Costway logo

Costway reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Costway reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5005
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Costway

Het bedrijf Costway is geverifieerd door ons. De webshop nl.costway.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Costway is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Costway maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van nl.costway.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van nl.costway.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Costway.

Geplaatst op: 08-03-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Costway


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10
JuiceXpress logo
JuiceXpress
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Costway een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Costway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Costway actief?

Costway is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Costway reviews? Dan kun je naar de website van Costway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie