Sokken-online.nl logo

Sokken-online.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sokken-online.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1918
Sokken-online.nl logo
Website
sokken-online.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Sokken-online.nl

Iedereen heeft sokken nodig en dat kan vandaag de dag ook gewoon online. Op Sokken-online.nl kan je sokken in alle maten, kleuren en materialen bestellen. Maar is dat wel betrouwbaar? Om die vraag te beantwoorden hebben wij voor jou alle reviews van Sokken-online.nl op deze webpagina op een rij gezet. Zo kan jij aan de hand van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten weten wat Sokken-online.nl voor jou kan doen of net niet doen.

Over Sokken-online.nl

Sokken-online.nl is een webshop die gespecialiseerd is in alles wat met de beenmodebranche te maken heeft. De oprichter van de webshop, Jack van den Berg, begon in 1993 met de verkoop op markten en braderieën. Doorheen de jaren breidde dat uit en in 2013 werd uiteindelijk de webshop Sokken-online.nl opgericht. Dat betekent dat je bij Sokken-online.nl meer dan 25 jaar ervaring terug kunt vinden. Belangrijke pijlers van de webshop zijn eerlijkheid, een goede prijs, kwaliteit en persoonlijk contact. Vanuit de achtergrond van de markt staat het team achter Sokken-online.nl altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of tips te geven. Geen twee voeten zijn immers gelijk en iemand met brede voeten heeft een ander product nodig dan iemand met smalle voeten. Terend op hun rijke ervaring kunnen ze bij Sokken-online.nl je hoe dan ook de nodige raad geven. Sokken-online.nl beweert ook nooit dat vandaag besteld morgen in huis is. In de praktijk kan levering 1 à 2 werkdagen duren dus spreken ze liever van een snelle levering. Verzending is gratis vanaf 45 euro!

Waarom kiezen voor Sokken-online.nl?

Sokken-online.nl is gespecialiseerd in beenmode. De nadruk ligt uiteraard, zoals de naam al zegt, op sokken maar dat is niet alles. Zo vind je ook onderbroeken terug in het assortiment. De webshop is onderverdeeld in verschillende categorieën zijnde Dames, Heren, Kids, Bamboe, Sport en merken. Je vindt er topmerken als filodoro, Happy Socks, Calvin Klein, Craft, Bahner en nog veel meer. Sokken-online.nl legt de focus dan ook op A-kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Natuurlijk kan er zelfs dan nog iets fout lopen bij een bestelling. Ben je niet tevreden over de maat/kleur of het materiaal van jouw bestelling? Dan krijg je bij Sokken-online.nl maar liefst 30 dagen de tijd om het product retour te sturen. Natuurlijk mag de verpakking dan wel niet beschadigd zijn en producten als ondergoed worden om hygiënische redenen niet aanvaard als retour.

Is Sokken-online.nl betrouwbaar?

Sokken-online.nl staat voor vertrouwen en een goede service. Je vindt op de startpagina van de webshop dan ook al meteen de nodige gegevens terug zoals het telefoonnummer, het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het btw nummer. De website zelf werkt via een beveiligde verbinding wat betekent dat je je geen zorgen moet maken om jouw persoonsgegevens. Alle procedures die je moet volgen bij klachten en/of retouren staan omschreven op de website dus ook hier komt je niet voor verrassingen te staan. Sokken-online.nl heeft een klantenservice die op verschillende manieren bereikt kan worden en ze publiceren ten slotte ook reviews en ervaringen van klanten op de website zelf. Er kan dan ook gezegd worden dat Sokken-online.nl een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Sokken-online.nl heeft een sectie met veelgestelde vragen, maar is absoluut even tevreden als je rechtstreeks contact opneemt met de klantenservice. De klantenservice kan je altijd bereiken via mail of je kan telefonisch contact opnemen van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot en met 17.00 uur. Mails worden enkel op zondag en op feestdagen later gelezen en beantwoord. Alternatief kan je ook voor klachten of problemen een berichtje laten op één van de social media kanalen van Sokken-online.nl. Zo beschikken ze over een Facebookpagina en een Instagramprofiel. Sokken-online.nl hecht veel waarde aan de klantenservice en probeert altijd samen met jou tot een oplossing te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij al eens sokken op Sokken-online.nl? Of is de webshop zelfs jouw vaste adres sinds de dagen op de markt? Ben je tevreden over het bestelproces, de snelheid van levering en de kwaliteit? Of heb je misschien klachten over de werking van de webshop? Jouw ervaringen met Sokken-online.nl zijn voor ons van groot belang. Laat op deze pagina een review achter van Sokken-online.nl en vertel jouw verhaal. Zou je bij hen opnieuw iets kopen of net niet? Jouw beoordeling van de website kan een ander vooruit helpen. Niet twijfelen dus!

Reviews over Sokken-online.nl

Gerelateerde bedrijven

Curveswear logo
Curveswear
2 beoordelingen
9
Lamor.nl logo
Lamor.nl
2 beoordelingen
9
Degoedkoopsteoutlet logo
Degoedkoopsteoutlet
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Sokken-online.nl

Het bedrijf Sokken-online.nl is geverifieerd door ons. De webshop sokken-online.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sokken-online.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sokken-online.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Sokken-online.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van sokken-online.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sokken-online.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg goede service

De service van deze website is echt super. Ze reageren allemaal super snel en ze denken altijd heel erg mee. De sokken zijn ook erg leuk om cadeau te doen en ze pakken het ook allemaal netjes in!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Quinn V.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sokken-online.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Curveswear logo
Curveswear
2 beoordelingen
9
Lamor.nl logo
Lamor.nl
2 beoordelingen
9
Degoedkoopsteoutlet logo
Degoedkoopsteoutlet
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sokken-online.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sokken-online.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sokken-online.nl actief?

Sokken-online.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sokken-online.nl reviews? Dan kun je naar de website van Sokken-online.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie