Elpumps logo

Elpumps reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Elpumps reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4459
Elpumps logo
Website
elpumps.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Elpumps

Een waterpomp nodig voor je huis of tuin? Dan wil je natuurlijk wel kwaliteit bestellen. Hoe zit dat met Elpumps. Op de site klinkt alles veelbelovend, maar klopt dat in de praktijk? Klanten kunnen je daarover alles vertellen. Zij hebben tenslotte ervaring met de producten en met de klantenservice van Elpumps. De reviews die over dit bedrijf zijn geschreven, hebben wij voor je verzameld. Je vindt ze hier handig samengevat. Doe je winst met deze recensies en beslis vervolgens of jij je pomp wel of niet bij dit bedrijf bestelt.

Over Elpumps

Elpumps is een Europese fabrikant van pompen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, zodat de hoogste mogelijke kwaliteit gegarandeerd kan worden. Dit bedrijf startte ooit als familiebedrijf, maar nu, drie decennia later, is het een internationale onderneming geworden. De huidige eigenaren waren ook de mensen die het bedrijf hebben opgestart. Er ontstond al vanaf het begin direct een snelle en stabiele groei. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zwitserland. Dit, 25 jaar geleden opgerichte bedrijf, verkoopt haar producten vandaag in een heel aantal Europese landen. Er wordt gewerkt met professionele technici die altijd bereid zijn de klanten van dienst te zijn. Er kunnen bijvoorbeeld ook allerlei reparaties worden uitgevoerd. Vaak valt dit ook nog onder de garantie. Het doel van Elpumps is om klanten een snelle en professionele oplossing te bieden bij elke vraag die zich voordoet. Het scheppen van waarde is al vanaf het allereerste begin de strategie van deze onderneming. Ze kiezen daarom voor het ontwerpen van producten met een lange levensduur, een optimaal verbruik en een veilige werking. In de toekomst wordt er alles aan gedaan om de producten nog zuiniger, robuuster en duurzamer te maken.

Waarom kiezen voor Elpumps

Bij Elpumps kun je terecht voor een groot aantal pompen voor huis en tuin. Deze bestel je gemakkelijk en veilig vanuit huis. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zwitserland, maar het bedrijf werkt samen met logistieke partners in verschillende landen, zodat je het product snel geleverd krijgt. Je vindt in het assortiment onder andere schoonwaterpompen, vuilwaterpompen, afvalwaterpompen, bronwaterpompen, tuinpompen en de nodige accessoires. Je profiteert bij dit bedrijf van een snelle verzending en van een goede garantie. Is er iets aan de hand, dan kun je altijd terugvallen op professionals. Zij komen zo nodig langs voor een reparatie van je pomp.

Is Elpumps betrouwbaar?

Elpumps produceert al heel wat jaren diverse pompen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote en internationale onderneming. Dit zegt veel over de betrouwbaarheid. Het is geen enkel probleem om contact op te nemen met de klantenservice en je kunt als klant terugvallen op een goede garantie op de producten. Mensen die al eerder een pomp bij dit bedrijf bestelden, laten in hun recensies over het algemeen hele positieve geluiden horen.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten over je pomp, dan kun je deze zeker melden bij het bedrijf. In veel gevallen is het ook mogelijk dat je een beroep doet op de ontvangen garantie. Wil je een medewerker spreken, dan wordt dat lastig. Er is geen telefoonnummer te vinden. Wel kun je het contactformulier invullen en verzenden. Daarna krijg je zo snel mogelijk een reactie terug. Elpumps is ook actief op Facebook, dus ook daar kun je een berichtje achterlaten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al jaren een pomp van Elpumps in je tuin? Ben je tevreden over de werking daarvan? Beschrijf dat dan in een persoonlijke recensie. Het kan natuurlijk ook dat je een pomp bestelde bij dit bedrijf, maar dat je helemaal niet tevreden bent. Ook dan is het fijn voor andere consumenten om dat even te delen door middel van een review. Mensen die twijfelen of ze bij dit bedrijf een pomp willen bestellen, zijn blij met jouw beoordeling. Die helpt hen namelijk om een weloverwogen beslissing te nemen.

Reviews over Elpumps

Gerelateerde bedrijven

HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
AllesvoorBBQ.nl logo
AllesvoorBBQ.nl
2 beoordelingen
10
Homedeco logo
Homedeco
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Elpumps

Elpumps is geverifieerd door ons expert team. De webshop Elpumps bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Elpumps lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Elpumps. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van elpumps.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van elpumps.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Elpumps.

Geplaatst op: 05-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Elpumps


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
AllesvoorBBQ.nl logo
AllesvoorBBQ.nl
2 beoordelingen
10
Homedeco logo
Homedeco
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Elpumps een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Elpumps. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Elpumps actief?

Elpumps is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Elpumps reviews? Dan kun je naar de website van Elpumps gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie