BoeketCadeau.nl logo

BoeketCadeau.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BoeketCadeau.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
695
BoeketCadeau.nl logo
Website
boeketcadeau.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BoeketCadeau.nl

Een prachtig boeket bloemen tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Of iemand nu een diploma op zak heeft, geslaagd is voor het rijbewijs, jarig is of een nieuwe baan heeft, in alle gevallen vier je dit feestelijke moment met een boeket van BoeketCadeau.nl. Je hebt de keuze uit een erg veelzijdig aanbod en voor ieder budget is er wel een geschikt bloemetje te vinden. Wil je graag weten welk boeket het meest geliefd is of welke bloemen prachtig bloeien tijdens het geven van het boeket? Lees dan op deze pagina de reviews en ervaringen van BoeketCadeau.nl.

Over BoeketCadeau.nl

Wil je graag een prachtig boeket of een bloemwerk laten bezorgen van kwaliteitsbloemen, dan is het volkomen begrijpelijk dat je hier graag een specialist voor in wilt schakelen. Dat is precies waar BoeketCadeau.nl goed in is! Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het verkopen van bloemen en zijn echt bloemist. Het team van BoeketCadeau.nl koopt dagelijks een breed assortiment bloemen in. Hierdoor kan er zeven dagen per week worden bezorgd.

Waarom kiezen voor BoeketCadeau.nl

BoeketCadeau.nl is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de meest geliefde online bloemwinkels. Helemaal niet zo gek, want bezorging in Nederland is slechts v.a. € 7,95. Daarnaast ben je altijd zeker van zeven dagen versgarantie. Als particulier kun je erg veilig betalen en bedrijven ontvangen een gratis factuur. Tijdens het plaatsen van een bestelling is geen inlog nodig en je kunt zelfs anoniem een prachtig boeket of een bloemwerk versturen.

Is BoeketCadeau.nl betrouwbaar?

BoeketCadeau.nl is zonder twijfel een erg betrouwbare partij om je bloemen te bestellen. De boeketten die de specialisten voor je maken worden uitsluitend gemaakt door gediplomeerde bloembinders. Ieder boeket wordt zelf met de grootste liefde voor je samengesteld en met dagelijks wisselende verse bloemen, wordt elk boeket een mooie creatie. Je kunt van elk boeket ook nog eens je eigen prijs bepalen en bovendien kun je ook het aantal rozen zelf bepalen. Hierdoor weet je zeker dat de bestelling volledig naar wens is. Ook cadeaus worden door het team van BoeketCadeau.nl zelf verpakt en kunnen gecombineerd worden met een boeket bloemen of een cadeau in één luxe geschenkdoos. Daarnaast staat het bedrijf in de top 100 WUA van de beste websites van Nederland.

Klantenservice en klachten

De producten van BoeketCadeau.nl zijn van erg hoge kwaliteit. Heb je toch te maken met een klacht, heb je vragen over een van de cadeaus uit het assortiment of over het samenstellen van een boeket? De klantenservice staat je graag te woord. Neem eenvoudig en snel contact op door het formulier op de website van BoeketCadeau.nl in te vullen. Je kunt altijd vertrouwen op service op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Bij BoeketCadeau.nl bestel je verschillende bloemen en cadeaus. BoeketCadeau.nl is een duurzame onderneming en gecertificeerd op niveau zilver volgens de barometer duurzame bloemist. Heb je goede ervaringen met een boeket of bloemstuk uit het assortiment? Laat je review achter en overtuig ook andere consumenten.

Reviews over BoeketCadeau.nl
Gerelateerde bedrijven
Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
4 beoordelingen
7,2
Waterpompshop logo
Waterpompshop
1 beoordeling
9
PLNTS.com logo
PLNTS.com
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,8
25% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Waardeloos

Dinsdag 16 mei 2023 bloemen besteld voor een jarige in Nijmegen. Vrijdag bestelwagen. Niet bezorgd. Telefonisch niet bereikbaar na 17.00 uur, dus zaterdag gebeld om 9.30 uur. Wordt uitgezocht. 11.30 uur niets gehoord. Ik vind dit schandalig. Niet bezorgen en niet laten weten wat er aan de h4and is. Ben heel erg boos, wilde een vriendinlvan 90 jaar verrassen maar dat is niet gebeurd lieve mensen bestel geen bloemen bij Boeket Cadeau het enige wat je cadeau krijgt is een lege portemonnee en een knallende hoofdpijn.

Geplaatst op: 20-05-2023
Laatst bewerkt op: 20-05-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Bloemetje en ballon besteld voor mijn moeder d’r verjaardag op 1 maart. 1 maart niets geleverd omdat het op de verkeerde route terecht was gekomen. 2 maart zou het opnieuw geleverd worden. Mijn moeder nog steeds niet gekregen op 2 maart ondanks dat hun bij de klantenservice vertelde dat het ok was. 3 maart een e-mail met een foto dat het bij de deur was achter gelaten. Dit was niet de juiste deur, niet eens in de buurt. Vervolgens weer excuses, en word opnieuw verstuurd op 4 maart. Helaas ook vandaag op 4 maart geen levering. Vandaag zijn ze niet bereikbaar dus maandag weer bellen, vrouw van de klantenservice wel vriendelijk maar maandag is het 6 dagen na haar verjaardag, erg jammer, helemaal voor dat geld. Ik had ze net zo goed zelf kunnen leveren, dat ondanks dat ik niet in Nederland woon, het was waarschijnlijk wel sneller geweest. Hoop dat het maandag in orde gemaakt word. Baal er echt enorm van.

Geplaatst op: 04-03-2023
Laatst bewerkt op: 04-03-2023
Geschreven door: Kelly L.

6 / 10
5/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
In verkeerde straat bezorgd, klantenservice gaf niet thuis

Ik kreeg bericht van BoeketCadeau dat vanwege de afwezigheid van de geadresseerde, mijn bestelling bezorgd was bij de buren. De buren wisten van niets. Ik gaf dit door aan de klantenservice, met de vraag bij welke buren het pakket dan bezorgd zou zijn. Ik kreeg als antwoord huisnummer 75 D. Dit huisnummer bestaat niet. Dus dat liet ik de klantendienst weten. Daarna hoorde ik niets meer van ze. Twee dagen later kreeg de geadresseerde alsnog het pakket bezorgd, dankzij een aardige jongen uit een heel andere straat, bij wie het pakket abusievelijk was bezorgd.
Kan gebeuren. Maar geen reactie krijgen van de klantenservice als de verrassing die je iemand wilde bezorgen zo in het water valt, is natuurlijk waardeloos.

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eenvoudig te bestellen

Geweldig van top tot teen. Eenvoudig proces, goede service, bloemen van hoge kwaliteit, snel en professioneel! Ik zal hier zeker opnieuw bestellen als dat nodig is.

Geplaatst op: 15-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ties A.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BoeketCadeau.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
4 beoordelingen
7,2
Waterpompshop logo
Waterpompshop
1 beoordeling
9
PLNTS.com logo
PLNTS.com
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BoeketCadeau.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over BoeketCadeau.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BoeketCadeau.nl actief?

BoeketCadeau.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en bloemisten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BoeketCadeau.nl reviews? Dan kun je naar de website van BoeketCadeau.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie