Euroflorist logo

Euroflorist reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Euroflorist reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2811
Euroflorist logo
Website
Euroflorist
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Euroflorist

Waar kun je nu blijer van worden dan van een bos verse bloemen? Heel je kamer straalt als er bloemenpracht in een vaas aanwezig is. Verwen jij jezelf graag met een heerlijk ruikende bos? Verras je regelmatig andere mensen met een mooi boeket? Wellicht overweeg je dan om een bestelling bij Euroflorist te doen. Maar wat is dit voor bedrijf? Leveren ze kwaliteitsbloemen? Kun je ervan uitgaan dat de bos zeker een week staat te stralen? Hoe is de klantenservice van Euroflorist? Wij hebben beoordelingen van andere klanten verzameld. Je leest deze recensies hieronder. Bekijk wat andere consumenten vertellen over deze shop. Vervolgens maak je zelf een weloverwogen beslissing om hier wel of niet te kopen.

Over Euroflorist

Euroflorist bestaat al sinds 1982. Het is de missie van dit bedrijf om mensen te helpen bij het versturen van bloemen over de hele wereld. Inmiddels zijn er al meer dan 41 miljoen boeketten bezorgd. De bloemisten zijn verspreid door heel Nederland, Europa en de wereld. De basisprincipes van deze organisatie zijn respect, creativiteit en de verwachtingen van klanten overtreffen.

Waarom kiezen voor Euroflorist

Euroflorist maakt het je heel gemakkelijk om bloemen te bestellen. Je kunt op diverse manieren het juiste boeket vinden. Wellicht vind je het handig om meteen bij het totale assortiment te kijken. Vervolgens kies je dan bijvoorbeeld voor rozen, een cadeauset of voor een veldboeket. Kies je iets uit, dan kun je uit de mogelijkheden die volgen nog filteren op de prijs. Heb je het gewenste boeket gevonden, dan kies je uit standaard, medium, groot of je vult zelf een bedrag in. Vervolgens kan het boeket nog aangevuld worden met allerlei andere geschenken. Bestel je op tijd, dan kunnen de bloemen zelfs dezelfde dag al bezorgd worden. Het is ook nog een optie om te kiezen voor een bepaalde gelegenheid. Misschien zoek je bloemen voor een begrafenis, een verjaardag of de geboorte van een baby. Je krijgt dan boeketten te zien die daar mooi bij passen. Bij geboorteboeketten krijg je er bijvoorbeeld meteen een schattige roze of blauwe teddy bij. Voor rouwbloemen is overigens ook nog een apart kopje. Als laatste is er dan nog een optie om voor internationaal te kiezen. Dat doe je als je bloemen in het buitenland wilt laten bezorgen.

Is Euroflorist betrouwbaar?

Euroflorist heeft de laatste 30 jaar al meer dan 41 miljoen boeketten geleverd. In 2005 ontvingen ze de Microsoft NET Award voor het meest moderne e-commerce platform in Europa. Mensen kunnen via deze site namelijk niet alleen bloemen bestellen, maar ook een agenda bijhouden waardoor ze belangrijke gelegenheden waarbij ze bloemen willen versturen, niet vergeten. Verder wordt er samengewerkt met lokale bloemisten en dan alleen de beste Nederlandse bloemisten. Euroflorist is de nummer 1 in Europa. Tenslotte zie je ook aan de reviews dat dit een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, dan kun je het beste eerst even bij de veel gestelde vragen kijken. Verder kun je van maandag tot en met zaterdag bellen met een medewerker van de klantenservice. Een groot gedeelte van de dag kun je ook iemand inschakelen via de live chat. Verder is het natuurlijk mogelijk om een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets gekocht bij Euroflorist? Hoe was deze ervaring? Wil je het bedrijf beoordelen? Jouw review helpt andere consumenten. Ze krijgen door jouw recensie namelijk een beter beeld van deze shop. Vervolgens kunnen ze zelf gemakkelijker bepalen of ze hier wel of niet willen kopen.

Gerelateerde bedrijven

Tuincentrum Koeman logo
Tuincentrum Koeman
7 beoordelingen
5,9
Verticaletuinen.nl logo
Verticaletuinen.nl
2 beoordelingen
8,5
WY Bloemisten logo
WY Bloemisten
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

3,7
8% zou hier weer kopen
40 beoordelingen
Ervaringen met Euroflorist

Euroflorist is geverifieerd door ons expert team. De webshop Euroflorist bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Euroflorist lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Euroflorist. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Euroflorist is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Euroflorist te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Pure oplichting. Raad Euroflorist aan iedereen af. Een maxi boeket besteld en betaald en een mini boeket met amper 4 bloemen en de rest opvulgroen

Voor een speciale emotionele gelegenheid bestelde mijn zoon voor mij een Maxi boeket "groot hart". Op de foto van euroflorist een weelde van bloemen. Hij betaalde er 50,00 € voor.
Met verwondering nam ik een mini klein boeketje in ontvangst, met amper 2 kleine roosjes en 2 kleine anjertjes erin. De rest was opvulgroen. Ik zocht mijn kleinste vaasje om het boeketje in te zetten.
Mijn zoon was ontgoocheld en verontwaardigd toen hij de foto van het mini boeketje zag, waarop wij een vriendelijke klacht hebben gestuurd.
Wij ontvingen het standaard antwoord, dat er op dat ogenblik niet voldoende bloemen beschikbaar waren en zij aldus er niets konden aandoen, dat dit normaal was en voldeed aan hun verwachtingen.
Ik raad aldus iedereen af om bij Euroflorist te bestellen. Er kan bij elk bedrijf iets mis gaan, maar dat moet dan onmiddellijk worden rechtgezet. Euroflorist doet niets. Zij hebben een zeer slechte klantenservice als er iets mis gaat en doen niets om de klant tevreden te stellen.

Geplaatst op: 22-03-2023
Laatst bewerkt op: 22-03-2023
Geschreven door: Mieke V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima.

Helaas eerder een slechte recensie geschreven omdat ik bericht kreeg dat de bloemen niet bezorgd konden worden in verband met onjuist adres.
Wat bleek: bloemen zijn WEL bezorgd en zijn prachtig!

Geplaatst op: 26-02-2023
Laatst bewerkt op: 26-02-2023
Geschreven door: Boudewijn G.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heb een heel slechte ervaring met dit bedrijf boeket besteld maar niet afgeleverd .

Oke foutje kan gebeuren maar er dan ook nog over liegen dat vindt ik nog het ergste.
Zou dan ook iedereen willen waarschuwen om niet met dit bedrijf in zee te gaan .
Gewoon pure oplichting.

Geplaatst op: 15-03-2023
Laatst bewerkt op: 15-03-2023
Geschreven door: Theo S.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
profielfoto Theo S.
Theo S.
15-03-2023
Heb een boeket besteld maar is niet geleverd ,volgens Euroflorist wel.... Oke foutje kan gebeuren maar er dan ook nog over liegen dat vindt ik nog het ergste. Zou dan ook iedereen willen waarschuwen om niet met dit bedrijf in zee te gaan . Gewoon pure oplichting.
profielfoto Theo S.
Oplichters

Ik heb een boeket witte rozen besteld €70 betaald krijg ik 15 rozen. Gebeld naar de bloemist die gaf aan dat ze deze rozen mooier vonden dan de rozen die ik zelf besteld hadt. Dus nu krijg ik minder omdat zij het niet mooi vonden. Vervolgens krijg ik te horen dat ik ook betaal voor stukje groen tussen het boeket. Daar heb ik niet voor gevraagd. Moet een klachten mail sturen gedaan en als nog geen reactie. Kreeg een sms’je dat de bezorgers onderweg waren vervolgens een sms’je dat het geleverd is terwijl er niemand aan de deur was geweest. Bleek dat ook al een fout te zijn. Ik bestel hier nooit meer zelf bij de jumbo krijg ik meer rozen voor minder geld.

Geplaatst op: 11-03-2023
Laatst bewerkt op: 11-03-2023
Geschreven door: Cijntje

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

De eerste en de laatste keer. Bloemen met kaart besteld. Eerst gevraagd via mail of de levering kon gebeuren. Dat was geen enkel probleem, ik moest de order plaatsen. Heel onprofessioneel.
Geen Bloemen en kaart ontvangen. En geen enkele reactie terug gekregen van hen.
Ik wil graag mijn geld terug, maar daar zal ik maar niet op rekenen.
Pure oplichting dus!

Geplaatst op: 16-02-2023
Laatst bewerkt op: 16-02-2023
Geschreven door: Wendy H.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Advies: niet doen!

Ik bestelde een boeket voor de verjaardag van mijn vrouw. Wanneer ik thuis kwam en zag wat er geleverd werd viel ik achterover en was het beschamend. Jammer dat ik hier geen foto kan toevoegen van dat wat op hun site geadverteerd wordt en wat geleverd werd. Maar neem van me aan dat dit absoluut niet over een kwam.

Dag na levering stuurde ik een e-mail om dit aan te kaarten met als antwoord: "Wij hebben de foto en de informatie die u ons stuurde geanalyseerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het boeket dat door de bloemist werd geleverd de juiste afmetingen had. De grootte van een boeket, plant of arrangement hangt af van de prijs van de bloem op de dag van levering, de beschikbaarheid en de manier waarop de bloemist een boeket samenstelt. Wij wijzen erop dat in het geval van vervangende bloemen of planten, deze van gelijke of grotere waarde zullen zijn dan de oorspronkelijke bestelling."

Geplaatst op: 10-02-2023
Laatst bewerkt op: 10-02-2023
Geschreven door: Karel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet bezorgd en order kwijt.

Een condoleance boeket van een hele groep, dus de grootste bos, ik was degene die het zou regelen, zou op maandag bezorgd worden. IK heb geen sms ontvangen of het bezorgd was. Dus ik heb gebeld, na ong.30 min.wachten kreeg ik iemand aan de lijn die mij zou terug bellen. Dit is niet gebeurd.
Ik heb het per chat geprobeerd, ook niets meer gehoord. Nog een keer een half uur gebeld en nog steeds niets gehoord. Ik weet dus nog steeds niet of de bos aangekomen is. Nooit meer dus. Totaal onbetrouwbaar!

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: Vimala N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
.

heel teleurgesteld. Bloemen betaald en besteld op 23 januari voor op 26 januari te leveren maar helaas niks ontvangen. geld kwijt en ook niet terugbetaald eerste keer en laatste keer

Geplaatst op: 11-02-2023
Laatst bewerkt op: 11-02-2023
Geschreven door: Patricia C.

4 / 10
3/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Had meer verwacht voor de prijs

Had een bos in het groot besteld voor €40, maar het leek eerder een bos tussen klein en middel van €20 euro. Helaas is dat niet te pijlen bij online bestellen.

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 3/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure oplichterij

Boeket kwam totaal niet overeen met het bestelde en leek waardeloos. Een echte schande en pure oplichterij. Voor 50 euro, 9 euro verzendkosten in, verwacht je iets veel mooier. Ik vond het beschamend.

Geplaatst op: 31-12-2022
Laatst bewerkt op: 31-12-2022
Geschreven door: Nadine V.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Lang geen waar voor je geld!

Boeket besteld voor €35,-
Boeket wat bezorgd werd was hooguit
€10,- euro waard en leek zo van een tankstation te komen!
Zeer teleurgesteld dus.
Reactie van euroflorist; een kortingsbon!
Alsof ik daar ooit nog ga bestellen...

Geplaatst op: 17-01-2023
Laatst bewerkt op: 17-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
RAMP. Zeker nooit beroep op doen.

Ik had bloemen besteld voor de 75ste verjaardag mijn moeder. Op het afgesproken tijdstip waren mijn ouders de hele dag thuis. In de late namiddag was er nog steeds niets geleverd en we hebben gebeld naar de klantendienst. Er werd mij bevestigd om mij geen zorgen te maken en dat de bloemist D. uit Lo-Reninge de bestelling bevestigd had en dat de bloemen nog VOOR 19u geleverd zouden worden. Er werd niets geleverd die, want de bloemist was de bestelling gewoon vergeten.
Als compensatie werd ons beloofd een tweede boeket te sturen een maand later voor haar feest. Maar weeral heeft die bloemist het nagelaten om te leveren.
AMATEURS !

Geplaatst op: 05-12-2022
Laatst bewerkt op: 05-12-2022
Geschreven door: Philip V.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht

Omdat geleverde boeket niet overeenkwam met het gekozen/bestelde boeket (beduidend minder bloemen en geen groen er tussen) een klacht ingediend
Antwoord van klanten’service’ : wij zijn van mening dat het geleverde boeket gelijk of meer waarde heeft als het bestelde…..
Ik wou eens iets nieuws proberen, volgende keer gewoon weer bij topbloemen!!

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Petra G.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Het boeket lijkt niet op het gekozen boeket op hun website

omdat het boeket wat ik had laten bezorgen totaal niet leek op wat ik had uitgekozen (andere kleur, andere look, goedkope uitstraling), contact gezocht met de klantenservice. die vonden dat het geleverde boeket binnen de vrijheid viel van de bloemist. daarom schrijf ik deze review.

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Eerste keer besteld, helaas ook de laatste keer!

Voor de eerste keer een andere bloemist uitgeprobeerd i.p.v. Fleurop of Topbloemen (altijd goed en geen problemen mee). Sturen ze een verlept en oud boeket. Heel jammer. Zou netjes zijn om dit snel op te lossen, maar moet er zelf achteraan gaan. Op het moment dat ik er zelf weer achteraan ga, moeten de foto's nog doorgestuurd worden naar de bloemist. Lekker laks. Vrees dat de eerste keer ook gelijk de laatste keer blijft. Jammer. Overigens zou ik dit als bloemist ook nooit aan de deur afgeven.

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Dennis V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk. Bloemen niet bezorgd en na 3 weken is het nog niet opgelost.n

Bloemen besteld en betaald. Geen bevestigingsmail gekregen. Bloemen zijn niet bezorgd. Toen de persoon aan woe ik de bloemen had gestuurd de bloemen wilde halen waren ze niet bereikbaar en of op vakantie. Daarna geprobeerd via Eurflorist het op te lossen. De service bestaat uit van het kastje nasr de muur. Zeldzaam langzaam, niet bereid tot helpen, opnieuw naar bewijs betaling vragen, die al is aangeleverd. Wta mij betreft, nooit meer via euroflorist!

Geplaatst op: 30-09-2022
Laatst bewerkt op: 30-09-2022
Geschreven door: Pien F.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geleverd boeket leek niet op dat op de website

Ik weet dat bloemen duur zijn maar wat er bezorgd werd en waarvoor ik 32.90 betaalde was veel te weinig. Je gaat toch af op wat je op de website geboden werd en verwacht dat een boeket in die vorm wordt verkocht. Als ik bij onze plaatselijke bloemist een boeket koop van 20 euro is dat nog mooier en voller van wat er door Euroflorist geleverd werd. Niet voor herhaling vatbaar dus en spijtig voor degene die het ontvangen heeft.

Geplaatst op: 20-08-2022
Laatst bewerkt op: 20-08-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zielig boeketje geleverd

Voor de opening van een advocatenkantoor een boeket bloemen met vaas laten bezorgen. Toen ik het boeket zag, schaamde ik me. Ik had het duurste boeket op de website besteld...
Direct e-mail gestuurd met een foto van het geleverde flutboeket. Tot 3x toe werd me gevraagd de foto opnieuw te versturen. Uiteindelijk, ruim een maand later, werd me aangeboden een nieuw boeket naar het kantoor te sturen, maar dat vond ik een raar idee. Ze hebben toen naar mij thuis een boeket gestuurd, maar dat was nóg een groter flutboeket.... Voor mij dus nooit meer een bestelling bij Euroflorist !!

Geplaatst op: 11-08-2022
Laatst bewerkt op: 11-08-2022
Geschreven door: Mia

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het ging al fout bij bestellen (kreeg geen bevestiging) en later bleek dat ook de levering niet is gebeurd. Klacht werd niet meer geaccepteerd na meer dan 30 dagen!

Het ging al mis bij bestellen, kwam na betalen niet terug op de bestel-website, kreeg ook geen bevestiging per email, en in de bestel-geschiedenis stond niets. Contact opgenomen, en alsnog een email ontvangen dat er geleverd zou worden. Aangezien ik de persoon aan wie ik het stuurde zelden spreek, kwam ik er pas na 2 maanden achter dat de bestelling niet geleverd was. Hierover dus een klacht ingediend, maar omdat d bestelling meer dan 30 dagen oud was, werd de klacht niet meer geaccepteerd, en ben ik dus mijn geld kwijt.
Mijn advies : bestel ergens anders !!

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 13-07-2022
Geschreven door: Hans W.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit teleurstellende ervaring.

Ondanks dat het bestelproces online voorspoedig ging, was alles wat daarna kwam zeer bedroevend. Condoleance boeket besteld voor buitenland; nooit geleverd. Emails en telefoontjes met klantenservice hadden weinig zin; interne communicatie lijkt ook niet orde. Dus nooit meer.

Geplaatst op: 29-07-2022
Laatst bewerkt op: 29-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht produkt en erg kwalijke klachtafhandeling

Ik heb het grootste regenboogboeket met vaas en feliciatiekaart besteld. Dit is tijdig afgeleverd.
Het boeket was niet om aan te zien en leek volstrekt niet op het op de website afgebeelde regenboogboeket. De vaas was niet glad en modern maar bewerkt en kitscherig en op de kaart waren overhemden afgebeeld met daarin mijn tekst op een los velletje getypt, uitgeknipt en was scheef met plakbandjes bevestigd.
Ik heb voor het eerst in mijn leven een klacht ingediend over het boeket, de vaas en de kaart.
Ik kreeg bericht met de mededeling dat er in overleg werd gegaan met de betreffende bloemist. En vervolgens kreeg ik een mail dat er was overlegd en dat het boeket van voldoende waarde was en daarmee was mijn klacht afgehandeld. Er is niet ingegaan op mijn argumenten. Ik heb weer gemaild dat ik hier niet mee akkoord ging en dat ik op grond van wanprestatie de levering van een juist boeket eiste dan wel teruggave van mijn geld. Ik heb ondanks een herhaald verzoek daartoe niets meer vernomen.
Kortom geen aanrader!!!

Geplaatst op: 30-06-2022
Laatst bewerkt op: 30-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hoeren slecht

Je kan wel zien dat het uit Amsterdam komt, je kan er niet eens bloemen bestellen of je word al opgelicht

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alex V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bespottelijk slecht

Ik bestelde bos bloemen voor mijn chronische zieker moeder, Waarvan ik de bevesting van bestelling heb ontvangen, Me moeder is op moederdag de hele dag er voor thuis gebleven, Maar om 18:00 Was er nog niets bezorgd, Daarbij is dit bedrijf al meteen voor mij af, Want als je beweerdt iets te leveren op een feestdag, Dan verwacht een klant het opminst voor eind middag geleverd word, Het was ook een zeer pijnlijke situatie voor mij omdat ik haar dit had belooft, En door de gebreken van dit bedrijf het niet waar kunnen maken, Daarbij hou ik dit euroflorist daarvoor verantwoordelijk en verwacht ik mijn geld binnen 3 tot 5 werk dagen terug op mijn rekening en opminst exusens, Want ik ben hier wel even voor joker gezet

Geplaatst op: 08-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank D.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Op 13-5 een bestelling geplaatst, deze zou op 14-5 bezorgd worden. Inmiddels is het 25-5 en is er nog steeds niets bezorgd...

Ik heb meerdere mailtjes en telefoontjes gepleegd, aardige mensen aan de lijn gehad, ik had er echter helaas niet veel aan. Ik zou terug gebeld worden, dat is niet gebeurd. Vervolgens zelf nog eens gebeld , ze ging het navragen, meer dan 16 minuten in de wacht gestaan. Ze gaf aan dat ze de bloemist die zou leveren niet te pakken kreeg. Ik heb aangegeven dat die bloemist tijd genoeg heeft gehad om de plant te bezorgen en dat ik hier niet meer op wilde wachten, gevraagd of ze een andere bloemist kunnen regelen die de plant kan bezorgen. Dit zou ze doen... en de plant zou een dag later bezorgd worden... helaas is er niets bezorgd...

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura V.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit en slechte service

Bloemen besteld voor een verjaardag. Deze werden wel netjes op tijd geleverd maar de kwaliteit van de bloemen liet ernstig te wensen over. De rozen waren al slap en konden meteen weggegooid worden. En dat voor een boeket van 35 euro... Bij contactname met de klantenservice hierover kwam er niet eens reactie. Heel jammer. Ik bestel hier nooit meer bloemen.

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stephanie

5 / 10
3/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet geleverd

Bloemen nooit geleverd, klantendienst ook geen hulp

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Niet eens de bloemen geleverd op een crematie!! 😡😭

Geplaatst op: 21-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Karin J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rondom slecht niks positiefs te melden

Echt slecht veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven.

Geplaatst op: 29-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wilma Voge V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opleggers 1stz klas...zogezegd was er niemand thuis...zonder een telefoontje of een brizfje achter te laten...geld kwijt en geen bloemen bende dieven

Bloemen besteld voor dochter haar verjaardag voor 3 maart...niemand gezien...zogezegd geleverd ...das makkelijk..ze laten zelfs geen briefje achter dat het geleverd was...sorry geld kwijt en geen bloemen das makkelijk verdiend ...opleggerij is da

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peggy M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS

Werkelijk enorm slecht en bestel nooit meer iets via hun. Zondag bestelling gedaan voor Valentijnsdag op maandag. Is domweg nooit geleverd. Klantenservice sta je 15 min in de wacht. Uiteindelijk op woensdag contact ... geloof niet dat hun t ook maar iets kon schelen, was bij velen misgegaan maar ach .... geld heb je toch betaald bij bestellen dus geloof niet dat het hun iets uitmaakt.
Super slecht bedrijf !

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: E.P. V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Euroflorist


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tuincentrum Koeman logo
Tuincentrum Koeman
7 beoordelingen
5,9
Verticaletuinen.nl logo
Verticaletuinen.nl
2 beoordelingen
8,5
WY Bloemisten logo
WY Bloemisten
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Euroflorist een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 40 beoordelingen geplaatst over Euroflorist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,7 gekregen, waarbij 8% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Euroflorist actief?

Euroflorist is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en bloemisten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Euroflorist reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie