Bushpapa logo

Bushpapa reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bushpapa reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4899
Bushpapa logo
Website
bushpappa.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bushpapa

Bushpapa verkoopt materialen voor iedere outdoor-, survival- en bushcraftliefhebber. Daarnaast organiseren ze workshops en reizen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Wil jij graag meer te weten komen over Bushpapa, dan ben je hier op de juiste plaats. Hier lees je ervaringen en reviews, geschreven door klanten van Bushpapa. Hierdoor krijg je een goed beeld van het bedrijf Bushpapa en kun je zelf weloverwogen bepalen of via Bushpapa artikelen aanschaft of een survivalreis boekt.

Over Bushpapa

Bushpapa is gespecialiseerd in artikelen voor outdooractiviteiten. Hun website staat sinds 2014 geregistreerd en is opgericht door eigenaar en hoofdinstructeur Rick. Zijn doel is om mensen de natuur te leren ervaren en te laten zien dat de natuur ook comfortabel kan zijn. Voor hun reizen naar Finland werken ze samen met een ervaren Finse ex-militair en de Schotse Willow Lohr. De artikelen uit de webshop zijn gericht op een authentieke natuurbeleving, of zoals Bushpapa zelf zegt: 'Beleef Buiten'.

Waarom kiezen voor Bushpapa

Bushpapa is en webshop en aanbieder van workshops en reizen voor mensen met een passie voor outdoor, bushcraft en survival. De webshop bestaat uit vijf rubrieken: vuur, eten, drinken en koken, slapen en shelter, survival uitrustingen, craft tools en accessoires of huiden en vachten. Het reisaanbod is divers. Zo kun je onder meer kiezen voor Arctic Bushcraft of een kano week in Finland. Bij de jaaropleiding 'Living by Nature' krijg je gedurende 33 dagen in het jaar les, verdeeld in 11 weekenden, een 14-daagse buitenlandse expeditie en verschillende ambachtsdagen.

Is Bushpapa betrouwbaar?

Bushpapa is geregistreerd bij 'Trusted Shops'. Dit geeft de klanten extra zekerheid zoals bemiddeling tijdens geschillen en externe controle op de webwinkel. Het bedrijf is gevestigd in Noordwijkerhout en heeft sinds 2014 nog geen prijzen of awards gewonnen. Alle contactgegevens staan duidelijk op de website vermeld. Klanten krijgen persoonlijk advies via mail, chat, of telefoon. Bushpapa is actief op Facebook en Instagram.

Klantenservice en klachten

Onderdeel van de website is de klantenservice. In december 2022 is deze pagina alleen gevuld is met verwijzing zoals de algemene voorwaarden, maar niet als klantenservice op zichzelf. In de algemene voorwaarden lees je dat je recht hebt op garantie. Op de meeste producten is dit 12 maanden, maar er zijn ook producten met 24 maanden of zelfs levenslange garantie. Bushpapa gat bij defecten in overleg met de fabrikant hoe het probleem het beste op te lossen. De mogelijkheden varieert tussen reparatie of omruilen van het product. Bij de reizen staat informatie over annuleren door zowel de klant als Bushpapa en informatie over aansprakelijkheid. Klachten tijdens de reis bespreek je meteen met de reisleiding. Kom je er samen niet uit, dan kun je tot 1 maand na de terugkomdatum schriftelijk een gemotiveerde klacht bij Bushpapa indienen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant geweest van Bushpapa, of was jij deelnemer aan van de reizen of workshops, dan kun je hier je ervaringen delen. Je helpt andere geïnteresseerden om een goed beeld te krijgen van Bushpapa, waardoor ze goed geïnformeerd kunnen kiezen of ze ook een product of reis via Bushpapa gaan afnemen. Reviews over Bushpapa
Gerelateerde bedrijven
HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
XXL water logo
XXL water
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Bushpapa
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
XXL water logo
XXL water
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bushpapa een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Bushpapa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bushpapa actief?

Bushpapa is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bushpapa reviews? Dan kun je naar de website van Bushpapa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie