Meijers logo

Meijers reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Meijers reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1808
Meijers logo
Website
meijers.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Meijers

Sporten en bewegen, het wordt steeds belangrijker in ons leven. Gelukkig maar. Bij die activiteiten doen we niet zelden een beroep op paramedische hulpmiddelen en ander trainingsmateriaal. Een van de specialisten op dit gebied is Meijers. Om je een goed beeld te geven van alles wat Meijers je te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan beslis je zelf of jij ook kiest voor Meijers.

Over Meijers

Meijers is specialist in paramedische hulpmiddelen en trainingsmateriaal. De geleverde producten hebben gemeen dat ze van topkwaliteit zijn. Meijers levert ondertussen aan gezondheidsinstellingen, fitnesscentra, revalidatiecentra, fysiotherapeuten, personal trainers en particulieren en dat zowel in als buiten Europa. Meijers heeft een aantal exclusieve merken in de portefeuille zoals BOSU, Stroops, Flowin, TriggerPoint, HyperWear, Aerobis, Dynamax en PowerBlock.

Waarom kiezen voor Meijers?

Kies je voor de producten van Meijers, dan kies je voor producten van de beste kwaliteit. Meijers biedt sport specifieke trainingsmaterialen. Mooi voorbeeld is wel de BOSU Balance Trainer. Andere voorbeelden? Dat zijn medicine ballen, suspension trainers en gezondheidskussens, oefenbanden en warme- en koude kompressen. Let wel, hiermee is nog slechts het topje van de ijsberg genoemd. Meijers verzorgt daarnaast cursussen en workshops. Die moeten de consument meer inzicht geven in de mogelijkheden die de producten te bieden hebben.

Is Meijers betrouwbaar?

Meijers is een zeer betrouwbare partner, zo oordelen de klanten ook in hun reviews en ervaringen. Behalve dat de aangeboden producten zeer de moeite waard zijn en kwalitatief betrouwbaar, kun je er op vertrouwen dat de klantgegevens steeds goed en veilig worden opgeslagen en nooit op straat komen te liggen. Bovendien biedt Meijers je de garantie dat de gegevens nooit aan derden verstrekt worden. Wat betreft de bedrijfsgegevens is Meijers ook al een toonbeeld van transparantie. Je vindt niet alleen het adres op de website, maar ook bijvoorbeeld het KvK-nummer en het BTW nummer. Meijers heeft duidelijk geen geheimen voor de klant.

Klantenservice en klachten

Er kan altijd iets misgaan, want bij Meijers werken ook maar gewoon mensen. Mocht je een klacht hebben over de dienstverlening, dan kun je die klacht op verschillende manieren indienen. Je kunt dit dus schriftelijk doen, je kunt telefonisch contact opnemen zoals er op de website ook een speciaal contactformulier beschikbaar is. Meijers is ook actief op de social media kanalen Facebook, Instagram, en via die kanalen kun je ook prima contact leggen met Meijers. Ook is een speciaal WhatsApp nummer beschikbaar. Dat nummer vind je op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Waardevol hè, de beoordelingen van mensen die al gebruik hebben gemaakt van een bepaald product of dienst. Ze helpen je echt bij het nemen van de juiste beslissing, vooral omdat het altijd om praktische informatie uit de eerste hand gaat. Om die reden willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun jij andere mensen een handje helpen als die beslissingen moeten nemen. Het is echt maar een kleine moeite, je bewijst er andere mensen echter een grote dienst mee.

Reviews over Meijers
Gerelateerde bedrijven
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Ironmaster logo
Ironmaster
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Meijers

Het bedrijf Meijers is geverifieerd door ons. De webshop meijers.com is al sinds 1997 een betrouwbare partij om te bestellen. Meijers is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Meijers maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Meijers is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van meijers.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Meijers.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slaap kussen

Ik was een tijdje op zoek naar een goed kussen voor op mijn bed. En uiteindelijk kwam ik hier op uit aangezien ze precies hadden waar ik naar op zoek was. Ik slaap sinds dien weer super goed. Bedankt hiervoor!

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marijn W.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Meijers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Ironmaster logo
Ironmaster
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Meijers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Meijers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Meijers actief?

Meijers is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fitness en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Meijers reviews? Dan kun je naar de website van Meijers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie