com. Door het grote assortiment kan het niet anders dan dat er precies het overhemd of de blouse tussen zit die jij zoekt. Of je nu op zoek bent naar een keurig net wit overhemd, een blouse met stippels of met een spannend printje: Overhemden.com heeft het! Koop je meerdere overhemden? Dan wordt het nog leuker want er wordt gebruik gemaakt van staffelkorting. Natuurlijk heb je 14 dagen bedenktijd. De verzending is gratis en meestal heb je het de andere dag al in huis. Voor een persoonlijk advies kan je er ook telefonisch terecht. O ja, en vergeet de overhemden app niet!

Is Overhemden.com betrouwbaar?

Overhemden.com is weliswaar dé overhemdenspecialist van Nederland en België, maar heeft daarnaast klanten over de hele wereld zitten. Dat zegt toch al iets. En dat ze je graag telefonisch van advies willen voorzien, dat is toch helemaal netjes te noemen! Van de 10 punten, ontvangen ze van hun klanten maar liefst 9,4 punten. Dat is toch een excellente score.

Klantenservice en klachten

Telefonisch kan je Overhemden.com gewoon benaderen en ze zelfs om advies vragen. Ook chatten kan. Beide vormen kan op alle werkdagen van 9:00 tot 17:30 uur. Maar ook via mail kan je contact met ze opnemen. Of via het contactformulier. Bij klachten vragen ze om het contactformulier in te vullen en een foto bij te voegen, zodat ze kunnen zien wat er aan de hand is. Uiteraard met een duidelijke omschrijving van de klacht. Zij zullen dan zo snel mogelijk naar een oplossing zoeken. Maar bellen mag ook.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij voor een feest of voor je werk een prachtig overhemd of een ander artikel bij Overhemden.com gekocht? Of gewoon voor thuis, natuurlijk. Zou je dan een review hierachter willen laten? Daarmee help je andere mensen om een goed beeld te krijgen van Overhemden.com, zodat ook zij weten of ze wel of niet hier willen kopen. Omschrijf duidelijk in je beoordeling wat je ervaring was met deze webshop. Wat was prima en wat kon er beter? Hoe reageerden ze, bijvoorbeeld, bij een klacht of toen je om advies vroeg? Hoe was de levering en wat was de kwaliteit van het product? Kwam dit overeen met wat de site vertelde? Hoe gedetailleerder je vertelt, hoe duidelijker het voor anderen is! Namens alle toekomstige geïnteresseerden: bedankt!

Reviews over Overhemden.com
Gerelateerde bedrijven
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Bonprix logo
Bonprix
33 beoordelingen
5,6
Gerelateerde blogartikelen
8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Overhemden.com

Het bedrijf Overhemden.com is geverifieerd door ons. De webshop overhemden.com is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Overhemden.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Overhemden.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van overhemden.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van overhemden.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Overhemden.com.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Levertijden

Overhemd besteld voor een Gala, helaas had men een week nodig om het artikel te leveren en kwam daarmee te laat. Ik had een bericht gestuurd waar het bleef en binnnen het uur kreeg ik bericht dat het bij DHL was, echter 3 dagen lang via de link van DHL geen enkel bericht dat men het had ontvangen en kon gaan uitleveren. Daarna heb ik ergens anders besteld en de volgende dag was het in huis. Nadeel is leverkosten 7 euro en terugsturen naar Duitsland 9 euro. In totaal 16 euro kwijt aan een slechte ervaring en een te laat geleverd overhemd. Nooit meer Overhemd.com

Geplaatst op: 20-03-2023
Laatst bewerkt op: 20-03-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zit al weken te wachten kontakt alleen via website

Krijg geen reactie uren in de wacht enigste reactie u heeft betaald.
Helaas dit is niet meer van deze tijd.
Advies ga hier niet bestellen want het seizoen is voorbij voor je bestelling er is .
Tenminste als het nodig komt dat moet ik nog afwachten

Geplaatst op: 06-08-2022
Laatst bewerkt op: 06-08-2022
Geschreven door: Wim W.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooi overhemd van pure

heb een fijn overhemd gekocht hier van pure. deze zijn strijkloos dus dat scheelt weer een hoop tijd voor mijn vrouw. de levering was gewoon volgens de aangegeven tijd dus dat was erg goed van overhemden.com. de volgende keer zou ik zeker weer bij deze winkel bestellen. gr frank

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Overhemden.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Bonprix logo
Bonprix
33 beoordelingen
5,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Overhemden.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Overhemden.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Overhemden.com actief?

Overhemden.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Overhemden.com reviews? Dan kun je naar de website van Overhemden.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie