Hapjescateraar.nl logo

Hapjescateraar.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Hapjescateraar.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3931
Hapjescateraar.nl logo
Website
hapjescateraar.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Hapjescateraar.nl

Hapjes maken een feest of een gezellig avondje pas helemaal af. Wil je echt verrukkelijke en originele hapjes serveren, dan moet je vaak wel even in de keuken staan. Het is daarom ideaal dat je deze hapjes ook kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld ook aan feestdagen rond de kerst, vaak ben je al druk zat en is het net zo gemakkelijk om de hapjes gewoon te bestellen. Overweeg je dit bij de Hapjescateraar.nl te doen? Lijkt hun assortiment je wel wat? Dan is het altijd handig om reviews van andere klanten te bekijken. Zij vertellen je in hun recensies wat je echt van Hapjescateraar.nl kunt verwachten. Of ze betrouwbaar zijn. Of ze op tijd leveren. Of de hapjes smaakvol zijn. Kortom, alles wat je graag wilt weten voordat je bij hen durft te bestellen. Deze beoordelingen zijn door ons verzameld, dus je vindt ze hier handig op een rijtje.

Over Hapjescateraar.nl

Bij Hapjescateraar.nl kun je een complete lunch, allerlei broodjes en een compleet hapjesmenu bestellen. Deze menu’s zijn ideaal voor gelegenheden op het werk, maar natuurlijk ook thuis of op een andere locatie. Dit bedrijf is een samenwerkingsverband van diverse hapjescateraars door heel Nederland. Ze doen dit sinds 2008 en jaarlijks verzorgen ze voor meer dan 85.000 mensen de catering. Dit gebeurt voor allerlei gelegenheden, zoals bijvoorbeeld verjaardagen, een zakelijke lunch of familiefeesten. Ze werken daarnaast ook op locatie. Dit kan ook weer bij partijtjes, maar ook tijdens weekendjes weg kun je dit bedrijf inhuren voor de catering. Omdat ze een landelijk netwerk hebben, kun je overal gebruikmaken van hun diensten. Het team is servicegericht, vriendelijk en denkt graag met de klanten mee. Er is veel expertise aanwezig. De mensen die bij dit bedrijf werken, hebben zelf in de keuken of in de bediening gewerkt. Kwaliteit en netjes werken staan hoog in het vaandel. Ze nodigen ook ieder jaar de Keuringsdienst van Waren uit. De keukens worden dan uitgebreid gecontroleerd.

Waarom kiezen voor Hapjescateraar.nl

Bij Hapjescateraar.nl kun je voor elke gelegenheid lekkere hapjes bestellen. Of je nu een avond met vrienden of een uitgebreid familiefeest organiseert, de hapjes zijn ideaal. Je kunt zelf bepalen voor hoeveel mensen je hapjes bestelt. Wil je rond de kerst niet zelf alle versnaperingen en hapjes klaarmaken, dan is het handig om speciale hapjes bij dit bedrijf te bestellen. Dit werkt heel eenvoudig. Op de site zie je al snel wat alle mogelijkheden zijn. Je bestelt online en deze bestelling wordt dan automatisch doorgegeven aan de kok. Op de datum die jij aangeeft wordt alles bereidt en geleverd. Er kan door heel Nederland bezorgd worden en er worden daarbij geen bezorgkosten gerekend. Ook in het weekend is het bezorgen gratis. Je bestelt wel altijd voor minstens 80 euro. Heb je voor 12:00 uur besteld, dan heb je de hapjes de volgende dag in huis. Betalen kan direct online met iDeal.

Is Hapjescateraar.nl betrouwbaar?

Je kunt er zeker vanuit gaan dat dit een betrouwbaar bedrijf is. Er vindt bijvoorbeeld ook elk jaar een controle plaats. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Verder zijn klanten tevreden over de complete hapjesservice van dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

Wil je snel even een vraag stellen over bepaalde hapjes, de levering of iets anders, dan kan dat via de live chat. Is het voor jou handiger om een medewerker te spreken, dan vind je op de website een telefoonnummer dat je kunt bellen. Wil je een offerte aanvragen, dan kan dat ook via de website. Mailen is ook nog een mogelijkheid om contact op te nemen. Heb je advies nodig voor de catering van een bepaald feest, dan is het ook mogelijk om contact met een medewerker op te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets bij dit bedrijf besteld? Waren ze aanwezig met hun catering tijdens jouw jubileum of bruiloft? Schrijf dan een review over je ervaringen. Jouw beoordeling helpt andere consumenten om een weloverwogen beslissing te nemen.

Reviews over Hapjescateraar.nl

Gerelateerde bedrijven

Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
3 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Hapjescateraar.nl

Hapjescateraar.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hapjescateraar.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hapjescateraar.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hapjescateraar.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Hapjescateraar.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van hapjescateraar.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hapjescateraar.nl.

Geplaatst op: 12-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Hapjescateraar.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
3 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hapjescateraar.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hapjescateraar.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hapjescateraar.nl actief?

Hapjescateraar.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hapjescateraar.nl reviews? Dan kun je naar de website van Hapjescateraar.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie