Fotofabriek logo

Fotofabriek reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fotofabriek reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2282
Fotofabriek logo
Website
fotofabriek.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fotofabriek

Met foto’s leg je de meest dierbare herinneringen vast. Die koester je dus. Om iets speciaals met je foto’s te doen, kun je een beroep doen op Fotofabriek. Om je inzicht te bieden in alles wat Fotoboek je aan kan bieden wat betreft producten en diensten, hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen. Op basis van die samenvatting kun je besluiten om ook te kiezen voor Fotofabriek.

Over Fotofabriek

Fotofabriek bestaat al vanaf 2008 en is sindsdien toonaangevend op het gebied van het aanbieden van onder andere fotoboeken, wanddecoraties, kalenders en heel erg veel andere fotoproducten. Je kunt met Fotofabriek met behulp van eigen foto’s een fotoboek maken, je ontwerpt je eigen fotoalbum maar maakt even gemakkelijk kwalitatief uitstekende fotoproducten als kalenders, agenda’s, visitekaartjes en kaarten.

Waarom kiezen voor Fotofabriek

Behalve het feit dat je met eigen foto’ s de meest mooie producten kunt maken via Fotofabriek, zijn er meer redenen om te kiezen voor deze specialist. Zo staat Fotofabriek voor optimale kwaliteitsbewaking en biedt het de best denkbare service. De instelling van deze specialist is zeer klantgericht en klantvriendelijk. Voorts staat Fotofabriek voor de snelste levering van Nederland. Het biedt eveneens gemakkelijke software om zelf fotoproducten te ontwerpen en vanaf 35 euro al word de bestelling gratis geleverd. De snelle levering van Fotofabriek heeft alles te maken met het feit dat alles in eigen huis gemaakt wordt.

Is Fotofabriek betrouwbaar?

In Fotofabriek tref je een betrouwbare specialist. Dat blijkt niet alleen uit de vele lovende reviews en ervaringen, maar ook uit het feit dat de specialist al zeven jaar op rij uitgeroepen is tot de beste fotoboeken leverancier van ons land. Bovendien werd Fotofabriek door het televisieprogramma Radar van de AVRO/TROS als beste getest. En ook dat zegt veel, want Radar is doorgaans een zeer kritische partij. Ook het rapportcijfer dat de specialist krijgt van de klant spreekt boekdelen, want dat cijfer is een 9. Daarnaast beschikt Fotofabriek ook nog eens over het Webshop Keurmerk, en alleen betrouwbare bedrijven krijgen dit keurmerk. Het geeft aan dat de webshop voldoet aan de wettelijke regels die gelden.

Klantenservice en klachten

Fotofabriek wil het elke klant naar de zin maken en steeds perfect werk leveren. Neemt niet weg dat er best eens een keer iets niet helemaal goed gaat. In dat geval kun je schriftelijk een klacht indienen, je vindt het adres van Fotofabriek namelijk gewoon op de website. Het kan ook sneller. Je kunt namelijk ook kiezen voor het sturen van een e-mail of kiezen voor de live chat. Mocht je helemaal niets willen missen van alles wat er speelt rondom Fotofabriek, neem dan een gratis abonnement af op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Een beoordeling of een review is erg belangrijk. Je haalt er belangrijke en vooral praktische informatie uit van mensen die al eens met een product, dienst of een aanbieder werkten. Daardoor kun jij beter beslissen om al dan niet met deze partij in zee te gaan. Omdat beoordelingen meerwaarde bieden, vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Kleine moeite, maar wat help je er ander mensen mee, mensen die ook voor een lastige keuze staan.

Reviews over Fotofabriek
Gerelateerde bedrijven
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
1 beoordeling
9
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Zeer belabberde kwaliteit fotoboek

Vandaag mijn fotoboek mogen ontvangen na enige vertraging, in het proces was er vertraging opgelopen na afkeur van geprinte product. Prima, kwaliteitscontrole. Echter heb ik zelden zo´n slecht product mogen ontvangen, alle schaduw partijen zijn zwart dichtgelopen en zien er niet uit. Het is was mijn derde boek bij Fotofabriek en ik maak elk jaar wel 3 tot 4 fotoboeken. Ik had al twijfel bij de kwaliteit van mijn laatste bestelling bij Fotofabriek maar weet het nu zeker dat ik geen nieuw boek meer wil en ga bestellen bij de Fotofabriek, ongelooflijk hoe Fotofabriek elk jaar de bovenste plaats behaalt bij beoordeling beste fotoboek. en de eerste keer was ik ook best enthusiast over prijs/kwaliteit maar laatste twee bestellingen absoluut ontevreden over de geprinte kwaliteit. Ook de telefonische servicedesk is benedenmaats, op chat wordt niet of heel laat gereageerd en telefonisch wordt er niet geluisterd en alleen maar herhaald dat kleuren bijgesteld kunnen worden of op een andere printer betere kwaliteit geleverd kan worden, onbegrijpelijke antwoorden. Ook wordt er gevraagd een foto mee te sturen van het product, ik vraag me af hoe ze dit zien, in het contactformulier is daar geen plaats voor of mogelijkheid tot? Kortom Fotofabriek is voor mij een gesloten boek. Kwaliteit zit aan de onderkant van de markt en voor de prijs is er betere kwaliteit op de markt

Geplaatst op: 19-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob R.

6 / 10
4/5 3/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooi fotoboek

Ik laat hier altijd een fotoboek maken van alle vakantie foto's die we dat jaar hebben gemaakt en elk jaar komt die er weer super mooi uit en ben ik er erg blij mee!

Geplaatst op: 01-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jacob S.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fotofabriek
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
1 beoordeling
9
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fotofabriek een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fotofabriek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fotofabriek actief?

Fotofabriek is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus , drukwerk , fotoboeken en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fotofabriek reviews? Dan kun je naar de website van Fotofabriek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie