LensOnline logo

LensOnline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
LensOnline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2655
LensOnline logo
Website
lensonline.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen LensOnline

Tot je schrik ben je ineens door je voorraad lenzenvloeistof heen? Je wilt het snel even online bestellen? Heb je nieuwe lenzen nodig? LensOnline verkoopt lenzen en toebehoren. Zeker als het om de verzorging van je ogen gaat, wil jij uiteraard weten of je producten van hoogwaardige kwaliteit bestelt. Hoe zit dat met LensOnline? Is dat een bedrijf waar je veilig kunt bestellen? Verloopt het bestelproces een beetje soepel en reageert de klantenservice op vragen? Zijn de producten die je koopt bij LensOnline van goede kwaliteit? Reviews van andere klanten kunnen je hier veel meer over vertellen. Wij verzamelden hun beoordelingen op deze pagina. Door hier kennis van te nemen, weet jij beter wat je van LensOnline kunt verwachten en of het je een goed idee lijkt om bij hen te kopen.

Over LensOnline

LensOnline is de grootste aanbieder van contactlenzen online. Ondanks het feit dat ze een grote aanbieder zijn, vinden ze het belangrijk om in te spelen op de behoefte van elke klant. Het maakt hierbij niet uit wat voor persoon dat is. Jong, oud, actief, passief, man of vrouw. Om deze reden selecteert LensOnline de lenzen nauwkeurig en zorgvuldig. Het is daarbij belangrijk dat de lenzen de visuele beperkingen wegnemen, maar dat is niet het enige. Het is ook van belang dat de producten aansluiten bij elke levensstijl. Er wordt gelet op zaken als comfort en vrijheid. De lenzen moeten zacht, flexibel, zuurstofdoorlatend en vochtvasthoudend zijn. Uiteindelijk wil LensOnline die lenzen leveren die ervoor zorgen dat jij kunt blijven doen wat je leuk vindt. Er is gekozen voor een uniek concept.

Waarom kiezen voor LensOnline

Nieuwe lenzen aanschaffen kan best wat voeten in de aarde hebben. Je moet een afspraak maken en dan is het altijd nog maar de vraag of de opticien net tijd heeft op het moment dat dat jou het beste uitkomt. Vervolgens moet je op pad naar de winkel. De kans is groot dat je daar ook nog even moet wachten totdat je aan de beurt bent. Je zult de lenzen waarschijnlijk niet meteen mee kunnen nemen. Op een later moment moet je dus weer langs de opticien om ze op te halen. Kies je voor LensOnline, dan is het gedaan met al deze dilemma’s. Met een klik op de knop bestel je je lenzen. Vervolgens laat je ze gratis leveren bij een van de opticiens. Op deze manier is het gemak van online bestellen handig verenigd met lokaal ondernemerschap. Het bestelproces verloopt vrij eenvoudig. Je kiest de lenzen die je in het winkelmandje wilt doen. Ook de sterkte en de aantallen moeten even ingevoerd worden. Vervolgens kies je voor nu bestellen en dan spreekt de rest ook helemaal voor zich. Je kunt kiezen uit onder meer daglenzen, maandlenzen en multifocale lenzen. Wil je een ervaren specialist mee laten kijken naar wat op dit moment het beste is voor jouw ogen, dan kun je via de website een afspraak maken met een opticien bij jou uit de buurt.

Is LensOnline betrouwbaar?

LensOnline werkt samen met een groot aantal opticiens. Deze kun je persoonlijk bezoeken. Je begrijpt dat dit veel zegt over de betrouwbaarheid van de winkel. Verder is LensOnline online de grootste aanbieder van lenzen en toebehoren. De traceerbaarheid is gegarandeerd en je kunt via deze website veilig bestellen. Heb je hulp nodig, dan kun je eenvoudig even bellen met een medewerker van dit bedrijf. Een ander bewijs van de betrouwbaarheid zijn de positieve recensies van andere klanten. Veel mensen zijn erg blij met dit bedrijf. De lenzen worden snel geleverd en de communicatie met de klantenservice verloopt prima. Er wordt ook vaak aangegeven dat het ideaal is dat LensOnline een partnership heeft met een groot aantal opticiens door het gehele land.

Klantenservice en klachten

Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van LensOnline. Kom je er niet uit tijdens het bestellen van je lenzen, dan kijkt er graag even iemand met je mee om je te helpen. Elke werkdag staat er iemand voor je klaar. Verder is er een contactformulier of je gebruikt het e-mailadres of de sociale media om even contact te leggen met de shop.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met LensOnline? Wil je daar een review over schrijven? Laat je beoordeling hier achter en help op die manier andere consumenten.

Reviews over LensOnline

Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met LensOnline

Het bedrijf LensOnline is geverifieerd door ons. De webshop lensonline.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. LensOnline is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. LensOnline maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van lensonline.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van lensonline.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg aardige mensen

Mijn pakket kwam in eerste instantie niet aan en daar heb ik over gebeld en ik werd super correct geholpen. Twee dagen later was mijn pakket verstuurd en alles is netjes aangekomen. Goede service.

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sem N.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LensOnline


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LensOnline een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over LensOnline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LensOnline actief?

LensOnline is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LensOnline reviews? Dan kun je naar de website van LensOnline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie