Blackroll logo

Blackroll reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Blackroll reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1260
Blackroll logo
Website
nl.blackroll.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Blackroll

Even belangrijk als het trainen zelf is het herstel na de training. Zonder een goede herstelperiode heeft het immers geen zin om in de eerste plaats te trainen. Ben je op zoek naar apparatuur die dat regeneratieproces een duwtje in de rug geeft? Dan vind je misschien net wat je zoekt bij Blackroll. Maar is Blackroll een interessante organisatie voor jou? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen zij de producten op de webshop? Als je hier verder leest vind je tal van reviews over Blackroll handig op een rijtje gezet. Zo maak jij jouw eigen mening over Blackroll aan de hand van correcte en onafhankelijke informatie.

Over Blackroll

Blackroll is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met functionele trainingsapparaten in het genre zelfmassage en herstel. Vanzelfsprekend is de doelgroep van het bedrijf iedereen die graag aan sport doet en pijnvrij wenst te bewegen. De roots van het bedrijf gaan terug tot 2007 wanneer Jürgen Dürr de eerste fasciarol met het uniek design van Blackroll ontwikkelt. In de daaropvolgende jaren wint de rol heel wat prijzen en wordt het bedrijf een echte internationale onderneming. Zo maakt tijdens de wereldbeker in 2018 meer dan de helft van de landen gebruik van producten van Blackroll. Blackroll steunt daarbij vooral op een hoge kwaliteit van de producten en kennis. Niet toevallig vind je op de website een hele kennisbank met uitleg en oefeningen terug. Ten slotte is er bij Blackroll ook heel wat aandacht voor een betere wereld. Ze trachten zo milieuvriendelijk en klimaatneutraal te produceren, de verpakkingen zijn recycleerbaar en bovendien zijn alle fasciaproducten bij Blackroll vrij van chemicaliën.

Waarom kiezen voor Blackroll?

Bij Blackroll vind je producten die bewezen helpen bij het herstellen na training of het pijnvrij houden van lichaamsdelen. Het assortiment op de website is onderverdeeld in de volgende categorieën: fascia producten (fascia ballen, fascia roller en meer), slaapproducten zoals kussensloen en dekbedden, vibratie, workout, office en special editions. Er is ook een zoekbalk terug te vinden op de website en een speciale pagina waar de sales van het moment staan te blinken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je bij Blackroll geen verzendkosten vanaf een bestelbedrag van 25 euro en vijf euro bestelkosten voor bedragen onder deze grens. De levertijd kan oplopen tot veertien dagen na bestelling. Dit omdat alle producten in Duitsland worden geproduceerd en dus ook vanuit Duitsland worden verstuurd. Heb je na jouw aankoop toch twijfels? Dan kan je genieten van maar liefst 90 dagen retourrecht bij Blackroll.

Is Blackroll betrouwbaar?

Er kan weinig twijfel bestaan over de betrouwbaarheid van Blackroll. De producten van het bedrijf bestaan niet enkel al enkele jaren maar bovendien is het bedrijf ook een leverancier en partner van heel wat topatleten en zelfs naties hun nationale voetbalteams. Je kunt dus gerust stellen dat de reputatie van Blackroll ontzettend sterk is. Daarenboven beschikt het bedrijf over een eigen klantenservice en vind je op de website alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terug. Tevens is het zo dat de verbinding met de website zelf een veilige is en je bij Blackroll veilig kunt betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Ten slotte is er een grote aanwezigheid op sociale media en vind je op de website een duidelijke privacy policy.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag voor de klantendienst of heb je een probleem? Dan zijn er verschillende manieren om de klantenservice van Blackroll te contacteren. Zo kan je ervoor opteren om het contactformulier op de website in te vullen. Alternatief kan je telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar de klantendienst. In de regel ontvang je van Blackroll een antwoord terug binnen enkele uren op werkdagen. Heb je een klacht? Dan kan je die klacht op eenzelfde manier doorsturen of jouw klacht melden bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Bij klachten kan een antwoord enkele werkdagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens één van de producten van Blackroll? Dan ben jij de geknipte persoon om meer over dit bedrijf te vertellen. Wat is jouw ervaring met de producten? Zou je ze aanraden aan anderen? Hoe beoordeel je de kwaliteit? Heb je enig contact gehad met de klantenservice van Blackroll? Helpen ze je vriendelijk en vlot verder? Hoe zit het met de levertijd? Schrijf op deze pagina een review over Blackroll en help anderen en help anderen correct inschatten of Blackroll iets voor hen is!

Reviews over Blackroll
Gerelateerde bedrijven
Onlineskateshop.nl logo
Onlineskateshop.nl
1 beoordeling
10
Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5
Yogashop logo
Yogashop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goeie kwaliteit voor een faire prijs

Webshop met goeie overzicht.
Producten worden goed uitgelicht. Er bestaat een APP en een uitgebreide YouTube Channel met oefeningen.
De prijzen liggen iets hoger dan die van andere Brands met gelijkaardige producten, maar hier tegenover staat ook de (ecologische) productie in Duitsland, de hoge productkwaliteit en het materiaal, waarvan de producten gemaakt zijn. Vind de prijzen dus best fair.
Levering is blijkbaar vanuit Duitsland. Daarom duurt het 1/2 dagen langer, maar voor mij geen probleem.

Geplaatst op: 11-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Blackroll
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Onlineskateshop.nl logo
Onlineskateshop.nl
1 beoordeling
10
Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5
Yogashop logo
Yogashop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Blackroll een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Blackroll. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Blackroll actief?

Blackroll is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Blackroll reviews? Dan kun je naar de website van Blackroll gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie