Trendmax logo

Trendmax reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Trendmax reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1002
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Trendmax

Ons team van experts heeft Trendmax geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Trendmax bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Trendmax is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Trendmax is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van trendmax.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Trendmax
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Topshoe logo
Topshoe
3 beoordelingen
7
Bruiloft feestwinkel logo
Bruiloft feestwinkel
0 beoordelingen
10
Servies.nl logo
Servies.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Trendmax een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Trendmax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Trendmax actief?

Trendmax is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels , baby , cadeaus , feesten, verkleden en carnaval , kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Trendmax reviews? Dan kun je naar de website van Trendmax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie