Extreme Sports Center logo

Extreme Sports Center ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Extreme Sports Center logo
Extreme Sports Center ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Topsnowshop logo Topsnowshop
0 beoordelingen
10
Hangmatwereld logo Hangmatwereld
1 beoordelingen
9
Supboard-99 logo Supboard-99
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Extreme Sports Center

Gaat je hart sneller kloppen van een lekker rondje skaten tijdens lunchtijd, na werktijd of in het weekend? Heb je een zoon of dochter die helemaal weg is van zijn of haar skateboard? Of droom je ieder jaar weer weg van een heerlijke vakantie waar je tal van watersporten kunt beoefenen? Voor al deze sporten ben je bij Extreme Sports Center altijd aan het juiste adres. De naam zegt het eigenlijk al, in deze webshop bestel je alles voor de extremere sporten. Op deze pagina lees je verschillende reviews die klanten over Extreme Sports Center hebben geschreven.

Over Extreme Sports Center

Extreme Sports Center is opgericht door David Ziessen en Jaimy van Wijngaarden. Vandaag de dag kan dit bedrijf tot een echte specialist worden gerekend en je hebt de keuze uit een erg breed assortiment van meer dan tientallen artikelen. Uiteraard kun je met eventuele vragen over de outdoor-fun artikelen altijd terecht bij de specialisten van dit bedrijf. Je hebt de keuze uit diverse producten van merken als Blind, Fila, Redshark, Toy Machine en Alien Workshop.

Waarom kiezen voor Extreme Sports Center

Of je nu graag in je vrije tijd met een bepaalde sport bezig bent of dit juist op een hoger niveau doet, in beide gevallen ben je bij Extreme Sports Center aan het juiste adres. Je hebt in de webshop de keuze uit steps, skateboards, skates, skate bescherming, schoenen, streetwear, watersport benodigdheden, wintersport artikelen en winterkleding. De collecties zijn allen volgens de laatste trends en ontwikkelingen binnen je favoriete sport, zodat je altijd met een zelfverzekerd en goed gevoel op pad gaat.

Is Extreme Sports Center betrouwbaar?

Het plaatsen van een bestelling in de webshop van Extreme Sports Center is een erg slimme keuze. Zo kun je altijd vertrouwen op een uitgebreid persoonlijk advies en je wordt te woord gestaan door een erg klantvriendelijk team. Daarnaast heb je de keuze uit een erg groot assortiment en vooral een kwalitatief goed assortiment met diverse leuke producten. Plaats je een bestelling in de webshop, dan profiteer je altijd van gratis verzending boven de €85,- in de Benelux.

Klantenservice en klachten

Het kopen van steps, skateboards, skates, skate bescherming, schoenen, streetwear, watersport benodigdheden, wintersport artikelen of winterkleding doe je misschien maar een paar keer in je leven. Daarom is het meer dan normaal dat je graag eerst de nodige informatie ontvangt, voordat je een bestelling in de webshop van Extreme Sports Center. De specialisten van Extreme Sports Center staan je te woord per e-mail of als je even belt. Er wordt altijd graag met je meegedacht en je kunt vertrouwen op een professioneel en vooral eerlijk advies.

Wil jij ook beoordelen?

Het je je bestelling van Extreme Sports Center in huis, dan ben je waarschijnlijk erg te spreken over het product en de levertijd ervan. Overtuig andere klanten van alle voordelen van het product dat je hebt gekocht en laat je review achter op deze pagina.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Extreme Sports Center

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Extreme Sports Center

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Topsnowshop logo Topsnowshop
0 beoordelingen
10
Hangmatwereld logo Hangmatwereld
1 beoordelingen
9
Supboard-99 logo Supboard-99
0 beoordelingen
10