Bestecanvas logo

Bestecanvas ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Bestecanvas logo
Bestecanvas ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Aluminiumfoto.com logo Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10
Lintbedrukken logo Lintbedrukken
0 beoordelingen
10
Toners-kopen logo Toners-kopen
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen BesteCanvas

BesteCanvas is de site waar je leuke muurdecoratie kunt vinden. En niet zomaar een muurdecoratie, maar één die is gemaakt van je mooiste foto(s). Weg met die saaie muren, op naar een prachtige eye catcher! Of je nu gaat voor canvas of een ander product, bij BesteCanvas kan je alle kanten op. Ook voor andere fotoproducten trouwens. Heb jij een mooie foto waar je meer mee wilt doen dan alleen er naar staren op je telefoon? Dan ben je misschien allang uitgekomen op deze site en wil je nu dus weten of ze betrouwbaar zijn. Wij vertellen je hier meer over BesteCanvas. En niet alleen wij, maar ook klanten van BesteCanvas hebben hier hun beoordeling gegeven. Wat zijn hun ervaringen met het bedrijf? Zijn ze betrouwbaar, hoe gaan ze om met klachten en wat is de kwaliteit van de producten?

Over BesteCanvas

BesteCanvas is gespecialiseerd in het maken van mooie fotoproducten. De naam doet vermoeden dat het hier om canvasdoeken gaat, maar dat is maar één greep uit de hele collectie. Het bedrijf drukt namelijk foto’s op nog veel meer materialen dan alleen maar canvas. Zo kan je ook kiezen voor hout, acrylglas, aluminium, fotoplaat of bijvoorbeeld een gallerielijst met een passe-partout. Naast muurdecoratie kunnen ze ook jouw foto afdrukken op hele andere accessoires, bijvoorbeeld kussens, mokken, dekens, een acrylblock of wat dacht je van op tapijt of op een mondmasker? Daarnaast kan je ook je eigen kalender laten maken. Al met al is het aanbod heel divers. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Het bedrijf heeft een passie voor foto’s en kunst en wilde dit met hun bedrijfswerkzaamheden gaan combineren.

Waarom kiezen voor BesteCanvas

Waarom je voor BesteCanvas zou gaan is de ruime keuze en jarenlange ervaring. Wil je iets meer doen met je foto’s, dan vind je hier vast een leuk idee. Ook voor een origineel cadeau voor opa en oma, bijvoorbeeld. Door hun jarenlange ervaring weten ze prima wat wel en niet kan en komen er steeds weer meer items bij. Ze houden de productie in eigen hand en staan voor een hoge kwaliteit.

Is BesteCanvas betrouwbaar?

Reviews via Google levert het bedrijf 4,1 sterren op (van de 5 sterren). Bij Trusted Shops scoort het bedrijf 4,39 sterren (van de 5), wat een mooie score is en dus al veel zegt. Zo’n bedrijf moet wel betrouwbaar zijn, anders zou deze score nooit zo hoog kunnen zijn. Het bedrijf voldoet daarnaast dus ook aan de kwaliteitscriteria die Trusted Shops hanteert. Via Trusted Shops kan je met één klik je aankoop verzekeren! Meer hierover kan je netjes nalezen via de site van BesteCanvas, door te klikken op het icoontje. BesteCanvas hanteert ook een laagste prijsgarantie! De productie is milieuvriendelijk, wat ook een fijn idee is. Elk product wordt in hun eigen fabriek gemaakt. Dit kan machinaal zijn, maar ook handmatig. Zo zijn er geen extra schakels tussen BesteCanvas en de klant, waardoor de kans op fouten ook kleiner maakt. En je dus niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt mochten er onverhoopt toch klachten zijn.

Klantenservice en klachten

Klachten mogen uiteraard gedeponeerd worden bij de klantenservice. Het bedrijf heeft een passie voor de producten, dus zullen er alles aan doen om dit op te lossen. Uiteraard hangt er ook veel af van je eigen foto. Kleurafwijkingen liggen heel vaak aan je eigen beeldscherm waardoor het uiteindelijke product net anders eruitziet dan jij dacht. Wazige foto’s geven vanzelfsprekend ook wazige eindresultaten. Heb je het idee dat dat het niet is, dan mag je uiteraard contact opnemen met de klantenservice. Deze is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11 tot 16 uur. Verder kan je via contactformulieren op de site je vraag stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring opgedaan met BesteCanvas? Dan kan je hier jouw beoordeling geven. Jouw review kan anderen helpen om meer te weten te komen over de manier van werken van het bedrijf. Denk hierbij niet alleen aan de kwaliteit van het product, maar ook aan andere zaken zoals de klachtenafhandeling, de levertijden, hoe bereikbaar ze zijn en bijvoorbeeld het bestelproces. Schrijf jij een review voor ons? Dan bedanken wij je alvast namens al die mensen die erover denken om bij BesteCanvas iets te gaan bestellen!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Bestecanvas

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Bestecanvas

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Aluminiumfoto.com logo Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10
Lintbedrukken logo Lintbedrukken
0 beoordelingen
10
Toners-kopen logo Toners-kopen
0 beoordelingen
10