VidaXL logo

VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
86
VidaXL logo
Website
vidaxl.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VidaXL

Of je nu een mooie voetbaltafel, een loungebank of een schommel voor je baby zoekt. Je hebt niet altijd zin om de stad in te gaan. Hoe gemakkelijk is het om een webshop te vinden waar je zo ongeveer alles in een keer kunt bestellen. Misschien zelfs wel meteen het voer voor je huisdier. Zo ben je in een keer weer klaar en heb je alles wat je nodig hebt in huis. Zoek jij naar zo’n winkel, dan kan het maar zo dat je terechtkomt bij VidaXL. Voordat je een bestelling plaatst, ben je nog even benieuwd naar recensies over dit bedrijf? Je hebt groot gelijk. Dat is de handigste manier om meer te weten te komen over VidaXL. Hoe ervaren andere consumenten deze shop? Zijn ze tevreden over de levering, over de producten en over de klantenservice? Lees je vaak in reviews dat mensen klachten moesten indienen of kom je in geen enkele beoordeling het onderwerp klacht tegen? Voor recensies van andere mensen zit je op deze pagina helemaal goed. Wij hebben ze voor je verzameld en handig op een rijtje gezet.

Over VidaXL

VidaXL is een internationaal bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Venlo heeft gevestigd. Je vindt in deze shop een heel uitgebreid en verrassend assortiment op het terrein van onder meer huis, tuin, meubelen en sportartikelen. Dit bedrijf startte in 2006. Twee jonge ondernemers besloten heel kleinschalig online allerlei producten te verkopen op verschillende platformen. Gezien het grote succes, besloten zij een eigen merk te starten. Zo begon VidaXL. Het aantal producten groeide in de loop der jaren enorm. Dit bedrijf kiest voor concurrerende prijzen. Dit doen ze door steeds op zoek te gaan naar kostenbesparende maatregelen. Zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Ze kiezen onder meer voor gericht zoeken op de vraag van de consument, in bulk rechtstreeks inkopen en gebruik maken van een eigen fabriek. Als klant krijg je van VidaXL verschillende beloften, waaronder de garantie van een goede prijs en een uitstekende klantenservice.

Waarom kiezen voor VidaXL

Het handige aan VidaXL is dat je enorm veel producten in een shop bij elkaar hebt. De categorieën waarin je kunt zoeken zijn onder meer tuin, meubels, baby, peuter, dierbenodigdheden, sport en ontspanning. Als je bij een webshop een groot aantal artikelen bestelt, dan vervallen over het algemeen de verzendkosten. Bij VidaXL heb je niet te maken met een bepaald bedrag. De bestelling wordt altijd gratis bij je thuis afgeleverd. Ben je niet tevreden over een of meerdere producten, dan heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. Ook dat is voor jou als klant helemaal gratis. Ben jij zo iemand die graag helemaal zelf bepaalt hoe je een online bestelling betaalt? Dan heb je bij dit bedrijf keus in overvloed. Je kunt betalen door middel van PayPal, Mastercard, Visa, iDeal, bankoverschrijving of achteraf. Er is dus voor elk wat wils. Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen, dan is het een goed idee om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Deze kun je ook op elk gewenst moment zonder problemen weer stop zetten.

Is VidaXL betrouwbaar?

VidaXL is al in 2006 begonnen met het online verkopen van allerlei producten. Gezien het feit dat deze winkel zo enorm gegroeid is, kun je concluderen dat het met de betrouwbaarheid helemaal in orde is. Ook met de klantenservice is het helemaal in orde. Je kunt op allerlei manieren contact opnemen als je vragen of klachten hebt.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan vraagt VidaXL van je of je deze zo snel mogelijk wilt melden. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Heb je een vraag over een artikel, het retourneren van een product of de levertijd? De kans is heel groot dat het antwoord te vinden is bij de veel gestelde vragen. Deze zijn handig per onderwerp gesorteerd. Wil je toch zelf contact opnemen, dan kun je een groot gedeelte van de dag chatten met een medewerker. Het voordeel hiervan is dat je meteen een antwoord ontvangt. Verder is het mogelijk om te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij vaste klant bij VidaXL? Heb je een cadeau voor iemand nodig, dan zoek je eerst in deze shop? Of heb je hier een paar keer iets gekocht? Laat in ieder geval een recensie achter. Zo help je een ander. Je geeft namelijk een beter beeld van deze shop. Jouw ervaring helpt.

Reviews over VidaXL

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
VanKaarsTotServet logo
VanKaarsTotServet
1 beoordeling
10
Ador logo
Ador
4 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

5,6
33% zou hier weer kopen
198 beoordelingen
Onze beoordeling over VidaXL

VidaXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop VidaXL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VidaXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VidaXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VidaXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van vidaxl.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VidaXL.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nulservice

Tuintafel en 6 stoelen besteld.Enkel beschadigde tafel gekregen.Ze zouden tafel komen ophalen en nieuwe tafel en stoelen( nooit gezien) leveren.Na 3 weken nog niet opgehaald.Via mail steeds excuses en nieuwe datum maar verder niets.Is in mail ook steeds andere persoon( naam) Serieus corrupt me dunkt

Geplaatst op: 01-06-2023
Laatst bewerkt op: 01-06-2023
Geschreven door: Dinne

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hopeloos bedrijf.

Het product is prima echter incompleet het mist namelijk twee scheerlijnen en 4 haringen. Je zou denken een eenvoudig probleem om snel op te lossen. Helaas na 7 e-mails gestuurd te hebben waarop ik ook 7 e-mails ontvangen heb ben ik nog geen steek verder.
Ik heb een inbelverzoek ingediend om het met de service manager te willen bespreken. Deze zou mij bellen maar had achteraf gezien geen tijd en als ik er nog behoeften aan had kon ik een nieuw verzoek indienen dat heb ik niet gedaan en heb aangegeven een beoordeling middels een review te doen.
Gelukkig heb ik het product gekocht o.b.v. achteraf betalen, dat heb ik dus nog niet gedaan en ga dat pas doen als het is opgelost.
Elke e-mail die je van vidaXL krijgt start met “Geeft de reactie van de medewerker je het gevoel dat je probleem opgelost gaat worden?
(Let op: deze vraag gaat over de meest recente service die we je hebben verleend.)
Je feedback helpt vidaXL om iedereen een betere service te bieden.
Met vriendelijke groet,
Het vidaXL team
Laat het vidaXL team eerst de problemen oplossen en zorgen voor tevreden klanten. Daarna zou je aan de klant kunnen vragen hoe het bevallen is.
Conclusie zij moeten nog heel veel leren maar ik zal daar nooit meer iets bestellen!

Geplaatst op: 09-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-06-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klarna wilt haar geld maar ik heb paket per direct terug gestuurd

dat ik moet betalen voor een artikel dat ik terug gestuurd heb

Geplaatst op: 05-06-2023
Laatst bewerkt op: 05-06-2023
Geschreven door: Vera batselier B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product voldoet niet aan eisen

0nlangs een eilanddampkap gekocht bij vidaxl,maar voldoet niet aan beschrijving,maakt zeer veel lawaai en zuigkracht is heel miniem,dampkap heeft 3 snelheden,maar er werken er maar 2,de klok kan niet worden ingesteld

Geplaatst op: 22-05-2023
Laatst bewerkt op: 22-05-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters puur sang

Hier niet kopen want je gaat voor de bijl. Geen service , troep uit India en geen enkele garantie..spullen zijn slecht, incompleet en worden te kaat bezorgd ...pas goed op met deze malafide club

Geplaatst op: 16-05-2023
Laatst bewerkt op: 16-05-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Slechte service en onderlinge communicatie tussen de klanten service en de afdeling die je defect behandeld.Afspraken worden niet nagekomen.Verkeerde onderdelen worden toegezonden,ondanks duidelijke foto waar over het gaat.Word aangegeven dat je terug gebeld word ,word ook niet gedaan.Naar 30 email berichten en 20 keer contact per telefoon nog steeds niets opgelost.

Geplaatst op: 15-05-2023
Laatst bewerkt op: 15-05-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
KOOP NOOIT ZULKE ROTZOOI, BLIJF DAAR WEG !

Ik heb de vergissing gemaakt om bij Vidaxl een PP lockerkast, type tuinkast (97x38x171) met 3 deuren te kopen. Zij omschrijven de kast als "hoogwaardig" en TüV-GS gecertifieerd. Bij uitpakken merkten we al diverse scheuren in de wanden en de schappen. De kast bleek gemaakt uit Chinees plasticafval. Polypropyleen bezit nog een zekere hardheid, maar dit materiaal had de hardheid van vermolmd hout. Bij het monteren van de kast, volgens het bijgeleverde bouwplannetje, bleek de kast, leeg, reeds door haar eigen gewicht te zakken met meer scheuren en vervorming tot gevolg. Deuren pasten niet en bij openen van de deuren had je de hele deur in je hand en vervormde de kast nog meer. De schappen moeten volgens VidaXl 15 kg kunnen dragen maar bij een test met het plaatsen van 3 liter op de bovenste schap, zakte de hele kast in elkaar. Dit is waanzin ! We hebben de stukken kast dan maar naar de afvalverwerking gebracht. Positief was wel de kwaliteit van de verpakking. Het carton waarin de kast voor zending was verpakt, was stevig en dat carton hebben wij nog enkele maanden kunnen gebruiken, bij gebrek aan kast. Het is een pure schande dat zulke rotzooi mag verkocht worden.

Geplaatst op: 23-05-2023
Laatst bewerkt op: 23-05-2023
Geschreven door: Jacques L.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Hopelijk niet opgelicht!

vuilnisbak meubel gekocht wat niet in elkaar te zetten was.
het was op verschillende plaatsen kapot. Er lagen zelfs stukken onderaan in de doos.
contact opgenomen met live chat met heel onduidelijke uitleg en of we tevreden waren met 20 euro compensatie!
het meubel kostte wel 112 euro. Email gestuurd met foto's en hopelijk krijg ik er een serieus antwoord op en hopelijk krijg ik het volledige bedrag terug.

Geplaatst op: 02-05-2023
Laatst bewerkt op: 02-05-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hier nooit iets kopen wat je zelf in elkaar moet zetten

ik heb hier een uitschuifbank/bed gekocht wat je zelf in elkaar moet zetten en ik ben echt niet onhandig maar het is de grootste troep die verkocht wordt. dus niet doen

Geplaatst op: 22-04-2023
Laatst bewerkt op: 24-04-2023
Geschreven door: Eelco J.

5 / 10
3/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

we hebben een bestelling geplaatst in spanje, wat uit nederland geleverd moet worden. nu is de leverstatus: neem contact op met de afzender. er gebeurd nu helemaal niets, vidaxl blijft aangeven dat de bestelling onderweg is, en checken niets. het enige wat ze schrijven is: maak u geen zorgen.....

Geplaatst op: 29-04-2023
Laatst bewerkt op: 29-04-2023
Geschreven door: Margret V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top bedrijf

wat problemen gehad was mijn eign schuld door vida super goed opgelost top bedrijf ga in de toekomst meer artikelen bestellen.

Geplaatst op: 13-04-2023
Laatst bewerkt op: 13-04-2023
Geschreven door: Allard H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kwaliteit slechter dan China

De kwaliteit van hun producten is echt met de bodem gelijk

Geplaatst op: 18-04-2023
Laatst bewerkt op: 18-04-2023
Geschreven door: David

6 / 10
3/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Volledige uitzet gekocht NOOIT MEER

Wij hebben een nieuwe woonst gevonden en vonden Vida XL toch betrouwbaar en consequent om onze volledige uitzet te kopen.

Ten eerste ging de bestelling hier zijn binnen de 4 dagen, we hebben hier 10 dagen op moeten wachten.

Ten tweede vinden we het niet normaal dat als je een kleerkast koopt de lange delen van 2 meter in 2 delen is. Je moest 2 Losse stukken van 1 meter aan elkaar maken. Neemt de stevigheid toch weg?

Ten derde was alles goed ingepakt, binnenin de verpakking bescherming genoeg en materiaal nog eens in plastic folie. (Goed verpakt)
Maar eens uitgepakt waren er overal stukken uit hoeken kapot, scheuren in, overal nog siliconen aan de randen,....

Ten vierde klopte de plannen niet met wat je moest maken, bevestigingsmateriaal klopte niet enz.....

Dan nog zeker niet vergeten, we hadden 2 zetels bijbesteld, man was me dat een bouwpakket en goed zitten alles behalve.

We hebben deze spullen gehouden, omdat we deze nu nodig hebben. We hebben hiervoor rond de 4500 euro betaald, maar dit is nog geen 1000 euro waard.

We zijn er nu al van overtuigd dat we opnieuw gaan sparen en dat deze meubels zo snel mogelijk op het containerpark thuishoren.

Van een nieuwe start gesproken was dit een mineur om te beginnen.

Koop hier nooit, je zal liever paar eurotjes meer uitgeven voor iets deftig.

Wij kopen hier nooit meer!!!!!!!!!!!!
Weggegooid geld!!!!!!!!!!

Geplaatst op: 13-05-2023
Laatst bewerkt op: 13-05-2023
Geschreven door: Veerle B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Afschuwelijk in alle opzichten!

Twee nachtkastjes besteld. De helft van de planken was beschadigd. Een plank kon ik direct in 2 delen breken. Dan mailen, krijg je een soort robotachtige mails retour, zeer onpersoonlijk. Om het product terug te sturen, moet je een etiket uitprinten (wat niet lukte, omdat ik geen printer heb). Ik bestel nooit meer iets op VidaXL, waardeloos!!!!!!!!!!!! Ik zou mijn geld teruggestort krijgen, niets ontvangen. Ze zeggen dat het aan mijn bank ligt. Klopt niets van. Bank heeft alles verwerkt, maar dus nog geen geld van VidaXL. Ik heb al met diverse 'personen' gemaild bij VidaXL, ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Nu dus een reactie van Femke. Hoe kan ik je bereiken Femke? Nogmaals: bestel nooit iets bij VidaXL, een rampzaak!!!!!

Geplaatst op: 24-04-2023
Laatst bewerkt op: 24-04-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos product echt zijn geld niet waard

BBQ besteld van bijna800€
Volgens de website veel belovend maar helaas valt het erg tegen het materiaal is heel licht en waardeloos veel fouten aan het product
Zelfs de deur is verkeerd gemaakt deur kan niet eens recht geplaatst worden veel vastmaakpunten zijn op verkeerde plaatsen gemaakt en wat volgens de site dik materiaal was en mooi gelast was gewoon getikt op paar punten en mss 2mm dik .dus melding gemaakt met foto's van verkeerde deur en nog steeds op wacht ik op contact die reeds 3dagen geleden ging gebeuren dan koop je iets in vertrouwen voor je invalide man en krijg je zoiets teleurstellend

Geplaatst op: 15-03-2023
Laatst bewerkt op: 15-03-2023
Geschreven door: Jeannick B.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT meer weer.

Alsjeblieft, bestel hier niet. Doe het gewoon niet. Dit is echt een geval van goedkoop is duurkoop. Wij hadden een pull-up rek besteld maar het product was foutief. Metalen stang was verbogen, assemblage daardoor onmogelijk. Ze zouden een vervangingsonderdeel sturen. Na meer dan een week hadden we nog steeds niks gehoord. Tot dan ineens een mail van "Femke": het onderdeel is niet op voorraad.

Als je met "Femke" te maken krijgt, is dat een goed teken dat je een probleem hebt. Zij stuurt je eindeloze mails, maar maakt helemaal niks waar. Ook de live chat kan niet of nauwelijks Nederlands en voorziet niet in gepersonaliseerde oplossingen. VidaXL vindt het helemaal prima als ze je kunnen afschepen voor dagen of weken, terwijl jij al die tijd met de ellende in onzekerheid zit. Bestel hier niet. Besteed iets meer, zeker voor grotere bestellingen. Dit was een simpel rek van vier stangen en het gaat al mis.

Geplaatst op: 15-03-2023
Laatst bewerkt op: 15-03-2023
Geschreven door: Aukje B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Wel snelle bestelling mogelijk, ook levering ging snel. Maar de kwaliteit van het product is super slecht! Goedkoop materiaal en slechte opbouw beschrijving.

Geplaatst op: 04-04-2023
Laatst bewerkt op: 04-04-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrijf kan niet eens het goede huisnummer doorgeven aan vervoersbedrijf

VidaXL heeft verkeerde huisnummer doorgeven aan vervoerder, waardoor wij dus nu al onnodig lang zitten te wachten op het product. Als ze een mailtje gestuurd hadden dat het fout gegaan was, dan wisten we waar we aan toe waren. Nu heb ik het alleen maar ontdekt, omdat ik erachter aan gebeld heb. Als een bedrijf het huisnummer al niet goed over kan nemen....

Geplaatst op: 31-03-2023
Laatst bewerkt op: 31-03-2023
Geschreven door: Kitty N.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier niet!

Bureau van €200 besteld voor mijn dochter die niet in elkaar gezet kon worden omdat de voorbwerkingen en afnetingen niet klopten. Telefonisch contact proberen op te nemen maar de verbinding wordt steeds verbroken na een aantal seconden. Telefonisch contact is dus niet mogelijk. Via de mail het potbleem aangegeven, reactie daarop was de mogelijkheid tot een vergoeding van €25 of het bureau retouren en een nieuwe ontvangen. Gekozen voor het laatste, daarbij wordt wel aangegeven dat het hele bureau weer uit elkaar moet en in de originele verpakking. Een ophaaldag afgesproken, indicatie tijd van ophalen was tussen 8 en 17 dus de hele dag thuis gebleven. Niemand kwam om de pakketten op te halen. Geld terug doen ze niet omdat de 30 dagen verstreken waren, ondanks dat zij een defect product hebben verstuurd. Nu weer opnieuw via mail proberen alsnog iets geregeld te krijgen, maar ik lees hier en op andere plekken dat er tot 3 keer toe geen vervoerder kwam na een hele dag wachten, dus ik heb weinig hoop.

Dus: koop niet bij vidaXL. Het zijn oplichters die al bij heel veel klanten geld uit de zak getroggeld hebben. Het is meer mazzel dan wat anders als je een goed product krijgt. Zodra er iets aan de hand is, krijg je met de klantenservice te maken (of ze zitten ergens in China en werken met vertalingen en scripts, of het is een robot) die je van het kastje naar de muur sturen, nul empathie tonen en eigenlijk niet echt reageren op je mails, maar doen alsof. De laatste reactie die ik kreeg was: dank u voor uw mail. Wij nemen binnen 6 werkdagen contact met u op... De "oplossingen" die geboden worden, zijn niet echt oplossingen. Ik vrees dat dit defecte bureau nooit opgehaald gaat worden en dat ik kan fluiten naar mijn €200 (!) Erg teleurstellend.

Geplaatst op: 25-03-2023
Laatst bewerkt op: 25-03-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer teleurgesteld.

Zetel besteld, mooi afgebeeld
Maar iets heel anders ontvangen, qua kleur, qua kwaliteit, alles Negatief !!!
Reeds contact genomen, niks meer gehoord
Zelfs foto's bijgevoegd
😡😡😡

Geplaatst op: 11-03-2023
Laatst bewerkt op: 11-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kapot product en slechte service

Nachtkastjes besteld en bij het openen van de doos zagen we al gelijk dat er een plankje kapot was. Daar hebben we contact over gehad en we konden ervoor kiezen dat ze een nieuw plankje gingen opsturen. Het kapotte plankje was voor 1 laatje van het kastje, de rest van het kastje kon gewoon in elkaar gezet worden (dit hebben wij dus ook gedaan). Na een aantal dagen krijgen we een mail dat het plankje niet meer te krijgen is. Vervolgens kunnen we kiezen voor een 25 euro voucher of een terugbetaling van 15 euro??? We hebben nu een product wat NIET te gebruiken is. Mail contact met deze oplichters heeft totaal geen zin, ze komen niet met oplossingen en tonen totaal geen begrip of er komt een automatisch antwoord waar je al helemaal niks aan hebt. Bespaar jezelf een hoop gezeik en bestel hier NIET!

Geplaatst op: 11-02-2023
Laatst bewerkt op: 11-02-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Levering prima, maar retorbeleid waardeloos

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Wil K.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een troep

Mensen koop hier niet, wat een troep. Niet zoals op de foto, verlijmd spaanplaat in plaats van (het geadverteerde) massief grenen, bouten en schroeven passen iet of zijn kapot en de klantenservice wil dat ik het ding door de brievenbus prop m het terug te sturen, troep, troep en nog eens troep

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pakket komt niet aan, klantenservice is onbestaande.

Leuke webshop zolang je producten aankomen,
Wanneer je iets niet aangekregen hebt is er eigenlijk geen klantenservice.

Ook voldoen de producten niet aan hun beschrijving.
Verschillende zaken gekocht bij hun die worden beschreven als "Massief hout" welke helemaal geen massief hout zijn.

Wat je aankrijgt wanneer je hun "klantendienst" inschakeld zijn geautomatisserde emails/ en berichten via hun "Live chat" waar je niets verder mee raakt.
Voor mij is dit de laatste aankoop die ik doe bij VidaXl.

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 13-12-2022
Geschreven door: Yannick V.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Toch een tegenvaller....jammer

vandaag de elektrische leunstoel met Bpost afgeleverd ,gelukkig op het éérste zicht geen schade ,want de doos was serieus beschadigd ! Enfin ,uitgepakt en aan de montage begonnen ,ik had niet verwacht dat er zoveel moest gemonteerd worden .MAAR dan duiken de éérste problemen op, ...onduidelijk montage schema, wat dan ook nog niet correct is ! de voorgeschreven bouten volgens het schema kloppen niet , wel het aantal maar niet de lengte .De onderdelen die voor de stevigheid moeten gemonteerd worden is een ramp , zonder een ronde vijl ( of boor ) komen de gaten in de metalen platen niet overeen met de draadstukken die in het houten frame gemonteerd zitten.Als de metalen onderdelen gemonteerd zijn,zie je dat het redelijk scheef zit ...goed bijstellen is NIET mogelijk.Je ziet ook als de stoel gemonteerd is, dat niet alles vooraan links en rechts ,toch niet 100% goed zit .Ga toch nog een poging doen om het nog bij te stellen, de beweging van de motor is ook niet vlotjes ,het is niet in één beweging ...jammer ...misschien om dat het kunst en vliegwerk is om het redelijk in elkaar te krijgen ...het past allemaal niet goed en dat is het probleem .Ik ben er als techneut 100% zeker van , dat bij de productie de sjablonen waar gaten moeten worden geboord,en waar dan de draadstukken inkomen ,niet corrrect zijn geplaatst of geboord. Enfin in feite GEEN aanrader om te kopen en wat de montage betreft ,ben je niet wat technisch aangelegd en heb je geen boor of vijl , dan krijg je dat niet in elkaar .Nog even wil ik vermelden dat ik deze stoel aankocht bij Leenbakker en dat VidaXL een partner is van Leenbakker , de bestelling verliep goed op zondag bestelling geplaatst en woensdag thuis afgeleverd .

Geplaatst op: 21-12-2022
Laatst bewerkt op: 21-12-2022
Geschreven door: FRANCOIS

7 / 10
5/5 3/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel erg ontevreden van klantendienst en meubel

Maar wat een grap Vida XL...
Allereerst kreeg ik meubels van slechte kwaliteit voor een niet te verwaarlozen prijs. De planken zijn niet uitgelijnd, de planken zijn beschadigd, de achterplanken zijn niet in dezelfde maat als de planken, zodat ze elkaar 'raken' in het midden van de vakken, zodat je lelijke lijnen ziet in het midden van de boekenkastvakken... Na zo'n teleurstelling en al 4 verstuurde mails kreeg ik een aanbod:
- een waardebon (van een belachelijk bedrag 10€ en dan 20€ voor de tweede kast)
- of ze stellen voor om me alle slechte planken terug te sturen, maar dan moet ik gedetailleerd aangeven welke ik wil ontvangen (maar dat zijn ze uiteindelijk allemaal)
- of ik kan de kasten terugsturen (maar deze zijn al gebouwd natuurlijk) voor een volledige terugbetaling.
Zeer teleurgesteld over het voorstel, maar omdat we niet alles willen demonteren en terugsturen, accepteren we de (belachelijke) vouchers. We accepteerden de bonnen met een duidelijke verklaring dat we 1 legplank zouden nemen voor hetzelfde bedrag... We hebben het 3 keer verstuurd, want van de eerste keer wordt nooit iets begrepen en we moeten elke mail altijd 3 keer bevestigen! Dan geven ze me pas een code (5 dagen wachten), ik wijs erop dat ze de eerste code vergeten zijn, ze vragen me opnieuw te bevestigen en weer 5 dagen wachten... Eindelijk de 2 bonnen, ik wil deze legplank nemen, onmogelijk om de 2 bonnen voor hetzelfde product te gebruiken, ik ben gedwongen om 2 meubels te nemen!!! maar ik ben totaal ontevreden over uw materiaal, ik heb geen zin om 2 meubels te nemen en opnieuw te moeten betalen voor een slecht materiaal.
Ik dacht dat ik het juiste deed door bij u te kopen, maar ik had naar Ikea moeten gaan, de helft van de prijs voor dezelfde stijl van kast en uiteindelijk van veel betere kwaliteit! Ik zou niet aarzelen om het mensen te laten weten en erover te praten.

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Laidya V.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima retour ervaring!

Ik had een tv-meubel en salontafeltje besteld. Ik zag dat er een hoek was afgebroken toen ik de panelen uit de doos haalde. Ik heb via mail een retour geregeld. Dit was niet vanzelfsprekend omdat de pakketten zwaarder dan 20kg wogen en bijgevolg niet worden aangenomen in parcel shops. Er diende dus een thuisophaling geregeld te worden. De bediende bij VidaXL heeft dit allemaal vlot georganiseerd en prima gecommuniceerd met mij. Ik heb geen enkel slecht woord over het retourgebeuren bij VidaXL!

Geplaatst op: 01-12-2022
Laatst bewerkt op: 02-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering is ...... wij wachten op onze bestelling maar ze kwamen niet we waren zogenaamt niet thuis

we kochten hier een bed wij wachten de geheledag maar nee hoor geen bed wel een mailtje dat we niet thuis waren terwijl we de geheledag er wel waren en uit het keuken raam hebben gehangen voor wachten op het bed ze kwamen dus niet en dan de leugen dat we er niet waren aan de klantenservice heb je ook niets dan kom je ook geen steek verder mee dus gewoon een but zaak die de afspraken niet na komen geld is binnen daarna kun je het zelf uitzoeken

Geplaatst op: 01-01-2023
Laatst bewerkt op: 01-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Spaar u geld en tijd

Spaar u geld!!!
Keukenkasten besteld,rommel rommel!!!
Totaal 13 keukenkasten besteld,allemaal heel mooi netjes verpakt,dozen aangekomen in goede staat, Maaaar als je de dozen opent zijn ze allemaal beschadigd hoeken stuk,gaten komen niet overeen,handgreep gaten moet je zelf boren,deuren beschadigd,
Klantendienst mail met fotos gestuurd, geen reactie!
Vida xl jullie verdiennen nog geen 1ster!
Kortom spaar u geld en tijd!!,

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Oguz O.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte kwaliteit goederen

Wij hadden een verhoogd toilet besteld met wc bril .
Bij levering bleek de bril niet compleet en het toilet gerepareerd na beschadiging .
Na 38 e-mails was nog niets opgelost , wij hebben toen geschreven dat we bij een bouwmarkt een toilet zouden kopen en ons verlies a' € 144,00 zouden nemen . En verder hierover niet meer te corresponderen.
na dit bericht te hebben verstuurd naar vidaxl.com en vidaxl.be konden ze wel in één e-mail zeggen dat dat ok was .
Had ik voordien maar de reviews beken dan had ik niet besteld er waren heel veel negatieve bij.
Ook bij quote 500 en vidaxl was nog slechter.
Dus pas op bij bestellen

Geplaatst op: 23-11-2022
Laatst bewerkt op: 23-11-2022
Geschreven door: Aard S.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VidaXL


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
VanKaarsTotServet logo
VanKaarsTotServet
1 beoordeling
10
Ador logo
Ador
4 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 198 beoordelingen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VidaXL actief?

VidaXL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen , kunst , meubels , tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VidaXL reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie