Trendmax logo

Trendmax reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Trendmax reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Trendmax logo
Website
trendmax.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website
Trendmax.nl is onderdeel van Shoppartners. Shoppartners is in 1999 gestart als één van de pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels hebben we 100 verschillende winkels en ongeveer 50.000 producten op voorraad. Shoppartners is een uniek bedrijf en doen graag iets anders dan de rest. Met het wereldwijde netwerk van leveranciers en een groot aantal eigen producten is een uniek assortiment gecreëerd wat nergens anders te vinden is. Dagelijks werken er 65 enthousiaste collega's en wordt er uiterste best gedaan om de leukste artikelen te leveren in ruim 26 verschillende landen. En met succes, staan zij op positie 114 van de top 200 grootste e-commerce bedrijven (Twinkle top 200 van 2016).

Shoppartners BV heeft eigen webshops, maar ook partnerwinkels. Shoppartners BV biedt ondernemers de mogelijkheid om een partnerwinkel te promoten tegen een verkoopcommissie. De webshop is dan gevuld met het assortiment. Bovendien hoeven klanten zich niet bezig te houden met het technische aspect, dat bij het runnen van een webshop normaliter aan de orde komt. De mogelijkheden hiervan kan worden besproken met de marketingafdeling.
Reviews over Trendmax

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
2 beoordelingen
8,5
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Trendmax

Ons team van experts heeft Trendmax geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Trendmax bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Trendmax is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Trendmax is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van trendmax.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Trendmax


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
2 beoordelingen
8,5
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Trendmax een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Trendmax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Trendmax actief?

Trendmax is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels , baby , cadeaus , feesten, verkleden en carnaval , kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Trendmax reviews? Dan kun je naar de website van Trendmax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie