Regiobloemist.nl logo

Regiobloemist.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Regiobloemist.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2116
Regiobloemist.nl logo
Website
Regiobloemist.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Regiobloemist.nl

Je wilt vandaag of morgen een bloemetje laten bezorgen bij iemand. Voor zijn verjaardag, die je per ongeluk was vergeten. Of gewoon als verrassing omdat hij of zij het simpelweg verdient. Er zijn zoveel redenen om iemand blij te willen maken met een bloemetje of een mooie plant. Bij Regiobloemist kan je op hele korte termijn iemand anders nog laten verrassen met een heerlijk vers boeket bloemen (of een prachtige plant dus). Je hebt hier wel oren naar? Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat dat prachtige boeket ook wel echt prachtig is én op tijd bezorgd wordt. Daarom hebben wij voor jou gezocht naar informatie over de Regiobloemist. Ervaringen van anderen kan je hier eveneens vinden. En wil je zelf de Regiobloemist beoordelen? Ook dat kan. Laat dan hier ook je eigen review achter!

Over Regiobloemist.nl

Regiobloemist.nl heeft in zijn shop prachtige boeketten, waar je uit kunt kiezen. Bestel je voor 14:00 uur, dan worden ze nog dezelfde dag geleverd. Op zaterdag kan het ook, maar dan bestel je even voor 12:00 uur. Regiobloemist werkt via lokale partners, zodat de bloemen altijd door een bloemist of kweker uit de regio verzorgd worden. Maar naast bloemen zijn er ook planten en rouwboeketten te verkrijgen. De bezorging van planten duurt wel langer, omdat dit op een andere manier verzorgd wordt.

Waarom kiezen voor Regiobloemist.nl

Door de unieke samenwerking met regionale kwekers en bloemisten is er een landelijk netwerk, waardoor de levering van de bloemen snel kan gaan én er een vers garantie is. Daarnaast is het kopen rechtstreeks bij de kweker ook direct zichtbaar in de kwaliteit van de planten. Er wordt hierdoor veel minder met de planten gesleept en er wordt met zorg mee omgegaan. Specifieke wensen zijn mogelijk, neem dan even contact op. In bepaalde regio’s kan er zelfs na 14:00 uur nog een bestelling voor dezelfde dag doorgegeven worden én wordt er soms op zondag ook geleverd. Wil je iemand onverwacht toch nog een bloemetje cadeau doen, dan zou je dus even contact op kunnen nemen met Regiobloemist.nl. Kiezen voor dit bedrijf is kiezen voor een snelle levering van verse bloemstukken, rozen, planten, veldboeketten en nog veel meer groen”¦ Ook leuk is het bloemenabonnement. Kies voor jezelf of je elke week, om de week of iedere maand een nieuwe bos bloemen in huis wil en sluit het abonnement af bij Regiobloemist.nl. Makkelijker kan het niet, maar zo heb je wel altijd een mooie bos bloemen op tafel!

Is Regiobloemist.nl betrouwbaar?

Regiobloemist draagt het Webshop Keurmerk, dus voldoen ze aan bepaalde eisen. Door het landelijke netwerk weet je ook dat ze grondig te werk gaan. Volgens hun eigen site scoren ze ruim 8 van de 10 sterren. Prima score dus.

Klantenservice en klachten

De klantenservice, of helpdesk, is op werkdagen te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn ze ook bereikbaar en wel van 9:00 tot 13:00 uur. Op zondag zijn ze gesloten. Voor vragen, opmerkingen of een aanpassing is er een formulier op de site aanwezig om in te vullen. Of je mailt ze zelf. Tijdens openingstijden wordt er zo snel mogelijk gereageerd. Gaat de opmerking of vraag over een bestelling, noteer dan wel even het ordernummer. Overigens kunnen bestellingen niet per mail of contactformulier doorgegeven worden. Dit moet altijd via de bestelprocedure gaan! Klachten kunnen, zo snel mogelijk, doorgegeven worden aan de klantenservice, waarbij er gevraagd wordt om deze klacht te vergezellen van een foto. Uiteraard zullen ze hun best doen om de klacht te verhelpen (of beter nog: om klachten te voorkomen!).

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij bloemen besteld of ontvangen via Regiobloemist.nl? Dan wil je misschien ons helpen om een kloppende indruk van het bedrijf neer te zetten op onze site. Hoe meer beoordelingen we over Regiobloemist kunnen laten zien, hoe duidelijker het voor toekomstige kopers is. Dit kan je doen door jouw ervaringen hier met ons te delen. Schrijf in je review wat jij hebt meegemaakt met het bedrijf. Dit kan gaan over de bestelprocedure, de kwaliteit van de bloemen, de levertijden of bijvoorbeeld hoe het contact met het bedrijf was. Ook kan je hier vertellen hoe er op een eventuele klacht werd gereageerd. Raad jij Regiobloemist.nl aan bij andere mensen?

Gerelateerde bedrijven

BoeketCadeau.nl logo
BoeketCadeau.nl
3 beoordelingen
7,3
DeBloemist logo
DeBloemist
5 beoordelingen
5,2
Tuincentrum Koeman logo
Tuincentrum Koeman
7 beoordelingen
5,9

Gerelateerde blogartikelen

6,5
50% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Lees onze review over Regiobloemist.nl

Regiobloemist.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Regiobloemist.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Regiobloemist.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Regiobloemist.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Regiobloemist.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Regiobloemist.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Regiobloemist.nl.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Enorme teleurstelling

Bestelde boeket leek absoluut niet op het geleverde.
Heb dit gemeld met de nodige foto's.
Het antwoord dat ik ontving was: Helaas kunnen we aan de hand van uw gestuurde foto's niet het volledige boeket bekijken en beoordelen.

Geplaatst op: 17-01-2023
Laatst bewerkt op: 17-01-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Boeket met vooral veel opvulgroen

Groot herfst pluk boeket besteld als cadeau voor vrienden. Slechts 6 bloemen en 4 takken, verder veel opvulgroen. Absoluut geen waarde voor je geld.
Contact hierover met klantenservice geeft de reactie dat het ligt aan de schikking in de vaas - alsof er dan wel genoeg bloemen in zitten…
Verder willen ze me “tevreden stellen met mijn ontevredenheid” - heel bijzonder en alleen de ontevredenheid is gelukt.

Geplaatst op: 02-12-2022
Laatst bewerkt op: 02-12-2022
Geschreven door: M G.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Te klein boeket voor de betaalde prijs.

Makkelijke bestelling, snelle levering!
Alleen boeket is ècht te klein voor de prijs die betaald is.

Geplaatst op: 11-11-2022
Laatst bewerkt op: 11-11-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 5/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende en verse bloemen bezorgd in Duitsland

De bloemen waren echt heel mooi en vers .wij hebben er lang plezier van gehad

Geplaatst op: 02-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dit is waren gewoon bloemen, geen boeket

Geen klachten qua bestelling, betaling en levering. Dit verliep heel vlot en correct. Ook de prijs vond ik heel redelijk. Tot ik het geleverde boeket zag. Sorry, ik was beschaamd. Enkel 25 tulpen bij elkaar gestoken is niets speciaals. Ik durf zelfs zeggen dat het een zielig boeket was. Waarom was dit boeket niet afgewerkt met een paar groene takken? Dit kost geen geld en maakt het af. Met dit boeket verwen je niemand.

Geplaatst op: 23-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabelle G.

7 / 10
5/5 2/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen verse 50 rozen bezorgd gekregen

50 rozen bezorgd gekregen, de rozen waren niet vers en roken niet eens, contact gehad met het bedrijf. Oplossing was dit hoort zo we zullen je een pak chocola sturen.

Geplaatst op: 03-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eens en nooit weer

ik bestelde een herfstboeket , levering de 3de van de maand. De bloemen lijken in niets op de foto op de site, veel blad, donkere kleuren. het ergste vond ik dat mijn bos een dag te vroeg werd bezorgd, de tekst op het kaartje had betrekking op de 1ste sterfdag van een vriend. Ik ben hier ontzettend verdrietig om.
Ik heb een klacht ingediend en men wil contact opnemen met de bloemist die geleverd heeft. Ik schiet hier alleen niets mee op.

Geplaatst op: 03-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: I. S.

4 / 10
3/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelde NIET geleverd, zonder over leg iets anders geleverd

Een speciaal fleurig boeket met lelies en rozen uitgekozen, omdat de ontvanger daar heel erg opgesteld is, is er een heel ander boeket geleverd een lelie of roos in te bekennen. Zeer teleurstellend en daarnaast is het ook niet goedkoop, maar best prijzig.

Geplaatst op: 21-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 4/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelde NIET geleverd, zonder over leg iets anders geleverd

Snelle levering en reactie op mail is fijn, maar daar blijft het ook wel bij...

Een speciaal fleurig boeket met lelies en rozen uitgekozen, omdat de ontvanger daar heel erg van houdt, is er een heel ander boeket geleverd! GEEN lelie of roos in te bekennen. Zeer teleurstellend en daarnaast is het ook niet goedkoop, maar best prijzig.

Geplaatst op: 21-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 4/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi boeket

Ik heb hier een leuk boeket bij mijn moeder laten bezorgen. De website is heel duidelijk en het bestelproces ging vrij vlot. De levering was zeer snel en de service is ook echt heel goed. Een aanrader dus!

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isis M.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Regiobloemist.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BoeketCadeau.nl logo
BoeketCadeau.nl
3 beoordelingen
7,3
DeBloemist logo
DeBloemist
5 beoordelingen
5,2
Tuincentrum Koeman logo
Tuincentrum Koeman
7 beoordelingen
5,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Regiobloemist.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Regiobloemist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Regiobloemist.nl actief?

Regiobloemist.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemisten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Regiobloemist.nl reviews? Dan kun je naar de website van Regiobloemist.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie