VidaXL logo

VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
86
VidaXL logo
Website
vidaxl.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VidaXL

Of je nu een mooie voetbaltafel, een loungebank of een schommel voor je baby zoekt. Je hebt niet altijd zin om de stad in te gaan. Hoe gemakkelijk is het om een webshop te vinden waar je zo ongeveer alles in een keer kunt bestellen. Misschien zelfs wel meteen het voer voor je huisdier. Zo ben je in een keer weer klaar en heb je alles wat je nodig hebt in huis. Zoek jij naar zo’n winkel, dan kan het maar zo dat je terechtkomt bij VidaXL. Voordat je een bestelling plaatst, ben je nog even benieuwd naar recensies over dit bedrijf? Je hebt groot gelijk. Dat is de handigste manier om meer te weten te komen over VidaXL. Hoe ervaren andere consumenten deze shop? Zijn ze tevreden over de levering, over de producten en over de klantenservice? Lees je vaak in reviews dat mensen klachten moesten indienen of kom je in geen enkele beoordeling het onderwerp klacht tegen? Voor recensies van andere mensen zit je op deze pagina helemaal goed. Wij hebben ze voor je verzameld en handig op een rijtje gezet.

Over VidaXL

VidaXL is een internationaal bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Venlo heeft gevestigd. Je vindt in deze shop een heel uitgebreid en verrassend assortiment op het terrein van onder meer huis, tuin, meubelen en sportartikelen. Dit bedrijf startte in 2006. Twee jonge ondernemers besloten heel kleinschalig online allerlei producten te verkopen op verschillende platformen. Gezien het grote succes, besloten zij een eigen merk te starten. Zo begon VidaXL. Het aantal producten groeide in de loop der jaren enorm. Dit bedrijf kiest voor concurrerende prijzen. Dit doen ze door steeds op zoek te gaan naar kostenbesparende maatregelen. Zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Ze kiezen onder meer voor gericht zoeken op de vraag van de consument, in bulk rechtstreeks inkopen en gebruik maken van een eigen fabriek. Als klant krijg je van VidaXL verschillende beloften, waaronder de garantie van een goede prijs en een uitstekende klantenservice.

Waarom kiezen voor VidaXL

Het handige aan VidaXL is dat je enorm veel producten in een shop bij elkaar hebt. De categorieën waarin je kunt zoeken zijn onder meer tuin, meubels, baby, peuter, dierbenodigdheden, sport en ontspanning. Als je bij een webshop een groot aantal artikelen bestelt, dan vervallen over het algemeen de verzendkosten. Bij VidaXL heb je niet te maken met een bepaald bedrag. De bestelling wordt altijd gratis bij je thuis afgeleverd. Ben je niet tevreden over een of meerdere producten, dan heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. Ook dat is voor jou als klant helemaal gratis. Ben jij zo iemand die graag helemaal zelf bepaalt hoe je een online bestelling betaalt? Dan heb je bij dit bedrijf keus in overvloed. Je kunt betalen door middel van PayPal, Mastercard, Visa, iDeal, bankoverschrijving of achteraf. Er is dus voor elk wat wils. Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen, dan is het een goed idee om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Deze kun je ook op elk gewenst moment zonder problemen weer stop zetten.

Is VidaXL betrouwbaar?

VidaXL is al in 2006 begonnen met het online verkopen van allerlei producten. Gezien het feit dat deze winkel zo enorm gegroeid is, kun je concluderen dat het met de betrouwbaarheid helemaal in orde is. Ook met de klantenservice is het helemaal in orde. Je kunt op allerlei manieren contact opnemen als je vragen of klachten hebt.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan vraagt VidaXL van je of je deze zo snel mogelijk wilt melden. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Heb je een vraag over een artikel, het retourneren van een product of de levertijd? De kans is heel groot dat het antwoord te vinden is bij de veel gestelde vragen. Deze zijn handig per onderwerp gesorteerd. Wil je toch zelf contact opnemen, dan kun je een groot gedeelte van de dag chatten met een medewerker. Het voordeel hiervan is dat je meteen een antwoord ontvangt. Verder is het mogelijk om te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij vaste klant bij VidaXL? Heb je een cadeau voor iemand nodig, dan zoek je eerst in deze shop? Of heb je hier een paar keer iets gekocht? Laat in ieder geval een recensie achter. Zo help je een ander. Je geeft namelijk een beter beeld van deze shop. Jouw ervaring helpt.

Reviews over VidaXL

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
8 beoordelingen
5,1
VanKaarsTotServet logo
VanKaarsTotServet
1 beoordeling
10
Ador logo
Ador
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

5,7
36% zou hier weer kopen
178 beoordelingen
Onze beoordeling over VidaXL

VidaXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop VidaXL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VidaXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VidaXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VidaXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van vidaxl.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VidaXL.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kut, in de zeik genomen

Kas gekocht in september. December opgezet. Zo wankel als de pest. 1 windje en de stangen breken doormidden. Klanten service doet er niks mee. Weg 400 euro. Ik bestel hier nooit meer wat. Wat een oplichters

Geplaatst op: 22-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Levering prima, maar retorbeleid waardeloos

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Wil K.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een troep

Mensen koop hier niet, wat een troep. Niet zoals op de foto, verlijmd spaanplaat in plaats van (het geadverteerde) massief grenen, bouten en schroeven passen iet of zijn kapot en de klantenservice wil dat ik het ding door de brievenbus prop m het terug te sturen, troep, troep en nog eens troep

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pakket komt niet aan, klantenservice is onbestaande.

Leuke webshop zolang je producten aankomen,
Wanneer je iets niet aangekregen hebt is er eigenlijk geen klantenservice.

Ook voldoen de producten niet aan hun beschrijving.
Verschillende zaken gekocht bij hun die worden beschreven als "Massief hout" welke helemaal geen massief hout zijn.

Wat je aankrijgt wanneer je hun "klantendienst" inschakeld zijn geautomatisserde emails/ en berichten via hun "Live chat" waar je niets verder mee raakt.
Voor mij is dit de laatste aankoop die ik doe bij VidaXl.

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 13-12-2022
Geschreven door: Yannick V.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Toch een tegenvaller....jammer

vandaag de elektrische leunstoel met Bpost afgeleverd ,gelukkig op het éérste zicht geen schade ,want de doos was serieus beschadigd ! Enfin ,uitgepakt en aan de montage begonnen ,ik had niet verwacht dat er zoveel moest gemonteerd worden .MAAR dan duiken de éérste problemen op, ...onduidelijk montage schema, wat dan ook nog niet correct is ! de voorgeschreven bouten volgens het schema kloppen niet , wel het aantal maar niet de lengte .De onderdelen die voor de stevigheid moeten gemonteerd worden is een ramp , zonder een ronde vijl ( of boor ) komen de gaten in de metalen platen niet overeen met de draadstukken die in het houten frame gemonteerd zitten.Als de metalen onderdelen gemonteerd zijn,zie je dat het redelijk scheef zit ...goed bijstellen is NIET mogelijk.Je ziet ook als de stoel gemonteerd is, dat niet alles vooraan links en rechts ,toch niet 100% goed zit .Ga toch nog een poging doen om het nog bij te stellen, de beweging van de motor is ook niet vlotjes ,het is niet in één beweging ...jammer ...misschien om dat het kunst en vliegwerk is om het redelijk in elkaar te krijgen ...het past allemaal niet goed en dat is het probleem .Ik ben er als techneut 100% zeker van , dat bij de productie de sjablonen waar gaten moeten worden geboord,en waar dan de draadstukken inkomen ,niet corrrect zijn geplaatst of geboord. Enfin in feite GEEN aanrader om te kopen en wat de montage betreft ,ben je niet wat technisch aangelegd en heb je geen boor of vijl , dan krijg je dat niet in elkaar .Nog even wil ik vermelden dat ik deze stoel aankocht bij Leenbakker en dat VidaXL een partner is van Leenbakker , de bestelling verliep goed op zondag bestelling geplaatst en woensdag thuis afgeleverd .

Geplaatst op: 21-12-2022
Laatst bewerkt op: 21-12-2022
Geschreven door: FRANCOIS

7 / 10
5/5 3/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel erg ontevreden van klantendienst en meubel

Maar wat een grap Vida XL...
Allereerst kreeg ik meubels van slechte kwaliteit voor een niet te verwaarlozen prijs. De planken zijn niet uitgelijnd, de planken zijn beschadigd, de achterplanken zijn niet in dezelfde maat als de planken, zodat ze elkaar 'raken' in het midden van de vakken, zodat je lelijke lijnen ziet in het midden van de boekenkastvakken... Na zo'n teleurstelling en al 4 verstuurde mails kreeg ik een aanbod:
- een waardebon (van een belachelijk bedrag 10€ en dan 20€ voor de tweede kast)
- of ze stellen voor om me alle slechte planken terug te sturen, maar dan moet ik gedetailleerd aangeven welke ik wil ontvangen (maar dat zijn ze uiteindelijk allemaal)
- of ik kan de kasten terugsturen (maar deze zijn al gebouwd natuurlijk) voor een volledige terugbetaling.
Zeer teleurgesteld over het voorstel, maar omdat we niet alles willen demonteren en terugsturen, accepteren we de (belachelijke) vouchers. We accepteerden de bonnen met een duidelijke verklaring dat we 1 legplank zouden nemen voor hetzelfde bedrag... We hebben het 3 keer verstuurd, want van de eerste keer wordt nooit iets begrepen en we moeten elke mail altijd 3 keer bevestigen! Dan geven ze me pas een code (5 dagen wachten), ik wijs erop dat ze de eerste code vergeten zijn, ze vragen me opnieuw te bevestigen en weer 5 dagen wachten... Eindelijk de 2 bonnen, ik wil deze legplank nemen, onmogelijk om de 2 bonnen voor hetzelfde product te gebruiken, ik ben gedwongen om 2 meubels te nemen!!! maar ik ben totaal ontevreden over uw materiaal, ik heb geen zin om 2 meubels te nemen en opnieuw te moeten betalen voor een slecht materiaal.
Ik dacht dat ik het juiste deed door bij u te kopen, maar ik had naar Ikea moeten gaan, de helft van de prijs voor dezelfde stijl van kast en uiteindelijk van veel betere kwaliteit! Ik zou niet aarzelen om het mensen te laten weten en erover te praten.

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Laidya V.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima retour ervaring!

Ik had een tv-meubel en salontafeltje besteld. Ik zag dat er een hoek was afgebroken toen ik de panelen uit de doos haalde. Ik heb via mail een retour geregeld. Dit was niet vanzelfsprekend omdat de pakketten zwaarder dan 20kg wogen en bijgevolg niet worden aangenomen in parcel shops. Er diende dus een thuisophaling geregeld te worden. De bediende bij VidaXL heeft dit allemaal vlot georganiseerd en prima gecommuniceerd met mij. Ik heb geen enkel slecht woord over het retourgebeuren bij VidaXL!

Geplaatst op: 01-12-2022
Laatst bewerkt op: 02-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering is ...... wij wachten op onze bestelling maar ze kwamen niet we waren zogenaamt niet thuis

we kochten hier een bed wij wachten de geheledag maar nee hoor geen bed wel een mailtje dat we niet thuis waren terwijl we de geheledag er wel waren en uit het keuken raam hebben gehangen voor wachten op het bed ze kwamen dus niet en dan de leugen dat we er niet waren aan de klantenservice heb je ook niets dan kom je ook geen steek verder mee dus gewoon een but zaak die de afspraken niet na komen geld is binnen daarna kun je het zelf uitzoeken

Geplaatst op: 01-01-2023
Laatst bewerkt op: 01-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Spaar u geld en tijd

Spaar u geld!!!
Keukenkasten besteld,rommel rommel!!!
Totaal 13 keukenkasten besteld,allemaal heel mooi netjes verpakt,dozen aangekomen in goede staat, Maaaar als je de dozen opent zijn ze allemaal beschadigd hoeken stuk,gaten komen niet overeen,handgreep gaten moet je zelf boren,deuren beschadigd,
Klantendienst mail met fotos gestuurd, geen reactie!
Vida xl jullie verdiennen nog geen 1ster!
Kortom spaar u geld en tijd!!,

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Oguz O.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte kwaliteit goederen

Wij hadden een verhoogd toilet besteld met wc bril .
Bij levering bleek de bril niet compleet en het toilet gerepareerd na beschadiging .
Na 38 e-mails was nog niets opgelost , wij hebben toen geschreven dat we bij een bouwmarkt een toilet zouden kopen en ons verlies a' € 144,00 zouden nemen . En verder hierover niet meer te corresponderen.
na dit bericht te hebben verstuurd naar vidaxl.com en vidaxl.be konden ze wel in één e-mail zeggen dat dat ok was .
Had ik voordien maar de reviews beken dan had ik niet besteld er waren heel veel negatieve bij.
Ook bij quote 500 en vidaxl was nog slechter.
Dus pas op bij bestellen

Geplaatst op: 23-11-2022
Laatst bewerkt op: 23-11-2022
Geschreven door: Aard S.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht!! Ik moet dubbel betalen, terwijlik al betaald heb, dus dubbel. Met bewijs hiervoor.!,

Ik had een kast gekocht bij vidaXL, betaald bij Klara na aflevering. Toen begon het gedoe. Ik had een pakketje wat bij mij besteld was en niet voor mij was afgeleverd bij de klant in mijn buurt. Hiervoor met vidaXL gebeld. Kosten € 6,00. Bewijs dat ik dit bedrag niet hoefde te betalen. Dit is niet doorgegeven aan Klara.
Nu moet ik nog een keer betalen, dubbel dus. Ondanks mijn hulp bij verkeerd bezorgd pakket.
Vaak naar vidaXL, Klara en inningsbureau gemaild met alle bewijzen.
Laatste bericht, het klopt zoals ik gezegd had!, Maar ………… ik moet toch betalen. Ik laat het nu maar op zijn beloop,, want reageren heeft geen enkele zin bij deze bedrijven.
Maar dubbel betalen doe ik niet!
Ik zal nooit meer iets kopen bij vida XL en voortaan gooi ik alles weer terug in de brievenbus!
Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf, zonder klantenservice!,

Geplaatst op: 22-11-2022
Laatst bewerkt op: 22-11-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Onprofessioneel

Service en communicatie onbetrouwbaar!

Geplaatst op: 01-12-2022
Laatst bewerkt op: 01-12-2022
Geschreven door: Anita S.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht product

Zeer zeer slecht product, haal t uit de verpakking en zit vol met krassen en beschadigingen. Ik stuur een bericht incl fotos naar klantenservice en krijg een bericht dat ik afgekocht word voor 29 euro terwijl mijn artikel 130 euro heeft gekost. Pure oplichting.

Geplaatst op: 23-11-2022
Laatst bewerkt op: 23-11-2022
Geschreven door: Nelleke B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Als ik een cadeaubon voor VidaXL zou krijgen, zou ik deze meteen in de prullenbak gooien

Laatst een salontafel en tv meubel gekocht bij Vida XL. De kwaliteit was ronduit belachelijk goedkoop! De randen van de zwarte salontafel zijn niet even gelakt als derest, dus zie je de neutrale houtkleur er doorheen. Ook zijn de randen erg scherp en niet goed geschuurd. De salontafel heeft een open inkijk van voor en achter, normaal gesproken krijg je dan voor de schroeven van die ronde dingetjes die je erop zet zodat het mooi is afgewerkt. Dit was helaas niet zo. Ziet er heel slordig uit. Nooit meer Vida xl voor mij. Schandalig dat de reclames nog op tv te zien zijn! Wat betreft de tv meubel: zelfde verhaal. Materialen waren scheef, instructiebkekje was erg vaag (geldt ook voor de salontafel) Je moet ook zelf zagen. Nooit meer!

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Maandag besteld en betaald volgende dag stond afgeleverd erbij zonder track en trace code niets ontvangen en bedrijf niet te bereiken
Shit bedrijf

Geplaatst op: 17-11-2022
Laatst bewerkt op: 17-11-2022
Geschreven door: Leo S.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit

Metalen bedframe met lattenbodem gekocht voor mijn dochter. Binnen twee weken middenstang doorgezakt. Onderdeel opnieuw besteld, een paar weken verder hetzelfde probleem. VidaXL stelt een schadevergoeding voor van € 20...

Geplaatst op: 27-11-2022
Laatst bewerkt op: 27-11-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Ligbed in mei gekocht. Na 3 keer zitten kapot. Geen geld terug, maar wel de mogelijkheid tot een ander artikel kiezen voor hetzelfde geld. Begin sept tv meubel kapot geleverd en dit terwijl de doos in perfecte staat was (kapot ingepakt). Gevraagd de kapotte onderdelen te vervangen. Dit werd geweigerd, omdat ze niet op voorraad waren. Hele tv meubel retour. Nu wachten op een nieuwe. Wat overigens tussendoor weer vergeten was door vida xl. Na elke handeling hebben we zelf contact moeten zoeken. Ben benieuwd wat er nu weer mis gaat. Conclusie: slechte kwaliteit en een zeer slechte klantenservice.

Geplaatst op: 13-10-2022
Laatst bewerkt op: 13-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf.!

Geen complete levering.
Afhandeling waardeloos!

Geplaatst op: 28-10-2022
Laatst bewerkt op: 28-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen geld terug bij retourneren. Pakket zogenaamd kwijt

Geef mensen geld terug als ze retourneren. Niet zeuren dat pakket kwijt is

Geplaatst op: 22-10-2022
Laatst bewerkt op: 22-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed bezorgd, mooi bijzettafeltje

Het is goed afgeleverd, weliswaar 2 dagen te laat.
Verder goed verzorgd en ingepakt

Geplaatst op: 11-10-2022
Laatst bewerkt op: 11-10-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijk

Verschrikkelijk!!! Veel onderdelen ontbreken, sommige onderdelen zijn fout geleverd, boekjes die er bij horen zijn super onduidelijk. Kwaliteit is zeer slecht!!! Beter even langs Ikea…

Geplaatst op: 25-09-2022
Laatst bewerkt op: 25-09-2022
Geschreven door: Julia S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling incompleet en nooit geld terug

Ik heb een tijd geleden een kast besteld bij vidaXL. Bij levering miste er planken waardoor ik mijn kast niet in elkaar kon zetten. Na maanden van emails sturen naar vidaXL was hun oplossing om mij een 20 euro giftcard te sturen als comensatie voor een kast van 120 euro die ik nooit in elkaar heb kunnen zetten omdat er onderdelen miste. De verschrikkelijke klantenservice probeert totaal je te helpen met je problemen maar probeert gewoon je geld te houden.

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Jiorgos N.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kwalitatief sterk ondermaats

Ik bestelde een houten hondenmand. De bestelling en levering verliepen vlot. Het materiaal echter is waardeloos. Geen 5 euro waard. De handleiding om ze in elkaar te zetten is heel onduidelijk. Voorgeboorde gaten op plaatsen waar er geen moeten zijn en die dus zichtbaar blijven, slecht geverfd, lijmresten op het hout (vanwaar ze komen is onduidelijk want het zijn allemaal afzonderlijke delen), uren werk voor een belabberd resultaat. Voor mij, eerste keer en laatste keer dat ik hier iets aankoop. Ik veronderstel dat de goede score enkel berekend wordt op de sterren die men moet geven voor bestelproces, prijs, service en levering. Vandaar de hoge scores. Als het product moet mee beoordeeld worden gaat het heel wat minder zijn.
Ik heb voor het aantal sterren dus het product meegeteld.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Marir V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een flutkussen

We bestelden een schommelbank voor in de tuin, de eerste levering bevatte een deel van de planken en we moesten met foto's laten zien wat er al binnen was, niet leuk, maar na een paar dagen kwam de rest.

Toen we later een kussen bestelden en deze binnen kwam, schrokken we. Er was blijkbaar een nieuwe serie laten maken, want deze zag er absoluut niet uit zoals op het plaatje, wat een flop. Het kussen is slap, dun en helemaal niet comfortabel. Een echte miskoop.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Hetty V.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop noooit meer wat bij vidaxl

heb ik hier een fauteuil besteld. De bestelling had al vertraging. Daarna bleek artikel te laag, echt niet normaal laag.
Dus geprobeerd deze artikel te retourneren.
gelukkig via klarna (dus niets betaald nog).
gemaild naar deze bedrijf het aanmelden, en het verkrijgen van een retourbewijs.
dat heeft 3 dagen geduurd , doordat ik er achter aan bleef mailen. Daarna verstuurd, per post. Dus een hele operatie om deze artikel bij een postnl punt te krijgen.
vervolgens heeft het 5 weken geduurt voordat het was afgemeld bij klarna. Ik dacht ik bel dit keer dan gaat het sneller.
het heeft me uiteindelijk meer dan 5 euro gekost deze gesprekje van 5 minuten.
omdat het buiten mijn bundel viel zo een nul 8000 nummer.
bleek de dame me niet te kunnen helpen. moest perse mijn retourbewijs van de postnl. naar hun opsturen. dan pas werd het afgemeld bij klarna.
op de retourbewijs stonden ook andere artikelen die ik retour had gezonden van ander bedrijven. Snap je dat ik dit dus een inbreuk op mijn privacy vond.
en uiteindelijk nog 5 dagen gewacht. Voordat het werd afgeschreven bij klarna.
dus heeft het me meer gekost. dan het wat heeft opgeleverd.
ook een manier van geld bij mensen aftetroggelen

Geplaatst op: 25-08-2022
Laatst bewerkt op: 25-08-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberde retourservice! waardeloos

Na bestelling wilde ik gebruik maken van mijn herroepingsrecht om het product terug te sturen. Wat een gedoe! Onmogelijk om direct contact te maken en/of een retouradres te vinden met gratis terugname. Belabberd en misleidend!

Geplaatst op: 16-09-2022
Laatst bewerkt op: 16-09-2022
Geschreven door: Alex V.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
ONBETROUWBAAR

Leveringen zijn niet volledig.
onderdelen worden niet opgestuurd.
Alle antwoorden zijn naast de kwestie
Zelfs antwoorden in het Frans.
Na 4 maand nog geen oplossing.
Quotatie 0/10 (website laat dit niet toe daarom 1 ster)

Geplaatst op: 29-09-2022
Laatst bewerkt op: 29-09-2022
Geschreven door: Herman

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Heb een bestelling geplaats een dag later was het volgens de E-Mail afgegeven aan PostNL, PostNL heeft niets ontvangen, nu 9 dagen later is het nog steeds niet afgegeven aan PostNL, volgens hun mail moet ik gewoon maar wachten het komt vast wel een keer boven water.
Wil je de bestelling annuleren dan kan dat niet omdat het in het bestel stadium bevind, als je een mail krijgt staat er onder deze mail is vertaald. in mijn ogen is het gewoon een malavide onderneming met een hoop onzin

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Gerrit S.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare partij met slechte service

Nooit eerder een bedrijf meegemaakt met zo’n slechte service en zoveel leugens.
Op 2 juli een hondenkennel via Praxis besteld. Het pakket werd via pakketdienst Packs bij niet-thuis ongevraagd in een beschadigde verpakking tegen de voordeur gezet. Diverse onderdelen staken uit de verpakking en waren krom. De inhoud van mijn bestelling is zeer vuil afgeleverd. De verzinkte onderdelen waren voorzien van een overmatige hoeveelheid zink en heb ik zelf chemisch moeten reinigen. De kennelonderdelen waren zoals afgeleverd giftig voor huisdieren.
Ik heb hierover via de chatdienst contact opgenomen met VidaXL. Het bedrijf heeft aangeboden een korting op de originele prijs te geven om hiermee dus de klacht af te kopen. Ik ben ermee akkoord gegaan en heb mijn rekeningnummer doorgegeven. VidaXL zou de gedeeltelijke terugbetaling hiernaar overmaken.
Het bedrag wordt echter niet teruggestort. Tussen 7 juli en 8 augustus hebben 14 chats plaatsgevonden met 5 verschillende medewerkers van VidaXL. Deze medewerkers spreken elkaar in alle opzichten tegen, er is geen klantgerichtheid, er worden geen oplossingen geboden, de communicatie is slecht en toezeggingen worden niet nagekomen. Je wordt als klant aan het lijntje gehouden, er wordt geen bedrag teruggestort en er wordt herhaaldelijk verzocht contact met Praxis op te nemen terwijl VidaXL een gedeeltelijke terugbetaling toezegde.
Uiteindelijk wordt medegedeeld dat het bedrag aan Praxis is betaald en dat verder met het Praxis platform contact moet worden opgenomen, dit is het beleid, aldus VidaXL. Ik ben hiermee niet akkoord gegaan en vervolgens blijft het stil vanuit VidaXL.
VidaXL is in alle opzichten een onbetrouwbare partner. Het was mijn eerste bestelling bij Vida XL, een tweede gaat er nooit meer komen!

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Michel V.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte producten en services

Heb een grillpan voor inductie besteld 5 dagen later ontvangen met productiefout. Na contact de mededeling gooi de pan maar weg en u ontvangt een nieuwe pan. De nieuwe pa was ook defect (los handvat wat best gevaarlijk was) na weer contact te hebben opgenomen kreeg ik een mail waarin werd gevraagd als er ook gewonden of schade was ontstaan, na beantwoorden van deze mail niets meer gehoord ik heb er nog 3 emails heen gestuurd en 2 x een klachtenformulier ingevuld maar geen reactie.
Kortom Waardeloze producten en klantenservice

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Siemon B.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VidaXL


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
8 beoordelingen
5,1
VanKaarsTotServet logo
VanKaarsTotServet
1 beoordeling
10
Ador logo
Ador
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 178 beoordelingen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VidaXL actief?

VidaXL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen , kunst , meubels , tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VidaXL reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie