Waist Trainer Plein logo

Waist Trainer Plein reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Waist Trainer Plein reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2027
Waist Trainer Plein logo
Website
waisttrainer-plein.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Waist Trainer Plein

Iedereen droomt natuurlijk van een mooi getraind lichaam en een slanke taille. Je kunt ervoor kiezen om urenlang te zwoegen in de sportschool en goed te letten op de voeding die je iedere dag consumeert, maar er bestaan vandaag de dag ook tal van handige tools waarmee je dit proces net even wat beter kunt stimuleren. Een waist trainer van Waist Trainer Plein is daar een bekend voorbeeld van. Op deze pagina lees je verschillende handige reviews en de belangrijkste informatie over Waist Trainer Plein.

Over Waist Trainer Plein

De naam zegt het eigenlijk al, in de webshop van Waist Trainer Plein ben je aan het juiste adres als het aankomt op een waist trainer van de best mogelijke kwaliteit. Deze accessoire herken je aan het latex materiaal en stalen baleinen. Tal van beroemdheden zijn je met een waist trainer al voorgegaan, zoals Kim Kardashian, Kloe Kardashian & Amber Rose. Door een waist trainer van Waist Trainer Plein te dragen, kun je je buik en taille trainen zonder daar iets voor te hoeven doen.

Waarom kiezen voor Waist Trainer Plein

Een waist trainer van Waist Trainer Plein is niet alleen in je vrije tijd te dragen, ook in de sportschool zit het model nog steeds even comfortabel. Vanaf het eerste moment dat je deze accessoire draagt, werkt het afslankend op het lichaam. Ook worden je ribben en rug gestabiliseerd en wordt hierdoor een betere houding gestimuleerd. In de webshop van Waist Trainer Plein heb je de keuze uit tal van soorten en maten, zodat er ook voor de bouw van jouw lichaam een passend model te vinden is. Zorg er van tevoren voor dat je de maat van je buik op gaat meten en naar aanleiding van de maat gebruik gaat maken van de maattabel op de website.

Is Waist Trainer Plein betrouwbaar?

Het bestellen van een waist trainer in de webshop van Waist Trainer Plein verloopt altijd erg eenvoudig, Mocht toch de waist trainer niet optimaal zitten en ruil je deze graag om voor een andere maat, dan kun je de bestelling bij Waist Trainer Plein binnen 14 dagen retourneren. Hierdoor weet je altijd zeker dat je helemaal tevreden gaat zijn met je bestelling.

Klantenservice en klachten

Als je ervoor kiest om een waist trainer te gaan bestellen, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat het model perfect aansluit op de bouw van je lichaam. Voor vragen over een van de producten uit het assortiment, of voor advies op maat, staat het team van Waist Trainer Plein voor je klaar. Je stelt je vragen door even te bellen of door een e-mail te sturen. In beide gevallen staat een specialist van Waist Trainer Plein altijd graag voor je klaar.

Wil jij ook beoordelen?

Sport je op dit moment al met een waist trainer van Waist Trainer Plein of draag je deze op kantoor of in je vrij tijd? Laat je review over dit product achter op deze pagina en deel je mening over de door jou aangekochte waist trainer van Waist Trainer Plein.

Reviews over Waist Trainer Plein

Gerelateerde bedrijven

tenCate1952 logo
tenCate1952
2 beoordelingen
9
Sockwell logo
Sockwell
2 beoordelingen
9
Italian Design logo
Italian Design
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Waist Trainer Plein

Ons team van experts heeft Waist Trainer Plein geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Waist Trainer Plein bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Waist Trainer Plein is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Waist Trainer Plein is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van waisttrainer-plein.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Waist Trainer Plein.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Pakketje onvolledig ontvangen, meteen contact opgenomen, werd mij gevraagd of ik iets raars aan het pakketje zag, dit was niet het geval, vervolgens werd mij een tabel gestuurd met de gewichten van de producten dus het had er in moeten zitten maar het zit er niet! Daarna heeft de heer Jens mij verzocht om aangifte te doen, want hij heeft de politie, juridische loket en loket voor waarborgfonds thuiswinkel hierin geraadpleegd. Het gaat om 15,16 euro maar uit principe betaal ik die niet, heb het product niet ontvangen. Wat ik heb ontvangen, heb ik netjes betaald! Dus ik koop sowieso nooit meer, en de producten zijn ook om te huilen, nou mag je voor die prijs niet klagen maar steunbroekjes van de action zijn 100 maal beter.

Geplaatst op: 22-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esje H.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Werkt goed

Ik heb hier een waisttrainer besteld en ik merk echt resultaat. Aan het begin zit het een beetje oncomfortable maar daar kun je wel mee leven. Ik ben erg blij met dit product!

Geplaatst op: 11-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jade S.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Waist Trainer Plein


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

tenCate1952 logo
tenCate1952
2 beoordelingen
9
Sockwell logo
Sockwell
2 beoordelingen
9
Italian Design logo
Italian Design
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Waist Trainer Plein een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Waist Trainer Plein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Waist Trainer Plein actief?

Waist Trainer Plein is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Waist Trainer Plein reviews? Dan kun je naar de website van Waist Trainer Plein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie