Banggood logo

Banggood ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 9,0
Bezoek de website
Banggood logo
Banggood ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 9,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
9
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
8
10
8
8

Gerelateerde bedrijven

Fietsenwinkeldiscounter logo Fietsenwinkeldiscounter
1 beoordelingen
9
Greenjump.nl logo Greenjump.nl
0 beoordelingen
10
OLEXIS DEALS logo OLEXIS DEALS
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Banggood

Wil je ook graag meer weten over hoe Banggood wordt beoordeeld en wat de ervaringen zijn met deze webshop? Lees dan gauw verder voor persoonlijke reviews en ervaringen over Banggood. Je leest meer over deze webshop en kunt vervolgens de persoonlijke reviews van klanten lezen. Natuurlijk mag je als klant van Banggood ook zelf een ervaring of review achterlaten.

Over Banggood

"Banggood will give you the best bang for your buck!" is het credo van Banggood. Banggood is niet zomaar een webshop, het is een van de grootste e-commerce platformen uit China. Dit betekent dat meerdere verkopers hier hun producten kunnen (door)verkopen. Je hebt te maken met grote bedrijven, kleine ondernemers en dropshippers bij Banggood. Hierdoor geniet je als klant van een aanbod van meer dan 70.000 producten in vrijwel alle denkbare categorieën. Of je nu een nieuwe soeplepel nodig hebt of juist een telefoonhoesje wilt bestellen, het kan allemaal bij Banggood.

Banggood onderscheidt zich van andere grote e-commerce platformen, door zich op de beste deals te richten. Je shopt tegen de beste prijzen en kunt dagelijks gebruik maken van nieuwe deals. Iedere dag wordt het aanbod uitgebreid en zijn er nieuwe deals beschikbaar.

Waarom kiezen voor Banggood

Banggood is voor iedereen die van scherpe prijzen en goeie deals houdt. Je kunt bij deze webshop terecht voor de beste deals en kunt zo voor spotgoedkope prijzen shoppen. Daarnaast is dit online platform bekend vanwege de goede service, duidelijke voorwaarden en heldere communicatie. Je weet waar je aan toe bent en kunt altijd om extra hulp vragen.

Banggood is de hardstgroeiende e-commerce platform van Nederland en Europa. Vanwege de scherpe prijzen en relatief snelle verzendtijden is dit platform razendpopulair. Bij alle bestellingen kun je gelijk zien hoelang de verzendtijd naar Nederland zal duren en geniet je altijd van updates over de verzending van jouw bestelling.

Is Banggood betrouwbaar?

Banggood is al jarenlang een fenomeen in Azië en is sinds de laatste jaren ook steeds populairder aan het worden in het Westen. Dit e-commerce platform groeit met de dag en dat komt niet alleen door het goede aanbod aan kwaliteitsproducten, ook vanwege de duidelijke service en heldere communicatie. Omdat je te maken hebben met verschillende verkopers op dit platform, kan het nog best lastig lijken om vragen te stellen over de producten. Maar Banggood maakt het mogelijk om direct vragen te stellen aan de verkoper. Kun je niet in contact komen met de verkoper of heb je een andere vraag? Dan kun je altijd nog Banggood zelf contacteren voor hulp.

Ondanks dat Banggood een Chinese webshop is, kun je hier gewoon met jouw bekende betaalmiddelen betalen. Het is vrij eenvoudig om gewoon te betalen met creditcard, via een vertrouwde betaling per Ideal of door gebruik te maken van het online beveiligde PayPal.

Klantenservice en klachten

Zoals hierboven beschreven, is Banggood een e-commerce platform waar meerdere verkopers hun producten kunnen aanbieden. Hierdoor kun je het beste met vragen bij de verkoper zijn. Banggood maakt het daarom ook mogelijk om vragen rechtstreeks aan de verkoper te stellen. Zo weet je gelijk meer over de product, verzending en meer.

Heb je specifieke vragen die je niet zomaar aan de verkoper kunt stellen? Bekijk dan eerst of deze vraag niet al online wordt beantwoord door de categorie: “Meest gestelde vragen”. Hier lees je namelijk alles over verzending, retourneren, garantie en meer. Wanneer je er zelf niet uitkomt, kun je altijd de klantenservice van Banggood contacteren. Dit kan middels een Live Chat met een medewerker van Banggood. Ook kun je via mail of per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Banggood. Dit kan zowel in het Nederlands, als in het Engels worden gedaan.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met het shoppen bij Banggood? Laat anderen dan weten wat jij van deze ervaring vond en of je Banggood zou aanraden. Je kunt ook een beoordeling achterlaten en een kleine review geven van Banggood. Op deze manier geef je nieuwe klanten een inkijkje in het shoppen bij Banggood.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Banggood

profielfoto van Daniëlle V.
Daniëlle V.
09-05-2021
9 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede eerste ervaring

Mijn eerste ervaring met Banggood is niet slecht geweest. Ik heb een mooie drone gekocht voor een prima prijs. Hier heb ik een aantal weken op moeten wachten maar dat was het zeker waard. Als je een beetje geduld hebt kan het best iets voor je zijn.

Schrijf een review over Banggood

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Fietsenwinkeldiscounter logo Fietsenwinkeldiscounter
1 beoordelingen
9
Greenjump.nl logo Greenjump.nl
0 beoordelingen
10
OLEXIS DEALS logo OLEXIS DEALS
0 beoordelingen
10