Geocachingshop.nl logo

Geocachingshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Geocachingshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2636
Geocachingshop.nl logo
Website
geocachingshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Geocachingshop.nl

Is geocaching ook jouw grote hobby? Misschien klein begonnen maar inmiddels kun je niet meer zonder een goede zaklamp en een speciaal logboek? Zo gaat dat soms met hobby’s. Materialen voor geocaching kun je niet overal zomaar verkrijgen. Geocachingshop.nl kan daarom een ideaal adresje voor jou zijn. Natuurlijk ook voor mensen die zomaar eenmalig iets op dit gebied willen kopen. Wellicht als cadeau voor een echte fan. Maar wat is Geocachingshop.nl voor bedrijf? Verkopen ze goede spullen? Is het mogelijk om eventueel iets te retourneren en krijg je dan wel echt je geld terug? Wij verzamelden beoordelingen over deze winkel. Je vind ze hier handig op een rijtje gezet. Lees deze reviews over Geocachingshop en bepaal daarna zelf of je wel of niet bij hen wilt kopen.

Over Geocachingshop.nl

Geocachingshop.nl is een winkel met alles voor de hobby geocaching. Je vindt hier onder meer geocoins, travelbugs, cache containers, stickers, petten, woodies en garmin gpsen. Dit bedrijf is een onderdeel van Geodox. Hiermee is Geocachingshop een van de grootste aanbieders van geocaching producten in heel Europa. Ze leveren hun producten dan ook over de hele wereld. Een van hun USP’s is dat ze een zeer groot assortiment hebben. Verder kun je vertrouwen op een snelle levering binnen 2 of 3 werkdagen. Binnen Nederland en België wordt er vanaf een bestelbedrag van 50 euro gratis verzonden. Retourneren kan binnen 14 dagen en de klantenservice is overdag en ook ’s avonds geopend.

Waarom kiezen voor Geocachingshop.nl

Is geocaching een van jouw hobby’s en heb je regelmatig spullen nodig voor deze activiteit, dan is Geocachingshop.nl een ideale winkel voor jou. Hier vind je alle producten handig op een adres. Wat je ook nodig hebt voor je hobby, deze shop verkoopt het wel. Er zijn diverse categorieën waarbinnen je kunt zoeken. Denk dan aan cadeaus, bijvoorbeeld leuke armbandjes voor kinderen, kleding, navigatie, fiets accessoires en trackables. Je kunt uitgebreider filteren als je al vrij exact weet wat je nodig hebt. Denk hierbij aan prijs, kleur en bijvoorbeeld de maat van een bepaald artikel.

Is Geocachingshop.nl betrouwbaar?

Geocachingshop.nl is in Europa een van de grootste aanbieders op het gebied van geocaching. Ze zijn daarnaast onderdeel van een ander groot bedrijf. Een ander bewijs van hun betrouwbaarheid is dat ze in het bezit zijn van het Webwinkel Keur. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en tenslotte zijn ze al door heel wat klanten beoordeeld. Vaak zegt dat nog het meeste over de betrouwbaarheid van een bedrijf. De beoordelingen zijn super positief. Mensen zijn tevreden over de snelle levering en over de kwaliteit van de producten. Zelfs als er iets op maat gemaakt moet worden, is het nog snel binnen. Er wordt soms aangegeven dat het jammer is dat er onder een bestelbedrag van 50 euro porto betaalt moet worden. Is geocaching echter een grote hobby van je, dan kan het een idee zijn om meerdere artikelen in een keer te bestellen. Al met al kun je er dus zeker vanuit gaan dat Geocachingshop.nl een door en door betrouwbaar bedrijf is. Het is zelfs ook mogelijk om de showroom in Nuenen te bezoeken.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is prima bereikbaar. Ben je bezig op de site, dan zie je direct rechts op de homepagina een groen vraagteken verschijnen. Klik je daar op, dan word je gelijk geholpen met een antwoord op veel gestelde vragen. Bellen en mailen zijn andere opties om contact op te nemen met een medewerker. Er is op de site speciaal aandacht voor eventuele klachten. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan mag je dit meteen doorgeven via de mail of de telefoon. De medewerkers van Geocachingshop.nl gaan dan voor je aan het werk en proberen het probleem naar tevredenheid op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Geocachingshop.nl? Koop je hier altijd alle producten die je nodig hebt voor je favoriete hobby? Ben je tevreden over dit bedrijf? Laat het weten door middel van een recensie. Beschrijf daarin hoe je de producten beoordeelt, maar ook hoe je denkt over de klantenservice van deze winkel. Jouw review helpt andere mensen. Zij komen namelijk meer te weten over Geocachingshop.nl. Vervolgens kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij deze winkel te bestellen.

Reviews over Geocachingshop.nl

Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7
Tropilex logo
Tropilex
2 beoordelingen
9
Gearfreak logo
Gearfreak
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Geocachingshop.nl

Geocachingshop.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Geocachingshop.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Geocachingshop.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Geocachingshop.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Geocachingshop.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van geocachingshop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Geocachingshop.nl.

Geplaatst op: 12-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geleverd, uitleg over aanmelding kan duidelijker

Op deze website heb ik een geocaching abonnement gekocht als cadeau voor iemand anders.
Het bestellen ging heel snel, het product (licentiecode) werd per meteen geleverd, dus top.
De webshop geeft uitleg hoe je het abonnement moet activeren. Als je zelf aan geocaching doet zal alles wel duidelijk zijn, als je nog nooit hebt gespeeld is het erg onduidelijk. Dit kan een stuk beter.
Gelukkig zijn ze telefonisch goed bereikbaar zodat je vragen kan stellen.

Geplaatst op: 05-07-2022
Laatst bewerkt op: 05-07-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 2/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles goed ontvangen

Goede verzending en alles hebben we snel en goed ontvangen. Alles is goed afgerond nadat ik besteld had. Het pakketje was super goed ingepakt en zag er allemaal stevig uit.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Romy A.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Geocachingshop.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7
Tropilex logo
Tropilex
2 beoordelingen
9
Gearfreak logo
Gearfreak
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Geocachingshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Geocachingshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Geocachingshop.nl actief?

Geocachingshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Geocachingshop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Geocachingshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie