Yves Rocher logo

Yves Rocher ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 10,0
Bezoek de website
Yves Rocher logo
Yves Rocher ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 10,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
10
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

superdrogist logo superdrogist
0 beoordelingen
10
Silvergear.eu logo Silvergear.eu
0 beoordelingen
10
Blacktree Naturals logo Blacktree Naturals
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Yves-Rocher

Yves Rocher is een bedrijf dat dierproefvrije, plantaardige cosmeticaproducten verkoopt. Alle producten van Yves Rocher kun je eenvoudig online bestellen. Bij elke bestelling ontvang je naar keuze verschillende cadeautjes, variërend van gratis proefmonsters tot luxe producten. Je kunt je afvragen of de verzorgingsproducten van Yves Rocher doen wat ze beloven. Hoe ervaren klanten de kwaliteit van de diverse verzorgingsproducten van Yves Rocher? Je leest het in onze reviews. Wil je weten of Yves Rocher aansluit op jouw wensen en verwachtingen op het gebied van schoonheid en cosmetica? Onze recensies zullen je helpen de beste keuze te maken duurzame producten te selecteren op basis van oprechte klantenbeoordelingen.

Over Yves-Rocher

Yves-Rocher is een Frans familiebedrijf in plantaardige cosmetica. Het werd in 1958 in La Gacilly (Bretagne) opgericht door ecoloog Yves Rocher, die in dit plaatsje van 1962 tot 2008 ook burgemeester was. Sinds 2010 is Bris Rocher, kleinzoon van Yves, bestuursvoorzitter van het bedrijf. Vanaf de oprichting van het bedrijf wordt uitsluitend gebruik gemaakt van plantaardige ingrediënten die niet getest zijn op dieren. Yves Rocher verkocht in het begin per post crèmes op basis van de plant speenkruid, waarvan algemeen bekend is dat het geneeskrachtige eigenschappen heeft. Omdat het merk betrokken is met de natuur, werd in 1991 de Yves Rocher foundation opgericht. Deze stichting houdt zich bezig met het redden van het milieu. In La Gacilly worden tegenwoordig honderden plantensoorten geplant en geteeld om deze te bestuderen. Het bedrijf plant extra bomen aan wanneer bepaalde producten worden verkocht. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een boom te planten in plaats van een cadeau te ontvangen.

Waarom kiezen voor Yves-Rocher?

Op de website van Yves Rocher vind je diverse producten voor de verzorging van het lichaam. De ingrediënten die Yves Rocher gebruikt voor de samenstelling van deze producten worden gekozen uit respect voor de natuur. Daarvoor worden uitsluitend de juiste en nuttige ingrediënten gebruikt. Het streven van Yves Rocher is dat de producten voor meer dan 94% natuurlijk zijn. Yves Rocher heeft de producten onderverdeeld in de categorieën: gezicht, haar, lichaam en douche, make-up, parfum, cadeau-idee en aanbiedingen. Elk product wordt met een foto afgebeeld met een omschrijving. Hier vind je onder andere meer achtergrondinformatie over de plantaardige werkstoffen in het product en welke resultaten je mag verwachten. Ook kun je bij elk product lezen in de bijgevoegde reviews wat andere klanten van het product vinden. Op de site vind je ook verschillende tips hoe je huid te verzorgen. Wil je een fysieke winkel voor de producten van Yves Rocher bezoeken of een afspraak in een schoonheidsinstituut maken? Je vindt met behulp van de link op de website de voor jou meest dichtstbijzijnde locatie.

Is Yves-Rocher betrouwbaar?

Het bedrijf is sinds het begin van de oprichting enorm gegroeid. Op dit moment heeft Yves Rocher zo’n 1700 fysieke winkels, waarvan er 512 zijn gevestigd zijn in Frankrijk. Yves Rocher heeft meer dan 16.000 mensen in dienst en het bedrijf is werkzaam in 102 landen. In Frankrijk wordt met 40% aandeel in de totale omzet het meeste verkocht, gevolgd door Europa waar nog eens 45% van de omzet wordt behaald.

Klantenservice en klachten Yves-Rocher

De klantenservice van Yves Rocher is op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt ze op elk moment van de dag een e-mail sturen met vragen over je bestelling, een product of het verifiëren van een factuur. Yves-Rocher streeft ernaar een e-mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Wil je een sneller antwoord op je vraag, dan kun je de klantenservice bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 en 17.00 uur. In de fysieke winkels van Yves Rocher kunnen professionele schoonheidsadviseurs je gericht advies geven over verzorgingsproducten die het beste aansluiten op de persoonlijke behoefte van jouw huid.

Wil jij Yves-Rocher ook beoordelen?

Gebruik jij de plantaardige producten van Yves Rocher en heb je ze online besteld? Hoe heb jij de kwaliteit van deze producten ervaren? Kun je iets zeggen over de prijs-kwaliteitverhouding? Heb je weleens contact met de klantenservice van Yves Rocher opgenomen? Hoe is dat contact verlopen? Ben je een tevreden klant van Yves Rocher? Laat ons weten hoe je de producten, kwaliteit en service van Yves Rocher beoordeeld in een review op onze website. Anderen zullen dit zeer op prijs stellen. Het zorgt ervoor dat we steeds betere keuzes kunnen maken in onze aankopen via het internet. Daarmee maak je het doen van online bestellingen niet alleen leuker maar ook betrouwbaarder en veiliger.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Yves Rocher

profielfoto van Astrid L.
Astrid L.
21-05-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Duurzame, (h)eerlijke verzorgingsproducten

Ik ben al ongeveer 30 jaar trouwe klant bij Yves Rocher. Ik vind de producten helemaal top en sta achter de manier hoe ze gemaakt worden, met veel respect voor de natuur. Als je als klant ingeschreven staat, krijg je via de mail en per post altijd fantastische aanbiedingen. Je krijgt ook cadeaus bij je bestellingen, maar met uitzondering van het gratis product van Yves Rocher vind ik deze niet zo interessant, dus meestal kies ik in plaats daarvan voor de proefmonsters. De cadeaus zijn vaak kettingen of sieraden, horloges, tassen en badjassen. Wat mij betreft hoeven ze dat niet te doen. De producten die ze verkopen hebben dat ook helemaal niet nodig. Ik vind de producten kwalitatief erg goed en ze zijn prachtig verpakt. Ook leuk om cadeau te geven. Je kunt bij veel producten ook kiezen voor voordeligere navulverpakkingen (ook beter voor het milieu). Ik raad de producten van Yves Rocher dan ook van harte aan.

Schrijf een review over Yves Rocher

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

superdrogist logo superdrogist
0 beoordelingen
10
Silvergear.eu logo Silvergear.eu
0 beoordelingen
10
Blacktree Naturals logo Blacktree Naturals
0 beoordelingen
10