Grote Kadoshop logo

Grote Kadoshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Grote Kadoshop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
423
Grote Kadoshop logo
Website
grotekadoshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Grote Kadoshop

Een goed cadeau vinden is niet altijd even gemakkelijk. De ene mens is de andere niet en vaak laat het assortiment ook wel een beetje te wensen over. Ben je op zoek naar een webshop waar je vast en zeker iets naar wens terug kunt vinden? Dan is Grote Kadoshop misschien wel de juiste fit. Dit immense online warenhuis maakt zich sterk zo goed als alles in huis te hebben. Klopt dat? En ervaren mensen de kwaliteit als goed? Zijn de beoordelingen positief? Wat vertellen de reviews over Grote Kadoshop? Op deze pagina vind je die reviews en beoordelingen van Grote Kadoshop terug. Zo weet jij exact waar je aan begint.

Over Grote Kadoshop

Grote Kadoshop is een online webwinkel die een gigantisch assortiment aan cadeaus en aanverwanten in de aanbieding heeft. Met een catalogus van meer dan vijftigduizend producten is het één van de grootste aanbieders van Nederland. De webshop is een zuivere online winkel die in het online gebeuren ook met heel wat partners en vergelijkers samenwerkt. Zo vind je de producten van Grote Kadoshop bij onder andere Beslist, Bol.com, Fruugo, VidaXL en ga zo maar door. Grote Kadoshop werkt zowel met particulieren als bedrijven en staat ook altijd open voor suggesties om het assortiment uit te breiden. Voor dergelijke vragen of gewoon om advies in te winnen kan je bovendien op eender welk moment de klantenservice contacteren. Een goede service dragen ze immers ook hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Grote Kadoshop?

In de eerste plaats kies je voor Grote Kadoshop omwille van het grote aanbod, de snelle levering en de uitstekende prijs. Wat het aanbod betreft is de webwinkel onderverdeeld in de volgende categorieën: cadeau, doe het zelf, huis & wonen, speelgoed, sport & recreatie, tuin & camping, dagdeal, dsale, aanbieding, ladders en stellingen, opberging en inrichting, tuin en bouw en ten slotte huishoud. Je vindt ook een zoekbalk op de website om trefwoorden in te vullen. Door de schaal van de webshop vind je bij Grote Kadoshop ontzettend scherpe prijzen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je 7,5 euro verzendkosten in Nederland. Jouw aankoop mag je in de meeste gevallen reeds één werkdag na bestelling thuis verwachten. Heb je toch twijfels na de aankoop? Dan krijg je tot veertien dagen na aankoop de tijd om jouw pakketje retour te sturen.

Is Grote Kadoshop betrouwbaar?

Grote Kadoshop is één van de grootste online aanbieders van producten in Nederland en heeft dus ook een goede naam hoog te houden. Bovendien worden hun producten op tal van betrouwbare partnersites ten koop aangeboden en hebben ze het label klasseshop van Beslist gekregen. Tevens vind je op Grote Kadoshop alle nodige contactgegevens en bedrijfsgegevens terug zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Grote Kadoshop beschikt over een eigen klantenservice en biedt heel wat opties aan om veilig te betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. De verbinding met de webshop zelf is een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol. Dit kan je zien aan de hand van het slotje in de adresbalk. Kortom: Grote Kadoshop is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een probleem en staat het antwoord niet bij de veelgestelde vragen op de website? Dan kan je de klantenservice van Grote Kadoshop contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen of je kunt een mail sturen. Grote Kadoshop tracht altijd binnen één werkdag een antwoord te geven op vragen aan de klantenservice. Heb je een klacht? Dan stuur je deze best per mail door. Je ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging en na ten laatste veertien dagen een inhoudelijk antwoord. Een andere optie is om een klacht neer te leggen bij het speciaal daarvoor opgerichte ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets van Grote Kadoshop voor jezelf of een ander? Dan zijn heel wat mensen op zoek naar de wijsheid van jouw ervaring met Grote Kadoshop en jouw beoordeling van deze webwinkel. Schrijf op deze pagina een review en geef een antwoord op vragen als: wat is de kwaliteit van de producten? Hoe vlot verloopt contact met de klantenservice? Worden de goederen op tijd geleverd? Zou je als je het opnieuw mocht doen terug kiezen voor Grote Kadoshop of net niet? Zou je Grote Kadoshop aanraden aan vrienden of familie?

Reviews over Grote Kadoshop
Gerelateerde bedrijven
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
7,3
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
Primodo.nl logo
Primodo.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijn spul

Ik heb hier een slimme afvalbak gekocht met een sensor maar helaas was deze na ongeveer een half jaar defect gegaan. Toen heb ik de klantenservice gemaild en die hebben het snel voor mij opgelost.

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter L.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Grote Kadoshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
7,3
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
Primodo.nl logo
Primodo.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Grote Kadoshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Grote Kadoshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Grote Kadoshop actief?

Grote Kadoshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby , cadeaus , gereedschap , huis en bouwen , speelgoed , sport & fitness en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Grote Kadoshop reviews? Dan kun je naar de website van Grote Kadoshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie