PLNTS.com logo

PLNTS.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PLNTS.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3941
PLNTS.com logo
Website
plnts.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen PLNTS.com

Ben jij ook zo’n fan van planten? Ze fleuren je woning enorm op. Of je ze nu in je woonkamer, je slaapkamer, je hal of je badkamer zet. Heel wat planten zijn zelfs ook goed voor je gezondheid. Natuurlijk kun je naar een tuinwinkel om inkopen te doen, maar hoe gemakkelijk is het om online bij PLNTS.com je planten te bestellen? Lijkt jou dat een goed idee, bekijk dan de reviews van andere klanten. Ze zijn al door ons verzameld en voor jou op een rijtje gezet. In deze beoordelingen over PLNTS.com zie je wat de ervaringen van andere consumenten zijn. Hebben ze een goed gevoel bij dit bedrijf? Gaan de plantjes niet al na een paar dagen dood? Is er een klantenservice waar je met je vragen terecht kunt? Lees het in de recensies en beslis vervolgens of jij wel of niet bij PLNTS.com wilt bestellen.

Over PLNTS.com

PLNTS.com is een shop waar je online planten kunt bestellen. Ze leveren door heel Europa. Er is ook een community zodat je met andere plantenliefhebbers kunt communiceren. Verder is er een soort plantendokter waar je met je vragen over je planten terecht kunt. Boven de 75 euro betaal je bij dit bedrijf geen verzendkosten. Deze online winkel heeft het milieu hoog in het vaandel te staan. Dat is duidelijk te zien aan de manier waarop planten verpakt en bezorgd worden.

Waarom kiezen voor PLNTS.com

Het voordeel van planten bestellen bij PLNTS.com is dat je zoveel keus hebt. Natuurlijk kan een groot assortiment ook een nadeel zijn. De site is echter zo gemaakt, dat je gemakkelijk vindt wat jij wilt hebben. Is het je een beetje om het even wat voor plant je koopt of vind je het leuk om te weten wat voor planten er allemaal aangeboden worden, kijk dan allereerst bij alle planten. Je krijgt dan vast al snel de neiging om van alles in je winkelmandje te doen. Natuurlijk kun je door alle pagina’s scrollen, maar misschien is het handig om al even aan te vinken hoe groot de plant moet zijn, welk bedrag je wilt betalen, of de plant wel of niet in de zon komt te staan of er huisdieren aanwezig zijn in je huis of dat de plant zeldzaam moet zijn. Zo krijg je een selectie van planten die aansluiten bij jouw eisen en wensen. Heb jij juist een sterke voorkeur voor hele kleine plantjes, dan kijk je meteen even bij de babyplnts. Die zijn nog heel klein. Dat kan handig zijn als je ergens een kleine ruimte hebt, maar misschien vind je het ook leuk om zo’n plantje zelf te zien groeien. Ook bij de babyplantjes is het handig om je voorkeuren aan te geven. Bij planten komt het natuurlijk best precies of ze juist in de zon of in de schaduw moeten staan. Ook hele zeldzame planten kun je kopen bij deze webshop. Vind je dat leuk, check dan regelmatig het aanbod, want dat is redelijk klein en de plantjes zijn soms snel weg. Je kunt verder allerlei accessoires, zoals sokken, luchtverfrissers en natuurlijk potten voor je planten bestellen bij dit bedrijf. Ook verzorgingsproducten, zoals voeding en potgrond horen bij het assortiment. Als laatste zijn er dan nog allerlei geschenken, zoals ook wenskaarten, et bestellen.

Is PLNTS.com betrouwbaar?

Je kunt er zeker vanuit gaan dat dit een betrouwbaar bedrijf is. Koop je een plant, dan heb je recht op 30 dagen groei garantie. Gaat er iets niet naar wens, dan lees je op de site precies wat je moet doen. Betalen kan op de meest gebruikelijke en veilige manieren. Het is zeker mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Verder zie je dat andere klanten in hun reviews positieve verhalen vertellen over deze online plantenwinkel.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan wordt daar zeker iets mee gedaan. Je ziet op de site precies wat je moet doen en waar je klachten kunt melden. Ben je aan het zoeken op de site en kom je ergens niet uit, dan zie je direct dat je gebruik kunt maken van de live chat. Verder kun je het contactformulier gebruiken of je stuurt een bericht via de sociale media. Als het gaat om problemen met een bepaalde plant, dan is het handig als je meteen even een foto meestuurt. Als je advies wilt over de verzorging van een bepaalde plant, dan lees je op de website ook precies wat je moet doen.

Wil jij ook beoordelen?

Ken jij PLNTS.com? Heb je hier weleens een plant of een bepaald geschenk besteld? Ben je tevreden over de service en over de producten? Het is fijn als je hierover een recensie schrijft. Daarmee help je andere mensen die overwegen bij dit bedrijf een bestelling te doen. Vertel of de planten het goed doen en als je een vraag hebt, krijg je dan een antwoord waar je echt iets mee kunt? Moest je eventueel een klacht indienen en werd daar goed op gereageerd? Dat zijn allemaal zaken die andere mensen graag lezen in jouw persoonlijke recensie. Maak een persoonlijke beoordeling over deze webshop en hel op die manier een ander.

Reviews over PLNTS.com

Gerelateerde bedrijven

Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
3 beoordelingen
9
Compleetgroen.nl logo
Compleetgroen.nl
2 beoordelingen
8,5
Bloemwinckel logo
Bloemwinckel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over PLNTS.com

PLNTS.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop PLNTS.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is PLNTS.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via PLNTS.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

PLNTS.com is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van plnts.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van PLNTS.com.

Geplaatst op: 15-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
SUPER!

Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Leuke babyplantjes besteld en alles zag er zeer goed uit. Alles zat goed verpakt en was goed beschermd tegen de verzending.

Heel tevreden over de service, prijs, levering en verpakking.

Bedankt voor de super leuke plantjes!

Geplaatst op: 26-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Top

Geplaatst op: 15-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samantha V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PLNTS.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
3 beoordelingen
9
Compleetgroen.nl logo
Compleetgroen.nl
2 beoordelingen
8,5
Bloemwinckel logo
Bloemwinckel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PLNTS.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over PLNTS.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PLNTS.com actief?

PLNTS.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PLNTS.com reviews? Dan kun je naar de website van PLNTS.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie