Sloterop.nl logo

Sloterop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sloterop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3943
Sloterop.nl logo
Website
sloterop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Sloterop.nl

Mocht je op zoek zijn naar een specialist in hang- en sluitwerk, dan kan Sloterop.nl je wellicht heel erg goed van dienst zijn. Natuurlijk wil je voor je zaken gaat doen met deze specialist precies weten waar je mee te maken hebt. Daarom zijn we je van dienst geweest en hebben we een korte samenvatting gemaakt van de belangrijkste aspecten uit de reviews en ervaringen. Op basis daarvan kun jij zelf de keuze maken om ook voor Sloterop.nl te kiezen.

Over Sloterop.nl

Sloterop.nl geldt als een onbetwiste specialist in hang- en sluitwerk. Bovendien levert de specialist ook alleen de beste ventilatieroosters. Ook voor raam-, meubel- en deurbeslag en uiteraard voor bevestigingsmateriaal ben je bij Sloterop.nl aan het juiste adres. Omdat Sloterop.nl weet dat je niet te lang op jouw producten wilt wachten, garandeert deze expert een levering binnen 48 uur. In de meeste gevallen worden jouw bestelde producten echter al binnen een etmaal geleverd.

Waarom kiezen voor Sloterop.nl?

Sloterop.nl staat bekend om het royale aanbod. Bovendien kan de specialist je van dienst zijn als je op zoek bent naar niet gangbare of speciale producten. Maak je wensen kenbaar en de specialisten zullen er alles aan doen om jou van dienst te zijn. Nog een reden om voor Sloterop.nl te kiezen is het feit dat je bij de producten steeds een duidelijke PDF krijgt met een uitgebreide uitleg over het product. Daarnaast kunnen medewerkers van Sloterop.nl je met hun ervaring en expertise ook altijd van dienst zijn als bepaalde zaken niet duidelijk zijn. Je kunt bij deze specialist bovendien een vervoerder naar keuze kiezen en standaard geldt een garantietermijn van twee jaar op de aangeboden producten. Nog een voordeel van zaken den met Sloterop.nl is dat je de zending met track en trace kunt volgen.

Is Sloterop.nl betrouwbaar?

Wanneer we kijken naar de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Sloterop.nl dan kan niet anders dan de conclusie getrokken worden dat de specialist in alle aspecten zeer betrouwbaar is. De klanten zijn lovend over zowel aanbod als dienstverlening. De levering is altijd snel en de prijzen waarvoor je de producten koopt zijn zeer concurrerend. Ook het feit dat je altijd bij de specialisten van Sloterop.nl aan kunt kloppen en de standaard heldere uitleg bij de producten die je krijgt geven veel vertrouwen. Wat ook vertrouwen geeft is dat je de verzending steeds via track en tracé kunt volgen. Zo weet je steeds precies wanneer jij jouw bestelde producten kunt verwachten. Wat ook vertrouwen geeft is het feit dat Sloterop.nl werkt met erkende merken als ABUS, Alprokon Aluminium, AMI Bouwbeslag, ASSA ABLOY NEMEF, AXA Home Security, CISA, Duco Ventilation, Elton en Dulimex.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je met vragen en klachten prima terecht bij deze aanbieder. Lees wel eerst de bijgevoegde PDF door die bij het product door, want vaak word je dan al veel meer duidelijk. Mocht je desondanks nog vragen hebben of zelfs een klacht willen deponeren, dan kan dat op verschillende manieren. Zo is er een speciaal contactformulier ontwikkeld voor het stellen van vragen en het doorgeven van klachten. Verder kun je een e-mail sturen en kun je telefonisch contact opnemen. Chatten is ook al een optie, zoals jij je klacht ook schriftelijk in kunt dienen. Het adres van Sloterop.nl vind je namelijk gewoon op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Als je ernstige twijfels hebt en niet goed kunt kiezen uit de verschillende aanbieders, dan is niets zo waardevol als de beoordeling van bestaande klachten. Die helpen je echt wanneer je keuzes moeten maken, speciaal vanwege hun onafhankelijke karakter. Daarom vragen we jou om in het vervolg ook een recensie te maken over een product of dienst. Zo kun jij andere mensen prima helpen bij het maken van alleen de beste keuzes.

Reviews over Sloterop.nl

Gerelateerde bedrijven

Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
Metaalshopper logo
Metaalshopper
2 beoordelingen
9,5
Eufylife logo
Eufylife
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Sloterop.nl

Het bedrijf Sloterop.nl is geverifieerd door ons. De webshop sloterop.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sloterop.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sloterop.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Sloterop.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van sloterop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sloterop.nl.

Geplaatst op: 15-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sloterop.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
Metaalshopper logo
Metaalshopper
2 beoordelingen
9,5
Eufylife logo
Eufylife
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sloterop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sloterop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sloterop.nl actief?

Sloterop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sloterop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Sloterop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie