VidaXL logo

VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
86
VidaXL logo
Website
vidaxl.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VidaXL

Of je nu een mooie voetbaltafel, een loungebank of een schommel voor je baby zoekt. Je hebt niet altijd zin om de stad in te gaan. Hoe gemakkelijk is het om een webshop te vinden waar je zo ongeveer alles in een keer kunt bestellen. Misschien zelfs wel meteen het voer voor je huisdier. Zo ben je in een keer weer klaar en heb je alles wat je nodig hebt in huis. Zoek jij naar zo’n winkel, dan kan het maar zo dat je terechtkomt bij VidaXL. Voordat je een bestelling plaatst, ben je nog even benieuwd naar recensies over dit bedrijf? Je hebt groot gelijk. Dat is de handigste manier om meer te weten te komen over VidaXL. Hoe ervaren andere consumenten deze shop? Zijn ze tevreden over de levering, over de producten en over de klantenservice? Lees je vaak in reviews dat mensen klachten moesten indienen of kom je in geen enkele beoordeling het onderwerp klacht tegen? Voor recensies van andere mensen zit je op deze pagina helemaal goed. Wij hebben ze voor je verzameld en handig op een rijtje gezet.

Over VidaXL

VidaXL is een internationaal bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Venlo heeft gevestigd. Je vindt in deze shop een heel uitgebreid en verrassend assortiment op het terrein van onder meer huis, tuin, meubelen en sportartikelen. Dit bedrijf startte in 2006. Twee jonge ondernemers besloten heel kleinschalig online allerlei producten te verkopen op verschillende platformen. Gezien het grote succes, besloten zij een eigen merk te starten. Zo begon VidaXL. Het aantal producten groeide in de loop der jaren enorm. Dit bedrijf kiest voor concurrerende prijzen. Dit doen ze door steeds op zoek te gaan naar kostenbesparende maatregelen. Zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Ze kiezen onder meer voor gericht zoeken op de vraag van de consument, in bulk rechtstreeks inkopen en gebruik maken van een eigen fabriek. Als klant krijg je van VidaXL verschillende beloften, waaronder de garantie van een goede prijs en een uitstekende klantenservice.

Waarom kiezen voor VidaXL

Het handige aan VidaXL is dat je enorm veel producten in een shop bij elkaar hebt. De categorieën waarin je kunt zoeken zijn onder meer tuin, meubels, baby, peuter, dierbenodigdheden, sport en ontspanning. Als je bij een webshop een groot aantal artikelen bestelt, dan vervallen over het algemeen de verzendkosten. Bij VidaXL heb je niet te maken met een bepaald bedrag. De bestelling wordt altijd gratis bij je thuis afgeleverd. Ben je niet tevreden over een of meerdere producten, dan heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. Ook dat is voor jou als klant helemaal gratis. Ben jij zo iemand die graag helemaal zelf bepaalt hoe je een online bestelling betaalt? Dan heb je bij dit bedrijf keus in overvloed. Je kunt betalen door middel van PayPal, Mastercard, Visa, iDeal, bankoverschrijving of achteraf. Er is dus voor elk wat wils. Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen, dan is het een goed idee om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Deze kun je ook op elk gewenst moment zonder problemen weer stop zetten.

Is VidaXL betrouwbaar?

VidaXL is al in 2006 begonnen met het online verkopen van allerlei producten. Gezien het feit dat deze winkel zo enorm gegroeid is, kun je concluderen dat het met de betrouwbaarheid helemaal in orde is. Ook met de klantenservice is het helemaal in orde. Je kunt op allerlei manieren contact opnemen als je vragen of klachten hebt.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan vraagt VidaXL van je of je deze zo snel mogelijk wilt melden. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Heb je een vraag over een artikel, het retourneren van een product of de levertijd? De kans is heel groot dat het antwoord te vinden is bij de veel gestelde vragen. Deze zijn handig per onderwerp gesorteerd. Wil je toch zelf contact opnemen, dan kun je een groot gedeelte van de dag chatten met een medewerker. Het voordeel hiervan is dat je meteen een antwoord ontvangt. Verder is het mogelijk om te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij vaste klant bij VidaXL? Heb je een cadeau voor iemand nodig, dan zoek je eerst in deze shop? Of heb je hier een paar keer iets gekocht? Laat in ieder geval een recensie achter. Zo help je een ander. Je geeft namelijk een beter beeld van deze shop. Jouw ervaring helpt.

Reviews over VidaXL

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
7 beoordelingen
5,6
VanKaarsTotServet logo
VanKaarsTotServet
1 beoordeling
10
Ador logo
Ador
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

5,9
37% zou hier weer kopen
158 beoordelingen
Onze beoordeling over VidaXL

VidaXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop VidaXL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VidaXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VidaXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VidaXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van vidaxl.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VidaXL.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slecht

Begin deze maand 2 stuks kruk Kidsdepot besteld bij VidaXL. Heb slechts 1 stuk kruk ontvangen, maar wel voor 2 krukken betaald! Geprobeerd contact te zoeken via de robot om het manco te melden. Het blijkt een fout op de website te zijn. Op de factuur staat echt 2 stuks vermeld, en ook op de website worden er 2 stuks aangeboden! Toen ik wilde retourneren begreep de robot mij niet, en werd er vervolgens uitgegooid. Na veel moeite telefonisch contact gekregen, ik wilde de helft van het geld terug, heb immers voor 2 betaald. Er werd toegezegd dat er contact met mij werd opgenomen. Helaas niets vernomen. Na een week nogmaals gebeld. Afgesproken dat binnen 1 werkdag contact met mij zal worden opgenomen. Deze afspraak is VidaXL wederom niet nagekomen. Ik deel daarom graag mij negatieve ervaring via deze site. Ik kan na veel ergernis concluderen dat VidaXL aan misleidende verkoop doet, en haar afspraken niet nakomt. Ik zou het waarderen als VidaXL alsnog contact met mij opneemt om tot de voorgestelde oplossing te komen

Geplaatst op: 29-09-2022
Laatst bewerkt op: 29-09-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Verschrikkelijk!!! Veel onderdelen ontbreken, sommige onderdelen zijn fout geleverd, boekjes die er bij horen zijn super onduidelijk. Kwaliteit is zeer slecht!!! Beter even langs Ikea…

Geplaatst op: 25-09-2022
Laatst bewerkt op: 25-09-2022
Geschreven door: Julia S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling incompleet en nooit geld terug

Ik heb een tijd geleden een kast besteld bij vidaXL. Bij levering miste er planken waardoor ik mijn kast niet in elkaar kon zetten. Na maanden van emails sturen naar vidaXL was hun oplossing om mij een 20 euro giftcard te sturen als comensatie voor een kast van 120 euro die ik nooit in elkaar heb kunnen zetten omdat er onderdelen miste. De verschrikkelijke klantenservice probeert totaal je te helpen met je problemen maar probeert gewoon je geld te houden.

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Jiorgos N.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kwalitatief sterk ondermaats

Ik bestelde een houten hondenmand. De bestelling en levering verliepen vlot. Het materiaal echter is waardeloos. Geen 5 euro waard. De handleiding om ze in elkaar te zetten is heel onduidelijk. Voorgeboorde gaten op plaatsen waar er geen moeten zijn en die dus zichtbaar blijven, slecht geverfd, lijmresten op het hout (vanwaar ze komen is onduidelijk want het zijn allemaal afzonderlijke delen), uren werk voor een belabberd resultaat. Voor mij, eerste keer en laatste keer dat ik hier iets aankoop. Ik veronderstel dat de goede score enkel berekend wordt op de sterren die men moet geven voor bestelproces, prijs, service en levering. Vandaar de hoge scores. Als het product moet mee beoordeeld worden gaat het heel wat minder zijn.
Ik heb voor het aantal sterren dus het product meegeteld.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Marir V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een flutkussen

We bestelden een schommelbank voor in de tuin, de eerste levering bevatte een deel van de planken en we moesten met foto's laten zien wat er al binnen was, niet leuk, maar na een paar dagen kwam de rest.

Toen we later een kussen bestelden en deze binnen kwam, schrokken we. Er was blijkbaar een nieuwe serie laten maken, want deze zag er absoluut niet uit zoals op het plaatje, wat een flop. Het kussen is slap, dun en helemaal niet comfortabel. Een echte miskoop.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Hetty V.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop noooit meer wat bij vidaxl

heb ik hier een fauteuil besteld. De bestelling had al vertraging. Daarna bleek artikel te laag, echt niet normaal laag.
Dus geprobeerd deze artikel te retourneren.
gelukkig via klarna (dus niets betaald nog).
gemaild naar deze bedrijf het aanmelden, en het verkrijgen van een retourbewijs.
dat heeft 3 dagen geduurd , doordat ik er achter aan bleef mailen. Daarna verstuurd, per post. Dus een hele operatie om deze artikel bij een postnl punt te krijgen.
vervolgens heeft het 5 weken geduurt voordat het was afgemeld bij klarna. Ik dacht ik bel dit keer dan gaat het sneller.
het heeft me uiteindelijk meer dan 5 euro gekost deze gesprekje van 5 minuten.
omdat het buiten mijn bundel viel zo een nul 8000 nummer.
bleek de dame me niet te kunnen helpen. moest perse mijn retourbewijs van de postnl. naar hun opsturen. dan pas werd het afgemeld bij klarna.
op de retourbewijs stonden ook andere artikelen die ik retour had gezonden van ander bedrijven. Snap je dat ik dit dus een inbreuk op mijn privacy vond.
en uiteindelijk nog 5 dagen gewacht. Voordat het werd afgeschreven bij klarna.
dus heeft het me meer gekost. dan het wat heeft opgeleverd.
ook een manier van geld bij mensen aftetroggelen

Geplaatst op: 25-08-2022
Laatst bewerkt op: 25-08-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberde retourservice! waardeloos

Na bestelling wilde ik gebruik maken van mijn herroepingsrecht om het product terug te sturen. Wat een gedoe! Onmogelijk om direct contact te maken en/of een retouradres te vinden met gratis terugname. Belabberd en misleidend!

Geplaatst op: 16-09-2022
Laatst bewerkt op: 16-09-2022
Geschreven door: Alex V.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
ONBETROUWBAAR

Leveringen zijn niet volledig.
onderdelen worden niet opgestuurd.
Alle antwoorden zijn naast de kwestie
Zelfs antwoorden in het Frans.
Na 4 maand nog geen oplossing.
Quotatie 0/10 (website laat dit niet toe daarom 1 ster)

Geplaatst op: 29-09-2022
Laatst bewerkt op: 29-09-2022
Geschreven door: Herman

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Heb een bestelling geplaats een dag later was het volgens de E-Mail afgegeven aan PostNL, PostNL heeft niets ontvangen, nu 9 dagen later is het nog steeds niet afgegeven aan PostNL, volgens hun mail moet ik gewoon maar wachten het komt vast wel een keer boven water.
Wil je de bestelling annuleren dan kan dat niet omdat het in het bestel stadium bevind, als je een mail krijgt staat er onder deze mail is vertaald. in mijn ogen is het gewoon een malavide onderneming met een hoop onzin

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Gerrit S.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare partij met slechte service

Nooit eerder een bedrijf meegemaakt met zo’n slechte service en zoveel leugens.
Op 2 juli een hondenkennel via Praxis besteld. Het pakket werd via pakketdienst Packs bij niet-thuis ongevraagd in een beschadigde verpakking tegen de voordeur gezet. Diverse onderdelen staken uit de verpakking en waren krom. De inhoud van mijn bestelling is zeer vuil afgeleverd. De verzinkte onderdelen waren voorzien van een overmatige hoeveelheid zink en heb ik zelf chemisch moeten reinigen. De kennelonderdelen waren zoals afgeleverd giftig voor huisdieren.
Ik heb hierover via de chatdienst contact opgenomen met VidaXL. Het bedrijf heeft aangeboden een korting op de originele prijs te geven om hiermee dus de klacht af te kopen. Ik ben ermee akkoord gegaan en heb mijn rekeningnummer doorgegeven. VidaXL zou de gedeeltelijke terugbetaling hiernaar overmaken.
Het bedrag wordt echter niet teruggestort. Tussen 7 juli en 8 augustus hebben 14 chats plaatsgevonden met 5 verschillende medewerkers van VidaXL. Deze medewerkers spreken elkaar in alle opzichten tegen, er is geen klantgerichtheid, er worden geen oplossingen geboden, de communicatie is slecht en toezeggingen worden niet nagekomen. Je wordt als klant aan het lijntje gehouden, er wordt geen bedrag teruggestort en er wordt herhaaldelijk verzocht contact met Praxis op te nemen terwijl VidaXL een gedeeltelijke terugbetaling toezegde.
Uiteindelijk wordt medegedeeld dat het bedrag aan Praxis is betaald en dat verder met het Praxis platform contact moet worden opgenomen, dit is het beleid, aldus VidaXL. Ik ben hiermee niet akkoord gegaan en vervolgens blijft het stil vanuit VidaXL.
VidaXL is in alle opzichten een onbetrouwbare partner. Het was mijn eerste bestelling bij Vida XL, een tweede gaat er nooit meer komen!

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Michel V.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte producten en services

Heb een grillpan voor inductie besteld 5 dagen later ontvangen met productiefout. Na contact de mededeling gooi de pan maar weg en u ontvangt een nieuwe pan. De nieuwe pa was ook defect (los handvat wat best gevaarlijk was) na weer contact te hebben opgenomen kreeg ik een mail waarin werd gevraagd als er ook gewonden of schade was ontstaan, na beantwoorden van deze mail niets meer gehoord ik heb er nog 3 emails heen gestuurd en 2 x een klachtenformulier ingevuld maar geen reactie.
Kortom Waardeloze producten en klantenservice

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Siemon B.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring, kwamen afspraken niet na en waren slecht bereikbaar.

Op de website van Vida XL heb ik 4 terrasstoelen besteld. Die werden keurig conform afspraak op tijd geleverd. Het was alleen een verrassing dat ik ze zelf in elkaar moest zetten maar dat had ik (achteraf) kunnen lezen op de website. Dat monteren viel enorm tegen mede door de zeer onduidelijke instructies die er bij zaten. Bellen voor hulp kon niet, chatten hielp niet en na het sturen van een mailtje moest ik lang op antwoord wachten. Ik had geen vertrouwen in de kwaliteit hoewel ik ze duur genoeg vond (in vergelijking met andere aanbieders). Ik heb ze teruggestuurd en zou binnen 2 weken mijn geld terug ontvangen. Maar dat gebeurde pas na bijna 4 weken en nadat ik had gereclameerd. Neen van Vida XL hoef ik NOOIT meer iets te hebben!

Geplaatst op: 10-08-2022
Laatst bewerkt op: 10-08-2022
Geschreven door: P W.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Volledig incomplete levering van mijn bestelling, en dan na 15 dagen zeggen dat het niet lukt om het na te sturen

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Harry D.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Terrible low quality bedframe DO NOT BUY FROM THEM

DO NOT BUY your furniture from this company! Goto IKEA or someplace else
I ordered SKU:810434 black 140x200 bed frame

1st problem: The wood pieces were in terrible condition. Spay painted with a powder black. It was coming off on my hands as I touched the wood parts.
2nd problem: A few pieces of wood were sticky and chipped.

I chatted finally with a real person (no ph# is available). They asked if I wanted a partial refund or to return it. I opted for the €30 partial refund because I could re-paint the boards. So I did that.

3rd problem: While putting together the pieces I painted there are 2 missing main parts! There should be 4 x "B" black wood parts for the side boards. They sent 2 of the 4 "B" parts and 2 different boards with different holes on them. The bed frame can't be put together.

I chatted again with a person and she said they can't send me the correct parts because I already opted for the partial refund. Had I known I didn't have all the crappy parts in the 1st place I would have indeed asked for a full refund and return.
I asked to speak to a manager...Answer = "No". I have been told they will have a manager contact me in 3 days to speak about my escalated issue. I highly doubt they will take a return and I will only be lucky if they send me the 2 correct parts.

DO NOT BUY FROM THIS COMPANY!

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit, te duur

Ik heb enkele jaren geleden meubels in mangohout besteld (via bol.com van VidaXL). de tafelpoten waren van gietijzer en pasten helemaal niet op elkaar. We hebben zelf in het metaal moeten boren om dit te doen passen en het resultaat was echt niet mooi. De tafel was duur genoeg om dit niet voor te hebben. De bijhorende stoelen pasten ook niet goed in elkaar. De bijhorende kast had soldeerfouten.

Niets was zoals het leek en veel te duur voor de kwaliteit dat geleverd werd

Geplaatst op: 08-08-2022
Laatst bewerkt op: 08-08-2022
Geschreven door: Machteld U.

4 / 10
2/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Party tent wordt ingezakt aquarium

popupveranderd in een elkaar gezakt aqarium
bij vidaxl p€opup partytent besteld € 191,=.
weeklater ontvangen. zet hem 23 juni op en vrijdagmorgen lag hij helemaal in elkaar met gebroken stokken na 1 bui regen zonder wind. contact opgenomen maar ze reqgeren ongelooflijk. ja jammer maar wij kunnen hier niets aan doen. 2 jaar garantie?. wat een bedrijf. nu al 4 weken bezig zelfs doorgestuurd naar de afd escalatie. terug naar de kalntenservice en dan begint de ellende van voren af aan. ik moet de kapotte party tent terug stueren in de orginele verpakking. stokken krom en afgebroken kon nooit meer in de verpakking.nu een paar keer gemaild maar krijg dan gewoon geen rectie. wat een bagger tent bij pech

hier koop ik nooit meer iets onbetrouwbaar. jammer dat het zo loopt. andere gekocht bij een winkel want we hadden een familie feest.

Geplaatst op: 01-08-2022
Laatst bewerkt op: 01-08-2022
Geschreven door: Chris B.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Meubels besteld stoelen en bak retour gestuurd na vier maanden nog geen geld terug en ik heb geen artikelen meer

Spullen besteld bank en storm retour gestuurd nu al vanaf april aan het e-mailen over de terug betaling want er is iets mis gegaan en ze weten niet welke producten ik terug gestuurd heb
Dit is door hun chauffeur opgehaald volgens afspraak en ik heb alles volgens de regeltjes gedaan maar er wordt gewoon niet terug betaald

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Marina V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Een privacy scherm besteld waarbij bleek dat er een te lichte veer in zit. Dit gemeld en binnen korte tijd een nieuwe (helaas dezelfde) veer ontvangen. Wederom gemonteerd (spul is niet berekend om diverse keren in en uit elkaar gehaald te moeten worden. Kwaliteit is mager) maar zoals verwacht ook deze werkte niet. Verzocht om retour te zenden. Na behoorlijk wat omhaal dit geregeld, maar op de bewuste dag geen vervoerder. Dit wederom aangegeven, nieuwe afspraak gemaakt en wederom geen vervoerder. Bij navraag bleek dat collega's gelijke ervaringen hebben. Geen service, retour wordt niet opgehaald en derhalve krijg je ook je geld niet terug en heb je een aankoop waar je niets mee kunt.

Geplaatst op: 25-08-2022
Laatst bewerkt op: 25-08-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Brol die duur verkocht word

tuinbox beschadigd aluplaat wat zei hard gegalvaniseerd noemen volledig aangetast door corrosie
raad niemand aan daar te kopen
hun prijzen zien er interessant uit maar je bent zowiezo bedrogen.

Geplaatst op: 04-08-2022
Laatst bewerkt op: 04-08-2022
Geschreven door: Rene R.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Aankoop wordt mooi gepresenteerd indien er iets defect is onder garantie zullen ze er alles aan doen om er onderuit te glippen.

Ik heb een electrische zonneluifel besteld bij vida xl
Zoals gebruikelijk wordt deze opgestuurd na betaling.
Ik heb er een volledige dag aangezeten om deze ineen te steken en te monteren.
Het motortje is een of ander chinees merk dat uitgerekend kort na de garantie het zal begeven.
Maar deze begaf het kort voor de garantie.
Hier zal de customer dienst van vida xl een mooie uitgespeelde rol spelen waar ze ook voor opgeleid zijn.
Namelijk zo goedkoop mogelijk houden.
Zo hebben ze mij 20€ aangeboden om het zo te laten na weigering 50€ en uiteindelijk 100€.

Kort daarna liet ik mijn zwaktepunt zien namelijk dat ik gehandicapt ben en dat ik voor de luifel moet betalen om deze uiteen te halen en te monteren.
Waarna ze natuurlijk grondig misbruik van gaan maken om te zeggen dat heel de luifel terug gestuurd moet worden om een andere op te sturen of te herstellen.
Deze ging mij duurder uitkomen en loop het risico dat deze luifel nooit aankomt.

Dus mensen opletten met het aankopen bij Vida Xl
Deze praktijken zijn hanteerbaar bij hun.

Geplaatst op: 23-07-2022
Laatst bewerkt op: 24-07-2022
Geschreven door: S B.

7 / 10
4/5 2/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Bed besteld en enkel lattenbodem ontvangen

wij hebben een bed besteld en enkel de lattenbodem is geleverd, na vijf mails geen reactie meer ! wij voelen ons opgelicht

Geplaatst op: 31-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-08-2022
Geschreven door: Peter B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bed gekocht, superslechte service

Bed gekocht, er ontbreken onderdelen. Keer op keer worden de toezeggingen om de onderdelen op te sturen niet nagekomen. Ook wordt er ondanks toezeggingen niet teruggebeld. Mails zouden bevestigd worden, gebeurt niet, etc, etc.
En elke keer als je belt, de bekende bandjes dat het drukker is dan normaal met ellenlange wachttijden waar je dus helemaal niks aan hebt.

Geplaatst op: 27-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Erik H.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Samenwerking met consumentendienst of ombudsman

Men zou denken ik neem contact met de consumentendienst europees centrum maar ik raad de mensen aan om daar geen tijd te verdoen.
Volgens mij is er een soort samenwerking met Vida Xl.
Wat je ook meedeelt zal het ongegrond zijn.
Bestel gewoon niets bij Vida XL de kans is meer dan 90% dat je er bedrogen uitkomt.
Is het niet bij de aankoop zal het erachter zijn.

Geplaatst op: 24-07-2022
Laatst bewerkt op: 24-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tuinset binnen 3 maanden op meerdere plaatsen kapot

Tuinset voor voortuin gekocht, wordt zeer zelden gebruikt. Bij het in elkaar zetten scheurde de latjes al wat. Na nog geen 3 maanden is de set op 2 plaatsen volledig doorgezakt/gebroken. Vidaxl wilt 50 euro compenseren. Dit product deugt niet en een volledige terugbetaling zou op zijn plaats zijn.

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Simone V.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop nooit iets bij Vida XL!

Vorige week voor de eerste keer besteld bij Vida XL. De levering was snel. Toen we de doos openmaakte bleek dat de verpakkingen al open en beschadigd waren. De kwaliteit van de producten is ook zeer slecht, we hebben redelijk wat voor het product betaald. Toen het product in elkaar wilden zetten bleek dat er verschillende onderdelen missen, het houd maar niet op!! Wat een baggere kwaliteit en service. Dit was voor ons de eerste en laatste keer Vida XL.

Geplaatst op: 07-08-2022
Laatst bewerkt op: 07-08-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Povere kwaliteit alsook klantenservice

Na 2 jaar normaal gebruik, gaat onze zonneluifel kapot. Wanneer ik VidaXL.be hierover schrijf, krijg ik een simpel antwoord dat de garantie 3 weken geleden verlopen is. Dus de producten hebben zo'n povere kwaliteit dat ze net de garantie volhouden om dan kapot te gaan en de klantendienst helpt je niet meer verder. Voor mij in 1 zin samen te vatten als povere kwaliteit en povere klantenservice.

Geplaatst op: 12-07-2022
Laatst bewerkt op: 12-07-2022
Geschreven door: Tanja M.

6 / 10
4/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Houtenbloembakken besteld,wat een ellende.deuvelgaten komen niet overeen.een gammele rotzooi.voor de bezorgkosten nog te duur.koop hier nooit en nooit meer

Geplaatst op: 19-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Henk V.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos klote bedrijf

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Ze sturen tot 2x een verkeerde kast, en 1 exemplaar is al eerder in elkaar gezet en dus beschadigd naar ons verzonden. Klantenservice is nog teleurstellender aangezien deze mensen niets begrijpen, amper Nederlands spreken en uiteindelijk je nergens mee kunnen helpen. Totaal meer dan een uur gebeld en nog niets opgelost. Nooit meer een aankoop doen want je bent je geld kwijt en ze reageren niet eens op mail. Als ze reageren begrijpen zelfs zij de vraag niet

Geplaatst op: 14-07-2022
Laatst bewerkt op: 14-07-2022
Geschreven door: Patrick

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Pakket moest retour, dit alles heeft 6 weken in beslag genomen voordat de retour betaling was gedaan. Heel veel vervelend e-mail verkeer waar we een boek van kunnen maken. Wat een slecht bedrijf!!

Geplaatst op: 21-07-2022
Laatst bewerkt op: 21-07-2022
Geschreven door: Rene

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Ik heb een houten ligbed VidaXL met kussen, instapklaar besteld en ontvangen. Het houten bovenstuk was echter gebroken. Ik heb meermaals getracht om VidaXL te contacteren waarbij ze me bevestigde dat ik de stoel kon retourneren en dat ze hem na afgesproken datum gingen komen halen. Ze zijn niet komen opdagen. Dit is 4-maal na elkaar gebeurd. De stoel is betaald en stuk. VidaXL komt zijn belofte niet na. Het vertrouwen in de firma is volledig weg. Het is beter om geen belofte te maken, dan loze beloftes. Ik ga in ieder geval mijn omgeving aanraden om niets bij Vida -XL te bestellen. Heel jammer. Ik schrijf niet graag een slechte recensie, maar dit vind ik echt geen service!

Geplaatst op: 04-08-2022
Laatst bewerkt op: 04-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VidaXL


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
7 beoordelingen
5,6
VanKaarsTotServet logo
VanKaarsTotServet
1 beoordeling
10
Ador logo
Ador
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 158 beoordelingen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VidaXL actief?

VidaXL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen , kunst , meubels , tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VidaXL reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie