Vliegengordijnenexpert.nl logo

Vliegengordijnenexpert.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vliegengordijnenexpert.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2519
Vliegengordijnenexpert.nl logo
Website
vliegengordijnenexpert.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vliegengordijnenexpert.nl

Geniet jij ook zo van warme zomerdagen? Lekker buiten eten en de tuindeuren open. Laat de vogelgeluiden maar binnenkomen. De vliegen echter niet. Een goed vliegengordijn is onmisbaar in de zomer. Overweeg je een van de artikelen van Vliegengordijnenexpert.nl aan te schaffen? Wij verzamelden reviews van eerdere klanten. Zij schrijven in hun beoordeling hoe tevreden ze zijn over deze winkel. Op die manier verkrijg jij een beter idee van Vliegengordijnenexpert.nl En maak je zelf een weloverwogen beslissing om je volgende vliegengordijn wel of niet bij hen te bestellen.

Over Vliegengordijnenexpert.nl

Vliegengordijnenexpert.nl is in 2007 opgestart door Willem en Ellen Raaijmakers. Het was hun missie om mensen te helpen vliegen buiten de deur te houden. En dat door middel van mooie, maar zeker ook betaalbare vliegengordijnen van goede kwaliteit. Na al die jaren is deze missie nog steeds niet veranderd. De eigenaars van Vliegengordijnenexpert.nl geven aan dat ze in hun branche niet de grootste zijn, maar dat ze wel alles op alles zetten om de beste te zijn. Dit doen ze door goede producten te verkopen, maar evengoed door een goede service te bieden aan hun klanten. De medewerkers van deze shop staan klaar voor advies en inspiratie. Verder is alles erop gericht om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bedenk je dat je een vliegengordijn nodig hebt, dan wil je dat dit snel en gemakkelijk verloopt. Vliegengordijnenexpert.nl is een familiebedrijf. De medewerkers worden gekoesterd en het is belangrijk voor dit bedrijf om op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze aan het werk te gaan. Een mooi voorbeeld hiervan is dat een heel aantal gordijnen in sociale werkplaatsen in elkaar worden gezet. Op deze en andere manieren wordt geprobeerd om de wereld een stukje mooier te maken. Daarnaast kiest dit bedrijf voor innovatie en zullen ze continue proberen de kwaliteit van hun producten te verbeteren.

Waarom kiezen voor Vliegengordijnenexpert.nl

Wil je een vliegengordijn kopen, dan vind je bij Vliegengordijnenexpert.nl al snel wat je zoekt. Er zijn namelijk verschillende soorten gordijnen tegen vliegen in het assortiment aanwezig. Er zijn bijvoorbeeld hulzen vliegengordijnen, luxe vliegengordijnen, kralen vliegengordijnen, aluminium vliegengordijnen, kunststof vliegengordijnen en kattenstaart vliegengordijnen. Wat voor huis je ook hebt, er is altijd een vliegengordijn dat perfect past. Je kunt een kant- en- klaar vliegengordijn bestellen, maar er zijn ook doe-het-zelf vliegengordijnen verkrijgbaar bij Vliegengordijnenexpert.nl. Een groot voordeel is dus de grote collectie. Verder betaal je geen verzendkosten en mag je vertrouwen op een snelle levering, in ieder geval binnen 2 werkdagen, maar soms ook al de volgende dag. Vliegengordijnenexpert. nl levert kwaliteit en geeft je daarom 5 jaar garantie op de producten. Als je niet tevreden bent over een geleverd product, dan kun je dit binnen 14 dagen retourneren. Je hebt dan zelf de keuze of je het aankoopbedrag terug laat storten of dat je een ander gordijn uitkiest. Had je vliegengordijnen op maat laten maken, dan kunnen deze uiteraard niet teruggenomen worden. Of er moet iets aan mankeren, dan natuurlijk wel.

Is Vliegengordijnenexpert.nl betrouwbaar?

Vliegengordijnenexpert.nl geeft 5 jaar garantie op de producten die je bij hen bestelt. Dat geeft meteen al een goed gevoel over de kwaliteit. Belangrijk zijn in dit kader ook de ervaringen van andere klanten. Je ziet dan dat er over het algemeen zeer positieve reviews worden geschreven. Mensen waarderen de snelle levering, de goede klantenservice, het maatwerk en de uitstekende kwaliteit van de vliegengordijnen. Als cijfer krijgen ze gemiddeld een 9, dus dat is zeker zeer goed te noemen. Negatieve ervaringen moet je echt zoeken, die zijn er hoegenaamd niet. Je kunt op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf en je ziet dat er duidelijke richtlijnen zijn op het gebied van retourneren, verzenden, bestelling afhalen of eventuele mankementen. Al met al is Vliegengordijnenexpert zeker te vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Vliegengordijnenexpert.nl hoort het graag zo snel mogelijk van je als je klachten hebt. Komt er een gordijn incompleet of beschadigd bij jou aan, dan kun je direct aan de bel trekken en wordt er naar een goede oplossing gezorgd. Je kunt in dit geval, en ook bij andere vragen of opmerkingen, bellen of e-mailen. De klantenservice is elke werkdag en zelfs ook op zaterdag bereikbaar. Het is ook een optie om het contactformulier in te vullen en te verzenden. Je ontvangt dan snel een reactie terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Vliegengordijnenexpert.nl? Ben je tevreden over de service en de producten? Laat een review achter en geef andere mensen meer informatie over dit bedrijf.

Reviews over Vliegengordijnenexpert.nl

Gerelateerde bedrijven

DesignOnline24 logo
DesignOnline24
2 beoordelingen
9
Foto op glas logo
Foto op glas
2 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

8
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Vliegengordijnenexpert.nl

Vliegengordijnenexpert.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vliegengordijnenexpert.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vliegengordijnenexpert.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vliegengordijnenexpert.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van vliegengordijnenexpert.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van vliegengordijnenexpert.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vliegengordijnenexpert.nl.

Geplaatst op: 16-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leveren kapotte artikelen en geen prijs kwaliteit verhouding

Ik heb een vliegengordijn van bamboe voor 34.95 gekocht. Bij aankomst waren 2 korden max 10 cm lang en aan de onderzijde van het gordijn waren diverse kralen kapot. De kwaliteit is echt naatje. Contact opgenomen. Nu kan ik 7 werkdagen wachten tot het geld wordt terug gestort. Koop er niets de service is verschrikkelijk.

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen betere expert met snelheid, service en fijne prijzen

In ons huis al vele jaren geen passende oplossing kunnen vinden voor de vele vliegen in huis. Met een kleine aanpassing is het Willem gelukt nu eindelijk verlost te zijn van die irritante zoemers. Voor ruime ervaring en oplossingen raad ik u dit bedriif zeker aan.

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michel H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

De producten die we besteld hadden waren zeer snel geleverd en het werkt ook echt super goed met mijn huidige systeem. Ik ben er dus echt super tevreden mee!

Geplaatst op: 08-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elisabeth H.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vliegengordijnenexpert.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DesignOnline24 logo
DesignOnline24
2 beoordelingen
9
Foto op glas logo
Foto op glas
2 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vliegengordijnenexpert.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Vliegengordijnenexpert.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vliegengordijnenexpert.nl actief?

Vliegengordijnenexpert.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vliegengordijnenexpert.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vliegengordijnenexpert.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie