Mooideurbeslag.nl logo

Mooideurbeslag.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mooideurbeslag.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2824
Mooideurbeslag.nl logo
Website
mooideurbeslag.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mooideurbeslag.nl

Ben je op zoek naar mooi deurbeslag? Of wil je graag een nieuwe brievenbus? Bij Mooideurbeslag.nl vind je een heel uitgebreid assortiment. Zag je wellicht al een mooie moderne klink of een geschikte raamuitzetter? Nu vraag je jezelf wellicht alleen nog af of Mooideurbeslag.nl een betrouwbaar bedrijf is. Hun producten zien er mooi uit, maar zijn ze ook van goede kwaliteit? Wij hebben beoordelingen van andere klanten voor je opgezocht. Deze recensies zijn verzameld en hier handig op een rijtje gezet. Door deze reviews door te nemen weet je meer over deze shop. Vervolgens kun je zelf beslissen of je hier wel of niet wilt kopen.

Over Mooideurbeslag.nl

Mooideurbeslag.nl is ontstaan uit de webshop De Oude Deurklink. Deze is opgezet doro Arjan Tijmense. Hij heeft een regelrechte passie voor jaren dertig design. Op De Oude Deurklink vind je alleen maar retro jaren dertig raambeslag, deurbeslag en meubelbeslag. Er was echter ook vraag naar modernere deurklinken. Deze wilde Arjan wel leveren, maar eigenlijk pasten de producten niet bij het concept van De Oude Deurklink. In 2019 is daarom Mooideurbeslag.nl ontwikkeld. Hier wordt een veel ruimer assortiment aangeboden. Dit bedrijf geeft aan dat mooi deurbeslag niet duur hoeft te zijn. Hun deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Ze leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij hen nu uiteindelijk zowel modern als retro deurbeslag en vooral mat zwart. Het is speciaal geselecteerd om de huizen van de klanten mooier te maken. De producten zijn duurzaam en gaan zonder problemen tientallen jaren mee.

Waarom kiezen voor Mooideurbeslag.nl

Wil je graag dat de afwerking van je woning mooi is, dan zul je bij Mooideurbeslag.nl wel vinden wat je wenst. Je kunt op de site meteen zoeken bij de categorie waarin je iets nodig hebt. Handig is dat je ook meteen kunt kijken bij verschillende combinaties. Zo zijn er bijvoorbeeld pagina's waar je deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag aantreft in precies dezelfde stijl. Ook zie je welke WC sloten mooi bij een bepaalde deurklink passen. Je kunt zelf aangeven of je voor klassiek, nikkel, zwart, modern of wat dan ook maar jouw stijl is, gaat. Het is heel gemakkelijk om je eigen mooie set samen te stellen. Heb je de producten het liefst zo snel mogelijk in huis, dan is dat zeker mogelijk. Bestel je vandaag, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Dit geldt uiteraard voor werkdagen. Wil je liever geen verzendkosten, dan kun je de bestelling ook zelf even gratis ophalen in Leusden. Dit kan op werkdagen. Betalen kan op de manier die jij wenst, want er zijn veel opties. Denk aan onder andere Maestro, Mastercard, iDeal, Visa of PayPal. Heb je de bestelling in huis en loop je vast met het monteren van een deurklink of een ander voorwerp? Dan kun je op de site terecht voor de verschillende handleidingen.

Is Mooideurbeslag.nl betrouwbaar?

Mooideurbeslag.nl groeit de laatste jaren hard. En dat voornamelijk met hun eigen producten. Dit geeft dus aan dat veel mensen deze winkel als betrouwbaar ervaren. Je kunt ook zelf de klinken en andere producten ophalen in Leusden. Voordat je betaalt, zie je met eigen ogen of de producten naar wens zijn. Andere consumenten geven aan dat ze heel tevreden zijn over dit bedrijf. Ze vinden het prettig dat de webshop zo overzichtelijk is en de producten zijn van goede kwaliteit.

Klantenservice en klachten

Zoek je op de website naar een bepaald product, dan zie je al snel dat je om hulp kunt vragen via de live chat. Zo kun je snel en gemakkelijk geholpen worden om de juiste brievenbus, deurklink, of wat jij zoekt te vinden. Verder is er een contactformulier dat je kunt gebruiken. Een medewerker belt jou vervolgens zo snel mogelijk op. Wil je zelf direct iemand aan de lijn, dan kun je natuurlijk zelf even bellen. En het versturen van een e-mail behoort ook tot de mogelijke opties.

Wil jij ook beoordelen?

Jij hebt je woning verfraaid met de producten van Mooideurbeslag.nl? Je hebt ervaring met dit bedrijf? Wil je daar een beoordeling over schrijven? Jouw review helpt andere mensen. Ze krijgen zo een beter beeld van de shop en kunnen vervolgens beslissen of ze hier wel of niet willen bestellen.

Reviews over Mooideurbeslag.nl

Gerelateerde bedrijven

Luxesierbeslag.nl logo
Luxesierbeslag.nl
2 beoordelingen
9
Metaalshopper logo
Metaalshopper
2 beoordelingen
9,5
tado° logo
tado°
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Mooideurbeslag.nl

Mooideurbeslag.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mooideurbeslag.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mooideurbeslag.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mooideurbeslag.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van mooideurbeslag.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van mooideurbeslag.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Mooideurbeslag.nl.

Geplaatst op: 27-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Volgende dag in huis

Al mijn bestelde artikelen kwamen de volgende dag zoals beloofd meteen in huis. De producten voldoen precies aan de verwachtingen. Prima service!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danique W.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mooideurbeslag.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Luxesierbeslag.nl logo
Luxesierbeslag.nl
2 beoordelingen
9
Metaalshopper logo
Metaalshopper
2 beoordelingen
9,5
tado° logo
tado°
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mooideurbeslag.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mooideurbeslag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mooideurbeslag.nl actief?

Mooideurbeslag.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mooideurbeslag.nl reviews? Dan kun je naar de website van Mooideurbeslag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie