Euroflorist logo

Euroflorist reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Euroflorist reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2811
Euroflorist logo
Website
Euroflorist
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Euroflorist

Waar kun je nu blijer van worden dan van een bos verse bloemen? Heel je kamer straalt als er bloemenpracht in een vaas aanwezig is. Verwen jij jezelf graag met een heerlijk ruikende bos? Verras je regelmatig andere mensen met een mooi boeket? Wellicht overweeg je dan om een bestelling bij Euroflorist te doen. Maar wat is dit voor bedrijf? Leveren ze kwaliteitsbloemen? Kun je ervan uitgaan dat de bos zeker een week staat te stralen? Hoe is de klantenservice van Euroflorist? Wij hebben beoordelingen van andere klanten verzameld. Je leest deze recensies hieronder. Bekijk wat andere consumenten vertellen over deze shop. Vervolgens maak je zelf een weloverwogen beslissing om hier wel of niet te kopen.

Over Euroflorist

Euroflorist bestaat al sinds 1982. Het is de missie van dit bedrijf om mensen te helpen bij het versturen van bloemen over de hele wereld. Inmiddels zijn er al meer dan 41 miljoen boeketten bezorgd. De bloemisten zijn verspreid door heel Nederland, Europa en de wereld. De basisprincipes van deze organisatie zijn respect, creativiteit en de verwachtingen van klanten overtreffen.

Waarom kiezen voor Euroflorist

Euroflorist maakt het je heel gemakkelijk om bloemen te bestellen. Je kunt op diverse manieren het juiste boeket vinden. Wellicht vind je het handig om meteen bij het totale assortiment te kijken. Vervolgens kies je dan bijvoorbeeld voor rozen, een cadeauset of voor een veldboeket. Kies je iets uit, dan kun je uit de mogelijkheden die volgen nog filteren op de prijs. Heb je het gewenste boeket gevonden, dan kies je uit standaard, medium, groot of je vult zelf een bedrag in. Vervolgens kan het boeket nog aangevuld worden met allerlei andere geschenken. Bestel je op tijd, dan kunnen de bloemen zelfs dezelfde dag al bezorgd worden. Het is ook nog een optie om te kiezen voor een bepaalde gelegenheid. Misschien zoek je bloemen voor een begrafenis, een verjaardag of de geboorte van een baby. Je krijgt dan boeketten te zien die daar mooi bij passen. Bij geboorteboeketten krijg je er bijvoorbeeld meteen een schattige roze of blauwe teddy bij. Voor rouwbloemen is overigens ook nog een apart kopje. Als laatste is er dan nog een optie om voor internationaal te kiezen. Dat doe je als je bloemen in het buitenland wilt laten bezorgen.

Is Euroflorist betrouwbaar?

Euroflorist heeft de laatste 30 jaar al meer dan 41 miljoen boeketten geleverd. In 2005 ontvingen ze de Microsoft NET Award voor het meest moderne e-commerce platform in Europa. Mensen kunnen via deze site namelijk niet alleen bloemen bestellen, maar ook een agenda bijhouden waardoor ze belangrijke gelegenheden waarbij ze bloemen willen versturen, niet vergeten. Verder wordt er samengewerkt met lokale bloemisten en dan alleen de beste Nederlandse bloemisten. Euroflorist is de nummer 1 in Europa. Tenslotte zie je ook aan de reviews dat dit een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, dan kun je het beste eerst even bij de veel gestelde vragen kijken. Verder kun je van maandag tot en met zaterdag bellen met een medewerker van de klantenservice. Een groot gedeelte van de dag kun je ook iemand inschakelen via de live chat. Verder is het natuurlijk mogelijk om een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets gekocht bij Euroflorist? Hoe was deze ervaring? Wil je het bedrijf beoordelen? Jouw review helpt andere consumenten. Ze krijgen door jouw recensie namelijk een beter beeld van deze shop. Vervolgens kunnen ze zelf gemakkelijker bepalen of ze hier wel of niet willen kopen.

Gerelateerde bedrijven

Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
Buxus-rups logo
Buxus-rups
2 beoordelingen
8,5
Haxo.nl logo
Haxo.nl
7 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

3,7
5% zou hier weer kopen
24 beoordelingen
Ervaringen met Euroflorist

Euroflorist is geverifieerd door ons expert team. De webshop Euroflorist bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Euroflorist lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Euroflorist. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Euroflorist is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Euroflorist te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geleverd boeket leek niet op dat op de website

Ik weet dat bloemen duur zijn maar wat er bezorgd werd en waarvoor ik 32.90 betaalde was veel te weinig. Je gaat toch af op wat je op de website geboden werd en verwacht dat een boeket in die vorm wordt verkocht. Als ik bij onze plaatselijke bloemist een boeket koop van 20 euro is dat nog mooier en voller van wat er door Euroflorist geleverd werd. Niet voor herhaling vatbaar dus en spijtig voor degene die het ontvangen heeft.

Geplaatst op: 20-08-2022
Laatst bewerkt op: 20-08-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zielig boeketje geleverd

Voor de opening van een advocatenkantoor een boeket bloemen met vaas laten bezorgen. Toen ik het boeket zag, schaamde ik me. Ik had het duurste boeket op de website besteld...
Direct e-mail gestuurd met een foto van het geleverde flutboeket. Tot 3x toe werd me gevraagd de foto opnieuw te versturen. Uiteindelijk, ruim een maand later, werd me aangeboden een nieuw boeket naar het kantoor te sturen, maar dat vond ik een raar idee. Ze hebben toen naar mij thuis een boeket gestuurd, maar dat was nóg een groter flutboeket.... Voor mij dus nooit meer een bestelling bij Euroflorist !!

Geplaatst op: 11-08-2022
Laatst bewerkt op: 11-08-2022
Geschreven door: Mia

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het ging al fout bij bestellen (kreeg geen bevestiging) en later bleek dat ook de levering niet is gebeurd. Klacht werd niet meer geaccepteerd na meer dan 30 dagen!

Het ging al mis bij bestellen, kwam na betalen niet terug op de bestel-website, kreeg ook geen bevestiging per email, en in de bestel-geschiedenis stond niets. Contact opgenomen, en alsnog een email ontvangen dat er geleverd zou worden. Aangezien ik de persoon aan wie ik het stuurde zelden spreek, kwam ik er pas na 2 maanden achter dat de bestelling niet geleverd was. Hierover dus een klacht ingediend, maar omdat d bestelling meer dan 30 dagen oud was, werd de klacht niet meer geaccepteerd, en ben ik dus mijn geld kwijt.
Mijn advies : bestel ergens anders !!

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 13-07-2022
Geschreven door: Hans W.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit teleurstellende ervaring.

Ondanks dat het bestelproces online voorspoedig ging, was alles wat daarna kwam zeer bedroevend. Condoleance boeket besteld voor buitenland; nooit geleverd. Emails en telefoontjes met klantenservice hadden weinig zin; interne communicatie lijkt ook niet orde. Dus nooit meer.

Geplaatst op: 29-07-2022
Laatst bewerkt op: 29-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht produkt en erg kwalijke klachtafhandeling

Ik heb het grootste regenboogboeket met vaas en feliciatiekaart besteld. Dit is tijdig afgeleverd.
Het boeket was niet om aan te zien en leek volstrekt niet op het op de website afgebeelde regenboogboeket. De vaas was niet glad en modern maar bewerkt en kitscherig en op de kaart waren overhemden afgebeeld met daarin mijn tekst op een los velletje getypt, uitgeknipt en was scheef met plakbandjes bevestigd.
Ik heb voor het eerst in mijn leven een klacht ingediend over het boeket, de vaas en de kaart.
Ik kreeg bericht met de mededeling dat er in overleg werd gegaan met de betreffende bloemist. En vervolgens kreeg ik een mail dat er was overlegd en dat het boeket van voldoende waarde was en daarmee was mijn klacht afgehandeld. Er is niet ingegaan op mijn argumenten. Ik heb weer gemaild dat ik hier niet mee akkoord ging en dat ik op grond van wanprestatie de levering van een juist boeket eiste dan wel teruggave van mijn geld. Ik heb ondanks een herhaald verzoek daartoe niets meer vernomen.
Kortom geen aanrader!!!

Geplaatst op: 30-06-2022
Laatst bewerkt op: 30-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hoeren slecht

Je kan wel zien dat het uit Amsterdam komt, je kan er niet eens bloemen bestellen of je word al opgelicht

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alex V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bespottelijk slecht

Ik bestelde bos bloemen voor mijn chronische zieker moeder, Waarvan ik de bevesting van bestelling heb ontvangen, Me moeder is op moederdag de hele dag er voor thuis gebleven, Maar om 18:00 Was er nog niets bezorgd, Daarbij is dit bedrijf al meteen voor mij af, Want als je beweerdt iets te leveren op een feestdag, Dan verwacht een klant het opminst voor eind middag geleverd word, Het was ook een zeer pijnlijke situatie voor mij omdat ik haar dit had belooft, En door de gebreken van dit bedrijf het niet waar kunnen maken, Daarbij hou ik dit euroflorist daarvoor verantwoordelijk en verwacht ik mijn geld binnen 3 tot 5 werk dagen terug op mijn rekening en opminst exusens, Want ik ben hier wel even voor joker gezet

Geplaatst op: 08-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank D.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Op 13-5 een bestelling geplaatst, deze zou op 14-5 bezorgd worden. Inmiddels is het 25-5 en is er nog steeds niets bezorgd...

Ik heb meerdere mailtjes en telefoontjes gepleegd, aardige mensen aan de lijn gehad, ik had er echter helaas niet veel aan. Ik zou terug gebeld worden, dat is niet gebeurd. Vervolgens zelf nog eens gebeld , ze ging het navragen, meer dan 16 minuten in de wacht gestaan. Ze gaf aan dat ze de bloemist die zou leveren niet te pakken kreeg. Ik heb aangegeven dat die bloemist tijd genoeg heeft gehad om de plant te bezorgen en dat ik hier niet meer op wilde wachten, gevraagd of ze een andere bloemist kunnen regelen die de plant kan bezorgen. Dit zou ze doen... en de plant zou een dag later bezorgd worden... helaas is er niets bezorgd...

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura V.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit en slechte service

Bloemen besteld voor een verjaardag. Deze werden wel netjes op tijd geleverd maar de kwaliteit van de bloemen liet ernstig te wensen over. De rozen waren al slap en konden meteen weggegooid worden. En dat voor een boeket van 35 euro... Bij contactname met de klantenservice hierover kwam er niet eens reactie. Heel jammer. Ik bestel hier nooit meer bloemen.

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stephanie

5 / 10
3/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet geleverd

Bloemen nooit geleverd, klantendienst ook geen hulp

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Niet eens de bloemen geleverd op een crematie!! 😡😭

Geplaatst op: 21-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Karin J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rondom slecht niks positiefs te melden

Echt slecht veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven.

Geplaatst op: 29-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wilma Voge V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opleggers 1stz klas...zogezegd was er niemand thuis...zonder een telefoontje of een brizfje achter te laten...geld kwijt en geen bloemen bende dieven

Bloemen besteld voor dochter haar verjaardag voor 3 maart...niemand gezien...zogezegd geleverd ...das makkelijk..ze laten zelfs geen briefje achter dat het geleverd was...sorry geld kwijt en geen bloemen das makkelijk verdiend ...opleggerij is da

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peggy M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS

Werkelijk enorm slecht en bestel nooit meer iets via hun. Zondag bestelling gedaan voor Valentijnsdag op maandag. Is domweg nooit geleverd. Klantenservice sta je 15 min in de wacht. Uiteindelijk op woensdag contact ... geloof niet dat hun t ook maar iets kon schelen, was bij velen misgegaan maar ach .... geld heb je toch betaald bij bestellen dus geloof niet dat het hun iets uitmaakt.
Super slecht bedrijf !

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: E.P. V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Eens maar nooit weer

Besteld, maar niks gekregen wat een waardeloze shop. NIET DOEN

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Te triest voor woorden..

Bloemstuk besteld voor de begrafenis van mijn zwager in Australië en voor de dag daarna een boeket voor mijn zus.
Om zeker te zijn dat alles duidelijk was 5 x telefonisch overleg gehad (wachttijd 15 minuten of langer) en bevestigd gekregen dat alles in orde zou komen.
Uiteindelijk helemaal niets geleverd!!!

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anneke R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare site ..niets bestellen !!!

voor de 94.verjaardag van mijn vader een ,dacht ik mooie bos bloemen ..besteld!, op de dag zelf kwam niets gebeld met euroflorist ...ze hebben het adres niet kunnen vinden ..en..!!geprobeerd mjj te bellen...heb ik niet kunnen vinden !!!mij niet gebeld dus ..dit was de eerste en laatste keer om op deze site iets te bestellen !!waardeloos oplichters ...hoop dat ik mijn geld terug krijg via visa...

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bo D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
0 service zéér slechte site!!!!

Bos bloemen besteld ..nooit aangekomen...gebeld en alles zou alsnog goedkomen,...niet dus,!!als ik binnen 3werkdagen mijn 58euro niet op mijn rekening retour heb doe ik aangifte bij de politie wegens oplichting!!

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Barry H.

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eerste keer en laatste keer!!!

Ik had bloemen besteld voor een huwelijks. Ik kon zelf niet aanwezig zijn op het feest, maar wou toch dit niet zo maar laten voorbij gaan en had op die manier bloemen laten leveren.... MAAR die zijn nooit aangekomen. Vandaag de klantendienst gebeld en kreeg ik doorleuk te horen dat ik toch niet moest boos zijn want dat ik mijn geld terug kreeg.... euh hallooooooo.... feit dat de bloemen niet geleverd zijn vond ik suuuuuper erg!!! Ik bestel hier nooit meer!!

Geplaatst op: 27-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annelore V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Afgeleverd bij buren maar dit die gemeld bij het afleveradres.

Bloemen afgeleverd bij de buren. Geen briefje achter gelaten bij de beoogde ontvanger. Die wist het dus niet. Ik kreeg als opdrachtgever wel een sms dat het gelukt was het boeket aan de geadresseerde af te leveren! Dus sloeg ook geen alarm.
Buren reagerrde sloom dus hele verjaardags verrassing viel in het water. Geen coulance. Waardeloze service.

Geplaatst op: 06-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Ik zie dat ik niet de enige ben die gevraagd heeft om levering in de ochtend. Echter geen bloemen gezien, dus maar afwachten wanneer ze komen. Je kunt wel thuisblijven hiervoor. Ze snappen bij Euroflorist blijkbaar niet dat je zo een verjaardag kan verstieren. Normaal stuur je een bericht als het niet uitkomt of later wordt. Maar nee hier niet. Klantenservice doet ook niets, alleen sorry. Je kunt wel 6,95 bezorgkosten betalen, dus mag je ook iets verwachten. Dus voor mijn éénmalige ervaring en nooit meer.

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ed P.

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen service

Gevraagd om bezorging in de ochtend voor een verjaardag. Werden bezorgd om 17.30 uur.... ja toen was de jarige lekker uit eten. Jammer. Is niet moeilijk om even te bellen om af te stemmen als bestelling niet lukt.

Klantenservice vervolgens telefonisch onbereikbaar en via de chat krijg je dan te horen 'helaas, niets aan te doen'.

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare site ..niets bestellen !!!

HEB BLOEMEN BESTELD VOOR 94. VERJAARDAG VAN MIJN VADER ..HEEFT HIJ .NIET ONTVANGEN ..ZE HEBBEN HET ADRES NIET KUNNEN VINDEN...GEBELD MET EUROFLEURIST MAAR T ZOU GOED KOMEN ...???HOOP DAT IK MIJN CA.60 EURO TERUG KRIJG...NOOIT MEER HIER BLOEMEN BESTELLEN ...SITE MOET WEG!!!!

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: BO D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Euroflorist


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
Buxus-rups logo
Buxus-rups
2 beoordelingen
8,5
Haxo.nl logo
Haxo.nl
7 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Euroflorist een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 24 beoordelingen geplaatst over Euroflorist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,7 gekregen, waarbij 5% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Euroflorist actief?

Euroflorist is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en bloemisten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Euroflorist reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie