Tropic Trees logo

Tropic Trees reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tropic Trees reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4578
Tropic Trees logo
Website
tropictrees.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tropic Trees

De tuin is voor veel mensen hun trots en vreugde. En ook een plantje in huis kan wonderen doen voor de sfeer. Helaas vind je in onze streek vooral veel van hetzelfde. Bomen en planten die we allemaal wel kennen en al eens gezien hebben. Ben jij op zoek naar eens iets anders? Mag het wat exotischer en net iets tropischer voor jou? Dan is Tropic Trees misschien wel de onderneming die je zoekt. Bij deze specialist vind je een ruim aanbod aan tropische planten en bomen. Maar is Tropic Trees voor jou ook de juiste keuze? Is het een betrouwbare winkel? Je ontdekt het hier via de reviews, ervaringen en beoordelingen van hun klanten!

Over Tropic Trees

Tropic Trees is een onderneming die zich duidelijk in een niche heeft gevestigd. Het is een webwinkel die de specialist is in verband met tropische planten en bomen binnen Nederland en daarbuiten. Hier vind je tal van exotisch groen en bovendien ook heel wat expertise. Ben je bijvoorbeeld niet alleen op zoek naar tropisch groen maar ook naar een woordje uitleg? Dan kan je altijd even contact opnemen met de klantendienst. Op de website zelf vind je ook heel wat uitleg terug over de verzorging van de tropische planten. Ook goed om te weten is dat je altijd even fysiek een kijkje kunt gaan nemen. Tropic Trees beschikt immers over een bezoekadres in Hengelo. Wil je niets misschien van wat er nieuw is in het assortiment? Of ben je benieuwd naar kortingen en speciale acties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Tropic Trees!

Waarom kiezen voor Tropic Trees?

Tropic Trees is een onderneming die een expert is op het vlak van tropische en exotische planten. Dat betekent ook dat je het assortiment dat je bij deze specialist kunt vinden nergens anders terug kunt vinden. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: olijfboom, palmboom, citrusboom, vijgenboom, druivenboom, overige bomen & planten, bakken, verzorging en contact. Vind je niet meteen terug wat je zoekt? Dan kan je het ook eens proberen op trefwoord via de handige zoekbalk van Tropic Trees. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is de gemiddelde levertijd van Tropic Trees zo’n 1 tot 3 werkdagen. De verzendkosten hangen af van de afmetingen van het pakket. Brievenbuspost is altijd gratis in België en in Nederland! Heb je na jouw aankoop toch spijt? Dan kan je tot 14 dagen na aankoop jouw bestelling aanmelden voor retour.

Is Tropic Trees betrouwbaar?

Tropic Trees zet zichzelf in de markt als de specialist wat betreft tropische bomen. Er is dan ook heel wat ervaring aanwezig binnen het bedrijf. Bovendien kan je ook fysiek terecht op het bezoekadres in Hengelo. Ook beschikt Tropic Trees over een eigen klantendienst en kan je op de website zelf reviews en ervaringen van klanten terugvinden. Ook goed om te weten is dat je bij Tropic Trees een kopersbescherming geniet vanwege Trusted Shops. Surf je op de website zelf? Dan is de verbinding met het internet veilig dankzij het SSL-certificaat. Dat betekent ook dat je in alle rust en veiligheid kunt betalen. Daar heb je heel wat opties voor. Zo kan je betalen via iDeal, met AfterPay, met PayPal, Visa, Bancontact en ga zo maar door.

Klantenservice en klachten

Tropische bomen en planten is een onderwerp waar je meer dan waarschijnlijk geen uitgebreide kennis over hebt. Zit je met een vraag of een probleem? Dan kan je natuurlijk altijd terecht bij de klantendienst van Tropic Trees. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je fysiek langskomen bij het bezoekadres. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen of een mail sturen. Tijdens de kantooruren kan je Tropic Trees ook telefonisch bereiken. Heb je een klacht voor Tropic Trees? Die kan je best per mail opsturen voorzien van alle informatie. Dit kunnen bijvoorbeeld foto’s zijn of het bestelnummer. Van de klantenservice van Tropic Trees ontvang je meestal binnen de werkdag een antwoord of een ontvangstbevestiging.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een tropische plant of boom bij Tropic Trees? Dan is jouw ervaring van goudwaarde voor onze bezoekers. Schrijf een review over Tropic Trees en hun aanbod op deze pagina. Hoe zou je bijvoorbeeld de service van Tropic Trees beoordelen? Is de website handig in gebruik? Werden de bomen snel geleverd? Zou je opnieuw kiezen voor Tropic Trees of net niet?

Reviews over Tropic Trees

Gerelateerde bedrijven

Bloembollenkopen.nl logo
Bloembollenkopen.nl
2 beoordelingen
9,5
Florablom.com logo
Florablom.com
2 beoordelingen
9
Compleetgroen.nl logo
Compleetgroen.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Tropic Trees

Het bedrijf Tropic Trees is geverifieerd door ons. De webshop tropictrees.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tropic Trees is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tropic Trees maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tropic Trees is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tropictrees.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tropic Trees


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bloembollenkopen.nl logo
Bloembollenkopen.nl
2 beoordelingen
9,5
Florablom.com logo
Florablom.com
2 beoordelingen
9
Compleetgroen.nl logo
Compleetgroen.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tropic Trees een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tropic Trees. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tropic Trees actief?

Tropic Trees is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tropic Trees reviews? Dan kun je naar de website van Tropic Trees gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie