Verfbestelsite.nl logo

Verfbestelsite.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Verfbestelsite.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2002
Verfbestelsite.nl logo
Website
verfbestelsite.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Verfbestelsite.nl

Geef jouw muren een fris nieuw kleurtje en bestel verf online bij Verfbestelsite.nl. Of je nu een professioneel schildersbedrijf bent, of gewoon af en toe in huis wat bijklust of verft, Verfbestelsite.nl is er voor iedere (amateur) schilder. Je leest hier meer over het aanbod, voorwaarden en USP's van Verfbestelsite.nl. Ook kunnen klanten hier reviews schrijven over hun ervaringen met Verfbestelsite.nl. Zo krijg je een nog beter beeld van Verfbestelsite.nl.

Over Verfbestelsite.nl

Bij Verfbestelsite.nl werken mensen met passie voor schilderwerken. Dit zie je niet alleen terug in het aanbod aan verf, maar ook aan de service en het advies. Iedereen kan hier eenvoudig kwalitatieve verf vinden en hulp op maat, wanneer dit nodig is. In het aanbod van Verfbestelsite.nl vind je bekende merken als Sigma en Histor.

Naast de bekende merken, heeft Verfbestelsite.nl ook een eigen merk. Dit merk is natuurlijk nog voordeliger en ontwikkeld door professionals. Zo kun je voor een klein prijsje, toch de beste verf krijgen.

Waarom kiezen voor Verfbestelsite.nl

Je bent bij Verfbestelsite.nl altijd aan het juiste adres, wat betreft de prijs. Verfbestelsite.nl koopt groot en slim in. Daardoor blijven de prijzen bij Verfbestelsite.nl standaard laag. Dit in combinatie met acties en kortingen, maakt het altijd mogelijk om voordelig verf in te kopen. Schrijf je daarom ook in voor de nieuwsbrief van Verfbestelsite.nl. Deze houdt je op de hoogte van het aanbod, maar ook van alle acties en aanbiedingen.

Moet je voor een belangrijke klus snel verf hebben, of wil je gewoon morgen al beginnen aan jouw project? Je kunt tot 21:00 uur 's avonds een bestelling plaatsen, die de volgende dag al wordt bezorgd. Verfbestelsite.nl werkt namelijk samen met gerenommeerde bezorgers, die een snelle levering kunnen garanderen. Zo hoef je nooit meer te haasten naar de bouwmarkt, maar koop je gewoon online en heb je de volgende dag jouw verf al in huis. Verfbestelsite.nl bezorgt zowel in Nederland, als in België.

Het grote aanbod van Verfbestelsite.nl is duidelijk opgedeeld. Zo kun je als klant, professional of leek in één keer het juiste aanbod vinden. Zoek in een specifieke categorie, filter het aanbod en vind zo de exacte pot verf waar je op zoek naar was. Je kunt bij Verfbestelsite.nl filters als: prijs, kleur en merk instellen.

Is Verfbestelsite.nl betrouwbaar?

Verfbestelsite.nl is een betrouwbare webshop dat met passie zichzelf verbetert en ontwikkeld. Het team achter Verfbestelsite.nl bestaat namelijk uit professionals met een passie voor schilderwerk. Daarom weet je altijd zeker dat je niet alleen een goede koop doet, maar ook veilig online kunt winkelen bij Verfbestelsite.nl.

Verfbestelsite.nl heeft een veilig betaalsysteem. Betalingen worden veilig uitgevoerd via de webshop. Je kunt in een aparte beveiligde webbrowser betalen en kunt zelfs jouw gewenste betalingsvoorkeuren opslaan voor de volgende keer. Bestel je een grote order? Dan kun je een offerte aanvragen bij Verfbestelsite.nl en is het mogelijk om in termijnen te betalen. Verder accepteert Verfbestelsite.nl veel betaalmethodes. Denk bijvoorbeeld aan veilige opties om te betalen, zoals; Ideal, Paypal of creditcard.

Klantenservice en klachten

Verfbestelsite.nl zorgt voor een optimale dienstverlening en heeft een professionele klantenservice. Hier werken niet alleen mensen die alles weten over de webshop, het betalen, bestellen en overige functies van de webwinkel, ook zijn ze sterk gepassioneerd over schilderwerken. Je kunt dus ook met vragen over verfsoorten, mogelijkheden en toepassingen van de verf, terecht bij het team van de klantenservice. Je kunt de klantenservice van Verfbestelsite.nl bereiken per telefoon, maar kunt ze ook een mailtje sturen met jouw vraag en rap een antwoord verwachten.

Heb je de verkeerde verf besteld of te veel schilderstape? Je kunt nog retourneren bij Verfbestelsite.nl. Andere klachten over bestellingen, de service of de webshop, kun je melden bij Verfbestelsite.nl. Hun klantenservice is ook dagelijks paraat om te helpen bij kritiek en om klachten op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je weleens verf besteld bij Verfbestelsite.nl? Laat dan een review achter met al jouw ervaringen met Verfbestelsite.nl. Ben je een professionele schilder dat hier al zijn/haar verf koopt, of heb je hier weleens voor een project in huis verf en andere benodigdheden besteld? Jouw mening en ervaring is van groot belang. Het kan nieuwe klanten helpen met een beter inzicht in Verfbestelsite.nl en het kan een breder beeld schetsen van de webshop. Laat daarom weten wat jouw ervaring was en schrijf een beoordeling over de webshop. Zou je hier nogmaals bestellen en waarom zou Verfbestelsite.nl aanraden aan anderen? Laat dit en meer achter in jouw review.

Reviews over Verfbestelsite.nl

Gerelateerde bedrijven

DS verlichting logo
DS verlichting
2 beoordelingen
9,5
Work'nTools logo
Work'nTools
1 beoordeling
10
Watismijnwoningwaard logo
Watismijnwoningwaard
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Verfbestelsite.nl

Ons team van experts heeft Verfbestelsite.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Verfbestelsite.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Verfbestelsite.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Verfbestelsite.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van verfbestelsite.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Verfbestelsite.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zowel producten als service zijn van hoge kwaliteit!

Vanaf de eerste bestelling zeer tevreden over producten, levering en service. Zelfs de verpakking geeft een goed gevoel waarbij je merkt dat er met zorg gewerkt. wordt
Ruim aanbod van producten die aanzienlijk beter zijn dan van andere aanbieders.

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ad H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne verf!

Het schilderij is prachtig geworden. We zijn er gewoon dol op! Ik zou het schilderen van je leven ten zeerste aanbevelen aan iedereen en iedereen die graag een kostbaar moment in een schilderij wil vastleggen.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kirsten S.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verfbestelsite.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DS verlichting logo
DS verlichting
2 beoordelingen
9,5
Work'nTools logo
Work'nTools
1 beoordeling
10
Watismijnwoningwaard logo
Watismijnwoningwaard
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verfbestelsite.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Verfbestelsite.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verfbestelsite.nl actief?

Verfbestelsite.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Verfbestelsite.nl reviews? Dan kun je naar de website van Verfbestelsite.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie