De Verfzaak logo

De Verfzaak reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
De Verfzaak reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1627
De Verfzaak logo
Website
deverfzaak.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Verfzaak

Wil je jouw woning graag van een nieuw laagje verf of behang voorzien? Of heb je andere verf of behang plannen? Dan ben je vast nieuwschierig naar de webwinkel van de Verfzaak. Uiteraard is het wel handig om voor de bestelling te controleren of deze webwinkel betrouwbaar is. Op deze pagina kun je daarom een uitgebreid beeld krijgen van De Verfzaak. Wij hebben namelijk verschillende reviews van De Verfzaak voor jou op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van andere zijn en neem vervolgens zelf een weloverwogen beslissing om bij De Verfzaak te kopen.

Over De Verfzaak

De Verfzaak is een onderneming dat sinds 2011 actief is en inmiddels uitgegroeid is tot een van de grotere verfzaken van Nederland. Het bedrijf heeft naast haar webwinkel 8 fysieke winkels waar je terecht kunt voor advies op het gebied van alle verf- of behangklussen. De Verfzaak heeft een breed assortiment aan producten van populaire verfmerken van Nederland die direct vanuit voorraad worden geleverd. Hierdoor biedt het bedrijf korte levertijden en hoeft je niet lang te wachten op je bestelling. De kernwaarden en doelen van het bedrijf zijn dan ook zo kort mogelijke levertijden, populaire producten tegen concurrerende prijzen en een zeer goede klantenservice door de combinatie tussen de webshop en de meerdere fysieke winkels.

Waarom kiezen voor De Verfzaak

De Verfzaak is een succesvolle onderneming die zich specialiseerd in verf en behang artikelen. Je kunt bij de onderneming terecht voor een breed assortinemt aan producten, zoals binnen- en buitenverf, behang, laminaat en tal van benodigheden. Met slechts een bezoek aan de webwinkel of een fysieke winkel van De Verfzaak kun je dus eenvoudig alle spullen in huis halen voor jouw verf of behang klus.

Is De Verfzaak betrouwbaar?

De Verfzaak is al heel wat jaren actief in de Nederlandse verfbranche en heeft een groot netwerk aan klanten en aan partners. Het bedrijf is dan ook zeker te vertrouwen. Naast dat het bedrijf samenwerkt met externen en veel klanten heeft, heeft het bedrijf ook fysieke winkels die je kunt bezoeken en waar je jouw onlineproducten eventueel kunt ruilen, en gunstige algemene voorwaarden. Zo worden de producten snel bij je thuisbezorgd en biedt de online webwinkel meerdere betaalmogelijkheden.

Klantenservice en klachten

De Verfzaak heeft een eenvoudig te benaderen klantenservice. Zo kun je het bedrijf telefonisch benaderen of via de mail. Ook kun je uiteraard een bezoek brengen aan een van de fysieke winkels indien je graag met een medewerker wilt spreken. Over het algemeen wordt je spoedig geholpen door het bedrijf en worden je vragen of opmerkingen keurig behandeld. Op de website kun je ook terecht voor veel gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een aankoop gedaan bij De Verfzaak en wil je andere potentiële kopers helpen met het maken van een weloverwogen beslissing? Laat dan een review achter voor andere en beschrijf hoe jouw aankoop bij De Verfzaak verlopen is. Beschrijf bijvoorbeeld of de producten van goede kwaliteit zijn, of je tevreden bent over de geleverde service en of je het bedrijf zou aanraden aan anderen.

Reviews over De Verfzaak
Gerelateerde bedrijven
De Oude Deurklink logo
De Oude Deurklink
1 beoordeling
9
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
WDtegels logo
WDtegels
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,2
25% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Waardeloze winkel

###########
Update 30-1 11:20
Zojuist gebeld door de mederwerker (met Limburgs accent, hij wil zijn voornaam niet delen) naar aanleiding van mijn reactie. Hij wilde even sarcastisch aangeven dat hij mij "een stoere man vond om zo'n reactie te plaatsen". Daarbij werd ook nog gezegd hoe "kinderachtig" ik ben.
Er wordt in de online reactie verwezen naar "verschillende oplossingen geboden". Dit is niet het geval, het enige wat meneer zei is "ga maar eens naar een fysieke winkel van ons, misschien willen die het terugnemen". Meneer wist dat dit een kastje naar de muur antwoord was en dat de dichtbijzijnde fysieke winkel 70km verderop zit.

Mensen, neem aub dit bedrijf niet serieus en ga naar een professionele zaak, op Google zijn veelvuldig betere alternatieven te vinden.

##############

Actuele flexa strak in de lak kleur gekozen.
sturen ze de kleur van voor 2009 op. Zonder enige informatie, als je anno 2024 een kleur besteld verwacht je ook de actuele kleur.
Medewerker aan telefoon totaal niet professioneel en geeft aan dat je het maar moet uitzoeken. Zou lekker naar een andere online verfzaak gaan. Voor de prijs hoef je deze partij ook niet te kiezen.

Geplaatst op: 30-01-2024
Laatst bewerkt op: 30-01-2024
Geschreven door: Tim S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eén blik ellende

Wat een amateurisme. Op 10.07 order geplaats en betaald - ene dag besteld - andere dag in huis.
Helaas niet. Op 17.07 maar navraag gedaan - we zouden zogenaamd geen kleurcode hebben doorgegeven. Dus alsnog gedaan -.. weer wachten .. op 20.07 nog niets ontvangen - weer email gestuurd - geen reactie.
Op 21.07 weer email gestuurd en warempel op 24.07 bericht van de verfzaak dat er iets mis is gegaan in het magazijn waardoor de bestelling is blijven hangen in het systeem (??). Ik heb wel eens betere smoezen gehoord.
Eindelijk op 26.07, 2,5 week (17 dagen!) na de bestelling en betaling een blik verf ontvangen.
Grote tegenvaller, alle kleuren zitten er wel in maar je moet zelf nog even met een verfstokje (gratis meegeleverd dat wel) de boel mengen.
Wat een beroerde service en kwaliteit;
De verfzaak? Eens maar nooit weer!

Geplaatst op: 31-07-2023
Laatst bewerkt op: 31-07-2023
Geschreven door: Axel S.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gedeukte pot verf. Nog de verkeerde ook.

Een late levering van een gedeukte pot verf. Ook nog verkeerde verf. Moeilijk lezen daar in het magazijn?

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duidelijke website

Ik was op zoek naar een specefieke kleur verf omdat ze die bij de gamma niet meer verkopen en deze webshop was een van de enige die hem nog had. Meteen besteld en hij matcht perfect!

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Calvin K.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Verfzaak
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
De Oude Deurklink logo
De Oude Deurklink
1 beoordeling
9
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
WDtegels logo
WDtegels
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Verfzaak een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over De Verfzaak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Verfzaak actief?

De Verfzaak is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Verfzaak reviews? Dan kun je naar de website van De Verfzaak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie