Funsportshop logo

Funsportshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Funsportshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4641
Funsportshop logo
Website
funsportshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Funsportshop

Tijdens je eerste sessies in de sportschool of je vaste trainingen in huis, ben je vast en zeker hartstikke gemotiveerd. Dat eerste rondje van 30 minuten hardlopen op de band voelt goed aan of die eerste krachttrainig werkt onwijs motiverend. Echter begint je lichaam tegen te sputteren na een periode van ongeveerd drie weken. Je hebt last van stramme kuiten en je lichaam krijgt te maken met beginnende pijntjes heen. Het is dan de hoogste tijd om te gaan investeren in kwalitatief goed materiaal, om je favoriete sport net even wat leuker te maken. De producten van Funsportshop dragen daar voor een erg groot deel aan bij. We hebben de belangrijkste reviews voor je op een rijtje gezet.

Over Funsportshop

Funsportshop staat al meer dan 26 jaar bekend als een specialist. Het merk heeft namelijk een fysieke winkel in Nederland, maar biedt het assortiment ook aan in een overzichtelijke webshop. Hierdoor is er voor tal van soorten sporten meer dan genoeg keuze en het materiaal voldoet ook nog eens aan de hoogste kwaliteit. Wel zo goed om te weten natuurlijk.

Waarom kiezen voor Funsportshop

Doordat Funsportshop zich zonder twijfel specialist mag noemen op het gebied van sportartikelen, heb je vandaag de dag de keuze uit een gigantisch aanbod. Om het zoeken naar de juiste producten net even wat makkelijker te maken, heeft het merk ervoor gekozen om het aanbod te verdelen in een aantal handige categorieën. Zo zoek je eenvoudig en snel naar sportproducten binnen onder meer de categorie balans, balsport, werpsport, coördinatie, fitness, watersport en winter. Voor wat voor soort sport ben je op dit moment zoekende naar de leukste producten?

Is Funsportshop betrouwbaar?

Funsportshop is zonder twijfel erg betrouwbaar om een bestelling te plaatsen. Zo kun je er altijd voor kiezen om een bezoek te brengen aan de fysieke winkel. Hier ontvang je een persoonlijk advies en er wordt altijd erg graag met je meegedacht. Plaats je liever online een bestelling? Je profiteert altijd van gratis verzending binnen Nederland vanaf € 59,-. Onder de € 59,- bedragen de verzendkosten € 6,95.

Klantenservice en klachten

Het kopen van nieuwe producten voor je favoriete sport doe je natuurlijk niet iedere dag. Daarom is het meer dan begrijpelijk dat je hier graag goed in wilt worden geadviseerd. Naast dat je van harte welkom bent in de fysieke winkel, kun je ook contact opnemen met de specialisten door even te bellen of door een e-mail te sturen. 

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al wel eens een keer een bestelling geplaatst in de webwinkel van Funsportshop? In dat geval ben je vast en zeker erg te spreken over de kwaliteit van de producten en de levertijd van het bedrijf. Laat je review achter op deze pagina en overtuig op deze manier ook andere consumenten om eens een kijkje te nemen in de webshop van dit bedrijf.

Reviews over Funsportshop

Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7
Extreme Sports Center logo
Extreme Sports Center
3 beoordelingen
9,3
DePokemonShop.nl logo
DePokemonShop.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Funsportshop

Funsportshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Funsportshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Funsportshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Funsportshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Funsportshop is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van funsportshop.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Funsportshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7
Extreme Sports Center logo
Extreme Sports Center
3 beoordelingen
9,3
DePokemonShop.nl logo
DePokemonShop.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Funsportshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Funsportshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Funsportshop actief?

Funsportshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Funsportshop reviews? Dan kun je naar de website van Funsportshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie