Waterpompshop logo

Waterpompshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Waterpompshop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2618
Waterpompshop logo
Website
waterpompshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Waterpompshop

Een waterpomp is geen artikel waar je dagelijks aan denkt, maar toch zijn ze in veel huizen te vinden. Ga je een waterpomp kopen of moet de oude waterpomp worden vervangen? Bij waterpompshop ben je aan het juiste adres. Wil jij graag beoordelingen lezen over waterpompshop, dan ben je hier aan het goede adres. Lees ervaringen van klanten en bepaal of jij ook een waterpomp via waterpompshop gaat aanschaffen.

Over Waterpompshop

Waterpompshop is sinds 2010 een onderdeel van Solver Media BV. Het bedrijf geeft advies en verkoopt alle soorten waterpompen en accessoires. Waterpompshop verkoopt zijn producten aan particulieren en professional. Service is zeer belangrijk voor het bedrijf en dit is een van de redenen dat waterpompshop een leidende positie heeft ingenomen als waterpompen webwinkel. Waterpompshop richt zich op verkoop binnen de Benelux en via dochtersites ook naar andere landen.

Waarom kiezen voor Waterpompshop

Waterpompshop voert een assortiment van meer dan 5000 artikelen en bediend zijn klanten via deskundige adviseurs. Daarnaast maken ze specifieke content gericht op de klant zoals instructievideo's, een waterpomp keuzehulp, blogs en uitgebreide specificaties. Voorbeelden van waterpompen zijn een beregeningspomp, een vijverpomp, een Cv-pomp, een zwembadpomp en een broyeur. Alle soorten pompen zijn uitgebreid getest voordat ze een plaats krijgen in het assortiment. Hierdoor probeert Waterpompshop de kwaliteit te waarborgen. Het bedrijf levert ook totaalpakketten om een bepaalde situatie of probleem direct aan te pakken. Een pakket voor het leegpompen van een ondergelopen kelder is hier een voorbeeld van.

Is Waterpompshop betrouwbaar?

Waterpompshop staat voor kwalitatief hoogwaardige producten en een hoog serviceniveau. Op de webpagina van Thuiswinkel waarborg krijgt de webshop 9.2 van 10 punte na ruim 3000 beoordelingen. Waterpompshop geeft de garantie dat een artikel binnen 30 dagen mag worden geruild of geretourneerd. Besteld voor 22.00 is de volgende dag in huis, waarbij bestellingen boven de € 50 gratis worden verzonden. Op afspraak is het mogelijk om een product in Hoofddorp af te halen. In het privacybeleid van Waterpompshop staat dat ze persoonlijke gegevens niet aan derden afstaan.

Klantenservice en klachten

Waterpompshop heeft een klantenservice voor alle soorten vragen. Deze klantenservice is telefonisch of via email te bereiken. Antwoorden op veel gestelde vragen staan op de website. Mogelijk is een antwoord hier direct te vinden. Als het product of de dienstverlening niet aan de gewenste kwaliteit voldoet, is het mogelijk om bij Waterpompshop een klacht in te dienen. De klant zal binnen 7 dagen een inhoudelijk reactie krijgen op de klacht. Waterpompshop is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg. Onopgeloste geschillen kunnen ter beoordeling worden ingediend bij de Geschillencommissie Thuiswinkel.

Wil jij ook beoordelen?

Een waterpomp koop je niet iedere dag en als je er een gaat aanschaffen dan wil je zeker weten dat je een goed product in huis haalt. Ben jij klant geweest bij Waterpompshop en wil jij je ervaring delen, dan kan je hier een review achterlaten. Toekomstige klanten hebben veel baat bij een duidelijke review omdat ze een goed idee krijgen of Waterpompshop in hun behoefte kan voldoen.

Reviews over Waterpompshop
Gerelateerde bedrijven
WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
7,7
Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
4 beoordelingen
7,2
WoodYouCare logo
WoodYouCare
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super snelle levering

De producten die ik hier had besteld werden erg snel geleverd. Onze pomp was namenlijk stuk maar we wisten niet wat er nou stuk was. We werden gelukkig goed geholpen door de klantenservice. Zeer tevreden!

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sander E.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Waterpompshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
7,7
Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
4 beoordelingen
7,2
WoodYouCare logo
WoodYouCare
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Waterpompshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Waterpompshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Waterpompshop actief?

Waterpompshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Waterpompshop reviews? Dan kun je naar de website van Waterpompshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie