De Verfzaak logo

De Verfzaak reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
De Verfzaak reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1627
De Verfzaak logo
Website
deverfzaak.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Verfzaak

Wil je jouw woning graag van een nieuw laagje verf of behang voorzien? Of heb je andere verf of behang plannen? Dan ben je vast nieuwschierig naar de webwinkel van de Verfzaak. Uiteraard is het wel handig om voor de bestelling te controleren of deze webwinkel betrouwbaar is. Op deze pagina kun je daarom een uitgebreid beeld krijgen van De Verfzaak. Wij hebben namelijk verschillende reviews van De Verfzaak voor jou op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van andere zijn en neem vervolgens zelf een weloverwogen beslissing om bij De Verfzaak te kopen.

Over De Verfzaak

De Verfzaak is een onderneming dat sinds 2011 actief is en inmiddels uitgegroeid is tot een van de grotere verfzaken van Nederland. Het bedrijf heeft naast haar webwinkel 8 fysieke winkels waar je terecht kunt voor advies op het gebied van alle verf- of behangklussen. De Verfzaak heeft een breed assortiment aan producten van populaire verfmerken van Nederland die direct vanuit voorraad worden geleverd. Hierdoor biedt het bedrijf korte levertijden en hoeft je niet lang te wachten op je bestelling. De kernwaarden en doelen van het bedrijf zijn dan ook zo kort mogelijke levertijden, populaire producten tegen concurrerende prijzen en een zeer goede klantenservice door de combinatie tussen de webshop en de meerdere fysieke winkels.

Waarom kiezen voor De Verfzaak

De Verfzaak is een succesvolle onderneming die zich specialiseerd in verf en behang artikelen. Je kunt bij de onderneming terecht voor een breed assortinemt aan producten, zoals binnen- en buitenverf, behang, laminaat en tal van benodigheden. Met slechts een bezoek aan de webwinkel of een fysieke winkel van De Verfzaak kun je dus eenvoudig alle spullen in huis halen voor jouw verf of behang klus.

Is De Verfzaak betrouwbaar?

De Verfzaak is al heel wat jaren actief in de Nederlandse verfbranche en heeft een groot netwerk aan klanten en aan partners. Het bedrijf is dan ook zeker te vertrouwen. Naast dat het bedrijf samenwerkt met externen en veel klanten heeft, heeft het bedrijf ook fysieke winkels die je kunt bezoeken en waar je jouw onlineproducten eventueel kunt ruilen, en gunstige algemene voorwaarden. Zo worden de producten snel bij je thuisbezorgd en biedt de online webwinkel meerdere betaalmogelijkheden.

Klantenservice en klachten

De Verfzaak heeft een eenvoudig te benaderen klantenservice. Zo kun je het bedrijf telefonisch benaderen of via de mail. Ook kun je uiteraard een bezoek brengen aan een van de fysieke winkels indien je graag met een medewerker wilt spreken. Over het algemeen wordt je spoedig geholpen door het bedrijf en worden je vragen of opmerkingen keurig behandeld. Op de website kun je ook terecht voor veel gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een aankoop gedaan bij De Verfzaak en wil je andere potentiële kopers helpen met het maken van een weloverwogen beslissing? Laat dan een review achter voor andere en beschrijf hoe jouw aankoop bij De Verfzaak verlopen is. Beschrijf bijvoorbeeld of de producten van goede kwaliteit zijn, of je tevreden bent over de geleverde service en of je het bedrijf zou aanraden aan anderen.

Reviews over De Verfzaak

Gerelateerde bedrijven

Douchezaak logo
Douchezaak
2 beoordelingen
9,5
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Loftdeur.nl logo
Loftdeur.nl
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over De Verfzaak

Ons team van experts heeft De Verfzaak geverifieerd op een aantal punten. De webshop van De Verfzaak bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. De Verfzaak is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

De Verfzaak is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van deverfzaak.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van De Verfzaak.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gedeukte pot verf. Nog de verkeerde ook.

Een late levering van een gedeukte pot verf. Ook nog verkeerde verf. Moeilijk lezen daar in het magazijn?

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duidelijke website

Ik was op zoek naar een specefieke kleur verf omdat ze die bij de gamma niet meer verkopen en deze webshop was een van de enige die hem nog had. Meteen besteld en hij matcht perfect!

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Calvin K.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Verfzaak


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Douchezaak logo
Douchezaak
2 beoordelingen
9,5
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Loftdeur.nl logo
Loftdeur.nl
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Verfzaak een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over De Verfzaak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Verfzaak actief?

De Verfzaak is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Verfzaak reviews? Dan kun je naar de website van De Verfzaak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie