VidaXL logo

VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
VidaXL logo
Website
vidaxl.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

VidaXL ervaringen

VidaXL is al geruime tijd actief en heeft al vele tevreden consumenten voortgebracht. Deze VidaXl ervaringen kunnen voor nieuwe consumenten doorslaggevend zijn om juist wel of niet in zee te gaan met dit bedrijf. Heb jij dus VidaXL ervaringen deel deze dan met andere consumenten zodat zij welbewust een keuze kunnen maken.

Over VidaXL

VidaXL biedt alles voor jouw huis, tuin of klussen aan. Begonnen in 2006 met het verkopen van producten van eBay kon het in 2011 haar eerste vesteging open in Nederland. Met het motto 'Groots leven voor weinig' biedt VidaXL bzoveelmogelijk producten voor scherpe prijzen aan. Doordat VidaXL alle processen in eigen beheer heeft, kunnen ze de kwaliteit waarborgen en daarmee ook dus de prijs en service! Met de producten van VidaXL spelen ze in het het dagelijks leven. Of het nou om slapen, koken, ontspanning of tuinieren te maken heeft eigenlijk alles biedt VidaXL aan. Doormiddel van een combinatie van het huismerk en externe merken is er en zo volledig mogelijk aanbod en voor iedereen wat wils.

VidaXL reviews

VidaXL is een bedrijf welke steeds meer bekendheid krijgt in Nederland en daarom is het misschien wel belangrijk om goed inzichtelijk te krijgen met wat voor bedrijf wet te maken hebben. Jij als consument wilt natuurlijk wel zeker zijn dat je de juiste keuze maakt. VidaXL ervaringen kunnen je hierbij op het juiste pad helpen. Door de VidaXL ervaringen van andere consumenten goed door te nemen weet je wat andere consumenten hebben ondervonden. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en weet je waaraan je begint!

Gerelateerde bedrijven

eDarling logo
eDarling
11 beoordelingen
6,7
Be2 logo
Be2
4 beoordelingen
8
Energiedirect logo
Energiedirect
9 beoordelingen
5,3
8
69% zou hier weer kopen
20 beoordelingen
Onze beoordeling over vidaxl.nl

VidaXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop VidaXL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VidaXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VidaXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VidaXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van vidaxl.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VidaXL.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden

De bestelde opbergtrolley was er binnen 2 dagen. Waar er 4 voor stonden.
Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger van Packs.
Alles was compleet en snel in elkaar te zetten. Voor mijn hobbyspullen is de kwaliteit prima. De witte lades zijn in werkelijkheid enigszins doorzichtig maar dat vind ik geen probleem. Ze zijn wel stevig. De prijs is misschien wat aan de hoge kant, maar de trolley is functioneel en handig in gebruik.

Gezien alle behoorlijk negatieve reviews was ik toch enigszins huiverig om te bestellen. De gok toch maar genomen en ik ben tevreden. Maar ik heb dan ook niets te maken gehad met de klantenservice of retourneren.

Geplaatst op: 03-07-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel goede service.

Heel goede service. Ik heb een zonwering gekocht, na de instaliatie wegens de onweer is het gevallen van mijn terras. Ik heb naar vidaxl email gestuurd en ik heb direct een antwoord gekregen. Zij hebben mij alle gebroken onderdelen gestuurd en na 8 dagen heb ik het ontvangen. Zeer klanten vriendelijke mensen. Ik zal zeker nog iets van daar kopen.

Geplaatst op: 01-07-2021
Geschreven door: Viktorija

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bank met bijzettafeltje

We hebben bij VidaXL een bank met bijzettafeltje besteld en is netjes volgens afspraak geleverd, goed verpakt en de kwaliteit is ook prima.

Geplaatst op: 07-04-2021
Geschreven door: Bas C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima levering

Pas een nieuwe halterset gekocht bij VidaXL. Het bestelprocess was erg goed en het pakketje kwam binnen op aangegeven tijd. Fijn zaken doen met dit bedrijf.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit

Ik heb hier een aantal spullen besteld en de producten zijn relatief goedkoop en je krijgt ook echt waar je voor betaald dus de kwaliteit prijs verhouding is erg goed op deze webshop.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Merle T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima website

Ik heb onlangs bij VidaXL ligbedden voor in de tuin besteld. Prima kwaliteit voor een lage prijs. De levering en service was ook goed. Laat de zon maar komen.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Bo P.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Vorige week een kledingrek besteld bij Vidaxl. Werd snel geleverd en ziet er top uit!

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Wim K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne stoel

Ik heb hier een gamestoel gekocht voor mijn gaming setup en ik ben er super blij mee. Hij was erg goedkoop wat eerst een beetje verdacht leuk maar hij is van goede kwaliteit dus ik ben er erg blij mee!

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: Sarah B.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Onduidelijk retourbeleid

Verkeerd product geleverd via externe verkoper. Vidaxl/ klantenservice niet telefonisch bereikbaar. Op de website is het retourbeleid vd verkoper niet te vinden, of althans zeer lastig. Dit lijkt in strijd met consumentenrecht. Al met al geen aanbeveling.

Geplaatst op: 10-07-2021
Geschreven door: Rik M.

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Toen ik besteld had stond dat het even kon duren maar tot mijn verbazing was het na een paar dagen al geleverd. Alles was ook super goed verpakt en kwam netjes binnen.

Geplaatst op: 08-05-2021
Geschreven door: Roy E.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn contact

Ik had hier een product besteld wat bij de levering beschadigd was dus toen heb ik contact opgenomen via de mail. Toen hebben ze bijna direct een nieuw product geleverd waar ik heel blij mee ben.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: Teun H.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer klant onvriendelijke klachtenbehandeling

Tuinligbed gekocht eind Maart, na 3,5 maand gebruik brak de rugleuning, zonder enige aanwijsbare reden, af. Klacht gemeld.Kreeg een e-mail met 3 opties, te weten: 40 euro terugbetaald, nieuwe onderdelen![bij afgebroken rugleuning??] of hele product retour, maar dan wel ongebruikt en in originele verpakking. Geen woord over een product dat gebruikt is en ondeugdelijk blijkt te zijn! Geprobeert[een hele dag] telefonisch kontakt te maken, uiteraard niet gelukt. Het hele verhaal over de afhandeling van de klacht was zó onduidelijk dat ik, uit wanhoop, maar gekozen heb voor 40 euro terugbetaling[ligbed kostte 113 euro] Bij dit bedrijf zal ik NOOIT meer iets kopen.

Geplaatst op: 15-07-2021
Geschreven door: I.M.J. H.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Rampzalig

We hadden een houten tuinhuis besteld, 3 op 2 meter ongeveer. Bestellen ging goed, alles erna rampzalig. 1 levering komt aan. Paar planken hout, nog te weinig voor een hondenhok. Nagevraagd op de site. 8 pakketten extra moeten er komen. Steeds alleen hout, geen schroeven, scharnieren... 6 weken later, 10tallen chats verder nog steeds niet. De chat geeft t door, geeft t aan support, escaleert, bla bla bla. Maar resultaat is nul. Geen resultaten, geen leveringen, geen gevolg. Elke chat is van 0 beginnen. Pffff

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
slecht

slecht om iets te retourneren vreselijk ik koop niks meer daar retourneren gaat heel moeilijk

Geplaatst op: 12-07-2021
Geschreven door: Paul H.

7 / 10
3/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte communicatie

Een uvc lamp besteld deze kwam al defect aan.
Naar een mail gestuurd kreeg ik verschillende antwoorden van verschillende medewerkers.
De lamp koste 66 euro en ze wilde me reserve onderdelen aan bieden of een één malig bedrag van 10 euro overmaken.
Wat heb ik hier aan iets bestellen kapot artikel krijgen en dan dit.
Heb mijn aankoop bedrag uiteinde terug gekregen en ergens anders een lamp besteld!!!

Geplaatst op: 10-07-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Fout goed opgelost

Ik had hier een bijzet tafeltje besteld en deze was verkeerd geleverd omdat het een ander model was. Nadat ik toen contact heb opgenomen met de klantenservice is alles snel opgelost!

Geplaatst op: 03-04-2021
Geschreven door: Matthijs B.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Als je hier koopt is het echt op eigen risico...

Als je hier koopt is het echt op eigen risico. Het is duidelijk dat het hier niet om klantenservice gaat maar om zoveel mogelijk omzet te genereren.

Geplaatst op: 24-06-2021
Geschreven door: Koenraad S.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service!

Zwembadfilters gekocht tegen een scherpe prijs. Zou gaan om 12 filters. Uiteindelijk 2 geleverd gekregen. Na bellen met VidaXL was het een fout op de website. Moesten maar bellen met de daadwerkelijke leverancier. VidaXL kom niks doen als tussenhandel. Op de factuur staat aantal en prijs vermeld. 2 x terug proberen te laten bellen maar niemand. Nu via leverancier retourproces gestart. Dit is een gevalletje kastje naar de muur.. Nooit meer via hun bestellen.

Geplaatst op: 21-06-2021
Geschreven door: Danny

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
VRESELIJK!!!!!

Wij hadden een opbergkast gekocht, de kast was niet compleet. Miste 2 planken en kregen steeds een hele doos weer opgestuurd maar NIET met de ontbrekende planken. Klantenservice 10x gebeld er wordt gewoon onaardig opgehangen!!! Mail contact is ook waardeloos. Het heeft ons veel tijd gekost dit allemaal. KOOP ER NIKS!!! Echt WAARDELOOS!!!!! Wij zijn zo boos.

Geplaatst op: 21-07-2021
Geschreven door: Mandy B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VidaXL


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

eDarling logo
eDarling
11 beoordelingen
6,7
Be2 logo
Be2
4 beoordelingen
8
Energiedirect logo
Energiedirect
9 beoordelingen
5,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 20 beoordelingen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 69% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VidaXL actief?

VidaXL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen , baby , dierenwinkels , kantoor , speelgoed , spellen , sport & fitness , warenhuizen , kunst , meubels , tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VidaXL reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie