Zepig logo

Zepig reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zepig reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4545
Zepig logo
Website
zepig.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Zepig

Tegenwoordig is er op het gebied van zeep van alles verkrijgbaar. Werkelijk voor elk wat wils. Of je nu van die lekkere werfzeep wilt bestellen of je gaat voor een bepaalde shampoobar, er is online van alles mogelijk. Wellicht ontdekte je het ruime assortiment van Zepig. En nu vraag je jezelf af of het een goed idee is om hier te bestellen. De producten ken je misschien en die vertrouw je wel. Maar wat is Zepig voor een shop? Zijn ze betrouwbaar en leveren ze een beetje snel? En het is ook fijn als er op mogelijke klachten goed gereageerd wordt. Recensies doornemen is een handige manier om hier achter te komen. De reviews over Zepig zijn al door ons verzameld en samengevat. Je vindt ze hier. Bekijk de beoordelingen die andere consumenten schreven over deze online winkel. Daarna weet je vast wel of je wel of niet bij Zepig wilt bestellen.

Over Zepig

De eigenaar van Zepig kreeg 5 jaar gereden een regelrechte passie voor zeep. Deze ontstond toen hij op vakantie een lokaal handgemaakt zeepje kocht. Voor deze tijd gebruikte hij vooral vloeibare shampoo en douchegel. Toen het gekochte zeepje op was, ging hij weer over op de vloeibare producten. Toen merkte hij plotseling een groot verschil. Hij wist niet hoe gauw hij weer een handgemaakt zeepje moest kopen. Toen hij verder ging met het gebruiken van deze zepen, merkte hij dat elke zeepziederij zijn eigen webshop had, maar dat er geen website te vinden was waar je al deze verschillende kleine zeepmerken bij elkaar had en je dus van alles wat kon bestellen. Zelf had hij al jaren een bedrijf dat internetsites maakt en toen bedacht hij dat hij wel zelf een online zeepwinkel kon bouwen. Zepig is dus het resultaat. Alles wordt plasticvrij verpakt en je bestelt bij dit bedrijf alleen duurzame producten.

Waarom kiezen voor Zepig

Kies je voor Zepig, dan weet je zeker dat je in de badkamer gebruik maakt van natuurlijke producten. Die zijn goed voor je lijf, maar ook voor het milieu. Bestellen werkt heel gemakkelijk op deze site. Je kijkt even of je iets nodig hebt voor je haar, je gezicht of je lichaam. Vervolgens kun je dan nog verder filteren, zodat je gemakkelijk de gewenste zeep kunt vinden. Misschien ben jij helemaal weg van een bepaald merk, dan kun je zoeken op de merken. Houd je wel van een koopje, dan kijk je gelijk bij de aanbiedingen. Het is mogelijk om je zeep zelf even op te halen in Utrecht. Wellicht woon je daar toch in de buurt, dan is het altijd fijn om de verzendkosten te ontlopen. Boven de 40 euro wordt een bestelling trouwens gratis verzonden.

Is Zepig betrouwbaar?

Je ziet een adres in Utrecht als je wilt weten waar Zepig zich bevindt. De shop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is in het bezit van het Webwinkel Keurmerk. De klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar en je ziet ook dat de eigenaar van de shop zich op de website duidelijk voorstelt. Je kunt de zeepjes eventueel ook zelf ophalen in Utrecht. De recensies van andere klanten zijn zeer positief. Mensen roemen de snelle levering. De duurzaamheid van de verpakking wordt ook goed beoordeeld. Al met al kun je er dus zeker wel op vertrouwen dat Zepig een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Hoe goed een eigenaar van een shop alles ook probeert op te pakken er gaat weleens iets fout. Wil je bij Zepig een klacht indienen, dan wordt je gevraagd om je klacht eerst te vermelden via de mail. Als het niet lukt om tot een oplossing te komen, dan kan Stichting WebwinkelKeur bemiddelen. En dan heb je eventueel ook nog de Europese Commissie die hier een speciaal platform voor heeft. Heb je gewoon een simpele vraag, kijk dan even bij de veelgestelde vragen. Heel laagdrempelig is ook de chat op de website. Altijd handig om even snel een vraag te stellen. Je kunt ook mailen of je neemt contact op via de telefoon.

Wil jij ook beoordelen?

Bestel jij graag je schoonmaakzeep bij Zepig? Of koop je andere producten bij deze webshop? Als je ervaring hebt met deze winkel, dan is het fijn als je je ervaringen beschrijft in een recensie. Zo help je andere mensen die meer willen weten over deze webshop.

Reviews over Zepig
Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
1 beoordeling
9
LensOnline logo
LensOnline
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Zepig
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
1 beoordeling
9
LensOnline logo
LensOnline
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zepig een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Zepig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zepig actief?

Zepig is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zepig reviews? Dan kun je naar de website van Zepig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie