Webvrouw.nl logo

Webvrouw.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Webvrouw.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2035
Webvrouw.nl logo
Website
webvrouw.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Webvrouw.nl

Wil je ook bewuster en duurzamer omgaan met jouw menstruatie producten? Je kunt bij Webvrouw.nl terecht voor duurzamere alternatieven voor de menstruatie. Wil je weten of Webvrouw.nl te vertrouwen is en wil je meer weten over het aanbod? Dit alles en meer lees je hieronder. Ook kun je meer informatie verkrijgen, dankzij de persoonlijke reviews en ervaringen van klanten van Webvrouw.nl. Lees wat vrouwen te melden hebben over hun ervaringen met Webvrouw.nl.

Over Webvrouw.nl

Webvrouw.nl bestaat al meer dan 15 jaar en is er speciaal voor de moderne en bewuste vrouwen. Dit zijn vrouwen die vanuit milieu- of gezondheidsoverwegingen liever niet meer gebruik willen maken van maandverband of tampons. Deze zijn namelijk slecht afbreekbeer in het milieu. Webvrouw.nl biedt daarom het alternatief met een aanbod aan biologisch maandverband en tampons. Daarnaast staat Webvrouw.nl om haar grote aanbod aan menstruatiecups.

Wanneer je een menstruatiecup wilt proberen, is Webvrouw.nl de beste plek om er een te bestellen. Je kunt hier namelijk kiezen uit een ruime collectie aan de bekende merken als: Divacup, Moon cup, Ruby cup of De Groen Cup.

Waarom kiezen voor Webvrouw.nl

Webvrouw.nl heeft jarenlange ervaring en weet daarom precies welke producten het beste zijn. Je kunt in hun grote aanbod veel verschillende merken vinden. Zeker wanneer je voor het eerst op zoek gaat naar een geschikte menstruatie cup, is Webvrouw.nl een goede optie. Je vindt hier een ruim aanbod en voldoende informatie om de juiste cup voor jou te vinden. Je kunt zoeken op grootte, materiaal en meer.

Natuurlijk is discretie ook een reden om online bij Webvrouw.nl te bestellen. Veel vrouwen vinden het een stuk fijner om hun maandelijkse producten online te bestellen, in plaats van in de winkel. Je kunt op je gemak de juiste cup zoeken of maandverband naar keuze. Op deze manier kun je discreet bestellen en hoef je je geen zorgen te maken in de winkel.

Duurzaamheid is natuurlijk ook dé reden om bij Webvrouw.nl te bestellen. Je doet met een menstruatie cup jaren en dit is natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan het maandelijkse afval van tampons en maandverband. Wil je toch liever maandverband of tampons dragen? Dan heeft Webvrouw.nl voor jou en duurzaam aanbod. Je kunt hier tampons en maandverband van biologisch katoen vinden. Dit is beter voor de huid en ook nog eens beter afbreekbaar.

Is Webvrouw.nl betrouwbaar?

Met meer dan 15 jaar ervaring en populaire feedback van vrouwen, is Webvrouw.nl zeker te markeren als een betrouwbare webshop. Je hebt een ruim aanbod, kunt ongeopende artikelen nog altijd retourneren en afrekenen is altijd veilig en beschermd.

Het betalen kan via veilig betaalmethodes als Ideal, Paypal, creditcard en een aantal andere online betaalsystemen. Wanneer je een gratis account aanmaakt bij Webvrouw.nl, kun je jouw betalingsvoorkeuren doorgeven en opslaan. Je kunt voortaan gelijk betalen. Je kunt ook jouw favoriete producten inzien en eerdere bestellingen nogmaals bestellen. Dit is zeker handig, wanneer je hier maandelijks of met regelmaat een bestelling plaatst.

Klantenservice en klachten

Heb je nog nooit een menstruatie cup gebruikt of weet je niet goed wat je van biologisch katoen kunt verwachten? De webshop informeert al veel online, maar bij vragen kun je natuurlijk de klantenservice bereiken. Zij helpen je graag verder en zullen je professioneel te woord staan. De klantenservice is zowel telefonisch, als per mail bereikbaar.

Wanneer je een verkeerde cup hebt besteld of verkeerd maatverband, kun je altijd indien ongeopend nog retourneren. Heb je een andere klacht over jouw bestelling of ben je niet tevreden met de service of levering van Webvrouw.nl? Laat het ze dan direct weten. De klantenservice is er ook voor klachten en kritiek. Zij gaan hier gelijk mee aan de slag en zullen jouw klachten zo snel en professioneel mogelijk proberen op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestel jij al jaren bij Webvrouw.nl? Of heb je hier voor het eerst jouw menstruatie cup besteld? Het is voor nieuwe klanten belangrijk om meer te weten te komen over Webvrouw.nl. Is deze webshop betrouwbaar, wat is het aanbod en wat kun je vertellen over de snelheid van de levering? Je kunt in jouw review ook vertellen waarom je bij Webvrouw.nl hebt gekocht en of je Webvrouw.nl zou aanraden aan andere klanten. Schrijf een persoonlijke review en geef Webvrouw.nl een beoordeling naar waarde. Zo kunnen nieuwe klanten een beter beeld krijgen van deze webshop.

Reviews over Webvrouw.nl
Gerelateerde bedrijven
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
1 beoordeling
9
Mindscopic logo
Mindscopic
22 beoordelingen
9,1
Beautinow logo
Beautinow
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
7
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ontevreden over kwaliteit en service

kersenpittenkussen warmen niet en verbranden direct na in acht nemen hoe te werk gaan nooit eerder deze ervaring met andere kersenpittenkussens
terugbetaling geschied doch kosten terugzending niet en liepen erg hoog op want kersenpitten zwaar
geen enkele e commerce bedrijf zadelt consument op met hoge verzendingskosten terwijl zij een slecht product afleveren dus heel erg ontevreden

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Webvrouw.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
1 beoordeling
9
Mindscopic logo
Mindscopic
22 beoordelingen
9,1
Beautinow logo
Beautinow
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Webvrouw.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Webvrouw.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Webvrouw.nl actief?

Webvrouw.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Webvrouw.nl reviews? Dan kun je naar de website van Webvrouw.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie