Taartenwinkel.nl logo

Taartenwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Taartenwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1949
Taartenwinkel.nl logo
Website
taartenwinkel.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Taartenwinkel.nl

Een taart is een product dat onlosmakelijk verbonden is aan het idee van een feest. Op een verjaardag, een huwelijk, een bedrijfsfeest of tijdens de feestdagen: een taart hoort erbij. Op Taartenwinkel.nl kan je online een taart bestellen voor al deze gelegenheden. Maar valt dat wel te vertrouwen zo’n online taartenwinkel? Op basis van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten Taartenwinkel.nl kan je daar al een iets zekerder antwoord op geven. Om die reden hebben wij op deze pagina alle reviews over Taartenwinkel.nl op een rij gezet. Zo kan je een gefundeerde beoordeling van de webshop maken op basis van de ervaringen van anderen!

Over Taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl is een webshop die taarten verkoopt door het hele land. De onderneming zag het levenslicht in 2005 en is het geesteskind van ondernemers Eric van Noort en Rogier Jansen. In de beginjaren werd er gekozen voor samenwerking met lokale bakkers die de bestellingen van Taartenwinkel.nl in elkaar staken. Sinds 2012 heeft de website echter een eigen bakkerij waar de taarten bereid worden. De doelstelling van Taartenwinkel.nl is om voor elke gelegenheid de perfecte taart te bezorgen. Daarbij kan je kiezen tussen een gepersonaliseerde taart of net niet. Tussen een kers op de taart of toch liever wat fruit erin. Tussen diverse formaten en nog veel meer. Een bestelling ontvang je altijd de volgende dag al aan de deur. Daarbij kan je kiezen tussen diverse opties wat de levering betreft. Of het tijdstip maakt je helemaal niets uit of een tijdsvenster van 5 uur, een tijdsvenster van 4 uur of een tijdsvenster van 2 uur.

Waarom kiezen voor Taartenwinkel.nl?

Het assortiment van Taartenwinkel.nl bestaat uit taarten en gebakjes. Dat gaat van petits fours tot macarons tot cupcakes, van slagroomtaarten tot marsepeintaarten tot chocoladetaarten en nog veel meer. Je kunt zowel zakelijk als privé bestellen en een hele rits specificaties voor jouw taart doorgeven aan de bakkerij. Dat kan bijvoorbeeld zijn het toevoegen van een foto aan de taart of een leuk stukje tekst. Ook kan je een kaartje meesturen als je de taart als cadeautje geeft en een heuse brief! Je kunt offertes aanvragen voor grote bestellingen en ook een ruime selectie cadeaukaarten van Taartenwinkel.nl kopen. Dit kunnen digitale cadeaukaarten zijn of fysieke. Betalen kan via iDeal, kredietkaart, PayPal, Klarna of op rekening. Ben je benieuwd naar enkele van de creaties of wil je gewoon op de hoogte blijven? Dan kan je op de social media kanalen van Taartenwinkel.nl terecht. Ze hebben een eigen Facebookpagina, een Instagrampagina en ook een LinkedIn.

Is Taartenwinkel.nl betrouwbaar?

De taart is een ontzettend belangrijk onderdeel van elk feest. Het spreekt dan ook voor zich dat liefst een bestelling plaatst bij een webshop die je vertrouwt. Bij Taartenwinkel.nl vind je alleszins al in een paar seconden nuttige informatie zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Daarenboven maak je verbinding met de website met het veilige SSL-protocol wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Taartenwinkel.nl heeft een eigen klantenservice die je kunt contacteren en ook duidelijk omschreven algemene voorwaarden op de website. Kortom: Taartenwinkel.nl is vast en zeker een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de taarten of gebakjes? Of heb je een klacht doordat er iets met een bestelling mis is gelopen? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van Taartenwinkel.nl. Dat kan onder andere via het contactformulier op de website. Daarnaast kan je ook een berichtje sturen op Messenger of Instagram of een mail sturen naar het bedrijf. Ten slotte kan je ook telefonisch contact opnemen op werkdagen. Taartenwinkel.nl handelt klachten af binnen 30 dagen na kennis genomen te hebben van de klacht. Mocht de afhandeling onverhoopt langer duren zal je hiervan op de hoogte worden gesteld.

Wil jij ook beoordelen?

Zweer jij bij een taart van Taartenwinkel.nl voor al jouw feestjes? Of heb je eens op een blauwe maandag een gebakje besteld en was je daar niet tevreden over? Hoe dan ook horen wij graag jouw ervaringen met Taartenwinkel.nl. Werden de taarten of gebakjes op tijd geleverd? Was je tevreden over de kwaliteit van het eten? Kon de klantenservice je vlotjes verder helpen als je daarom vroeg? Schrijf op deze pagina jouw review over Taartenwinkel.nl en laat de volgende klant weten waarom hij/zij wel of niet moet overwegen om te bestellen bij Taartenwinkel.nl!

Reviews over Taartenwinkel.nl

Gerelateerde bedrijven

Gezinnig logo
Gezinnig
1 beoordeling
10
Posters.nl logo
Posters.nl
2 beoordelingen
9,5
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Taartenwinkel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Taartenwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Taartenwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van taartenwinkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van taartenwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Taartenwinkel.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Het begon goed…

We hadden een prachtige taart gezien om als verrassing te laten bezorgen. Een paar dagen later kon ik hem niet meer vinden en heb ik een mail gestuurd. Ik kreeg een mail terug met de link van de taart die ik bedoelde. Super!
Op de dag van bezorging werd ik gebeld dat er 4 uur geleden niet werd open gedaan. Waarom bellen ze niet gelijk of proberen ze bij een paar buren alsnog af te leveren. Nu moest ik nog een keer €10,85 betalen. Uiteindelijk kost de bezorging veel meer dan de taart zelf. Van verrassing was geen sprake meer, ik heb ze moeten informeren over de bezorging. Heel jammer.

Geplaatst op: 24-09-2022
Laatst bewerkt op: 24-09-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 4/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voor het eerst hier besteld

Normaal bak ik altijd zelf de taarten voor een verjaardag maar door wat tijdsgebrek heb ik hier besteld en het was echt een top ervaring. De taart was super lekker en hij was ook snel bezorgd.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marit V.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Taartenwinkel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gezinnig logo
Gezinnig
1 beoordeling
10
Posters.nl logo
Posters.nl
2 beoordelingen
9,5
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Taartenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Taartenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Taartenwinkel.nl actief?

Taartenwinkel.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Taartenwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Taartenwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie