Startselect logo

Startselect reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Startselect reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
474
Startselect logo
Website
startselect.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Startselect

Als gamer wil jij altijd je games kunnen spelen. Dat kan onder andere door gebruik te maken van Startselect, een aanbieder van digitale games en giftcards. Om een beter beeld te krijgen van de producten en diensten van deze aanbieder, hebben wij hier de reviews en ervaringen van gebruikers voor je op een rij gezet. Op basis van die aanvullende informatie kun jij vervolgens al dan niet besluiten om ook voor Startselect te kiezen.

Over Startselect

Startselect is een officiële verkoper van digitale games en giftcards. Het bedrijf is actief vanaf 2009 en staat 24/7 voor je klaar. Startselect geldt als Europa’s grootste in digitale games en giftcards. De aanbieder is een Nederlandse onderneming, dat wel met een aantal internationale teams werk. De service is erg belangrijk voor deze aanbieder. Daarom ook kan de klantenservice steeds in de eigen taal aangeboden worden. Startselect is een officieel verkoper. De games, giftcards en in-game credits worden met volledige ondersteuning van de uitgever en distributeur verkocht.

Waarom kiezen voor Startselect?

Bij Startselect kun je 24/7 precies die producten kopen die je nodig hebt. Of het nou gaat om iTunes tegoed of Google Play om een app te kopen en of je nou een PSN Card nodig hebt om extra spelers voor FIFA te kopen, bij Startselect kan het op elk gewenst moment. Je krijgt de aangekochte producten meteen op scherm geleverd in de vorm van een code. Daardoor kun je dus meteen verder spelen en hoef je ongeacht de tijd nooit te wachten voor je verder kunt gamen.

Is Startselect betrouwbaar?

Ja, daar hoef je geen twijfels over te hebben. Uit de reviews en ervaringen blijkt dat je met Startselect een zeer betrouwbare partner treft. Er wil omdat je slechts een code ontvangt, nog wel eens wat misverstand bestaan of wel sprake is van een officieel tegoed of een officiële giftcard. En dat is wel degelijk het geval. Startselect doet wat het belooft en staat 24/7 voor je klaar. Met speciale dank aan deze aanbieder hoef jij je favoriete game geen seconde te missen. Ook het gemiddelde rapportcijfer dat de aanbieder van games van ruim 7500 klanten krijgt – een 4,4 uit 5- zegt voldoende over de betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

Ook aan de klantenservice heeft Startselect de nodige aandacht gegeven. Zo vind je meestal het antwoord op je vraag al bij de veel gestelde vragen en is je probleem al meteen opgelost. Is dat niet het geval, dan kun je gewoon een e-mail sturen naar Startselect. Er zijn echter meer mogelijkheden. Zo kun je via WhatsApp contact opnemen, via Messenger van Facebook, via Instagram, Twitter en via LinkedIn. Het kost dus geen enkele moeite om snel in contact te komen met de mensen van Startselect.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij met dank aan de beoordelingen van anderen een veel beter beeld hebt gekregen van de producten en diensten van Startselect, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het kost je amper tijd en is maar een kleine moeite. Je helpt andere mensen er echter verder mee. Doen dus!

Reviews over Startselect
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
8
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Startselect

Startselect is geverifieerd door ons expert team. De webshop Startselect bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Startselect lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Startselect. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van startselect.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van startselect.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik had een tegoed kaart gekocht voor en spel maar de code werkte niet, Weg gegooid geld.

Ik had een tegoed kaart gekocht voor en spel maar de code werkte niet, Weg gegooid geld. Ik had ze daarna ook nog gecontacteerd, maar ze deden helemaal niks.

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Startselect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Startselect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Startselect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Startselect actief?

Startselect is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bonnen en giftcards en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Startselect reviews? Dan kun je naar de website van Startselect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie