tado° logo

tado° reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
tado° reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4697
tado° logo
Website
tado.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen tado°

Ben je klaar om op energie te besparen zonder in te leveren op comfort en overweeg je om een Slimme Thermostaat van tado° te installeren? Voor je overgaat tot een aankoop, wil je graag meer weten over beoordelingen van tado°. Dan ben je naar de juiste plek gekomen. Wij hebben op deze pagina de reviews van tado° gecollecteerd, zodat jij een compleet zicht krijgt van de services en producten van tado°. Lees hier wat de ervaringen van andere klanten zijn en neem een weldoordachte en goed geïnformeerde beslissing om je Slimme Thermostaat bij tado° te kopen.

Over tado°

tado° is leider in slimme oplossingen voor het klimaatbeheer in huis. Omdat het bedrijf pionier is op het gebied van vindingrijke klimaatoplossingen, stelt het ook de norm. Hun technologie, die al state-of-the-art is, wordt continu verbeterd en verder ontwikkeld. Het bedrijf is dan ook marktleider in intelligente klimaatoplossingen.

Waarom kiezen voor tado°?

tado° heeft als missie om de CO2-uitstoot te doen dalen. Bijna een derde van de wereldwijde energieconsumptie en CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door het koelen en verwarmen van gebouwen. Met behulp van de Slimme Thermostaten wil tado° je energieverbruik doen dalen, waardoor ook je energiekosten dalen. Daarnaast verminder je je CO2-voetafdruk, waardoor je het milieu helpt.

Energie besparen en het milieu helpen, betekent volgens tado° niet dat je comfort moet opofferen. Je kunt je airconditioning of verwarming aan jouw voorkeuren aanpassen via de app of via de bekende assistenten Alexa, Siri en Google Assistent. Daarnaast zijn de Slimme Thermostaten ook in staat om je airconditioning of verwarming zelf te regelen met behulp van pientere features zoals Aanpassing aan de Weersvoorspelling en Geolocatie.

De klimaatoplossingen van tado° zijn merk onafhankelijk, waardoor ze compatibel zijn met zo goed als alle verwarmingssystemen. Het merk werkt nauw samen met installatie- en energiebedrijven.

Is tado° betrouwbaar?

Wil je graag weten of tado° een betrouwbaar bedrijf is, lees dan de ervaringen van andere klanten met het bedrijf. Zo krijg je een helder beeld van zowel het bedrijf en de producten die het aanbiedt, als van de service en de kwaliteit. Hiernaast vind je alvast een bloemlezing van de reviews van andere klanten. Daarnaast kun je ook lid worden van de tado° Community en daar contact leggen met andere klanten. Zij vertellen je graag wat hun ervaring is met het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht of heb je hulp nodig van tado°? Er zijn meerdere manieren om in contact te komen met het team van tado°. Je kunt je zoektocht starten op de website zelf waar je een heleboel antwoorden vindt op veelgestelde vragen. Heb je een gemakkelijke vraag, dan kun je gebruik maken van de live chat die je rechtsonder het scherm op de website vindt. Voor iets meer ingewikkelde vragen neem je best contact op via het contactformulier dat op de website staat.

Wil jij ook tado° beoordelen?

Heb jij onlangs een Slimme Thermostaat gekocht bij tado° en wil je graag je enthousiasme hierover delen? Of is er iets misgelopen bij de installatie en ben je misnoegd over de klantenservice van het bedrijf? Wij horen graag wat jouw ervaringen zijn met tado°. Maakt niet uit of deze goed of slecht waren. Kruip in je pen en laat het ons weten! Met jouw beoordeling van tado° help je andere klanten de juiste beslissing te nemen om bij tado° te kopen.

Reviews over tado°
Gerelateerde bedrijven
BouwlampKoning logo
BouwlampKoning
2 beoordelingen
8
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,5
Sloterop.nl logo
Sloterop.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over tado°
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BouwlampKoning logo
BouwlampKoning
2 beoordelingen
8
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,5
Sloterop.nl logo
Sloterop.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is tado° een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over tado°. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is tado° actief?

tado° is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de tado° reviews? Dan kun je naar de website van tado° gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie