BouwlampKoning logo

BouwlampKoning reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BouwlampKoning reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1574
BouwlampKoning logo
Website
bouwlampkoning.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen BouwlampKoning

Een bouwlamp is voor veel klussen een onmisbaar instrument. Ben jij op zoek naar kwaliteitsvolle bouwlampen aan een goede prijs? Dan is de kans groot dat je vroeg of laat bij BouwlampKoning uitkomt. Maar is deze website wel een betrouwbare webshop? Wat zijn de ervaringen van de echte klanten van BouwlampKoning? Hoe beoordelen zij de service van deze webshop? Als jij op zoek bent naar reviews over BouwlampKoning ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij tal van reviews, ervaringen en beoordelingen van BouwlampKoning op een rij gezet!

Over BouwlampKoning

BouwlampKoning is een in hoofdzaak online gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwlampen. Het is een onderdeel van het grotere LedKoning en biedt een ruim assortiment aan bouwlampen aan. Interessant om te weten is dat naast de online aanwezigheid BouwlampKoning ook een fysieke showroom heeft aan de rand van ’s-Hertogenbosch. Dat betekent dat je ook ter plekke sommige producten kunt bekijken en betekent ook dat het personeel wel degelijk zelf ervaring heeft met het materiaal dat te koop wordt aangeboden. BouwlampKoning draagt klanttevredenheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel. Zo kan je als klant altijd terecht bij het team achter de website om vragen te stellen over de producten. Zo krijg je ook telkens een stevige garantie van maar liefst twee jaar en volgt de levering altijd snel. In de regel betekent vandaag besteld, morgen in huis!

Waarom kiezen voor BouwlampKoning?

BouwlampKoning biedt dus een ruim assortiment aan bouwlampen aan. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: LED bouwlampen, accu bouwlampen, statief bouwlampen, sensor bouwlampen, solar bouwlampen, LED werklampen en specials. Of je nu op zoek bent naar bouwlampen met een statief, op zonne-energie of een speciale voorkeur voor een bepaalde kleur hebt: bij BouwlampKoning vind je het terug. Keuze gemaakt? Dan bedragen de verzendkosten binnen Nederland en België 3,95 euro en geldt er een gratis verzending vanaf twintig euro. Qua betaalmogelijkheden kan je kiezen uit iDeal, PayPal, vooraf overmaken, kredietkaart, AfterPay, Bancontact, SOFORT en ook Giropay. Ben je na de aankoop toch minder tevreden dan gedacht? Dan krijg je bij BouwlampKoning maar liefst dertig dagen de tijd om zonder opgave van reden jouw artikel te retourneren. Heb je jouw pakketje retour aangemeld bij BouwlampKoning? Dan krijg je nog eens veertien dagen na de aanmelding om ook effectief het pakket terug te sturen.

Is BouwlampKoning betrouwbaar?

BouwlampKoning is een Nederlands bedrijf dat ook een fysieke locatie heeft. Een gegeven dat al enige vertrouwen inboezemt samen met het feit dat ook het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel direct terug te vinden zijn. BouwlampKoning bezit diverse social media accounts en je vindt op de website ook de algemene voorwaarden terug. BouwlampKoning heeft een eigen klantenservice en de verbinding met de website verloopt via het strenge SSL-protocol. Ten slotte valt ook niet te vergeten dat BouwlampKoning een gecertificeerd lid is van het online keurmerk WebwinkelKeur. Dat betekent niet alleen dat de website zich houdt aan de Nederlandse wetgeving, maar ook dat je bij WebWinkelkeur tereccht kunt bij meningsverschillen met BouwlampKoning.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag en/of een probleem dat niet opgelost kan worden door de website zelf even te doorbladeren? Dan kan je ook nog altijd contact opnemen met de klantenservice van BouwlampKoning. Dat kan gelukkig vandaag de dag op heel wat verschillende manieren. Zo kan je gebruik maken van de live chat functie op de website, maar kan je ook een WhatsApp berichtje sturen, kan je bellen, kan je een mail sturen of simpelweg kiezen voor een brief. Bij klachten wordt er gevraagd om een mail te sturen naar het mailadres van BouwlampKoning. Komen jullie er samen niet uit? Dan zijn er twee opties. Of het geschil wordt gemeld bij de stichting WebwinkelKeur of je meldt jouw klacht bij het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Werk jij met een bouwlamp van BouwlampKoning? Of heb je op een andere manier een ervaring met het team achter de schermen van BouwlampKoning. Dan zijn wij benieuwd naar hoe deze ervaring voor jou was. Ligt de prijs-kwaliteitsverhouding op het niveau dat je had verwacht? Hoe zou je de levertijd beoordelen? Helpt de klantenservice je verder bij klachten of problemen? Is het voor herhaling vatbaar of net niet? Schrijf jouw verhaal op deze pagina neer in de vorm van een review en laat anderen delen in jouw ervaring.

Reviews over BouwlampKoning
Gerelateerde bedrijven
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
VerfonlineXL logo
VerfonlineXL
3 beoordelingen
9,3
Kapstokkendirect.nl logo
Kapstokkendirect.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Misleidende informatie

Overal op de site staat dat pakketten via PostNL bezorgd. Daarvoor gekozen voor bouwlampkoning, omdat andere koeriers problemen hebben met het "nieuwe" huisnummer of de toevoeging A. Helaas gebruiken ze standaard PDP als bezorgdienst en heb ik het pakket nooit ontvangen. Nu gaan ze een onderzoek instellen waar het gebleven is, had het vandaag nodig, dus alsnog naar de bouwmarkt om het daar te halen.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 3/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede bouwlampen

Ik heb hier voor mijn hele bedrijf veel verschillende lampen gekocht en de prijs was erg goed. De kwaliteit en het licht wat er van af kwam was erg goed.

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merle N.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BouwlampKoning
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
VerfonlineXL logo
VerfonlineXL
3 beoordelingen
9,3
Kapstokkendirect.nl logo
Kapstokkendirect.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BouwlampKoning een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BouwlampKoning. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BouwlampKoning actief?

BouwlampKoning is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BouwlampKoning reviews? Dan kun je naar de website van BouwlampKoning gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie