Spiruella.nl logo

Spiruella.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Spiruella.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1921
Spiruella.nl logo
Website
spiruella.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Spiruella.nl

Je houdt van raw en biologisch eten? Eten die je lichaam ondersteunen in plaats van juist kwaad doen. Dan moet je soms wel even zoeken naar producten die aan jouw wensen voldoen. Nu ben je blijkbaar op het spoor gekomen van Spiruella.nl en de producten spreken je wel aan. Maar voordat je jouw bestelling plaatst wil je wel graag weten of het bedrijf wel betrouwbaar is. Hoe verwerken ze je bestelling? Hoe is de levering en misschien wel het belangrijkst: hoe zijn de producten die ze verkopen. Zijn ze echt van de kwaliteit die ze op de site vertellen? Je kunt hier meer te weten komen over Spiruella.nl. Wij zochten namelijk de informatie over het bedrijf alvast voor je op. Maar daarnaast kan je hier ook beoordelingen van klanten van Spiruella.nl lezen. En ervaringen van anderen zeggen toch heel erg veel, nietwaar? Ben jij zelf klant van Spiruella.nl? Ook jij kan dan hier een review achterlaten.

Over Spiruella.nl

Spiruella.nl is een webshop die draait om jouw gezondheid. Raw, Puur en Biologisch zijn de kernwaarden. Spiruella.nl probeert via hun online shop superfoods en natuurlijke supplementen te promoten in de Benelux. Maar liefst 250 producten bieden ze aan in dit segment. Producten die ze o.a. verkopen zijn rauwe cacaobonen, maca poeder, kokosolie, chiazaden, spirulina en bijvoorbeeld krill olie. Omdat het bedrijf een hoge omloopsnelheid kent zal je geen last hebben van korte houdbaarheidsdata.

Waarom kiezen voor Spiruella.nl

Kiezen voor Spiruella.nl betekent kiezen voor topkwaliteit, voor eerlijke producten die raw, puur en biologisch zijn. Voor superfoods, capsules, vitaminen en mineralen, die jouw gezondheid ondersteunen. Met een snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis) en zonder verzendkosten als je meer dan 49 euro betaalt. Heb je advies nodig? Dat kan eenvoudig via de telefoon of de site. Retourneren is kosteloos. Zo wordt eerlijk eten een makkie. Je kunt op de site meer informatie vinden over dit soort eten door het blog te lezen. Fijn voor de inspiratie! En leuke aanbiedingen kan je hier ook vinden.

Is Spiruella.nl betrouwbaar?

Spiruella is Skal gecertificeerd, wat wil zeggen dat ze voldoen aan de eisen van een biologisch bedrijf. Hierdoor weet je dus al dat ze de term biologisch werkelijk waarmaken. Met ruim 9 sterren van de 10 scoren ze zeker heel hoog. Betalen gaat gewoon heel veilig via de grote betaalmethodes, zoals Paypal en IDEAL.

Klantenservice en klachten

Spiruella is simpel te bereiken via telefoon, per email of met een chat bericht. Maar ook via de site kan je al veel informatie vinden. Garantie zit er op alle producten. Dat wil zeggen dat de producten moeten voldoen aan wat redelijkerwijze aangenomen mag worden. Bij klachten over het product of bijvoorbeeld over contact met de medewerkers, wordt verzocht dit schriftelijk (via mail of post) aan het bedrijf door te geven. Binnen 5 werkdagen wordt er contact met je opgenomen. Advies op maat wordt gewoon gratis gegeven.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gehad aan beoordelingen van een ander? Als je zelf klant geworden bent, dan wil jij misschien ons ook jouw ervaring meedelen. Daarmee kan je andere aspirant-kopers duidelijk informeren hoe het bedrijf werkt. Denk daarbij niet alleen aan de bestelling op zich, maar ook aan de kwaliteit van de producten, hoe ze omgingen met klachten of andere vragen, of bijvoorbeeld hoe snel de levering was. Uiteraard mag je ook vertellen of de producten die ze aanbieden bevallen en of jij er weer zult gaan bestellen. Door jouw ervaring zo goed mogelijk in jouw review te verwoorden, kunnen anderen een duidelijk beeld krijgen van Spiruella.nl. Hoe meer klanten een beoordeling schrijven, hoe beter. Zo wordt het plaatje immers steeds completer. Bij deze alvast bedankt!

Reviews over Spiruella.nl

Gerelateerde bedrijven

Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
21 beoordelingen
9,2
Arganisch logo
Arganisch
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Spiruella.nl

Spiruella.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Spiruella.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Spiruella.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Spiruella.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Spiruella.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van spiruella.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Spiruella.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke webshop

Ik heb hier een aantal weken geleden besteld omdat een camillid van mij dit had aangeraden. Zij bestelde hier al wat langer en raadde het me sterk aan dus toen besloot ik het ook te doen en heb er geen spijt van!

Geplaatst op: 18-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roan V.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Spiruella.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
21 beoordelingen
9,2
Arganisch logo
Arganisch
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spiruella.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Spiruella.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Spiruella.nl actief?

Spiruella.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen , levensmiddelen en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Spiruella.nl reviews? Dan kun je naar de website van Spiruella.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie