Prepz.nl logo

Prepz.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Prepz.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
927
Prepz.nl logo
Website
prepz.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Prepz.nl

Prepz.nl is dé webshop voor preppers. De Nederlandse webshop heeft alles in huis voor verschillende noodsituaties. Zelfredzaamheid staat hierbij centraal. Zo helpt het ruime assortiment je bijvoorbeeld om je eigen voedsel te verbouwen, te voorzien in je eigen behoeften en goed voorbereid te zijn op calamiteiten. Ben jij benieuwd naar de beoordelingen van Prepz.nl? Lees dan snel verder want op deze pagina vind je de reviews van Prepz.nl die wij voor je op een rij gezet hebben. Lees wat de ervaringen zijn van andere mensen en neem een weloverwogen beslissing om jouw bestelling te plaatsen bij Prepz.nl.

Over Prepz.nl

Prepz.nl is opgericht in 2016 en richt zich op iedereen die wil starten met preppen, zijn of haar zelfredzaamheid wil vergroten en de wens heeft om meer zelfvoorzienend te leven. Wil jij zelfvoorzienend worden, beginnen met preppen, minder afhankelijk zijn van anderen en een rustiger leven met meer vrijheid? Dan ben je bij deze webshop aan het juiste adres. Je kunt gemakkelijk zoeken binnen het ruime assortiment op Prepz.nl. Zo is er onder andere een ruime keuze aan noodpakketten. Deze helpen je om voorbereid te zijn op onverwachte gebeurtenissen.

Waarom kiezen voor Prepz.nl

Van noodpakketten tot generatoren en voedsel tot wateroplossingen: op Prepz.nl vind je allerlei producten die je helpen om zelfredzaam te zijn. Zo kun je met een waterfilter bijvoorbeeld je eigen schone drinkwater creëeren, terwijl de outdoor-uitrustingen die je kunt shoppen je veilig houden tijdens urenlange wandelingen. Prepz.nl biedt een uniek assortiment aan met producten die je nergens anders vindt. Je profiteert van gratis verzending vanaf €75,- en jouw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden als je voor 15:00 besteld. 10.000+ tevreden klanten gingen je al voor. Wil je meer weten over deze webshop? Lees dan snel de Prepz.nl reviews op deze pagina.

Is Prepz.nl betrouwbaar?

Prepz.nl bestaat sinds 2016 en biedt veel informatie aan over preppen. Lees zeker de blogs als je meer wilt leren over het samenstellen van een noodpakket, wilt weten hoe lang eten uit blik houdbaar is en meer. Ook is Prepz.nl zeer actief op social media en kun je hier jouw vragen stellen aan de medewerkers. Op de website kun je gemakkelijk tot drie producten met elkaar vergelijken, waardoor je zeker weet dat je het product bestelt dat het best aansluit bij jouw wensen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan de showroom als je het liefst de producten eerst in het echt ziet. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bestelling af kunt rekenen. Dit kan onder andere achteraf met Afterpay. Zo kun je jouw bestelling eerst bekijken voordat je de rekening voldoet.

Klantenservice en klachten

Online is al flink wat informatie te vinden op Prepz.nl. Bij vragen of voor een persoonlijk advies kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Neem ook zeker een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9 tot 5 en er zijn diverse manieren om snel met een medewerker in contact te komen. Open bijvoorbeeld een chat op de website, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. Ook via social media wordt jouw vraag snel beantwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Door jouw Prepz.nl beoordeling achter te laten op deze pagina, help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Heb jij wel eens producten besteld via deze webshop? Laat dan weten wat jouw ervaring is. Vertel bijvoorbeeld hoe snel je jouw bestelling in huis had, wat je vindt van het assortiment en of de kwaliteit van de items je beviel.

Reviews over Prepz.nl
Gerelateerde bedrijven
HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
Hangmatwereld.nl logo
Hangmatwereld.nl
2 beoordelingen
9,5
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Top kwaliteit

Dit bedrijf is echt top. Ze bieden veel producten met een top kwaliteit voor een erg lage prijs. Ik ben er super tevreden mee en ik ga zeker hier nog meer bestellen. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 24-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tess K.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Prepz.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
Hangmatwereld.nl logo
Hangmatwereld.nl
2 beoordelingen
9,5
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Prepz.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Prepz.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Prepz.nl actief?

Prepz.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Prepz.nl reviews? Dan kun je naar de website van Prepz.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie