VidaXL logo

VidaXL ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

68 beoordelingen • 2,8
Bezoek de website
VidaXL logo
VidaXL ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
68 beoordelingen • 2,8
Beoordeling
68 beoordelingen
2,8
5 sterren
7%
4 sterren
0%
3 sterren
4%
2 sterren
3%
1 ster
85%
Bestelproces
2,9
Service
2,6
Prijs
2,8
Levering
2,8

Gerelateerde bedrijven

JoyofMatcha logo JoyofMatcha
0 beoordelingen
10
Huisdierexpress.nl logo Huisdierexpress.nl
0 beoordelingen
10
MyHeritage logo MyHeritage
0 beoordelingen
10

VidaXL ervaringen

VidaXL is al geruime tijd actief en heeft al vele tevreden consumenten voortgebracht. Deze VidaXl ervaringen kunnen voor nieuwe consumenten doorslaggevend zijn om juist wel of niet in zee te gaan met dit bedrijf. Heb jij dus VidaXL ervaringen deel deze dan met andere consumenten zodat zij welbewust een keuze kunnen maken.

Over VidaXL

VidaXL biedt alles voor jouw huis, tuin of klussen aan. Begonnen in 2006 met het verkopen van producten van eBay kon het in 2011 haar eerste vesteging open in Nederland. Met het motto 'Groots leven voor weinig' biedt VidaXL bzoveelmogelijk producten voor scherpe prijzen aan. Doordat VidaXL alle processen in eigen beheer heeft, kunnen ze de kwaliteit waarborgen en daarmee ook dus de prijs en service! Met de producten van VidaXL spelen ze in het het dagelijks leven. Of het nou om slapen, koken, ontspanning of tuinieren te maken heeft eigenlijk alles biedt VidaXL aan. Doormiddel van een combinatie van het huismerk en externe merken is er en zo volledig mogelijk aanbod en voor iedereen wat wils.

VidaXL reviews

VidaXL is een bedrijf welke steeds meer bekendheid krijgt in Nederland en daarom is het misschien wel belangrijk om goed inzichtelijk te krijgen met wat voor bedrijf wet te maken hebben. Jij als consument wilt natuurlijk wel zeker zijn dat je de juiste keuze maakt. VidaXL ervaringen kunnen je hierbij op het juiste pad helpen. Door de VidaXL ervaringen van andere consumenten goed door te nemen weet je wat andere consumenten hebben ondervonden. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en weet je waaraan je begint!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over VidaXL

profielfoto van San
San
17-04-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Retouren is onmogelijk!

Retour formulier zit niet bij de bestelling. Expres niet... ze proberen je eerst over te halen met een korting wanneer je belt om retour te sturen. Want ja, je moet eerst bellen om aan te geven dat iets terug moet. Je kan ook mailen. Dan gebeurt hetzelfde (als je al antwoord krijgt). Eerst vragen of je korting wil. Ik ben al met al 2 dagen, 5 mailtjes, 1 telefoontje verder en nog steeds geen reactie of retour formulier! Hoe moeilijk kan het zijn om een retourformulier te sturen? Chatten gebeurt hetzelfde: ook niks! Het zijn gewoon oplichters. Expres moeilijk doen zodat je misschien wel afhaakt en het artikel houd. En nu ik alle reviews op internet lees, baal ik dat ik dat niet eerder ben gaan lezen! Maar ja, ik heb ook wel eens iets gekocht wat wel goed was.

profielfoto van Bas C.
Bas C.
07-04-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bank met bijzettafeltje

We hebben bij VidaXL een bank met bijzettafeltje besteld en is netjes volgens afspraak geleverd, goed verpakt en de kwaliteit is ook prima.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-03-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima levering

Pas een nieuwe halterset gekocht bij VidaXL. Het bestelprocess was erg goed en het pakketje kwam binnen op aangegeven tijd. Fijn zaken doen met dit bedrijf.

profielfoto van Bo P.
Bo P.
08-03-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima website

Ik heb onlangs bij VidaXL ligbedden voor in de tuin besteld. Prima kwaliteit voor een lage prijs. De levering en service was ook goed. Laat de zon maar komen.

profielfoto van Wim K.
Wim K.
08-03-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Vorige week een kledingrek besteld bij Vidaxl. Werd snel geleverd en ziet er top uit!

profielfoto van Wendy G.
Wendy G.
20-04-2021
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geld terug

Vreselijk wat een bedrijf!!
Een kastje en een spiegel besteld. Kastje was stuk en beschadigd ,spiegel was in 1000 stukjes toen ik de bestellingen ontving. Uiteindelijk retour gestuurd. Bewijs van ophalen had ik. Dan zou je denken binnen 14 dagen je geld terug maar nee.. Gebeld .Komt goed werd gezegd,is in behandeling. Na 6 x bellen nog steeds niets van geld terug. Toen moest ik opeens bewijs aanleveren dat de pakketten opgehaald waren .Bizar maar goed gedaan. Vervolgens gebeurde er nog niets. Toen wisten ze opeens niets van mijn bestellingen af. Moest ik ordenummers doorgeven,gedaan..zucht..
Toen werd gezegd dat van 1 deel het geld was terug gestort. Niets ontvangen en maar niet te spreken over het andere bedrag waar niet over gesproken werd.
Uiteindelijk is er 6x gezegd wij geven het door aan de interne afdeling!! Welke interne afdeling?? Die doen dus niks. Weer gebeld en geëist dat ik terug gebeld word door de interne afdeling. Lang verhaal . Maar conclusie nog steeds mijn geld niet terug!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-03-2021
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechte retourservice

Kast besteld kwam gedeukt aan. Wil retour sturen, dit is een zeer lastige procedure,
Automatische email wachten tot je antwoord krijgt. Er is eigenlijk geen knappe retour service op hun site. Nu maar hopen dat ik antwoord krijg en het op een nette manier terug kan sturen. Anders ga ik al deze gedupeerden benaderen samen zijn we sterk. Zo kan een bedrijf niet te werk gaan. Stom stom, ik lees altijd reviews deze keer niet gedaan. :-( Maar het kan niet zo zijn dat het bedrijf hier mee weg komt. Word het niet netjes opgelost nogmaals ga ik er zeker werk van maken door andere gedupeerden te benaderen. Je kan herroepingsplicht formulier invullen met naam vervoerder... ..??

profielfoto van Erwin P.
Erwin P.
15-04-2021
5 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nieuw bed binnen 2 maanden kapot.

Begin februari ontving ik het tweepersoonsbed dat ik besteld had voor één van mijn kinderen. Toen ik het bed in elkaar zette had ik al mijn twijfels over de stevigheid. Binnen twee maanden ging mijn zoon door het bed heen. De stalen stang in het midden van het bed is gewoon helemaal verbogen. Hierop heb ik foto's gemaakt en mijn klacht verzonden naar VidaXL. Hierop ontving ik, in slecht vertaald Nederlands, een reactie waarin men voorstelde of € 25,00 korting of vervanging van het kapotte onderdeel. Aangegeven dat ik niet akkoord ga en gewoon restitutie wil. Uiteindelijk een week verder en de oplossing die geboden wordt is geen geld terug maar het gehele bed terugsturen en dan maar iets anders uitzoeken op de site. Ronduit bedroevend en uitermate teleurstellend. Dat was eens maar nooit meer bij VidaXL. Ik adviseer dan ook iedereen om niets te bestellen bij dit bedrijf.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-04-2021
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte afhandeling na retour.

Te weinig plaats om mijn frustratie kwijt te kunnen.

profielfoto van Syl S.
Syl S.
22-04-2021
3 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gewoon kloten

Heb sta op stoel gekocht zouden in 3 dozen geleverd worden word er na een tijdje 2 dozen geleverd dus ontbrekende zijpanelen van stoel na transport bedrijf Packs gebeld zetten hun je meteen door naar vidaxl dus die zijn al niet te bereiken en vidaxl krijg je van allerhande telefonistes aan de lijn beloven en zeggen vanalles te doen maar gebeurt niks en terug bellen zoals beloofd gebeurt ook niet , WAARDELOOS BEDRIJF EN DAT VERVOER BEDRIJF PACKS OOK, hoop dat ze het snel oplossen want oudere dames bestelen van €600 is geen stijl 😡😡😡😡😡

profielfoto van San
San
17-04-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Koop hier niet als je iets wil retouren

Onderstaande beoordeling moet 1 ster krijgen! Foutje

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-04-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Worst company ever.

Ordered it was not complete no answer after 7 mails sent,no refund,no service.
1350€ in the bin.
No contact number.
Never order from that company again there completely incompetent.

profielfoto van Maaike V.
Maaike V.
25-03-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen klantenservice

Je besteld een wastafelblad van 120cm en er komt een wastafelblad van 118cm, past lastig op een kast van 120cm breed. Retour ? Geen gehoor , ik heb meerdere malen gebeld en gemaild maar na 2 weken nog steeds geen reactie of retour. Maar wel €330 af mogen tikken , nooit meer

profielfoto van Macy
Macy
04-03-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wel betaald, bestelling onvindbaar

Bestelling gedaan en betaald. Geen bevestiging. Direct gechat, gemaild...heel vaak. Mijn bestelling is onvindbaar, mijn naam, adres ...alles onbekend. Betaling zichtbaar op mijn bankafschrift. Herhaaldelijk steeds weer gegevens verstrekt. Steeds antwoord en vragen door verschillende personen. Je komt niets verder.Foto’s gestuurd van bankafschrift maar blijven vragen om ordernummer, die ik nooit heb gekregen. Controle bij hun financiële afdeling lijkt maar niet te lukken. Nu naar 5 weken mijn bank ingeschakeld die er voor gaat zorgen om de betaling terug te vorderen.

profielfoto van Bart
Bart
04-03-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht wegens niet betrouwbaar en slechte communicatie

zie boven

profielfoto van Navisha
Navisha
07-02-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
SZEER SLECHT OPLICHTERS

Ik heb een maand geleden een bed gekocht die totaal niet overeenkawam zoals afgebeeld op de website. Tevens was de kwaliteit uitermate slecht. Ik heb contact opgenomen met de klntenservice , echter zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Ik heb reeds tig mails verstuurd me de vraag of de artikelen opgehaald kunnen worden Ik krijg steeds robot emails terug zonder een echt persoon erachter. Ik krijg gewoon niemand te pakken bij VIDA XL . Oplichters zijn het gewoon. IK raad iedereen aan NOOIT NOOIT bij dit bedrijf te bestellen!!! Ik kan niet geloven dat ze nog bestaan.

profielfoto van Ben Z.
Ben Z.
21-01-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
HEEL SLECHT KLANT SERVICE

Ik heb een stoel gekocht het was echt te klein dat ik hen verwacht ik zit al 3 weken hun te bellen om mijn stoel te retourneren ze vraag me als ik een andere wilt?! Ze zeg ze regeld het ophalen met dpd maar dpd komt niet ik ben ZAT van deze slechte services !! Echt NIET EEN AANRADER!!

profielfoto van Django
Django
06-01-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Niet tevreden over een product dus wil ik retour sturen. Ik heb het idee dat ze het retourproces zo vreselijk lang en ingewikkeld proberen te maken zodat mensen niet hun producten willen retourneren. Dat is omdat ze heel veel lage kwaliteit troep verkopen en dat weten ze, vandaar dit eindeloze proces zodat mensen denken van laat maar geen zin in. Meer dan 8 mails moeten sturen om eindelijk iets te kunnen retourneren. Alles is overigens ook nog eens automatisch bericht, geen persoonlijke hulp of iets. Ze proberen je over te halen het product te houden en dan krijg je €10 terug. Heel erg vuil spelletje spelen ze bij dit bedrijf

profielfoto van A.Oosterhof
A.Oosterhof
18-12-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS

Mijn advies. Koop hier niets!!
Geld afschrijving van je bank gaat prima! Maar het leveren van je betaalde bestelling niet! Tot vier keer toe, screenshot, en bankafschrift via mail naar vifda-xl verzonden! Elke keer weer dezelfde reactie van verschillende mailadressen, om dit opnieuw te doen! Er gebeurt niets, je wordt gewoon aan het lijntje gehouden, dus bedonderd! Niet kopen dus bij VIDA XL!!!

profielfoto van CD
CD
25-10-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
VidaXl: heel slechte service ! Komen materiaal afhalen en betalen nog steeds niet terug !

Wij bestelden in juli 2020 een 9-delig tuinset bij vidaxl. Bijna een week later werd die geleverd (vandaar toch een halve ster) en hebben we de dag zelf nog laten weten dat er geen materiaal bij zat om de stoelen in elkaar te steken, alsook de afdekplaten ontbraken. De tafel had kromme poten. Kostprijs 436,99 euro voor al die rommel. Ik ben zelf op zoek gegaan naar de factuur van de tuinset via onze account (geluk dat we die hadden aangemaakt), men had de factuur van een parasol 2 keer doorgestuurd... Vreemd genoeg was de factuur zoek van de tuinset.
Het was niet mogelijk het materiaal na te sturen, men had dit niet.
We gingen 60 euro krijgen als we zelf op zoek gingen naar de juiste bouten en moeren en afdekplaten, wat we niet zagen zitten. Na 2 weken en veel aandringen, gingen we toch een terugbetaling krijgen.
Men stuurt steeds heel laat een antwoord terug, 7 dagen later een antwoord. Steeds met leugens. Via chat word je uitgelachen met je probleem.
Men slaagt er niet in het geregeld te krijgen het materiaal te komen afhalen. DPD wilde zelfs niet meer komen omdat vidaxl slechte afspraken had gemaakt zonder ons weten.
Uiteindelijk is UPS achter het 2de pakket gekomen en vraagt vidaxl een afhalingsbewijs. Ze snappen nog steeds niet dat een produkt die geleverd werd (we hebben wel een leveringsbewijs bij hen, zie bijlage, chauffeur heeft ons geen afhalingsbewjs gegeven) uiteraard ook werd afgehaald. Ik ben nu contact aan het opnemen met UPS om het afhalingsbewijs alsnog te verkrijgen.
Men had ons zelfs een schadevergoeding van 20 euro (wauw) beloofd voor al het leed (mag gerust meer zijn vinden wij).
Nu is het 25/10 en hebben we nog steeds ons geld niet terug!
Deze website zou verboden moeten worden...we hebben veel te laat alle recensies gelezen die ook heel slecht zijn.. dom van ons.
We hebben dit ook gemeld aan meldpunt fraude en consumentendienst EU en testaankoop... Hopelijk zien we ons geld nog ooit terug....

profielfoto van Hillary
Hillary
17-09-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice en handelingen

k had een bankstel bestelt en toen ik hem probeerde te annuleren op de website werkte het niet, maar het was al na 12 uur dus kon ze ook niet meer bellen. Hoorde ik ook nog later dat je op de website helemaal geen bestelling kunt annuleren ook al staat de optie er wel. Bel ik ze de volgende dag is het al uit voor bestelling
nou prima retour afzender.

Heeft de pakketpartner een grote fout in hun systeem achtergelaten waardoor ik mijn geld dus niet kon terugkrijgen. Wordt het bij mij neergelegd dat ik een formulier moet invullen om mijn geld terug te krijgen. Heb ik die opgestuurd krijg ik een mail het duurt 2-5 werkdagen voordat ik het ontvang. Krijg ik het niet binnen en bel ik weer, oh er is een fout gemaakt het duurt nog een keer 2-5 werkdagen. Dit keer bel ik of het is goedgekeurd, want ik vertrouwde het al niet meer, is er nog een fout en krijg ik mijn geld nog steeds niet terug.

Elke keer dat ik belde was ik geheid 25 en langer dan 30 minuten aan het wachten aan de telefoon. 2 keer kon niemand mij vertellen wat de fout was die door HUN werd gemaakt was, ook zouden ze mijn inlichten. Is niet gebeurd. Ook heeft een van de werknemers gewoon opgehangen in het midden van ons gesprek en moest ik opnieuw bellen en wachten.

Inmiddels is het 'opgelost' de fout en moet ik weer 2-5 dagen wachten. Ik ga zeker elke dag bellen om te checken of ik het echt terug krijg, want het is geen klein bedrag. Ook hebben ze slechte interne connecties met de financiële afdeling waardoor ze geen spoed etc kunnen zetten op een terug betaling.

Ik ga zeker hun diensten NOOIT MEER gebruiken.

profielfoto van HJP
HJP
03-08-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos internetbedrijf

Waardeloos bedrijf. Geen contact mogelijkheden. Bij mij werdt een retour na drie dagen geweigerd. Maand later toch de rekening. Diep triest internet bedrijf wat geen service verleend

profielfoto van René
René
03-08-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos internetbedrijf

Waardeloos bedrijf. Geen contact mogelijkheden. Bij mij werdt een retour na drie dagen geweigerd. Maand later toch de rekening. Diep triest internet bedrijf wat geen service verleend

profielfoto van Ferdie
Ferdie
15-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kwalitatief Uitermate Teleurstellend [K.U.T.]

op 28-06 een knik-arm zonnescherm besteld en betaald.
website meldt: u vermeld dat;
binnen één werkdag reactie met track

profielfoto van Eddy
Eddy
10-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nieuwe tent zo lek als een mandje

Mensen, koop aub geen tent van het merk VidaXL. De tenten zijn totaal niet waterdicht. Al bij een kleine regenbui worden al jouw spullen zeiknat. Mijn vakantie is helemaal verpest door deze tent. Reactie van de klantenservice is dat bij zware regenval de nieuwe tent nog ingesprayd moet worden. Je koopt een nieuwe tent en dan is het nodig om hem in te sprayen? VidaXL kan en wil niks verder voor mij betekenen. Het is schandalig dat VidaXL deze tenten durft te verkopen. Op forums lees je verhalen uit 2016 dat ook na het insprayen de tenten blijven lekken. Nooit meer iets van VidaXL

profielfoto van Eddy
Eddy
10-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nieuwe tent zo lek als een mandje

Mensen, koop aub geen tent van het merk VidaXL. De tenten zijn totaal niet waterdicht. Al bij een kleine regenbui worden al jouw spullen zeiknat. Mijn vakantie is helemaal verpest door deze tent. Reactie van de klantenservice is dat bij zware regenval de nieuwe tent nog ingesprayd moet worden. Je koopt een nieuwe tent en dan is het nodig om hem in te sprayen? VidaXL kan en wil niks verder voor mij betekenen. Het is schandalig dat VidaXL deze tenten durft te verkopen. Op forums lees je verhalen uit 2016 dat ook na het insprayen de tenten blijven lekken. Nooit meer iets van VidaXL

profielfoto van Eddy
Eddy
10-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nieuwe tent zo lek als een mandje

Mensen, koop aub geen tent van het merk VidaXL. De tenten zijn totaal niet waterdicht. Al bij een kleine regenbui worden al jouw spullen zeiknat. Mijn vakantie is helemaal verpest door deze tent. Reactie van de klantenservice is dat bij zware regenval de nieuwe tent nog ingesprayd moet worden. Je koopt een nieuwe tent en dan is het nodig om hem in te sprayen? VidaXL kan en wil niks verder voor mij betekenen. Het is schandalig dat VidaXL deze tenten durft te verkopen. Op forums lees je verhalen uit 2016 dat ook na het insprayen de tenten blijven lekken. Nooit meer iets van VidaXL

profielfoto van Eddy
Eddy
10-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nieuwe tent zo lek als een mandje

Mensen, koop aub geen tent van het merk VidaXL. De tenten zijn totaal niet waterdicht. Al bij een kleine regenbui worden al jouw spullen zeiknat. Mijn vakantie is helemaal verpest door deze tent. Reactie van de klantenservice is dat bij zware regenval de nieuwe tent nog ingesprayd moet worden. Je koopt een nieuwe tent en dan is het nodig om hem in te sprayen? VidaXL kan en wil niks verder voor mij betekenen. Het is schandalig dat VidaXL deze tenten durft te verkopen. Op forums lees je verhalen uit 2016 dat ook na het insprayen de tenten blijven lekken. Nooit meer iets van VidaXL

profielfoto van Eddy
Eddy
10-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nieuwe tent zo lek als een mandje

Mensen, koop aub geen tent van het merk VidaXL. De tenten zijn totaal niet waterdicht. Al bij een kleine regenbui worden al jouw spullen zeiknat. Mijn vakantie is helemaal verpest door deze tent. Reactie van de klantenservice is dat bij zware regenval de nieuwe tent nog ingesprayd moet worden. Je koopt een nieuwe tent en dan is het nodig om hem in te sprayen? VidaXL kan en wil niks verder voor mij betekenen. Het is schandalig dat VidaXL deze tenten durft te verkopen. Op forums lees je verhalen uit 2016 dat ook na het insprayen de tenten blijven lekken. Nooit meer iets van VidaXL

profielfoto van Eddy
Eddy
10-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nieuwe tent zo lek als een mandje

Mensen, koop aub geen tent van het merk VidaXL. De tenten zijn totaal niet waterdicht. Al bij een kleine regenbui worden al jouw spullen zeiknat. Mijn vakantie is helemaal verpest door deze tent. Reactie van de klantenservice is dat bij zware regenval de nieuwe tent nog ingesprayd moet worden. Je koopt een nieuwe tent en dan is het nodig om hem in te sprayen? VidaXL kan en wil niks verder voor mij betekenen. Het is schandalig dat VidaXL deze tenten durft te verkopen. Op forums lees je verhalen uit 2016 dat ook na het insprayen de tenten blijven lekken. Nooit meer iets van VidaXL

Schrijf een review over VidaXL

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

JoyofMatcha logo JoyofMatcha
0 beoordelingen
10
Huisdierexpress.nl logo Huisdierexpress.nl
0 beoordelingen
10
MyHeritage logo MyHeritage
0 beoordelingen
10

Andere gerelateerde bedrijven

Blokker.nl logo Blokker.nl
76 beoordelingen
2,9
Drogisterij.net logo Drogisterij.net
4 beoordelingen
6
Keukenplaats logo Keukenplaats
4 beoordelingen
10
Arganwinkel.nl logo Arganwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Babypark logo Babypark
3 beoordelingen
8,7
Vouchervandaag logo Vouchervandaag
76 beoordelingen
7,2
Pabo.nl logo Pabo.nl
12 beoordelingen
3,5
Superkeukens logo Superkeukens
7 beoordelingen
6,6
Kwik Fit logo Kwik Fit
6 beoordelingen
4
Bloompost logo Bloompost
3 beoordelingen
9,3
Asos.com logo Asos.com
3 beoordelingen
4,7
Geeektech logo Geeektech
0 beoordelingen
10
Watchwinders logo Watchwinders
0 beoordelingen
10
Huisdierzaak logo Huisdierzaak
0 beoordelingen
10
Waterontharder logo Waterontharder
0 beoordelingen
10
Brandio logo Brandio
0 beoordelingen
10
Allekleurenshirts logo Allekleurenshirts
0 beoordelingen
10
Ballonartikelen.nl logo Ballonartikelen.nl
0 beoordelingen
10
Fiftiesstore logo Fiftiesstore
0 beoordelingen
10
GrillzShop logo GrillzShop
0 beoordelingen
10
Hotplay logo Hotplay
0 beoordelingen
10
KluizenWinkel logo KluizenWinkel
0 beoordelingen
10
Koeltassenwinkel logo Koeltassenwinkel
0 beoordelingen
10
Paas-feestwinkel.nl logo Paas-feestwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Winkelglutenvrij.nl logo Winkelglutenvrij.nl
0 beoordelingen
10
Winter-Winkel.nl logo Winter-Winkel.nl
0 beoordelingen
10
Houseofnutrition logo Houseofnutrition
0 beoordelingen
10
Horlogeleverancier logo Horlogeleverancier
0 beoordelingen
10
Kluizen logo Kluizen
0 beoordelingen
10
Hoofdkussen logo Hoofdkussen
0 beoordelingen
10
OnlineStarRegister.org logo OnlineStarRegister.org
0 beoordelingen
10
Badjas.com logo Badjas.com
0 beoordelingen
10
Badjasparadijs.nl logo Badjasparadijs.nl
0 beoordelingen
10
Homedeco logo Homedeco
0 beoordelingen
10
Homehaves logo Homehaves
1 beoordelingen
10
Homestylingshop.nl logo Homestylingshop.nl
0 beoordelingen
10
Huisdierplezier logo Huisdierplezier
0 beoordelingen
10
Kunstkerstbomen.nl logo Kunstkerstbomen.nl
0 beoordelingen
10
Route.nl logo Route.nl
0 beoordelingen
10
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10
HP Store logo HP Store
0 beoordelingen
10
Huawei logo Huawei
0 beoordelingen
10
Bottger logo Bottger
0 beoordelingen
10
Autobench logo Autobench
0 beoordelingen
10
Reisbench logo Reisbench
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie