Lamor.nl logo

Lamor.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lamor.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
855
Lamor.nl logo
Website
lamor.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lamor.nl

Wil jij jezelf eens in de watten leggen met mooie lingerie of je partner op een originele manier verrassen? Dan loont het de moeite om een kijkje te nemen bij Lamor.nl. Deze webshop heeft namelijk een groot aanbod aan lingerie van topmerken en dat aan betaalbare prijzen. Voordat je echter koopt bij Lamor.nl is het handig om hieronder alles te weten te komen over de ervaringen!

Over Lamor.nl

Lamor.nl bestaat al sinds 2005. Dankzij deze jarenlange ervaring weet de webshop precies hoe het zijn klanten tevreden moet houden. Om die reden biedt het heel vaak interessante kortingen aan. Daarnaast hoef je er nooit voor de verzending te betalen en krijg je je artikelen snel aan huis geleverd. Alles wat je voor 16:00 uur bestelt, wordt zelfs nog dezelfde dag verstuurd!

Lamor.nl hecht bovendien veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Daarom hebben ze enkel de beste merken in hun assortiment, waaronder Leg Avenue, Soleil en Dreamgirl. Bij vragen of een probleem kan je rekenen op de uitstekende klantenservice. Lamor is dus een webshop met aandacht en liefde voor de klanten.

Waarom kiezen voor Lamor.nl

Als je op zoek bent naar sexy kledij voor een speciale gelegenheid of zelfs voor dagelijks gebruik, kan je terecht bij Lamor.nl. In het assortiment vind je namelijk tal van korsetten, kinky jurkjes, baby dolls en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en modellen zodat er genoeg keuze is voor elke vrouw. De webshop is bovendien verbonden met de Partykostuums.nl en Hippe-regenlaarzen.nl. Dus ook als je feestkledij of leuke regenlaarzen nodig hebt voor een bijzonder evenement, kan je er terecht.

Een ander groot voordeel van lingerie kopen bij Lamor.nl is dat je eenvoudig terugvindt wat je zoekt in de webshop. Er is namelijk een speciale onderverdeling voor goedkope lingerie en je kan ook zoeken per thema. Heb je je lingerie snel nodig? Ook dan zit je hier dankzij de snelle levering goed. De artikelen worden bovendien steeds discreet geleverd.

Is Lamor.nl betrouwbaar?

Dat Lamor.nl betrouwbaar is, merk je al meteen in de vele recensies, maar er zijn nog enkele andere dingen die de betrouwbaarheid van de webshop verklappen. Wanneer je een kijkje neemt op de site, zie je bijvoorbeeld dat je kan betalen op enkele betrouwbare manieren, waaronder iDeal, PayPal en Visa. Het is zelfs mogelijk om je artikelen achteraf te betalen via Afterpay.

De webshop is daarnaast sinds 2017 voorzien van het Webwinkel keurmerk. Dit keurmerk wordt enkel gegeven aan betrouwbare webshops die volledig nagekeken zijn. Zoals je dus ziet, hoef jij helemaal niets te vrezen wanneer je lingerie koopt bij Lamor.nl!

Klantenservice en klachten

Heb jij al eerdere ervaringen met Lamor.nl opgedaan en zit jij met een klacht? Dan kan je hen altijd een mail sturen. Als dit niet helpt, is het mogelijk om bemiddeling aan te vragen bij Stichting WebwinkelKeur.

In het geval van een vraag kan je hen ook altijd bellen. Er is een apart telefoonnummer voor Nederland en België. Daarnaast kan je het contactformulier invullen. Er zijn dus zeker voldoende manieren om hulp te krijgen bij een klacht of vraag

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen helpen heel wat bij het maken van de juiste keuze. Om die reden is het voor potentiele klanten fijn dat jij je eigen review van Lamor.nl bij ons achterlaat.

Maak je geen zorgen, want het schrijven van een beoordeling kost slechts enkele minuten. Vertel wat je goed vond aan je Lamor.nl ervaringen en wat er eventueel beter kon en maak zo hét verschil!

Reviews over Lamor.nl
Gerelateerde bedrijven
BolasUnderwear logo
BolasUnderwear
1 beoordeling
10
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Zoemmm.com logo
Zoemmm.com
3 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede service

De bestelling is super snel bezorgd. Ik had aan gegeven om iets te ruilen terwijl dit eigenlijk niet mogenlijk zou zijn maar ze hebben het toch voor mij geregeld. Hele goede service!

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aya W.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lamor.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BolasUnderwear logo
BolasUnderwear
1 beoordeling
10
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Zoemmm.com logo
Zoemmm.com
3 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lamor.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lamor.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lamor.nl actief?

Lamor.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed en seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lamor.nl reviews? Dan kun je naar de website van Lamor.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie