Shavesavings logo

Shavesavings reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Shavesavings reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2527
Shavesavings logo
Website
shavesavings.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Shavesavings

Ben jij benieuwd welke beoordelingen klanten Shavesavings geven? Neem dan de reviews die wij voor je op een rijtje hebben gezet door. Op basis van de ervaringen van andere mensen met deze webwinkel kun je een weloverwogen beslissing nemen om je scheer- en ontharingsartikelen bij Shavesavings te bestellen. Het kan ook zijn dat je na het lezen van de recensies juist besluit om elders je scheerschuim en verzorgende aftershave te kopen. Zijn klanten die al eens bij Shavesavings hebben gewinkeld tevreden met de ontvangen artikelen? En hoe gaat dit bedrijf om met eventuele opmerkingen en klachten? Om te beslissen of je met een betrouwbare webshop te maken hebt, is het belangrijk om te weten of Shavesavings zijn afspraken nakomt.

Over Shavesavings

Shavesavings is een webwinkel van J.W. Internet Sales B.V. Deze online winkel is in 2005 opgericht en is gevestigd in Rotterdam. Andere webwinkels die eveneens onderdeel uitmaken van J.W. Internet Sales zijn Bonodora.com en Everybodycare.com. Deze drie webshops zijn samengebracht in een handige interface, zodat de mogelijkheid bestaat om artikelen uit deze verschillende webshops in een enkele order te laten opnemen. Je kunt je scheerspullen, parfums en je gezondheids- en schoonheidsproducten dus in één keer bestellen. Je kunt profiteren van een gratis levering als je het bedrag van €75,- overschrijdt. Het maakt hierbij niet uit of je alles bij Shavesavings hebt besteld of voor artikelen uit de andere twee webwinkels hebt gekozen. Je kunt sparen voor korting door middel van het spaarsysteem, dat geldt voor alle drie de webwinkels.

Waarom kiezen voor Shavesavings

Shavesavings heeft zich als doel gesteld om scheermesjes en toebehoren van gerenommeerde merken als Gilette en Wilkinson tegen de laagste prijs te verkopen. Ook heeft deze webshop elke dag een nieuwe, interessante dagaanbieding waarmee je korting kunt ontvangen op je bestelling en wekelijks toont Shavesavings enkele weekaanbiedingen waarmee je eveneens voordeliger uit kunt zijn. De betalingsmethodes zijn uitgebreid te noemen. Klanten kunnen hun scheermesjes onder andere betalen met iDeal, de creditcard, PayPal, Bancontact en Giropay. Tevens wordt achteraf betalen met Klarna door deze webwinkel aangeboden. Het sparen voor korting gebeurt met het spaarsysteem geheel automatisch. De spaarpunten worden nadat je je bestelling hebt voltooid toegevoegd aan je account.

Is Shavesavings betrouwbaar?

De overkoepelende organisatie van de webwinkels Shavesavings, Bonodora en Everybodycare bestaat langer dan vijftien jaar en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op de website staan de bedrijfsgegevens keurig vermeld, evenals diverse manieren om in contact te komen met een medewerker. Verreweg de meeste reviews die op Trustpilot staan over Shavesavings zijn zeer lovend. Deze webwinkel scoort maar liefst hoger dan een 4,5 uit 5 gebaseerd op meer dan 15000 beoordelingen. Ook geeft Trustpilot aan dat Shavesavings doorgaans binnen 24 uur reageert op kritische recensies en heeft deze webshop de beoordeling ”˜uitstekend’ te pakken op Trustpilot. Het enige minpunt van Shavesavings is dat de winkel niet aangesloten is bij een van de grote keurmerken. Er is geen certificaat van WebwinkelKeur, WebshopKeurmerk, TrustedShops of Thuiswinkel Waarborg te vinden op de website. Dit betekent niet per definitie dat Shavesavings niet betrouwbaar is, maar je mist wel enkele zekerheden die winkels mét keurmerk wel bieden. Denk bijvoorbeeld aan een onafhankelijke geschillencommissie of aan een uitgevoerde controle die aantoont dat er aan alle juridische eisen wordt voldaan. Alles in ogenschouw genomen komt Shavesavings, ondanks het gebrek aan een keurmerk, oprecht en betrouwbaar over.

Klantenservice en klachten

Shavesavings verwijst zijn klanten bij vragen in de eerste instantie naar de FAQ-pagina op de website. Mocht je daar het antwoord niet kunnen vinden, dan word je uitgenodigd om een het contactformulier in te vullen of om een e-mail te sturen. Je kunt tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen met een medewerker. Op de webpagina belooft Shavesavings dat alle klachten serieus in behandeling zullen worden genomen. Je kunt je klacht mailen naar het e-mailadres dat hiervoor bedoeld is. De medewerkers zullen het probleem binnen een termijn van zeven dagen proberen op te lossen en jou hier schriftelijk over informeren. Omdat Shavesavings niet aangesloten is bij een keurmerk, is er geen mogelijkheid om je probleem via een dergelijke organisatie aan te kaarten, mocht de oplossing niet naar wens zijn. Wel kun je het geschil melden bij de Europese Commissie als je het niet eens bent met de afhandeling van je klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Voel je vrij om jouw persoonlijke ervaringen met Shavesavings te delen in een review. Op deze manier kun je andere mensen helpen om een indruk te krijgen van deze webshop. In je beoordeling kun je vertellen of je de bestelde artikelen binnen de beloofde levertijd hebt ontvangen en of de artikelen van goede kwaliteit zijn. Ook mag je jouw eventuele contact met de klantenservice omschrijven en vertellen of je goed bent geholpen of juist niet. Elke recensie draagt een stukje bij aan het vormen van een goed beeld van Shavesavings en zo kunnen klanten vaststellen of deze webshop betrouwbaar is.

Reviews over Shavesavings
Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Allemaal fantastisch

Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten die ik heb besteld. Het scheermes, scheermesjes, dassenscheerkwast en rumsmokkelaar-scheerzeep zijn allemaal fantastisch. Als veteraan en eerstehulpverlener steun ik graag een bedrijf dat eigendom is van een veteraan. Bedankt jongens!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michael P.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shavesavings
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shavesavings een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Shavesavings. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shavesavings actief?

Shavesavings is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shavesavings reviews? Dan kun je naar de website van Shavesavings gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie