WDtegels logo

WDtegels reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
WDtegels reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5679
WDtegels logo
Website
wdtegels.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen WDtegels

Wil je graag meer weten over beoordelingen van WDtegels? Wij hebben de reviews van WDtegels op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij WDtegels te kopen. Ontdek wat andere klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met WDtegels.

Over WDtegels

WDtegels is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige tegels en sanitair in verschillende variaties en afmetingen. Ze hebben een sterke focus op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Met meer dan 25 jaar ervaring in de tegel- en sanitairbranche hebben ze een solide reputatie opgebouwd en blijven ze zich inzetten voor persoonlijk contact met hun klanten.

Waarom kiezen voor WDtegels

WDtegels biedt een uitgebreid assortiment van A-kwaliteit tegels en sanitair tegen zeer concurrerende prijzen. Hun toewijding aan persoonlijk contact zorgt ervoor dat klanten na aankoop altijd benaderd worden om bezorgmomenten af te stemmen en eventuele speciale wensen te vervullen. Ze bieden ook flexibele betaalmogelijkheden om klanten met vertrouwen te laten bestellen.

Is WDtegels betrouwbaar?

WDtegels is een betrouwbaar bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Hoewel er geen specifieke keurmerken of prijzen worden vermeld, getuigt hun reputatie en toewijding aan klanttevredenheid van hun integriteit. Ze hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van kwaliteitsproducten en het voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Klantenservice en klachten

WDtegels streeft naar een hoogwaardige klantenservice. Na aankoop nemen ze contact op met klanten om ervoor te zorgen dat hun bestellingen soepel verlopen. Hoewel er geen specifieke informatie wordt gegeven over een klachtenafdeling, is het duidelijk dat WDtegels zich inzet voor het oplossen van eventuele problemen en het waarborgen van klanttevredenheid.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs producten van WDtegels gekocht? Deel je ervaring en beoordeling om anderen te helpen bij hun beslissing. Jouw feedback kan van onschatbare waarde zijn voor toekomstige klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige tegels en sanitair. Laat je stem horen en deel je ervaring met WDtegels!

Reviews over WDtegels
Gerelateerde bedrijven
Luxesierbeslag.nl logo
Luxesierbeslag.nl
1 beoordeling
9
Bataviastore.com logo
Bataviastore.com
0 beoordelingen
10
Flexahosting logo
Flexahosting
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met WDtegels

WDtegels is geverifieerd door ons expert team. De webshop WDtegels bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is WDtegels lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via WDtegels. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van wdtegels.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van wdtegels.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-09-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over WDtegels
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Luxesierbeslag.nl logo
Luxesierbeslag.nl
1 beoordeling
9
Bataviastore.com logo
Bataviastore.com
0 beoordelingen
10
Flexahosting logo
Flexahosting
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WDtegels een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over WDtegels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WDtegels actief?

WDtegels is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) webshops en huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WDtegels reviews? Dan kun je naar de website van WDtegels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie