VidaXL logo

VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
VidaXL logo
Website
vidaxl.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VidaXL

Of je nu een mooie voetbaltafel, een loungebank of een schommel voor je baby zoekt. Je hebt niet altijd zin om de stad in te gaan. Hoe gemakkelijk is het om een webshop te vinden waar je zo ongeveer alles in een keer kunt bestellen. Misschien zelfs wel meteen het voer voor je huisdier. Zo ben je in een keer weer klaar en heb je alles wat je nodig hebt in huis. Zoek jij naar zo’n winkel, dan kan het maar zo dat je terechtkomt bij VidaXL. Voordat je een bestelling plaatst, ben je nog even benieuwd naar recensies over dit bedrijf? Je hebt groot gelijk. Dat is de handigste manier om meer te weten te komen over VidaXL. Hoe ervaren andere consumenten deze shop? Zijn ze tevreden over de levering, over de producten en over de klantenservice? Lees je vaak in reviews dat mensen klachten moesten indienen of kom je in geen enkele beoordeling het onderwerp klacht tegen? Voor recensies van andere mensen zit je op deze pagina helemaal goed. Wij hebben ze voor je verzameld en handig op een rijtje gezet.

Over VidaXL

VidaXL is een internationaal bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Venlo heeft gevestigd. Je vindt in deze shop een heel uitgebreid en verrassend assortiment op het terrein van onder meer huis, tuin, meubelen en sportartikelen. Dit bedrijf startte in 2006. Twee jonge ondernemers besloten heel kleinschalig online allerlei producten te verkopen op verschillende platformen. Gezien het grote succes, besloten zij een eigen merk te starten. Zo begon VidaXL. Het aantal producten groeide in de loop der jaren enorm. Dit bedrijf kiest voor concurrerende prijzen. Dit doen ze door steeds op zoek te gaan naar kostenbesparende maatregelen. Zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Ze kiezen onder meer voor gericht zoeken op de vraag van de consument, in bulk rechtstreeks inkopen en gebruik maken van een eigen fabriek. Als klant krijg je van VidaXL verschillende beloften, waaronder de garantie van een goede prijs en een uitstekende klantenservice.

Waarom kiezen voor VidaXL

Het handige aan VidaXL is dat je enorm veel producten in een shop bij elkaar hebt. De categorieën waarin je kunt zoeken zijn onder meer tuin, meubels, baby, peuter, dierbenodigdheden, sport en ontspanning. Als je bij een webshop een groot aantal artikelen bestelt, dan vervallen over het algemeen de verzendkosten. Bij VidaXL heb je niet te maken met een bepaald bedrag. De bestelling wordt altijd gratis bij je thuis afgeleverd. Ben je niet tevreden over een of meerdere producten, dan heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. Ook dat is voor jou als klant helemaal gratis. Ben jij zo iemand die graag helemaal zelf bepaalt hoe je een online bestelling betaalt? Dan heb je bij dit bedrijf keus in overvloed. Je kunt betalen door middel van PayPal, Mastercard, Visa, iDeal, bankoverschrijving of achteraf. Er is dus voor elk wat wils. Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen, dan is het een goed idee om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Deze kun je ook op elk gewenst moment zonder problemen weer stop zetten.

Is VidaXL betrouwbaar?

VidaXL is al in 2006 begonnen met het online verkopen van allerlei producten. Gezien het feit dat deze winkel zo enorm gegroeid is, kun je concluderen dat het met de betrouwbaarheid helemaal in orde is. Ook met de klantenservice is het helemaal in orde. Je kunt op allerlei manieren contact opnemen als je vragen of klachten hebt.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan vraagt VidaXL van je of je deze zo snel mogelijk wilt melden. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Heb je een vraag over een artikel, het retourneren van een product of de levertijd? De kans is heel groot dat het antwoord te vinden is bij de veel gestelde vragen. Deze zijn handig per onderwerp gesorteerd. Wil je toch zelf contact opnemen, dan kun je een groot gedeelte van de dag chatten met een medewerker. Het voordeel hiervan is dat je meteen een antwoord ontvangt. Verder is het mogelijk om te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij vaste klant bij VidaXL? Heb je een cadeau voor iemand nodig, dan zoek je eerst in deze shop? Of heb je hier een paar keer iets gekocht? Laat in ieder geval een recensie achter. Zo help je een ander. Je geeft namelijk een beter beeld van deze shop. Jouw ervaring helpt.

Gerelateerde bedrijven

KluizenWinkel.com logo
KluizenWinkel.com
2 beoordelingen
9,5
House Of Nutrition logo
House Of Nutrition
2 beoordelingen
9,5
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9
8,0
66% zou hier weer kopen
44 beoordelingen
Onze beoordeling over vidaxl.nl

VidaXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop VidaXL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VidaXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VidaXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VidaXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van vidaxl.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VidaXL.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Keurig op tijd geleverd voor een goede

Keurig op tijd geleverd voor een goede prijs . Ook de kwaliteit komt overeen met het voorbeeld op de site.

Geplaatst op: 16-09-2021
Geschreven door: Serina S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niets kopen hier

Retourneren wordt opzettelijk moeilijk gemaakt, twijfelachtige verkoper. Ik zou ergens anders wat kopen.

Geplaatst op: 16-09-2021
Geschreven door: Alex V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Doen wat ze beloven goede kwaliteit

zeer te vrede over service

Geplaatst op: 16-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bijzondere en heel gewone producten tegen heel schappelijke prijzen pp

Zie boven

Geplaatst op: 10-09-2021
Geschreven door: Emco H.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn

Ik vind VidaXl een top bedrijf, Geweldige kwaliteit, een super service en een snelle bezorging!

Geplaatst op: 06-09-2021
Geschreven door: Lilian

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering e n netjes verpakt

Snelle levering e n netjes verpakt

Geplaatst op: 06-09-2021
Geschreven door: Daphne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dit is een aanrader.

Snel, goed materiaal en niet tevergeten ze zijn stuk voot stuk vriendelijk en heel behulpzaam , mocht er ooit iets niet goed gaan staan ze er voor je . Dus DOEN vidaXL.nl. ga eens kijken weet zeker dat je er iets vind.

Geplaatst op: 27-08-2021
Geschreven door: Sanne L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service en snelle levering

Ik ben erg blij met de aankoop die ik heb gedaan,een zeer goede prijs en goed materiaal en de levering was ook snel.

Geplaatst op: 26-08-2021
Geschreven door: Janus V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer matig tevreden.

De kwaliteit van het materiaal vind ik zeer slecht. Daarbij is het materiaal beschadigd. De passing van de meubelstukken is slecht. Materiaal van IKEA was beter.

Geplaatst op: 13-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar

Betrouwbaar. Producten kloppen met het voorgestelde en de levering is prima

Geplaatst op: 12-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed

Makkelijke website om te bestellen, levering snel. Tevreden met het product.

Geplaatst op: 12-08-2021
Geschreven door: Hilma B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Al meerdere dingen besteld en ben zeer tevreden

Kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben met de bestelde spullen, met de bezorging nog wel eens een probleem gehad.

Geplaatst op: 04-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed lezen voor je besteld

Op zich vlotte levering en service, je moet wel goed kijken voor je besteld, het ene is prima kwaliteit het ander echt bagger.

Geplaatst op: 03-08-2021
Geschreven door: Truida S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lijm was niet goed

had traptegels besteld, maar de lijm was niet goed verdeeld op een aantal tegels; soms heel veel op 1 plek (zoveel dat het bobbels gaf) en op andere plekken bijna geen lijm. Daardoor zitten de tegels niet overal goed vast. Ik had ermee terug kunnen gaan, maar had daar even geen zin in. Ik zou ze alleen opnieuw bestellen als ik weet dat de lijm beter is verdeeld. Misschien was dit een fabrieksfout?

Geplaatst op: 03-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

De bestelde opbergtrolley was er binnen 2 dagen. Waar er 4 voor stonden.
Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger van Packs.
Alles was compleet en snel in elkaar te zetten. Voor mijn hobbyspullen is de kwaliteit prima. De witte lades zijn in werkelijkheid enigszins doorzichtig maar dat vind ik geen probleem. Ze zijn wel stevig. De prijs is misschien wat aan de hoge kant, maar de trolley is functioneel en handig in gebruik.

Gezien alle behoorlijk negatieve reviews was ik toch enigszins huiverig om te bestellen. De gok toch maar genomen en ik ben tevreden. Maar ik heb dan ook niets te maken gehad met de klantenservice of retourneren.

Geplaatst op: 03-07-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel goede service.

Heel goede service. Ik heb een zonwering gekocht, na de instaliatie wegens de onweer is het gevallen van mijn terras. Ik heb naar vidaxl email gestuurd en ik heb direct een antwoord gekregen. Zij hebben mij alle gebroken onderdelen gestuurd en na 8 dagen heb ik het ontvangen. Zeer klanten vriendelijke mensen. Ik zal zeker nog iets van daar kopen.

Geplaatst op: 01-07-2021
Geschreven door: Viktorija

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bank met bijzettafeltje

We hebben bij VidaXL een bank met bijzettafeltje besteld en is netjes volgens afspraak geleverd, goed verpakt en de kwaliteit is ook prima.

Geplaatst op: 07-04-2021
Geschreven door: Bas C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima levering

Pas een nieuwe halterset gekocht bij VidaXL. Het bestelprocess was erg goed en het pakketje kwam binnen op aangegeven tijd. Fijn zaken doen met dit bedrijf.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit

Ik heb hier een aantal spullen besteld en de producten zijn relatief goedkoop en je krijgt ook echt waar je voor betaald dus de kwaliteit prijs verhouding is erg goed op deze webshop.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Merle T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima website

Ik heb onlangs bij VidaXL ligbedden voor in de tuin besteld. Prima kwaliteit voor een lage prijs. De levering en service was ook goed. Laat de zon maar komen.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Bo P.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Vorige week een kledingrek besteld bij Vidaxl. Werd snel geleverd en ziet er top uit!

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Wim K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Product is veel te stug en blijft lang nat na regen

De trampoline mat was erg moeilijk te bevestigen omdat hij wat te klein was ondanks opmeten vooraf en specificatie. De mat zelf is erg stug en na regenval blijft hij ontzettend lang nat

Geplaatst op: 12-08-2021
Geschreven door: Rianne A.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne stoel

Ik heb hier een gamestoel gekocht voor mijn gaming setup en ik ben er super blij mee. Hij was erg goedkoop wat eerst een beetje verdacht leuk maar hij is van goede kwaliteit dus ik ben er erg blij mee!

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: Sarah B.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht product maar de service naderhand was prima!

Ik heb een verhonger voor de wasmachine en de droger gekocht. Het was een ramp om het in elkaar te zetten! Koste uren! De machines erop gezet en de laden erin geschoven! Die zaten helemaal scheef! Ik heb een klacht ingediend en die hebben ze goed behandeld!

Geplaatst op: 19-08-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Onduidelijk retourbeleid

Verkeerd product geleverd via externe verkoper. Vidaxl/ klantenservice niet telefonisch bereikbaar. Op de website is het retourbeleid vd verkoper niet te vinden, of althans zeer lastig. Dit lijkt in strijd met consumentenrecht. Al met al geen aanbeveling.

Geplaatst op: 10-07-2021
Geschreven door: Rik M.

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Toen ik besteld had stond dat het even kon duren maar tot mijn verbazing was het na een paar dagen al geleverd. Alles was ook super goed verpakt en kwam netjes binnen.

Geplaatst op: 08-05-2021
Geschreven door: Roy E.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn contact

Ik had hier een product besteld wat bij de levering beschadigd was dus toen heb ik contact opgenomen via de mail. Toen hebben ze bijna direct een nieuw product geleverd waar ik heel blij mee ben.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: Teun H.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Matig

De website geeft niet de werkelijke voorraad weer. Moest daar telf achter komen, daar gewenste artikel niet bestelbaar was.
Gevraagd om de levering een 30 mijn van t e voren te melden om zo iemand op t aflever adres te hebben Een kerk is geen huis en niet 7 dg per week bezet. Ging dus ook prompt fout. Gelukkig ging iemand even wat neer zetten in de kerk op t moment van levering Maar niet gebeld

Geplaatst op: 08-08-2021
Geschreven door: GKk

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer klant onvriendelijke klachtenbehandeling

Tuinligbed gekocht eind Maart, na 3,5 maand gebruik brak de rugleuning, zonder enige aanwijsbare reden, af. Klacht gemeld.Kreeg een e-mail met 3 opties, te weten: 40 euro terugbetaald, nieuwe onderdelen![bij afgebroken rugleuning??] of hele product retour, maar dan wel ongebruikt en in originele verpakking. Geen woord over een product dat gebruikt is en ondeugdelijk blijkt te zijn! Geprobeert[een hele dag] telefonisch kontakt te maken, uiteraard niet gelukt. Het hele verhaal over de afhandeling van de klacht was zó onduidelijk dat ik, uit wanhoop, maar gekozen heb voor 40 euro terugbetaling[ligbed kostte 113 euro] Bij dit bedrijf zal ik NOOIT meer iets kopen.

Geplaatst op: 15-07-2021
Geschreven door: I.M.J. H.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Rampzalig

We hadden een houten tuinhuis besteld, 3 op 2 meter ongeveer. Bestellen ging goed, alles erna rampzalig. 1 levering komt aan. Paar planken hout, nog te weinig voor een hondenhok. Nagevraagd op de site. 8 pakketten extra moeten er komen. Steeds alleen hout, geen schroeven, scharnieren... 6 weken later, 10tallen chats verder nog steeds niet. De chat geeft t door, geeft t aan support, escaleert, bla bla bla. Maar resultaat is nul. Geen resultaten, geen leveringen, geen gevolg. Elke chat is van 0 beginnen. Pffff

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VidaXL


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KluizenWinkel.com logo
KluizenWinkel.com
2 beoordelingen
9,5
House Of Nutrition logo
House Of Nutrition
2 beoordelingen
9,5
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 44 beoordelingen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,0 gekregen, waarbij 66% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VidaXL actief?

VidaXL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen , baby , dierenwinkels , kantoor , speelgoed , spellen , sport & fitness , warenhuizen , kunst , meubels , tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VidaXL reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie