Bestecanvas logo

Bestecanvas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bestecanvas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Bestecanvas logo
Website
bestecanvas.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BesteCanvas

BesteCanvas is de site waar je leuke muurdecoratie kunt vinden. En niet zomaar een muurdecoratie, maar één die is gemaakt van je mooiste foto(s). Weg met die saaie muren, op naar een prachtige eye catcher! Of je nu gaat voor canvas of een ander product, bij BesteCanvas kan je alle kanten op. Ook voor andere fotoproducten trouwens. Heb jij een mooie foto waar je meer mee wilt doen dan alleen er naar staren op je telefoon? Dan ben je misschien allang uitgekomen op deze site en wil je nu dus weten of ze betrouwbaar zijn. Wij vertellen je hier meer over BesteCanvas. En niet alleen wij, maar ook klanten van BesteCanvas hebben hier hun beoordeling gegeven. Wat zijn hun ervaringen met het bedrijf? Zijn ze betrouwbaar, hoe gaan ze om met klachten en wat is de kwaliteit van de producten?

Over BesteCanvas

BesteCanvas is gespecialiseerd in het maken van mooie fotoproducten. De naam doet vermoeden dat het hier om canvasdoeken gaat, maar dat is maar één greep uit de hele collectie. Het bedrijf drukt namelijk foto’s op nog veel meer materialen dan alleen maar canvas. Zo kan je ook kiezen voor hout, acrylglas, aluminium, fotoplaat of bijvoorbeeld een gallerielijst met een passe-partout. Naast muurdecoratie kunnen ze ook jouw foto afdrukken op hele andere accessoires, bijvoorbeeld kussens, mokken, dekens, een acrylblock of wat dacht je van op tapijt of op een mondmasker? Daarnaast kan je ook je eigen kalender laten maken. Al met al is het aanbod heel divers. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Het bedrijf heeft een passie voor foto’s en kunst en wilde dit met hun bedrijfswerkzaamheden gaan combineren.

Waarom kiezen voor BesteCanvas

Waarom je voor BesteCanvas zou gaan is de ruime keuze en jarenlange ervaring. Wil je iets meer doen met je foto’s, dan vind je hier vast een leuk idee. Ook voor een origineel cadeau voor opa en oma, bijvoorbeeld. Door hun jarenlange ervaring weten ze prima wat wel en niet kan en komen er steeds weer meer items bij. Ze houden de productie in eigen hand en staan voor een hoge kwaliteit.

Is BesteCanvas betrouwbaar?

Reviews via Google levert het bedrijf 4,1 sterren op (van de 5 sterren). Bij Trusted Shops scoort het bedrijf 4,39 sterren (van de 5), wat een mooie score is en dus al veel zegt. Zo’n bedrijf moet wel betrouwbaar zijn, anders zou deze score nooit zo hoog kunnen zijn. Het bedrijf voldoet daarnaast dus ook aan de kwaliteitscriteria die Trusted Shops hanteert. Via Trusted Shops kan je met één klik je aankoop verzekeren! Meer hierover kan je netjes nalezen via de site van BesteCanvas, door te klikken op het icoontje. BesteCanvas hanteert ook een laagste prijsgarantie! De productie is milieuvriendelijk, wat ook een fijn idee is. Elk product wordt in hun eigen fabriek gemaakt. Dit kan machinaal zijn, maar ook handmatig. Zo zijn er geen extra schakels tussen BesteCanvas en de klant, waardoor de kans op fouten ook kleiner maakt. En je dus niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt mochten er onverhoopt toch klachten zijn.

Klantenservice en klachten

Klachten mogen uiteraard gedeponeerd worden bij de klantenservice. Het bedrijf heeft een passie voor de producten, dus zullen er alles aan doen om dit op te lossen. Uiteraard hangt er ook veel af van je eigen foto. Kleurafwijkingen liggen heel vaak aan je eigen beeldscherm waardoor het uiteindelijke product net anders eruitziet dan jij dacht. Wazige foto’s geven vanzelfsprekend ook wazige eindresultaten. Heb je het idee dat dat het niet is, dan mag je uiteraard contact opnemen met de klantenservice. Deze is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11 tot 16 uur. Verder kan je via contactformulieren op de site je vraag stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring opgedaan met BesteCanvas? Dan kan je hier jouw beoordeling geven. Jouw review kan anderen helpen om meer te weten te komen over de manier van werken van het bedrijf. Denk hierbij niet alleen aan de kwaliteit van het product, maar ook aan andere zaken zoals de klachtenafhandeling, de levertijden, hoe bereikbaar ze zijn en bijvoorbeeld het bestelproces. Schrijf jij een review voor ons? Dan bedanken wij je alvast namens al die mensen die erover denken om bij BesteCanvas iets te gaan bestellen!

Reviews over Bestecanvas

Gerelateerde bedrijven

MaxWonen logo
MaxWonen
2 beoordelingen
9,5
Haxo.nl logo
Haxo.nl
3 beoordelingen
8,3
PZC Webwinkel logo
PZC Webwinkel
3 beoordelingen
8
4,5
14% zou hier weer kopen
23 beoordelingen
Lees onze review over Bestecanvas

Ons team van experts heeft Bestecanvas geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bestecanvas bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bestecanvas is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bestecanvas is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van bestecanvas.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bestecanvas.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kwaliteit

De levering was erg snel en de prijs kwaliteit verhouding was erg goed. Ik ben super tevreden over het prachtige fotocanvas doek in de huiskamer. Super blij mee!

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Nienke V.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima, het duurt wellicht iets langer maar het resultaat mag er zijn! Keurig verpakt ook.

Ondanks geen bevestigingsmail of bestelnr uiteindelijk na vriendelijk mailcontact met Oscar onze canvas en mok ontvangen in een keurig verpakte karton en grote overdoos.

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 03-08-2021
Geschreven door: Bauke F.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prijs zijn oke maar de levering is slecht .

Een canvas bestelt en alles ging prima tot de levering op 27 Juli besteld en nu op 3 augustus nog niks het zou 3 tot 5 werkdagen duren we zitten nu op 8 dagen en nog niks .
Ik vind het heel erg jammer je kan er niet van op aan kan dat het tussen tussen 3 a 5 werkdagen er is .

Geplaatst op: 04-08-2021
Laatst bewerkt op: 04-08-2021
Geschreven door: Robert V.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

B estellen gaat allemaal Lekker vlot….maar dan….. je krijgt niets: geen updates, leverdatum overschreden. Contact gezocht en toezegging gehad dat het die dag nog verstuurd zou worden. Helaas is dat alweer vier dagen geleden.
Inmiddels NOG niks ontvangen en alleen bericht gekregen dat het ze allemaal enorm spijt, maar dat er “gecomliceerde situaties zijn die het proces vertragen”. Ja daaaaaaag

Geplaatst op: 07-09-2021
Laatst bewerkt op: 07-09-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DRAMA LEVERING en bereikbaarheid

drama levering en bereikbaarheid en service

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 16-07-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontzettend lange Levering

De productie van het bestelde product was volgens de webiste binnen 2 werkdagen klaar. Echter de levering is na 2 volle werkweken nog niet gedaan. En aan de telefoon wordt er weer gezegd te wachten en pas daarna gaan ze het opnieuw maken en dan een track&trace aan het product toevoegen. En dan kan ik weer 2 weken wachten, gewoon ronduit belachelijk, ik zal het ook niet aanraden om hier te bestellen. Ik heb een klacht ingediend om mijn geld terug te krijgen

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 20-09-2021
Geschreven door: Reinald R.

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Heb 2 foto 's besteld , dat ging vlot, je krijgt geen bericht wanneer het bezorgd wordt!
1 foto was prima in orde, de andere op aluminium plaat heeft 2 beschadigde hoeken.
Ze zijn niet te bereiken!!

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-09-2021
Geschreven door: JM V.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos doen niet wat ze beloven

Iets besteld en betaald . Cadeau 22 augustus. Nou niet dus ik zie alleen maar dat t besteld is. Mail gestuurd jaja we zijn nu aan t printen maar verder niets. Op tijd ik geloof er niet meer in gezien alle eerdere reviews. T was zo belangrijk. Tweede mail gestuurd niet eens n bevestiging. Ik bestel hier niets meer was ik eerder wel van plan. Slecht zoals men omgaat met de klant. Ik zal dit bedrijf dan ook niemand aanraden

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-08-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al hun doeken, alumimium, acrylglas, canvas, hout zijn NIET met vokchtige doek af te doen

Ik zocht een canvas met eigen foto opdruk, of een houten, of aluminium. VOOR BUITEN DUS
Op andere site best stukje duurder.
Nu blijkt dat zij geen vergunning/papieren hennen om te behandelen tegen het geringste vocht....dus ook afdoen met een vochtige doek is slecht en niet aan te raden.

Dit verwacht je toch niet als je op alle sites lees dat de buiten "lijsten" wel tegen de weersomstandigheden kunnen. Ook canvas, Aluminiim etc
En je leest het niet op hun site. Dan reageren ze met ---"je kint toch gewoon met een droge doek afnemen".....

Ik heb mij foto op hout al besteld, is een kado dus ik vind dit erg triest.....nooit meer dus.

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 17-08-2021
Geschreven door: Inge D.

5 / 10
2/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch, zo jammer dit!

Met 1 woord Dramatisch!
Nog steeds aan het wachten op mijn bestelling, op de fiets was ik nog sneller!
Zijn cadeautjes voor kinderen, is nu te laat feestje is al voor bij.
Ben er ook echt ziek van.
Laat dat "Beste" maar weg canvas!
Ik krijg steeds via mail te horen, wacht nog maar een aantal werkdagen af, vandaag kreeg ik er weer vijf bij! Ongelooflijk!
Jullie moesten je schamen.
Zo ga je niet met klanten om.
Normaal moet je erachter heen kunnen, waar het pakketje zich bevind, maar nee geen code, dat is niet de schuld van de klant.

In afwachting op mijn bestelling......

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 19-07-2021
Geschreven door: Simone H.

5 / 10
2/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
5 juli besteld nu 14 juli nog steeds niet binnen , nooit meer

5 juli besteld , nu 14 juli nog steeds niet binnen, nooit meer

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestellen gaat prima. Maar na bijna 2 weken niets ontvangen. Was een puzzel met eigen foto voor een gehandicapt meisje van 11 jaar.

Besteld, betaald. Het kind waar de bestelde puzzel voor is heeft niets ontvangen na 2 weken. Eens, maar nooit weer.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 06-08-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet geleverd nog na 8 dagen

Niet geleverd na 8 werkdagen en niet bereikbaar.

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Rietje

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters.

Je krijgt veel reclame in je inbox, maar je bestelling krijgen kun je vergeten. Slechtste canvas!

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 26-08-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Duurt al veel langer dan beloofd.
Nu 9 dagen geleden besteld, nog steeds niets ontvangen.Behalve bijna iedere dag mailtjes om andere producten te bestellen.
Nooit meer!!!!

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 28-07-2021
Geschreven door: Mar P.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters innen je geld, maar leveren niet

Oplichtersbende.

Mooie verhalen, maar geen producten. Magische beker besteld voor verjaardag. 10 dagen voordat het feest was besteld. Lijkt mij ruim op tijd. Geen tracking, dus wie zegt mij dat het verstuurd is? Als antwoord van de "klantenservice' krijg je dat je 5 werkdagen niet wachten. Dat heb ik nu al 2 keer gehoord. Als ik mijn geld terug vraag komen ze met het volgende op de proppen:

volgens het artikel §312, lid 2, nr. 1 van het Duitse burgerlijk wetboek, heeft de koper geen recht op herroeping of enige andere vordering tot schadevergoeding vanwege vertraagde leveringen

Ik kan 30% korting krijgen op mijn volgende bestelling. Welke bestelling?

PAS OP. OPLICHTERS!

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 10-09-2021
Geschreven door: Malcolm

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Besteld, maar niks binnen gekregen

Besteld, binnen 3-5 werkdagen zou het geleverd worden. Nu ruim een week later staat het nog steeds op bestelling ontvangen. Met de klantenservice moeizaam contact. U krijgt een mail als het verzonden is. Dat is niet mijn vraag, ik heb het over 3 dagen nodig voor een verjaardag. Maar ze kunnen er niks over zeggen wanneer het geproduceerd gaat worden. Daar kan ik niks mee.

Geplaatst op: 06-09-2021
Laatst bewerkt op: 06-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dienen maffia

Meer als een maand 2 muizenmatten besteld met eigen opdruk. Tot o0 heden nog steeds niets ontvangen. Wel je geld weg. Maar geen bevestigingsmail. Wel vanaf bestel moment veel reclame mails. Het zijn gewoon geld dieven meer niet. Deze mensen moeten gestopt worden. MAFFIA 🖕🖕🖕🖕

Geplaatst op: 25-08-2021
Laatst bewerkt op: 25-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht en voel mij boos en verdrietig.

Bestelling nooit ontvangen. Na paar weken gebeld maar kreeg slecht engels sprekende, onaardige dame aan de telefoon die (denk ik) zei dat ik de bestelling eind van de week kon verwachten. Nu weken verder nog steeds niets ontvangen. Naast het feit dat het kwalijk is dat ik het geld kwijt ben, is het verdrietig omdat het dierbare foto's betreft waar nu onzorgvuldig mee om is gegaan.

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 17-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wel betaald, geen bevestiging en geen levering..!

Ik schrijf normaal gesproken nooit reviews, maar dit maal hoop ik echt dat het mensen ervan weerhoudt om hier iets te kopen! Ik heb 16 juli een bestelling gedaan, het geld was direct afgeschreven, maar een bevestigingsmail bleef uit. Contact opgenomen met de klantenservice (ene Alex), en die zou de klacht doorsturen naar de juist afdeling. Hoe moeilijk is het om een bestelling te plaatsen die zelfs al betaald is!?! Nu al 10 dagen niks van ze gehoord, ik vrees het ergste.. Koop hier aub nooit iets lieve mensen! Echt oplichters en slechte behandeling.

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 26-07-2021
Geschreven door: Amber G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Betaald..krijg niks binnen klantenservice is drama

Drama, 16 juli besteld en betaald.
Je krijgt niks binnen, contact opgenomen met de klantenservice via: de telefoon , via email en via Facebook.
Je krijgt alleen als antwoord dat ze het doorsturen naar de afdeling.

Wat een prutsers

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 22-07-2021
Geschreven door: Priscilla P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Niks ontvangen

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 15-07-2021
Geschreven door: Piet K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Bestecanvas


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MaxWonen logo
MaxWonen
2 beoordelingen
9,5
Haxo.nl logo
Haxo.nl
3 beoordelingen
8,3
PZC Webwinkel logo
PZC Webwinkel
3 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bestecanvas een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 23 beoordelingen geplaatst over Bestecanvas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bestecanvas actief?

Bestecanvas is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten , drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bestecanvas reviews? Dan kun je naar de website van Bestecanvas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie